Нові заклади червня 2021: 30+ нових локацій в Києві - PostEat

пошук

Нові заклади червня 2021: 30+ нових локацій в Києві
08-07-2021 0 5930


Нові заклади червня 2021 шукала редакція PostEat. За перший літній місяць в столиці з’явилось понад три десятки нових гастрономічних локацій. Перший шефський ресторан, інтелігентне бістро й водночас неінтелігентна рюмочна, бістро японської кухні, двоповерхове сіті-кафе, мексиканський стріт-фуд, кілька винних та коктейльних барів, а також нові затишні кав’ярні в різних куточках міста — розповідаємо про все розмаїття нових закладів червня у Києві, які варто відвідати найближчого місяця, поки ми готуватимемо для вас нову добірку.

«В зюзю»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 69

Бюджет: ₴₴.

Страви: оселедець з пряною картоплею та маринованою цибулею – 120 грн, лимонні сардини – 150 грн, бріош з фуа-гра, вишневим тартаром та винним соусом – 190 грн, шу фарсі з кроликом та гречкою у савойській капусті зі сметаною – 210 грн, кабачок в карамелі з дорблю, горіхами та соусом тахіні = 140 грн.

Години роботи: щодня з 10:00 до 23:00

Деталі: «В зюзю» — новий заклад від творців «Бездельники», вранці це інтелігентне бістро, яке увечері перетворюється на «неінтелігентну рюмочну». Авторка концепції закладку — Ксенія Голік. Один із основних підтекстів концепту закладу диктує ідею правильного, осмисленого випивання. Простір закладу складається з двох зал та літньої тераси, що виходить у двір будинка. Більшість меблів, декору та посуду було знайдено в антикварних лавках по всьому світу. Меню кухні «В зюзю» створював шеф-кухар Олександр Киселя. В меню можна знайти дуже різноманітні страви, адже концепт підкріплюється гастрономічною історією закладу — вдалим поєднанням їжі з різним алкоголем. «В зюзю» не коктейльний бар, однак в закладі є авторські коктейлі, іменовані назвами класичних творів літератури, котрі створювала шеф-бармен Ольга Корнійчук. В закладі велика винна карта з натуральними та класичними винами.

Once Upon a Time

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Борисоглібська, 8/13

Бюджет: ₴₴.

Страви: солодові пончики з магічним грибним пилом – 78 грн, крокети з креветки та «краба» – 178 грн, яловичий тартар із трюфелем унагі та пармезаном – 228 грн, паровий сібас севіче, холодний і гарячий водночас – 260 грн, том ям чебуреки, бо ми не шукаємо легких шляхів – 152 грн.

Години роботи: пн-чт 18:00-24:00, пт-нд 18:00-02:00

Деталі: Ресторан Once Upon a Time відкрився 1 червня на Подолі. Це новий ресторанний проєкт Олександри та Кирила Одегових — власників Kyiv Gastrobar та Rebra & Kotlety. В меню ресторану поєднали різні кухні й різні страви, які зберегли свою суть, але перетворилися на щось абсолютно нове в руках майстерного шефа Юрія Нікітюка. Том ям чебуреки з понзу й кінзою, вегі вітело тонато, шніцель із огірками та пюре — кожен кулінарний витвір в Once Upon a Time приготовано з незвичними інгредієнтами чи в оригінальний спосіб. До страв пропонують класичні коктейлі, натуральне вино та міцний алкоголь.

Koneko bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Драгомирова, 7

Бюджет: ₴₴

Страви: місо суп з сиром тофу та дорадо – 250 грн, скрембл з креветками та томатами чері – 195 грн, смажений артишок з юдзу соусом – 190 грн, рол філадельфія-карамель з лососем – 300 грн, курка в кисло-солодкому соусі – 220 грн.

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Деталі: Новий заклад Koneko bistro відкрився в ЖК «Новопечерські Липки». Заклад названо в честь кота-гедоніста, який точно знає сенс в їжі та дотримується простої філософії: любити людей, годувати смачно. Дизайн авторства YOVA YAGER hospitality design, над айдентикою працювала графічна студія дизайну «Луч studio». Koneko — невелике бістро японської кухні, з органічними чаями, раменом і суші. Це місце, де можна ввечері посидіти компанією, вдень перекусити між зустрічами, а вранці  поснідати з сім’єю. До страв можна обрати щось з лаконічної винної карти та класичних коктейлів.

Hey Guys

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Дмитрівська, 60/19

Бюджет: ₴₴.

Страви: баклажан та вугор – 100 грн, салат з буратою, помідорами та соусом з апельсинів – 175 грн, піца з перцем та козчим сиром – 200 грн, лосось, каперси та пармезан – 195 грн, стейк з молодої капути на азійський лад – 120 грн.

Години роботи: пн-пт 8:30-23:00, сб-нд 9:00-23:00

Деталі: На Лук’янівці свої двері для відвідувачів відчинило бістро Hey Guys відомого українського шеф-кухаря Юрія Приємського. В закладі представлені корисні сніданки до 14:30, піца тривалої ферментації, паста та ризото, тартари з м’яса та риби, десерти, кава. Також можна затестити різноманітні коктейлі та вино. Дизайн ресторану теж не залишить вас байдужими: обідні столи зроблені з унікального вінтажного дуба, стільниці та бар зроблені з грецького мармуру Volokas та багато іншого.

Chef’s Table

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: устриця кімчі з томатами та лляним чіпсом; лакедра, ікра щуки, фенхель, яблуко; краб, молода картопля, крем з кропу; артишок з соусом ромеско, кедровий горіх, базилік; лобстер, зелена спаржа та соус бер блан, тархун; патагонський кликач, лисички, крем з батату та місо; морозиво пекан, сезонні ягоди, бісківіт – 3300 грн.

Години роботи: вт-сб 18:00-23:00

Деталі: Chef’s Table — ресторан нового формату для України на другому поверсі магазину goodwine. Шеф-кухарі ресторану — Володимир Ярославський й Елеонора Баранова. В ресторані приймають гостей за попереднім бронюванням та пропонують шефське сет-меню, яке складається з 7 виносів страв (до страв подають воду та келих шампанського Pierre Gimonnet). Кухня повністю відкрита, усі процеси проходять перед гостями, які сидять за своєрідною барною стійкою перед кухарем та можуть спілкуватись з ним. Спілкування без перешкод між гостей та кухарем, який в цей момент створює страви — головна особливість в Chef’s Table.

Будинок великого дива

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 47

Бюджет: ₴₴.

Страви: севіче з дивовижного сібаса – 190 грн, томатний хумус з копченою паприкою та битими огірками – 90 грн, брускети з прошутто – 69 грн, салат «вау бурата» з мигдалевими пластівцями під соусом песто та зеленою олією – 240 грн, бургер під сирним душем – 1660 грн.

Години роботи: пн-пт 09:00-22:00, сб-нд 10:00-22:00

Деталі: «Будинок великого дива» — двоповерхове сіті-кафе біля станції метро «Олімпійська». Запускати цей заклад допомагала компанія Rest Emotion, яка раніше запустила ресторан грузинської кухні «Ой, мамо! Це було в Тбілісі» та ресторан італійської кухні «Тісто, сир і тітка Белла». Інтер’єр закладу дуже спокійних та цікавий, основний акцент був зроблений на цегляну кладку. На другому поверсі зображена велика мапа всього світу з написом мапу світу із написом “У світі існує багато великих див. Найбільше – Ти!”. В майбутньому планують зробити декілька посадкових місць на балконі. Меню закладу складається з тематичних сніданків, стартерів, основних страв з м’яса та риби —  хітом Instagram вже став бургер під сирним душем.

GOST

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 55

Бюджет: ₴₴.

Страви: котлета по-київськи з картоплею вітелотте – 219 грн, чахохбілі – 227 грн, рол в’єтнамський з краборм, манго та авокадо – 368 грн, зелений карі з рибою-меч – 297 грн, равлики в базиліковій олії з овочевим жульєном і фундуком – 294 грн, піца сирна з ароматною грушею, пармською шинкою, моцарелою, руколою та сиром гранд нуар – 298 грн.

Години роботи: щодня 09:00-23:00

Деталі: GOST — новий ресторан, який розмістився на найбільшому в Україні футбольному стадіоні «Олімпійський». В закладі представлені страви азійської, грузинської, європейської та українських кухонь. Найбільша гордість закладу — ексклюзивна піца-піч, яких всього чотири в світі. Шеф-кухар ресторану — Маріетта Шевчук, яка вже понад 20 років відома в гастрономічній сфері. У ресторані пропонують салати, супи, гарячі закуски, різноманітні закуски, піци, бургери, бурітос тощо. З 08:00 до 12:00 в закладі подають сніданки. Також у GOST представлена барна та винна карти, де кожний зможе знайти напій до свого смаку. Окрему увагу також потрібно приділити інтер’єру, який оформлений в сучасному стилі. Відчуття свободи та необмеженості підкреслюється мозаїкою на стінах. На ній зображено Стіва Джобса та Батьківщину-Матір.

Soho Park Café

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Генерала Шаповала, 5

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з ростбіфом — 219 грн, креветковий кейк — 268 грн, окрошка на айрані — 110 грн, каре теляти — 179 грн, піца з грушею — 218 грн, лосось зі шпинатом, голландським соусом та червоною ікрою – 389 грн.

Години роботи: нд-чт 11:00-23:00, пт-сб 11:00-01:00

Деталі: Soho Park Café — частина мережі ресторанів Tarantino Family. Це затишний ресторан з літньою терасою, де можна насолодитись келихом вина під спів пташок. Ресторан розташований у мальовничому ландшафтному Солом‘янському парку. Європейська кухня та BBQ, спокійна атмосфера, квітучі тераси та свіже повітря серед великого міста — все це Soho Park Café. Меню закладу складається з холодних та гарячих закусок, салатів, супів та основних страв. Є також страви з мангалу, хачапурі та піци тощо. Ще одна особливість — дитяче меню. Для поціновувачів смачних напоїв у Soho є велике барне меню. Варто зазначити, що ресторан pets friendly, тому ви можете приходи у заклад разом зі своїми улюбленцями.

Tbiliso

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Пулюя, 8А

Бюджет: ₴₴.

Страви: хачапурі по-аджарськи – 125 грн, хінкалі з телятиною – 19 грн/1 шт., хінкалі з сиром та зеленню – 19 грн/1 шт., лобіо з грибами – 69 грн, курча тапака у вершково-винному соусі – 179 грн.

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Деталі: Вже сьомий Tbilisо відкрив свої двері, на цей раз у Кадетському Гаї. Тепла атмосфера, душевні розмови й смачна грузинська кухня, адже ресторан Tbilisо — це поєднання стилю та найкращих гастрономічних традицій Грузії. Меню закладу — це поєднання автентичних грузинських страв і їх сучасних варіацій. Відвідувачі можуть скуштувати 9 видів хінкалі, 10 видів хачапурі, курча тапака у фірмових соусах, грузинське домашнє вино та багато інших грузинських страв. Серед безалкогольних напоїв, у закладі обов’язково потрібно спробувати грузинські домашні лимонади, на основі трави тархун та цитрусів або малини та базиліку.

Fish & Chips

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 24

Бюджет: ₴.

Страви: уха з лососем і тріскою – 79 грн, гаспачо з тунцем – 89 грн, боул з креветкою – 98 грн, паста з морепродуктами – 129 грн, фіш-баунс копчений марлін – 59 грн, бургер з тунцем – 89 грн, тріска на грилі – 119 грн, лобстер на грилі цілий – 398 грн.

Години роботи: щодня 10:00-00:00

Деталі: Рибний ресторан Fish & Chips відкрився на Хрещатику біля Майдану Незалежності. Fish & Chips – демократичний seafood-формат, де страви коштують від 29 гривень, а замовлення готують за декілька хвилин. Основне меню складається з сніданків, супів, боулів з морепродуктів та риби на грилі. Для поціновувачів фаст-фуду, Fish & Chips має велике гастрономічне різноманіття: фіш-баунси, фреш-роли, бургери, снеки фрі.

Frutti Di Mare

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Симона Петлюри, 12

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з грильованим тунцем – 179 грн, стейк з лосося з грибним соусом – 295 грн, грудка фермерської качки з яблуком під апельсиново-імбирним соусом – 225 грн, паста з білими грибами та горгондзолою – 155 грн, рисова локшина пад тай з креветками – 179 грн.

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Деталі: На Симона Петлюри відкрився новий ресторан Frutti Di Mare, в основі якого італійська та середземноморська кухня. Кулінарні шедеври з більшості регіонів Італії ділять меню з авторськими стравами європейської кухні, які оновлюються щосезону. Ресторан славиться своїм меню “Велика середземноморська дегустація”, де за доступні ціни можна скушувати свіжі морепродукти під келих італійського Prosecco. Також в закладі представлена азійська кухня: різноманітні WOkи, спрінг-роли тощо.

Fish&Friends

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 37

Бюджет: ₴.

Страви: ред бургер ескобар – 150 грн, салат з лососем – 135 грн, сморреброд – 39 грн, сендвіч з лососем – 138 грн, буріто фіш – 88 грн.

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Деталі: Новий рибний ресторан Fish&Friends знаходиться на Подолі та спеціалізується на street food. Для поціновувачів бургерів та буріто, у закладі їх можна замовити з рибою. Також є веганські варіанти з фалафелем. Фірмова страва Fish&Friends — «п’яна риба», хрусткі шматочки філе білої риби у пивному клярі з соусом тартар. Мідії у закладі готують в чотирьох видах — у винно-томатному, вершковому та сирному дор блю соусі, а також по-бельгійськи в темно-карамельному соусі.

Two sisters & seledka

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставели,15Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: голландський оселедець з запеченими овочами та вершковим хріном – 125 грн, рибна юшка – 85 грн, омлет з солодовим тостом – 65 грн, бейгл з лососем – 130 грн.

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Деталі: Two sisters & seledka — це ресторан швидкого харчування про нову культуру смакування оселедцю, привезену з Амстердаму. Саме оселедець став фірмовою стравою, адже це смачно, корисно та швидко. Меню Two sisters & seledka складається з “seledca”, салатів, сніданків, основних страв та супів. До страв з рибою, ви можете замовити вино, пиво або обрати щось з кількох міцних напоїв. Також у закладі можна спробувати й інші голландські страви. Наприклад, біттербален – м‘ясні кульки з томленої телятини та сиром рікота.

Food laboratory

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 13

Бюджет: ₴₴.

Страви: оселедець з печеною картоплею – 109 грн, боул з авокадо – 129 грн, борщ український – 74 грн, гамбургер “4 сири” – 169 грн, піца адріано – 194 грн, унагі макі – 99 грн

Години роботи: щодня 10:30-00:00

Деталі: Food laboratory – сучасний ресторан авторської кухні на Осокорках. Вам можуть запропонувати спокійний обід у колі сім‘ї чи драйвові вечірні посиденьки з друзями за коктейлями. Меню закладу побудоване на ідеях мультикультуралізму, а саме об’єднання гастрономічних ритуалів і стилів Китаю, В’єтнаму, Японії та інших азійських країн в європейській адаптації. Кожна страва та напій в Food laboratory створені з особливою прискіпливістю до деталей.

Fat Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: ВДНГ, павільйон №5

Бюджет: ₴₴.

Страви: філадельфія с тунцем – 280 грн, каліфорнія з лососем та креветкою – 270 грн, футомакі з лососем та вугрем – 250 грн, хенд рол з тунцем – 220 грн, фет фіш гункан з гребінцем – 185 грн, грибний місо суп – 145 грн.

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Деталі: Fat Fish — новий сервіс доставки суші, який працює в Голосіївському та Печерському районах. Засновники сервісу — українські шеф-кухарі Микита Силін та Елеонора Баранова, які творять нову вуличну кухню столиці. Микита кілька років жив у Китаї, де працював шефом готелю мережі Marriott, а в Україні ось вже кілька років, як фуд-продюсер проєкту «МастерШеф». Елеонора Баранова – переможниця 3 сезону “Майстер-шеф. Професіонали”, ексшеф “Fish & Pussycat” та шеф нового ресторанного проекту “Chefs Table” від GoodWine. В меню закладу: класичні роли, суши, супи та боули, діи та десерти.

El Gordo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 16

Бюджет: ₴.

Страви: тако курка – 36 грн, тако нопалез кактус та сир – 56 грн, такітос яловичина – 96 грн, буріто курка – 89 грн, фрі з креветками – 119 грн, чуром з вишневим соусом – 39 грн.

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Деталі: Мексиканський стріт-фуд заклад El Gordo розпочав роботу в Києві. Як зазначають, в закладі вперше в Україні готують страву з мексиканського кактуса нопаль – тако нопалез. Також пропонують кесаділью, буріто, чурос, такітос (скручені в трубочку тако й обсмажені у фритюрі) та гуакамоле. Для всіх тако використовують справжню мексиканську тортилью з кукурудзяного борошна. Ідейним натхненником закладу став сеньор Гордо з маленького містечка Тихуана – яскравий мексиканський дідусь-космополіт, який обожнює готувати національні автентичні страви Мексики. Як кажуть власники закладу, його мета – познайомити якомога більше українців з колоритом мексиканських страв та навчити їх розуміти свою кухню, наповнену різними смаками.

Kitchen Story

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олеся Гончара, 8

Бюджет: ₴₴.

Страви: бургер з тофу – 160 грн, крок мадам з ікрою оселедця – 110 грн, гедзи з качкою – 115 грн, рамен – 160 грн, лосось татакі – 260 грн, бургер фіш – 135 грн.

Деталі: Ресторан від шефа Влада Петрунка відкрився на Гончара недалеко від перетину з Великою Житомирською. В меню ресторану представлені страви азійської та європейської кухноь в авторській обробці. Пропонують крок мадам з ікрою оселедця чи з тунцем, готують чотири види бургерів, гедзи з качкою, традиційний класичний рамен та лосося татакі. Також в закладі запустили проєкт Gastro dinner, на якому шеф індивідуально вразить вас гастрономічними дивами.

Toughguy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 46а

Бюджет: ₴₴.

Страви: справжній англійський сніданок – 185 грн, салат з запеченого батата та яблуком з халумі – 185 грн, курка тонкацу – 155 грн, реберця в карамельній глазурі – 250 грн, блю чіз бургер – 195 грн.

Години роботи: щодня 12:00-00:00

Деталі: Toughguy — bar food fun, який працює у тестовому режимі в самому центрі міста. Ресторан знаходиться у подвір’ї на колишній локації закладу «Правда». Зараз гостей приймають виключно на літному майданчику. В меню — кілька сніданків, супів, салатів, а також бургери та основні страви, які чудово пасуватимуть до пива. В барній карті крім пива є сидр, міцний алкоголь, кілька класичних коктейлів та лимонади.

«Хлібний»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 10а

Бюджет: ₴₴.

Страви: запечений круасан з лососем, шпинатом та крем-сиром – 140 грн, боул із курки – 150 грн, авокадо тост – 150 грн, сендвіч з пастрамі – 130 грн, круасан з фісташкою – 75 грн, пончик матча – 29 грн, чизкейк вишневий – 85 грн.

Години роботи: щодня 07:30-23:00

Деталі: Новий «Хлібний» відкрився на Великій Васильківській недалеко від площі Льва Толстого. Новоспечений ресторан мережі Аліни Косичкиної і Дмитра Заходякіна в цей раз розташувався на стику двох вулиць: Великої Васильківської і Павла Скоропадського, тому має дуже незвичайну, вигнуту форму. Фасад легко впізнати по ніжному відтінку зеленого, властивому «Хлібному» в Пасажі. У залі високі стелі і 110 посадочних місць. Розташування основної частини столиків і ламп над ними віддалено нагадує читальний зал бібліотеки, а журнальні столики на трьох з торшерами поруч — відгомін 70-х. У новому «Хлібному» світло і затишно, планується вихід у внутрішній дворик — все налаштовує на те, щоб відпочити в центрі Києва і перекусити свіжою випічкою. У ресторані діє система самообслуговування.

Slavutych Beach Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Малоземельна, 13Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: цезар з лососем – 175 грн, тартар з гребінця – 299 грн, мідії у вершковому соусі – 195 грн, гаспачо з овочевою сальсою – 149 грн, фузіллі з кревет5ками – 225 грн, піца з телятиною – 212 грн, шашлик з курки – 165 грн.

Години роботи: пн-ср 10:00-00:00, чт 10:00-22:00, пт-нд 10:00-02:00

Деталі: Slavutych Beach Club — зона відпочинку на Осокорках з басейном та рестораном. Це місце, де можна не тільки відпочити з неймовірним краєвидом на Дніпро, але й смачно поїсти. Заклад пропонує відвідувачам бунгало для великих компаній, шезлонги, два басейни та зону для дітей. Меню Slavutych Beach Club — це страви з мангала, піца, італійська паста та перші страви. Також у закладі пропонують кальяни та класичні коктейлі.

Wine Club BIOLOGIST

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1, ВДНГ, павільйон №6

Бюджет: ₴₴.

Страви: устриці «Святий Патрік» №3 – 49 грн/1 шт., чорні спагеті з морепродуктами – 169 грн, пінца 4 сири – 119 грн, боул з креветкою – 139 грн, сирне асорті з м’яких сирів – 179 грн, пряний суп том-ям – 129 грн.

Години роботи: щодня 14:00-00:00

Деталі: Винний клуб BIOLOGIST на ВДНГ — це заклад в форматі «кіно та вино»: до напоїв і легких закусок вам пропонують перегляд фільмів та відеоконцертів на великому екрані. Винна карта закладу налічує приблизно 150 позицій, серед яких вина BIOLOGIST, та інших крафтових виноробень України: Beykush, Vinoman, Slivino, Father’s Wine тощо. Також в наявності вина з найкращих теруарів Європи. У барі зауважили, що список вин постійно поповнюється. До вина можна обрати різноманітні закуски, салати, супи, а також основні страви й десерти. На базі винного бару буде створений винний клуб – з регулярними дегустаціями та різними подіями, членськими внесками та іншими атрибутами. Щотижня в BIOLOGIST відбувається щонайменше 1-2 винних події: зустрічі з виноробами, дегустації українського або європейського вина. В майбутньому планується запустити повноцінну винну школу на базі закладу.

Wine Hub Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Тараса Шевченка, 2/54

Бюджет: ₴₴.

Напої: вино ігристе Apostrope Brut – 70 грн/125 мл, вино тихе EL Capitan Rose – 100 грн/125 мл, коктейль Aperol Spritz – 90 грн, вино ігристе Grand Admairal Brut Nature 21 – 800 грн/750 мл

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Деталі: У самому серці Києва, біля Бессарабського ринку, відкрився бар Wine Hub Bar, де можна скуштувати будь-яке вино української компанії 46parallel, або смачний коктейль на його основі. У меню Wine Hub Bar — вина, коктейлі, антіпасті, кава та безалкогольні напої. Винна карта налічує 20 вин. З них 13 позицій — тихі вина, або ж інша їх назва не ігристі. Тихі вина в закладі представлені такими різновидами: сухе, напівсухе, напівсолодке та десертне. Також є й ігристі вина, які виготовлені за класичним методом шампанізації. До вина ви можете замовити антіпасті — сири камамбер та грана падано, прошуто та прошуто кото, гріссіні та оливки. Як кажуть власники закладу, їх мета – закохати відвідувачів в українське вино.

dZerkalo bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 20

Бюджет: ₴₴.

Напої: коктейль Rich Beach – 180 грн, коктейль Tarny – 180 грн, коктейль El Vodka Lemo –180 грн, Sexy shots Margarita – 80 грн

Години роботи: щодня 18:00-02:00

Деталі: dZerkalo bar — це коктейльний бар на Подолі з автентичною атмосферою, де можна знайти справжній релакс від буденності. Коктейльний бар пропонує своїм відвідувачам смачні авторські коктейлі, наприклад,  Finding Nori — освіжаючий, тропічний коктейль з морським присмаком. Співвласники бару психотерапевт Павло Рубан та власник мережі кав’ярень Олександр Петренко. Засновники хотіли створити «живий» бар, який постійно дивуватиме гостей: починаючи з оригінальної рецептури коктейлів і закінчуючи цікавими тематичними заходами.

BGRN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 36

Бюджет: ₴₴.

Страви: Uptown Breakfas – 120 грн, сирна тарілка – 160 грн, пармезанове печиво – 100 грн, морозиво Mr. Pops – 40-120 грн.

Години роботи: щодня 10:00-00:00

Деталі: Кафе-бар BGRN розпочав роботу на на Андріївському узвозі. Автори проєкту — засновники бару «Хвильовий» — назвали новий заклад в честь українського письменника Івана Багряного, автора роману «Тигролови». Кафе-бар розташований в двоповерховій будівлі навпроти Андріївської церкви. В закладі поєднали формати кафе та бару, тому вранці тут пропонують міський сніданок та каву, а ввечері — класичні та авторські коктейлі, пива та інші алкогольні напої.

WHOЮНІСТЬ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Еспланадна, 2а

Бюджет: ₴.

Години роботи: щодня 12:00-00:00

Деталі: Біля ТРЦ Гулівер відкрився новий бар «WHOЮНІСТЬ». Заклад розташований в 2 хвилинах пішки від метро Палац спорту. Якщо ви хочете згадати молодість, спробувати смачні напої та відірватись на повну, то WHOЮНІСТЬ — саме те місце, яке вам потрібне. У закладі можна спробувати різноманітні коктейлі, настоянки власного виробництва та класичні алкогольні напої. Серед рекомендованих коктейлів «Bachata» — поєднання жасмину, персика, маракуї з горілкою.

Yummy Hookah & Cocktail Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 106

Бюджет: ₴₴.

Страви: мітболи з курки – 98 грн, салат з ростбіфом – 155 грн, кесадилья з куркою – 128 грн, антіпасті – 158 грн, хумус – 135 грн.

Години роботи: щодня 12:00-00:00

Деталі: На Великій Васильківській відкрилась нова кальянна та коктейль-бар Yummy Hookah & Cocktail Bar. Меню закладу — це різноманітні закуски та страви фаст-фуду. Це і традиційні італійські антіпасті, різноманітні бургери, асорті сиру чи м’яса тощо. В закладі на вибір представлена велика кількість як традиційних коктейлів, так і авторських. Також великий асортимент чаїв та кави. Для тих, хто любить кальян, в Yummy Hookah представлено лінійки міцності лайт та хард. В Yummy Hookah & Cocktail Bar є велика кількість різних настільних ігор, щоб весело провести час компанією.

Cafe 128

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Березнева, 14Б

Бюджет: ₴.

Страви: вуппі пай – 35 грн, бріош індичка-яйце – 135 грн, боул халумі-кіноа – 155 грн, баскський манго чизкейк – 90 грн, хліб з гуакамоле – 135 грн.

Години роботи: пн-пт 08:00-22:00, сб-нд 09:00-22:00

Деталі: В житловому комплексі «Комфорт Таун» відкрився новий заклад Cafe 128. Це просторе та світле місце, де можна випити чашку кави, з’їсти сирники та почитати книгу. Меню закладу поділене на три категорії: основні страви, десерти та напої. В Cafe 128 сніданки можна замовити протягом цілого дня ,а також скуштувати хліб власної випічки. До страв можна обрати якесь цікаве вино. Заклад pet friendly, тобто ви можете приходити туди зі своїми чотирилапими улюбленцями, а персонал Cafe 128 може пригостити їх смаколиками та водою.

Наше Місце

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ревуцького, 6

Бюджет: ₴₴.

Напої: капучіно – 35 грн, раф – 45 грн, матча лате – 55 грн, лимонад лайм- м’ята – 45 грн, айс лате – 45 грн, зелений чай – 30 грн.

Години роботи: пн-пт 08:00-21:00, сб-нд 09:00-21:00

Деталі: Кав’ярня «Наше Місце» розташована неподалік озера Сонячне, тому взявши каву можна прогулятись біля красивої водойми та насолодитись природою. Якщо ж ви хочете відпочити, то у закладу є літній майданчик, де можна зручно посидіти на стільчиках під великими парасолями та випити свою каву. Меню напоїв «Наше Місце» поділяється на три категорії: кава, не кава та чай. Також до напоїв є великий вибір десертів та сендвічі. В закладі рекомендують спробувати тарти та сендвіч з тунцем. Кав’ярня pet’s friendly, тому вам завжди будуть раді з вашими улюбленцями.

BRU

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мала Житомирська, 2

Бюджет: ₴₴.

Напої: раф – 60 грн, лате – 45 грн, чай гречишний – 40 грн, какао – 49 грн, еспресо тонік – 44/54 грн.

Години роботи: пн-пт 08:00-20:00, сб-нд 09:00-20:00

Деталі: BRU — новий заклад в самому серці Києва. Кав’ярня розташована за декілька хвилин пішки від метро Майдан Незалежності, тому на шляху до закладу, ви матимете нагоду помилуватись музичними фонтанами. Меню BRU — це різноманітні напої з кави, чай та матча. В літній період в закладі доступне холодне меню. Засновники прагнули створити місце, де можна зупинитися, відволіктися від справ, чи навпаки поміркувати та зібратися за чашкою кави.

Bufon coffee bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 55

Бюджет: ₴.

Години роботи: пн- сб 09:00-20:00

Деталі: На вулиці Січових Стрільців відкрилась нова затишна кав’ярня Bufon coffee bar. Меню закладу ー це кава, чай та холодні напої. Серед позицій кави, яку можна скуштувати в закладі, є пуровер — спосіб заварювання фільтр-кави. Гарчу воду наливають через мелену каву, яка знаходиться в спеціальній воронці з паперовим фільтром. До напоїв у Bufon coffee bar можна взяти смачні десерти. Якщо бажаєте в затишному місці почитати книгу, то в кав’ярні є ще один поверх з кількома столиками.

SPAWN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирилівська 34-38

Бюджет: ₴.

Напої: капучіно – 35 грн, колд брю – 50 грн, какао – 30 грн, лимонад – 50 грн, матча лате – 70 грн.

Години роботи: пн-пт 08:00-21:00, сб-нд 10:00-22:00

Деталі: Кав’ярня SPAWN розташована у дворі житлового будинку, що знаходиться на перетині вулиць Юрківська та Кирилівська. Розташування закладу дає змогу відокремитись від нав’язливого шуму машин та столичної метушні. Приміщені SPAWN — це колишній гараж, який були перевлаштований у невеличку кав’ярню з мінімалістичним дизайном та цікавим рішенням у вигляді другого поверху. На стінах кав’ярні можна побачити красиві картини з фруктами та овочами. Меню закладу класичне для кав’ярні: різноманітні гарячі напої та смаколики до них.

OSSOM PLACE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 54

Бюджет: ₴₴.

Страви: сендвіч пастрамі – 190 грн, паста парміджано – 155 грн, салат з яловичиною та в’яленими томатами в соусі тонато – 165 грн, брускета з маринованим бамбуком та тунцем з соусом копченої груші – 148 грн.

Години роботи: пн-пт 08:00-22:00, сб-нд 10:00-22:00

Деталі: На Межигірській відкрилась нова кав’ярня-бар OSSOM PLACE, заклад розташований на Подолі. В еспресо-барі створили затишний інтер’єр: картини на цегляній стіні, полиці з кавою та столики на двох. Гість може спробувати декілька сортів кави на вибір, різного методу обробки кавових зерен. Всі молочні напої готуються на органічному, а також альтернативному та безлактозному молоці. Також можна спробувати декілька видів чаю матча або ж замовити келих вина чи коктейль. До напоїв пропонують сніданки цілий день, а також пасти, сендвічі та салати.

Coffeereligia

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 17; вул. Велика Житомирська, 38; вул. Василя Тютюнника, 5А-Б

Бюджет: ₴₴.

Деталі: COFFEERELIGIA — новий проєкт від засновників мережі кав’ярень 1900 телеведучого Антона Поліщука та архітектора Олександра Пінчука. Це місце для тих, кому хочеться пити каву часто, і хто просто не уявляє себе без неї. Кава — основний продукт бренду, тому кав’ярня дотримується високих стандартів приготування з якісного зерна та на професійному обладнанні. COFFEERELIGIA самостійно закуповує сертифіковане зерно преміумклас, тому відвідувачі можуть насолоджуватися відмінною кавою не переплачуючи. В меню готують традиційні кавові напої на звичайному та рослинному молоці. А також декілька кавових коктейлів, рецепти яких заклад тримає поки що у секреті.В кав’ярні також додають, що за концепцією, яку розробляв засновник Олександр, на Великій Житомирській створений амфітеатр. Тут гості можуть насолоджуватись кавою і спостерігати за життям міста через панорамні вікна.

92 degrees coffee place

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 19а

Бюджет: ₴.

Напої: допіо – 35 грн, раф кава – 45 грн, kid’s лате – 20 грн, чай натуральний – 35 грн, матча лате – 55 грн.

Деталі: На Лівому березі Києва відкрилась нова затишна кав’ярня зі смачною кавою 92 degrees coffee place. Це сучасна кав’ярня молодіжного формату із кавою власного обсмажування, смачними десертами та теплою домашньою атмосферою. Особливість закладу полягає в тому, що у приміщенні кав’ярні знаходиться Школа кавового бізнесу.

Головна фото: Soho Park

Фото: Facebook та Instagram сторінки вищезазначених закладів

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi