Нові заклади червня 2020: 30 столичних локацій recommended to visit - PostEat

пошук

Нові заклади червня 2020: 30 столичних локацій recommended to visit
01-07-2020 0 1771


Нові заклади червня 2020 шукала редакція PostEat. Перший місяць літа був щедрим не лише на температурні рекорди — в Києві з’явилось майже три десятки нових гастрономічних локацій. Кафе грецької кухні, італійський ресторан-траторія, римська піцерія, рибні ресторани, фудмаркет та фудтрак зона — розповідаємо про все розмаїття нових закладів червня у Києві, які варто відвідати найближчого місяця, поки ми готуватимемо для вас нову добірку.

Чайка

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

coming sooon 💥

Публикация от Чайка (@chayka.kyiv)

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴. Мезе (54–92 грн), овочі та салати (52–182 грн), основні страви (165–285 грн).

Страви: класичний тцацикі – 58 грн, тармасалата – 95 грн, хумус – 77 грн, витриманий овечий сир кефалаторі та варення з шишок – 74 грн, великий грецький салат – 140 грн, грецький шашлик сувлакі з курки – 165 грн, піта з бараниною – 205 грн.

Напої: Bastarda – 145 грн, лимонад лісові ягоди і шавлія – 90 грн, еспресо – 35 грн.

Деталі: кафе грецької кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна («Чашка», Mimosa Brooklyn Pizza, Bro Market), шеф-кухар Олег Шкапенко, локальні та сезонні продукти, винна карта, коктейлі, літня тераса.

Кафе грецької кухні «Чайка» відкрилось на Бессарабці 29 червня. Заклад є проєктом рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна. До початку карантину на локації працювало необістро Forever Young, а до цього заклад «Срібні ложки». Інтер’єр залишили від попереднього закладу, його розробкою займалось Balbek Bureau Слави Балбека. Шеф-кухар «Чайки» Олег Шкапенко — натхнений кулінарними традиціями Греції, локальними та сезонними продуктами він створив меню з кращими стравами грецької кухні. Пропонують різноманітні закуски мезе, салати, пастрамі з лосося, тартар з телятини та карпачо з тунця, грецький шашлик сувлакі, піта, мідії з креветками в томатному соусі. До страв пропонують європейські вина, коктейлі, лимонади, каву та чаї.

Черноморка

Де: вул. Героїв Сталінграда, 12Г; проспект Науки, 8.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (128–680 грн), салати (85–193 грн)

Страви: тар-тар із тунця з пюре з авокадо – 278 грн, теплий салат з морепродуктами – 228 грн, солянка рибна – 147 грн, пельмені з м’ясом кріля – 128 грн, ризото з морепродуктами – 148 грн.

Напої: узвар – 25 грн, яблучний фреш – 54 грн, американо – 32 грн, лимонад домашній – 58 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

Наприкінці червня відкрилось одразу два ресторани мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою «Черноморка» — один ресторан розпочав роботу на Оболоні, інший на Деміївці. Як й інші заклади мережі, гастролавки будуть працювати в режимі магазину і ресторану. Тут можна придбати як морепродукти власного вилову, так і готові страви з них. У меню — устриці з України, Франції та Нідерландів, різноманітні закуски, супи та салати. До страв можна замовити вино, міцний алкоголь, крафтове пиво, каву, чай та фреші.

ХЛІБНИЙ

Де: вул. Богдана Хмельницького, 32

Бюджет: ₴₴. Випічка (18–85 грн), боули (130–145 грн), сендвічі (95–150 грн).

Страви: холодний сендвіч з лососем – 130 грн, гарячий сендвіч з пастрамі – 120 грн, холодний сендвіч з шинкою та сиром – 95 грн, гарячий сендвіч з яловичиною та трюфельною олією – 120 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, лате – 55/75 грн, трав’яний чай – 40 грн, матча-лимонад – 110 грн.

Деталі: концептуальні заклади в Києві, стильний сучасний інтер’єр, пекар Владислав Марчук, свіжий хліб і випічка, ранні сніданки, що подають увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away.

Нове кафе-пекарня «ХЛІБНИЙ» відкрилось на вулиці Богдана Хмельницького. Наразі це п’ятий «ХЛІБНИЙ», який має 103 посадкових місця всередині закладу та 48 місць на терасі. Новий заклад працює за принципом самообслуговування, як і решта закладів. У меню усі позиції, що і в інших закладах (окрім Пасажу). За випічку відповідає незмінний пекар закладу Владислав Марчук. За каву — чемпіон світу 2018 року з приготування кави в джезві Слава Бабич. Купити ранкову каву по дорозі на роботу або замовити повноцінний сніданок у закладі можна буде вже о 07:30 — саме в цей час «ХЛІБНИЙ» відчинятиме свої двері для гостей. Традиційні ранкові доступні протягом усього дня.

Дилетант

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

дрім тім!

Публикация от дилетант (@dyletant.cafe)

Де: вул. Юрківська, 57/17

Бюджет: ₴₴. Сніданки (105–165 грн), сендвічі (145–165 грн).

Страви: чізі вівсянка з в’яленими томатами – 115 грн,  французький омлет з брі та шпинатом – 125 грн, скрембл з салатом і лососем – 165 грн, сендвіч відкритий з хамоном, брі, фундуком – 165 грн, круасан з шинкою та сиром – 145 грн.

Напої: фільтр-кава – 45/55 грн, хендбрю – 70 грн, еспресо-тонік – 65 грн, какао – 60/75 грн.

Деталі: кафе-дайнер, власник — Слава Балбек, знаходиться на Подолі, сніданки, лаконічне меню, мінімалістичний інтер’єр, випічка, кава, столики на вулиці, take away.

«Дилетант» — кафе-дайнер на Подолі. Це перший ресторанний проєкт відомого архітектора Слави Балбека. В дайнері пропонують класичні сніданки, салати, супи, випічку та десерти. До страв можна замовити чорну каву з молоком, чай, какао, матча та лимонад.

La Fontana

Де: вул. Московська, 31/33

Бюджет: ₴₴. Закуски (145–298 грн), гарячі закуски (129–446 грн), домашня паста (128–236 грн).

Страви: індичка з печі з соусом тонато та руколою – 198 грн, лігурійський томатний суп з трьома видами риби та морепродуктами –288 грн, ризото з лимонними цукатами та креветками з печі – 298 грн, брачолла зі свинини на кістці з овочами гриль – 328 грн.

Напої: мохіто б/а – 75 грн, сангрія – 290 грн, ванільний лимонад – 89 грн, лате – 45 грн.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську поруч з відреставрованим кінотеатром «Зоряний», належить до мережі ресторанів Tarantino Family, традиційні страви італійської кухні, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, музичні вечори.

La Fontana — італійський ресторан-траторія з затишною терасою та чарівним фонтаном на Печерську. Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family та знаходиться поруч з відреставрованим кінотеатром «Зоряний». В меню традиційні страви італійської кухні та авторські варіації: тартар та карпачо, брускети, домашня паста, лазанья та равіолі, ризото з шоу подачею в головці сиру, страви на грилі та піца з дров’яної печі. В барні карті великий вибір міцного алкоголю, лимонадів, алкогольні та безалкогольні коктейлі. Винна карта налічує позиції з Італії, Франції, Іспанії та інших європейських регіонів.

Юкі+Чапукі

Де: вул. Німецька, 2

Бюджет: ₴.

Страви: рамен – 75 грн, бургер піта – 85 грн, фіш піта – 80 грн, піта ко-ко-ко – 75 грн, фіш салат – 95 грн, вега салат – 85 грн.

Напої: какао – 30 грн, комбуча – 55 грн, чорносмородиновий лимонад з м’ятою – 25 грн.

Деталі: стріт-фуд локація, знаходиться в районі станції метро «Палац Україна», проєкт власників ресторанів Odessa й Spicy NoSpicy, лаконічне меню, демократичні ціни, піта, рамен, салати, лимонади, take away.

13 червня відкрилась нова стріт-фуд точка з пітами та салатами «Юкі Чапукі». Заклад знаходиться в районі станції метро «Палац Україна». Це новий проєкт власників ресторанів Odessa й Spicy NoSpicy. Обличчями проєкту є два мопси — чорненька Юкі та біленька Чапукі. Меню закладу лаконічне — пропонують піту з куркою, з капустою, з броколі, з м’ясом та з рибою. Також можна замовити рамен та салат з куркою, з рибою та веганський. До страв можна замовити каву, чай, лимонад, воду та комбучу.

Gastrofamily Food Market

Де: вул. Басейна, 1-3/2

Бюджет: ₴.

Страви: сендвіч зі слабосолоним норвезьким оселедцем – 59 грн, сендвіч зі стейком з тунця – 89 грн, дабл чізбургер – 69 грн, чікен бургер – 49 грн, шаурма з птицею – 59 грн, шаурма XXL – 79 грн.

Деталі: фуд-маркет, знаходиться в центрі міста, проєкт «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», налічує сім форматів, два поверхи, літня тераса, вечірки, take away.

Gastrofamily Food Market — перший фуд-маркет від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» на Бессарабській площі, який об’єднав сім різних закладів сегмента smart casual. В GFM у форматі повноцінного бару працює відомий бар-сидерія «Білий Налив», можна скушутвати шаурму та пончики в «БПШ», замовити крафтові хот-доги та бургери від Dogz&Burgerz. Також у фуд-маркеті представлений сіфуд-формат Mushlya, моцарела-бар і пінца Pinzarella та азійський стріт-фуд від Oxota na Ovets. Новим форматом від Дмитра Борисова є «Шашлики, вино та друзі» — пропонують кілька видів шашликів, хінкалі, хачапурі та плов з м’ясом та сухофруктами.

Hakamada Sushi & Bowl

Де: вул. Жилянська, 75

Бюджет: ₴₴. Стартери (115–195 грн), салати (грн), основні страви (187–265 грн).

Страви: боул салат з тигровою креветкою – 235 грн, рамен з куркою – 185 грн, печений батат з томатною сальсою, гуакамоле та кукурудзою гриль – 215 грн, якіторі з курки – 65 грн/85 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан суші та боулів, знаходиться в центрі міста, відкрита кухня, сніданки з відкриття і до 12:00 у будні (до 13:00 у вихідні), страви на робата грилі, корисні та збалансовані страви, крафтове вино.

У  бізнес-центрі «Євразія» на вулиці Жилянські розпочав роботу ресторан Hakamada Sushi & Bowl. В меню представлені страви японської кухні, а також корисні боули та страви з суперфудів. Щодня в ресторані подають сніданки — класичні сирники з родзинками, безглютенову вівсянку на рослинному молоці, смузі боули та трендові авокадо тости з м’яким яйцем або зі слабосолоним лососем і крем-сиром. В основному меню є боул салати, рамен, а на робата грилі в закладі готують японські шашлички якіторі. До страв пропонують каву, свіжовижаті соки, вино та крафтове пиво.

Food Truck Park

Де: вул. Московська, 26

Бюджет: ₴₴.

Страви: тако з соковитою телятиною – 89 грн, кесаділья з медовою шинкою – 99 грн, рол філадельфія з лососем – 149 грн, рол каліфорнія з вугрем і синім рисом – 159 грн, сорбет полуниця – 50 г /24 грн, морозиво шоколадне – 50 г /24 грн, морозиво в бабл вафлі ваніль – 99 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: фуд-трак зона, стріт-фуд формат, знаходиться на Печерську, мексиканський стрітфуд, роли, морозиво, коктейлі, take away.

Food Truck Park — фуд-трак зона з величезним паркінгом на Печерську, де можна відпочити з друзями та спробувати різні смаколики під запальні сети діджея. Фуд-трак зона включає формати мексиканського стрітфуду TACO SPACO, суші та роли в ROLLS ROLL&SUSHI та морозиво і сорбети в LUCKY LUCHIANO ICE. В меню TACO SPACO представлений мексиканський стрітфуд: тако, буріто, кесаділья, начос та десерт чуррос. В ROLLS ROLL&SUSHI пропонують роли Філадельфія та Каліфорнія, гарячі роли, бургери та місо суп. У фудтраку Lucky Luciano ви знайдете сорбети, морозиво та хіт меню — морозиво в бабл вафлі.

Mastro

Де: вул. Костянтинівська, 19

Бюджет: ₴₴. Салати (115–235 грн), пасти і ризото (112–190 ГРН), основні страви (140–270 грн).

Страви: брускети з сиром горгондзола та грушею – 92 грн, фетучіні з морепродуктами – 190 грн, м’ясна лазанья – 135 грн, ризото з куркою та шпинатом – 129 грн, піца з білими грибами та трюфельною пастою – 270 грн, піца карбонара з цукіні – 165 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на Подолі, засновник — чемпіон Італії з приготування піци Андрій Злотко, стильний інтер’єр, римська  піца шматочками, паста власного виробництва, винна карта, take away.

Ресторан італійської кухні Mastro на Подолі відкрився 24 червня. В оформленні ресторану власники надихались неповторною атмосферою Риму, яка поєднує дух різних епох, від античності до сучасності. Заклад заснував чемпіон Італії з приготування піци Андрій Злотко. Особливість римської піци в унікальному рецепті хрусткого ззовні та пухкого в середині тіста, а також у форматі подачі — її випікають у прямокутних формах та продають шматками на вагу. На Костянтинівській відкрили Mastro у розширеному форматі італійського ресторану — тут гості, окрім римської піци, зможуть скуштувати фетучіні власного виробництва, ризото  та багато інших страв італійської та європейської кухні. Mastro Bar пропонує винну карту, також гості зможуть насолодитися італійською кавою і десертами.

Philadelphia Roll&Bowl

Де: вул. Княжий Затон, 9

Бюджет: ₴₴. Роли (129–198 грн), боули (98 грн), супи (79 грн).

Страви: Wow Phila set – 499 грн, рол «філадельфія» з тигровими креветками та соусом манго-теріякі – 159 грн, рол «філадельфія» максі з тунцем – 198 грн, дракон з лососем та вугрем – 169 грн, phila макі роли з маринованим тофу – 129 грн.

Деталі: ресторан здорового харчування, американська кухня та суші-бар, належить до сім’ї ресторанів Діми Борисова, трендові боули, вино власного виробництва, take away, доставка.

Philadelphia roll & bowl — tasty & healthy заклад, який належить до сім’ї ресторанів Діми Борисова. 24 червня на Позняках розпочав роботу четвертий ресторан Philadelphia Roll&Bowl — це камерний заклад, який готовий приймати до 40 гостей в залах та 16 на літній терасі на кілька столиків. Як завжди, в мінімалістичному інтер’єрі є щось від американських дайнерів з кількома яскравими неоновими елементами. З самого початку в меню Philadelphia Roll&Bowl головний акцент було зроблено на ролах. Нещодавно меню суттєво розширилося: в деяких закладах мережі з’явилися гарячі роли, роли без рису, сендвічі зі стейками лосося та тунця та локшина WOK.

VANO IVANO Solnechnoe

Де: вул. Ревуцького, 4

Бюджет: ₴₴. Салати (85–129 грн), гарячі страви (95–295 грн), страви на вугіллі (45–195 грн).

Страви: теплий салат з телятиною і баклажанами – 129 грн, запечені гриби з сиром сулугуні – 85 грн, чашушулі – 119 грн, люля-кебаб з телятини – 139 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, лате – 39 грн, кава по-грузинськи – 45 грн, чай з жасмином – 45 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, мальовничий вид на озеро, альтанки біля води, кілька залів, резерв столів.

VANO IVANO Solnechnoe — це однойменний заклад сім’ї грузинських ресторанів, який розташувався на Позняках біля озера на озері Сонячне. Ресторан відкрився на місці ресторану «Нова земля», який згорів в середині квітня. В новому закладі на гостей чекає неймовірний краєвид на озеро, спів птахів, краса природи, легкий літній вітерець, смачні грузинські страви та охолоджене домашнє вино. Це вже сьомий заклад мережі, який продовжує традицію справжнього грузинського застілля. У меню традиційні страви грузинської кухні — пхали, сациві, лобіо, аджапсандалі, чашушулі, хачапурі, люля-кебаб.

FAIR PLAY rest

Де: вул.  Ярославів Вал, 30/18

Бюджет: ₴. Сніданки (17–91 грн), холодні закуски (41–199 грн), піца (58–126 грн).

Страви: карпачо з лосося з соусом юдзу – 82,40 грн, паштете з трюфельним кремом – 40,30 грн, брускета з вітелло тонато – 51,20 грн, чилійські мідії у винному соусі – 100,80 грн, равіолі з домашньою рикотою та соусом песто – 67,30 грн.

Напої: лате на кокосовому молоці – 52,90 грн, кокетйль Basil – 86,40 грн, коктейль Daiquiri – 79,70 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться в центрі міста, система вхідного білету, сніданки, винна карта, коктейлі, take away, літня тераса, dress&face control.

Fair Play — «ресторан чесних цін», який знаходиться в центрі міста. В закладі пропонують всі страви по собівартості за символічну вартість вхідного білету в ресторан — кожного дня ціна різна від 40 до 120 грн. В меню популярні страви європейських кухонь — італійські антипасті, карпачо, тартар, брускети, чилійські мідії, піца та паста. До страв пропонують вино, міцний алкоголь та коктейлі.

Otdohnuli

Де: вул. Драгоманова, 31; вул. Шумського, 3А

Бюджет: ₴₴. Салати (85–195 грн), гарячі закуски (85–135 грн), страви на вугіллі (65–195 грн).

Страви: сациві – 105 грн, хінкалі калакурі – 25 грн/1 шт., лобіо – 60 грн, чакапулі – 185 грн, оджахурі – 110 грн, хачапурі по-аджарськи – 145 грн, люля-кебаб з баранини – 165 грн.

Напої: цитрусовий лимонад – 35 грн, грузинський грог – 70 грн, мохіто б/а – 85 грн, капучино – 40 грн.

Деталі: ресторани грузинської кухні, знаходяться біля міських озер, альтанки, страви на вугіллі, барна карта, напої власного приготування, домашні чаї, резерв столів.

Otdohnuli — новий ресторан грузинської кухні на озері Позняки біля однойменного парку. На гостей традиційно чекає автентична кухня, грузинське вино та істинна гостинність. В меню закладу ви знайдете традиційні грузинські страви, 8 видів та страви на вугіллі. Також OTDOHNULI — нова назва ресторану на озері Тельбін, який раніше належав мережі ресторанів VANO IVANO.

Crabzilla

Де: вул. Межигірська, 12

Бюджет: ₴. Боули та салати (65–119 грн), краб та хліб (99–199 грн), закуски (20–155 грн).

Страви: фірмовий крабовий бургер – 199 грн, крабове м’ясо темпура з соусом дор блю – 155 грн, біск з крабовим пате – 99 грн, крабова шаурма – 115 грн, боул з крабовим м’ясом та кус-кусом – 119 грн.

Напої: цитрусовий лимонад – 55 грн, сік – 39 грн, розливний сидр – 39/59 грн, мохіто – 125 грн.

Деталі: бар з крабами та морепродуктами, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, фірмові страви з крабовим м’ясом, барна карта, класичні коктейлі, take away.

Бар з крабами та морепродуктами Crabzilla відкрився на вулиці Межигірській на Подолі на колишній локації бару Doska Bar. Інтер’єр закладу оформлено в стилі 80-х років минулого століття — тематичний дизайн підкреслюють касети, тогочасні магнітофони та диско-боли. В меню супи, закуски, боули, салати, бургери та шаурма з крабами. В барній карті кава, лимонади, вина келихами, міцний алкоголь та класичні коктейлі.

Woki Toki

Де: вул. Кирилівська, 63д

Бюджет: ₴₴. Вок (119–204 грн), рамен (119–156 грн), салати (119–156 грн).

Страви: удон з креветками, кукурудзою і томатами та соусом унагі – 204 грн, соба з телятиною та соусом теріякі – 128 грн, фунчоза з куркою і спаржевою квасолею та кисло-солодким соусом – 143 грн, рисова локшина з грибами шиїтаке, водоростями вакаме та кисло-солодким соусом – 143 грн.

Напої: чіа папурі від 67 грн, чай з Китаю від 46 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні, тематичний інтер’єр, відкрита кухня, вітрина з інгредієнтами, вок-страви, китайські чаї, авторські коктейлі, take away, доставка.

16 червня розпочав роботу ресторан азійської кухні Woki Toki asian food market, заклад знаходиться на вулиці Кирилівській. Перший ресторан Woki Toki вже кілька років працює на лівому березі поруч зі станцією метро «Лівобережна». Новий заклад на Кирилівській більший і просторіший, має дві зали та інтер’єр і стилі лофт. В меню представлені страви китайської, тайської та японської кухонь, гості можуть обрати з понад 40 інгредієнтів на вітрині та скласти власну страву. В Woki Toki пропонують вок-страви, рамен, салати, десерти, напої з чіа, китайські чаї та авторські коктейлі. Працює доставка через операторів Glovo, Raketa й доступна послуга take away. Незабаром в закладі планують запровадити власну доставку.

Gradus

Де: вул. Велика Васильківська, 13/1

Бюджет: ₴.

Страви: брускета з в’яленими томатами і чорізо – 49 грн, брускета з цибульним конфітюром і камамбером – 39 грн, брускета з моцарелою і соусом песто із зелені – 39 грн, брускета зі слабосолоним лососем і крем-сиром – 49 грн.

Напої: настоянка томатна/маракуєва – 39 грн, настоянка вишнева/бузинова/обліпихова/ журавлинова/пряна – 35 грн.

Деталі: бар, знаходиться в центрі міста, демократичні ціни, авторські наливки Shipulin з натуральних ягід та спецій, брускети, кальян, настільні ігри, жива музика.

На початку червня розпочав роботу бар Gradus з авторськими наливками і фірмовими закусками за найнижчими цінами. В закладі пропонують наливки з натуральних ягід та спецій Shipulin від приватного настояра, переможця міжнародного конкурсу «Свято наливок у Львові» 2016 та всеукраїнського конкурсу «Наливка фест» 2018 Дмитра Шипуліна. В асортименті томатна, маракуєва, вишнева, бузинова, обліпихова, журавлинова, пряна настоянки, а також хрінівка, лімончелло, смородина-м’ята та медовуха з лимоном. Щоб познайомитись зі смаками можна замовити сет з 6 або 12 настоянок. До напоїв пропонують брускети. В барі Gradus також можна покурити кальян, пограти в настільні ігри та послухати живу музику.

Veterano Pizza

Де: вул. Олександра Архипенка, 8

Бюджет: ₴₴. Піца (140–260 грн).

Страви: піца Diablo – 200/270 грн, піца «М’ясна» – 180/250 грн, піца «Українська» – 180 грн/250 грн, піца Salmon – 225/350 грн.

Деталі: піцерія, частина Veterano Group, піцу готують ветерани АТО, доставка, формат take away.

Наприкінці травня у Києві відкрився ще один заклад всеукраїнської мережі Veterano Pizza. Піцерія знаходиться на Оболоні — зараз заклад працює виключно на доставку, а приймати гостей та віддавати піцу на самовиніс будуть після завершення карантину. У меню — 14 класичних та авторських смаків піци розміром 30 см або 40 см, які можна замовити з безкоштовною доставкою. Також піцерія пропонує вигідні набори для великих компаній, кілька салатів і десерти. З особливостей — є можливість замовити піцу з половинок, поєднавши два будь-яких смаки в одній коробці.

БПШ

Де: вул. Володимира Антоновича, 48

Бюджет: ₴.

Страви: біляш з м’ясом — 29 грн, пончики зі згущеним молоком, 6 шт. — 19 грн, шаурма vegeterian з бататом фрі — 59 грн, шаурма з птицею — 59 грн, шаурма only meat (без капусти) — 79 грн, картопляні діпи з сирним соусом — 49 грн.

Напої: фільтр-кава – 19 грн, айран – 29 грн, сидр – 39 грн, пиво – 39 грн.

Деталі: ресторан швидкого харчування, 1 euro формат, сім’я ресторанів Дмитра Борисова, швидка видача, страви для вегетаріанців.

Біляші, пончики та шаурма від Дмитра Борисова з’явлись поряд зі станцією метро «Олімпійська». В меню — біляші з м’ясом, шість пончиків з цукровою пудрою або згущеним молоком та шаурма з птицею, овочами, кімчі та м’ятою у висівковому лаваші. Окрім того, серед напоїв з’явились сидр, наливка й кальвадос від бару-сидерії «Білий Налив». Це вже другий заклад «БПШ» — і перший, що відкрився на умовах франшизи. Дмитро Борисов запустив моноформат біляшів, пончиків та шаурми БПШ торік неподалік станції метро «Площа Льва Толстого». Наразі будуються ще два заклади — і обидва у Києві.

Coffee Rite

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴.

Напої: фрапе – 41/45 грн, банофі – 48/53 грн, лимонад матча – 45/49 грн, смузі шоко-апельсин – 48/53 грн, капучино – 28/39/44 грн, фільтр – 30/37 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Бессарабському ринку, стильний інтер’єр, класична кава, смузі, лимонади, холодні напої, take away.

Кав’ярня Coffee Rite знаходиться на Бессарабському ринку і розпочинає роботу о 7 ранку. В меню класична кава, яку можна замовити на рослинному молоці. А також чаї, смузі, молочні коктейлі, айс-напої та лимонади.

Bloom

Де: вул. Шовковична, 48

Бюджет: ₴₴.

Страви: тропічний чізкейк – 160 грн, зелений смузі боул – 160 грн, оладки з цукіні з авокадо-кремом – 170 грн, авокадо тост на зерновому хлібі – 119 грн, сендвіч з печеними овочами та тофу на безглютеновому хлібі – 115 грн.

Напої: еспресо – 30/38 грн, фільтр – 45/60 грн, матча – 60 грн, какао з рослинним молоком – 70 грн.

Деталі: кафе-кондитерська у центрі міста, бранч меню, healthy напої, літня тераса, take away.

Bloom — кафе-кондитерська у центрі міста з корисними десертами та напоями і бранчами. Кожна страва виготовлена без використання продуктів тваринного походження, рафінованого цукру, дріжджів та глютену. До страв пропонують каву на рослинному молоці, матча та какао.

Teplo Candle

Де: вул. Льва Толстого, 15

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: виробник парфумованих свічок, шоурум, кав’ярня-бар, знаходиться в центрі, стильний інтер’єр, столики на вулиці, take away.

Крамниця парфумованих свічок Teplo Candle відкрився поруч із парком Шевченко. В закладі об’єднали формат шоуруму з кав’ярнею та винним баром. В кав’ярні пропонують класичну та фільтр-каву, вино келихами, лимонади і десерти. 

Qirim

Де: провулок Шевченка, 1

Бюджет: ₴₴. Салати (65–110 грн), другі страви (55–650 грн), чебуречне меню (75–145 грн).

Страви: фірмовий салат «Крим» – 125 грн, чебуреки з бараниною – 120 грн, лагман – 110 грн, манти – 90 грн, плов – 125 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан кримськотатарської кухні, знаходиться в центрі міста, мангал-меню, халяль, власна випічка, літня тераса, резерв столів.

Qirim — ресторан кримськотатарської кухні біля Майдану Незалежності, який відомий містянам з 2006 року. Восени 2019 року ресторан закрили та виставили на продаж, а на початку червня він відновив роботу. В меню страви від шеф-кухаря Тетяни Сарницької, чебуречне меню, страви на грилі.

П’яна вишня

Де: вул. Хрещатик, 7/11

Бюджет: ₴₴. Алкоголь (38–9500 грн), десерти (12–38 грн).

Страви: вишневий мармелад – 15 грн, подарункова тафля – 38 грн, пастила вишнева – 30 грн.

Напої: вишнева настоянка – 38 грн/100 мл, гарячий вишняк – 55 грн/150 мл.

Деталі: львівська мережа моно–кафе, в основі концепції і меню – вишнева настоянка власного виробництва, подарункові пляшки, солодощі.

«П’яна вишня» — це мережа закладів, де можна спробувати львівську настоянку. Шостий заклад мережі у Києві відкрився у червні поблизу Майдану Незалежності. Заклад давно став популярним серед жителів міста та туристів. Настоянку тут готують за давнім традиційним рецептом із найкращого коньячного спирту та відбірних вишень. До настоянки пропонують десерти.

Living Room

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 31

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитися у закладі.

Деталі: кафе близькосхідної кухні, лаконічне меню, знаходиться на Подолі, барна карта, затишний інтер’єр, столики на вулиці.

Бар Living Room відкрився на Подолі на Набережно-Хрещатицькій, до цього заклад працював поряд із Контрактовою площею. Площа приміщення більша, стилізований інтер’єр закладу зберегли. Меню лаконічне та складається зі страв близькосхідної кухні.  

Bodoo Kavu

Де: вул. Княжий Затон, 3

Бюджет: ₴.

Напої та страви: з меню можна ознайомитися у закладі.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Позняках, затишний інтер’єр, класична і альтернативна кава, власна випічка, літній майданчик, формат take away, dogs friendly.

Boodoo Kavu – це затишна кав’ярня на Позняках. Тут готують смачні кавові напої, до яких можна замовити десерти і круасани. У Boodoo Kavu раді гостям з собаками – заклад підтримує політику dogs friendly. Біля локації є затишний літній майданчик.

Супкультура

Де: вул. Воздвиженська, 60а

Бюджет: ₴.

Страви: сирний суп, грибний суп, сочевичний суп, суп дня.

Деталі: стрітфуд локація, мережа закладів, знаходиться в на Подолі, екологічний формат, страва дня, take away.

Стрітфуд локація «Супкультура» відкрилась на Воздвиженці. На локації пропонують крем-супи в їстівній чаші, яка робить здорову їжу зручною у вуличному форматі. Сочевичний, сирний і грибний супи подають у спеціальних склянках, які не тільки зберігають супи теплими, але і служать закускою до супу. Кожен день в закладі готують суп дня.

ДІМ ДІМ place

Де: вул. Хрещатик, 2

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (55–175 грн), основні страви (160–180 грн), перші страви (65 грн).

Страви: лосось маринований у горілці з авокадо та конопляним насінням – 175 грн, окрошка з яловичиною та мікрогріном люцерни – 65 грн, бургер-гречаник з жовтим томатом і базиліком – 160 грн, рол з індички з шавлією та овочами-гриль – 180 грн.

Напої: лимонад ягідний – 35 грн, мілкшейк – 50 грн, айс-лате з сиропом – 50 грн, капучино – 40 грн.

Деталі: відкрите кафе біля Українського Дому, знаходиться в центрі міста, простір для пікніка, сучасна урбаністична кухня, лаконічне меню.

ДІМ ДІМ — це світлий та затишний оновлений відкритий майданчик біля Українського Дому, який поєднує кафе, простір для пікніка, культурних та освітніх подій. Заклад представляє сучасну урбаністичну кухню. Основа концепції: переосмислення автентичних для української кухні інгредієнтів та їх нетипове використання у різних стравах. «Родзинкою» меню можна назвати бургер-гречаник із жовтим томатом і базиліком та котлетою з суміші яловичини та гречаної крупи.

Фото: Facebook Чайка, Черноморка, ХЛІБНИЙ, Дилетант, La Fontana, Юкі+Чапукі, Gastrofamily Food Market, Hakamada Sushi & Bowl, Food Truck Park, Mastro, Philadelphia Roll&Bowl, VANO IVANO, FAIR PLAY rest, Otdohnuli, Crabzilla, Woki Toki, Gradus, Veterano Pizza, БПШ, Coffee Rite, Bloom, Teplo Candle, Qirim, П’яна вишня, Living Room, Bodoo Kavu, Супкультура, ДІМ ДІМ place.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi