Нові заклади грудня 2020: 25 нових столичних локацій - PostEat

пошук

Нові заклади грудня 2020: 25 нових столичних локацій
31-12-2020 0 666


Нові заклади грудня 2020 досліджувала редакція PostEat. Під кінець року столичні ресторатори порадували нас більше ніж двома десятками закладів різних форматів — ми все дізналися і розповідаємо вам. Де насолодитись винами, підібраними кращим сомельє України, посмакувати квадратною піцою, випити авторський коктейль та замовити знаменитий шот «Зелений мексиканець» — читайте у фінальному грудневому огляді нових закладів 2020 року.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

De Canter

Де: вул. Велика Васильківська, 62/64

Бюджет: ₴₴. Стартери (99-235 грн), основні страви (145-352 грн), піца (169-315 грн).

Страви: пате з курячої печінки, з беконом, бурбоном, цибулею-порей і обліпихово-манговим конфі – 125 грн, яловича щока з трюфельним пюре – 245 грн, піца з дров’яної печі з тигровими креветками, шотландським лососем, грибами шиітаке, лаймом і соусом том ям – 315 грн, шоколадний кето-десерт з апельсиновим курдом, крихтою горгонзола і цитрусовим філе – 129 грн.

Напої: авторський коктейль «Томат та трюфель» – 205 грн, авторський коктейль «Йогурт та лемонграс» – 205 грн, лимонад дюшес – 60 грн, фірмовий малиново-розмариновий чай – 85 грн.

Деталі: Винний ресторан De Canter food&wine розпочав працювати в тестовому режимі біля ст. м. Олімпійська. В ресторані облаштовано п’ять окремих зал: центральна зала з барною стійкою, де можна побачити, як готують піцу у дров’яній печі чи стейк у хоспері; зала вільна від паління; IQOS friendly зала; окрема кімната для приватних подій та тераса з краєвидом на старовинну будівлю Національної оперети та Олімпійський стадіон. Шеф-кухар ресторану Денис Новохацький (раніше працював у Bursa Hote та Tiger Ukraine) створив меню з авторських реплік на популярні страви, що пасують до вина. Сомельє ресторану Сергій Гірман (відомий за проєктом Whiskey Corner), що нещодавно отримав звання кращого сомельє України за версією Всеукраїнської асоціації виноробів та сомельє, створив збалансовану винну карту з популярних винних хітів та інших цікавих позицій. У ресторані можна зробити замовлення без допомоги офіціанта через сайт закладу. Також є можливість зробити замовлення завчасно — за годину чи за тиждень до запланованого візиту.

The Time

Де: вул. Верхній Вал, 22

Бюджет: ₴₴. Салати (95-197 грн), супи (87-220 грн), основні страви (178-350 грн).

Страви: теплий салат з курячою печінкою під медово-гірчичним соусом – 159 грн, крем-суп з броколі, сиром фета і соусом бальзамік – 105 грн, каре баранини в зеленій паніровці з м’ятним соусом – 210 грн, дорадо з овочами гриль та голландським соусом – 290 грн.

Деталі: Ресторан The Time відкрився у грудні в історичному центрі Подолу. В закладі поєднали стильний інтер’єр, привітний персонал, живу музику і цікаві тематичні івенти — як зазначають в ресторані, він про мистецтво, важливі моменти, відкритість і тонкі поєднання смаків. В ресторані The Time представлене авторське меню від шеф-кухаря Єгора Потапенко з вишуканими стравами і цікавими поєднаннями. Гордістю ресторану називають коктейльну карту, розроблену автором всесвітньо відомого шоту «Зелений мексиканець» Сергієм Кодацьким.

Mahjong

Бюджет: ₴₴.

Страви: в’єтнамський насичений бульйон з телятиною, рисовою локшиною і зеленню – 163 грн, азійське карпачо з яловичини з соком лайма, кінзою, зеленою цибулею і м’ятою в пряній заправці – 163 грн, два мариновані яйця в азійському соусі – 79 грн, гостра локшина з томленим ягням у червоному карі – 195 грн, тропічний манговий мус з білим шоколадом – 119 грн.

Деталі: 21 грудня розпочав роботу проєкт Mahjong — доставка страв азійської кухні, яку характеризують як «Гру смаків». Його запустив ресторатор Олексій Карпов (Spelaya Kanareyka). Бренд-шефом проєкту став Ян Нгуен, відомий за роботою у ресторанах Chang та «Чічіко». Шеф-кухар Mahjong — Олександр Богацький. Зараз в меню 21 позиція: кілька супів, салат, закуски, підсмажений рис, локшина, десерти та соуси. Серед додатків до страв — гострий джем з фейхоа і зеленого чилі, тайський джем з червоного чилі, китайське домашнє масло з ароматом чорного кардамону, сичуанського перцю, анісу і кориці. Всі назви страв доповнені японськими трирядковими неримованими віршами хайку, які описують смак страв. Замовити доставку страв з Mahjong можна на сторінках проєкту в соціальних мережах.

Itzel: Шніцель та сидр

Де: вул. Нижній Вал, 19/21

Бюджет: ₴.

Страви: шніцель-сендвіч «Більбао» зі свининою, перцем гриль, апельсином, маринованою морквою – 115 грн, шніцель-сендвіч «Тель-Авів» з курятиною, пікантним перцем, соусами амба й тхіна – 115 грн, шніцель-сендвіч «Чінкве-Чінкве» з нутом, баклажаном гриль, спайсі томатною сальсою – 115 грн, Ітцель бокс – 159 грн.

Напої: крафтовий сидр Berryland – 45/175 грн, вишневий мед – 85/185 грн.

Деталі: У грудні повноцінно запрацював сервіс Itzel з доставки шніцелів і крафтового сидру —офіційне відкриття Itzel-point відбулося на Подолі. Сервіс доставки шніцель-сендвічів Itzel відкрили ресторатор Яков Лівшиц (Aroma Espresso Bar) і шеф-кухар Юрій Ковриженко. Також до команди засновників приєднався співвласник сідерії Berryland Cidery Віталій Карвіга. Окрім шніцель-сендвічів з домашнім італійським хлібом фокача, в меню можна обрати гарнір, салати, десерт, бульйон, напої та, звісно, крафтовий сидр та питний мед Berryland.

Macondo

Де: вул. Костянтинівська, 21

Бюджет: ₴₴.

Страви: уевос – 140 грн, кубинський сендвіч – 165 грн, дикий рис з креветкою – 160 грн, ризото з таледжіо, горгондзолою та стейком тунця – 210 грн, вафля з фалафелем – 120 грн, поке-боул з куркою – 170 грн.

Напої: коктейлі: Mexican Beauty – 180 грн, Margarita – 160 грн, Pisco Sour – 160 грн.

Деталі: Кафе Macondo відкрилось на початку грудня біля станції метро «Контрактова площа». Співзасновниці закладу Олена й Дар’я мали на меті створити «місце, сповнене любові до життя і пригод». В меню кафе поєднали страви європейської та латиноамериканської кухні — кожного дня в меню закладу вводять різні страви «одного дня» приготовані зі свіжих продуктів, котрі купують на невеликих українських господарствах. До страв пропонують кілька авторських та класичних коктейлів, а також європейські вина.

Eastwest.gastrobar

Де: вул. Антоновича, 37/13

Бюджет: ₴₴. Супи (120-190 грн), роли (235-360 грн), локшина (120-240 грн).

Страви: торе рамен – 130 грн, том ям – 190 грн, поке з вугром – 295 грн, рол «Філадельфія» з лососем – 245 грн, соба з овочами – 120 грн, рисова локшина з морепродуктами – 240 грн.

Деталі: Новий гастробар EastWest відкрився в центрі місті на місці джин-бару Gimlet. В закладі залишили улюблені гостями авторські та класичні коктейлі, а трансформували концепцію та меню. Тепер в закладі EastWest пропонують мультинаціональну кухню з азійськими акцентами: в меню представлені кілька азійських супів, боул та поке, роли та локшина. Заклад також пропонує своїм гостям простір для зустрічей з друзями і вечірок з dj-сетами за келихом коктейлів.

T.C. Pizza

Де: вул. Гончара, 15/3

Бюджет: ₴₴.

Страви: піца №2 – 210 грн, піца №5 – 230 грн, піца зелена – 250 грн, піца гостра – 270 грн, піца м’ясна – 280 грн.

Деталі: Піцерія T.C. Pizza відкрилась в тестовому режимі 21 грудня, заклад знаходиться в центрі міста на вулиці Гончара. В закладі два поверхи, інтер’єр оформили у стилі лофт. В меню представлені сім видів круглої піци на тонкому тісті та шість видів квадратної піци на пухкому тісті. Кругла піца називається номерами. Кругла піца №1 підходить для веганів — при замовленні варто лише попросити приготувати її з веганським сиром. Піца №3 має начинку зі скумбрії конфі, солоного лимону та каперсів, а піца №7 солодка — із солоною карамеллю, бананом та шоколадними краплями. Серед квадратних піц можна знайти «пікантно-солодку» позицію з гарбузовим пюре, запеченим часником та рікотою. До страв у T.C. Pizza пропонують коктейлі та сидр.

KRAN Pub&Shop

Де: вул. Велика Васильківська, 76

Бюджет: ₴₴.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: 17 грудня розпочав роботу KRAN Pub&Shop — формат, який об’єднав паб та пивний магазин. Заклад відкрився в центрі міста на колишній локації ресторанів грузинської кухні «Хочу харчо» та Cha Cha. Автори концепції закладу взяли за мету задовольнити потреби клієнтів у якісному пиві за доступною ціною. В закладі гостей консультує пивний сомельє Костянтин Воронін — пивовар у четвертому поколінні, який є членом журі на міжнародних конкурсах і за своє життя спробував більше 5000 сортів пива. В KRAN Pub&Shop зібрали 30 видів розливного пива, яке можна випити в закладі чи взяти із собою. До пива пропонують закуски, салати та бургери.

Food Couture

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Food Couture (@foodcouture.kyiv)

Де: вул. Велика Васильківська, 98

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (170-310 грн), основні страви (175-490 грн), десерти (180-210 грн).

Страви: копчена бурата з інжиром – 310 грн, чізкейк з батату – 280 грн, лобстер-рол – 480 грн, паста з ерінгів з крабом – 490 грн, Food Couture бургер з мелті чіз – 220 грн.

Деталі: Новий концептуальний ресторан Food Couture відкрився на початку грудня навпроти костелу святого Миколая. За концепцію проєкту відповідала команда архітектора Дениса Беленка. В інтер’єрі втілили творчу атмосферу і яскраву стилістку, притаманну витворам haute couture. За меню відповідає шеф-кухар Андрій Северенчук, який представив вишукані авторські варіації знайомих столичним гурманам страв: копчена бурата з інжиром, чізкейк з батату, лобстер-рол та пасту з ерінгів з крабом. Бар-менеджер Олександр Малишев представив у коктейльній карті класичні позиції з авторськими акцентами, а цікаву винну карту розробив шеф-сомельє Роман Ремеєв.

Hoo Lee Gang

Де: вул. Антоновича, 8

Бюджет: ₴₴.

Страви: рис басматі з куркою – 110 грн, пад-тай з креветками – 230 грн, прозора локшина з яловичиною – 180 грн, яєчна локшина з тофу – 110 грн, суп суїмон – 115 грн.

Деталі: Кафе азійської кухні Hoo Lee Gang розпочало роботу біля площі Льва Толстого. Раніше на цій локації працював бар «Культурний Клуб». Інтер’єр кафе оформили в азійському стилі, яким його бачать власники — з неоновими вогнями, ліхтариками та камерною атмосферою. В меню кафе кілька салатів, супів, смажений рис та локшина. Страви можна також замовити із доставкою на сайті кафе.

Wurger Burger

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Wurger (@wurgerburger)

Де: вул. Гончара 2/25

Бюджет: ₴.

Страви: бургер Wurger Pulled Pork – 145 грн, бургер Kuranas – 165 грн, бургер Blue Cheese Double – 215 грн, Cheese Melt Burger – 165 грн.

Деталі: Wurger Burger — нова бургерна, яка відкрилась в центрі міста навпроти скверу київських інтелігентів, що на перетині вулиць Гончара й Великої Житомирської. Раніше на цій локації працював заклад з шаурмою Das Ist Gut. В меню закладу шість бургерів: з куркою, з курячою котлетою, з яловичою котлетою та два вегетаріанські варіанти з грибами та камамбером і салатом коул слоу і чедером. До бургерів пропонують френч фрайз, крокети та сирні палички.

Streetcultura

Де: вул. Драгоманова, 2

Бюджет: ₴.

Страви: донер з куркою – 48/79/149 грн, донер з креветкю – 119 грн, донер з курячими нагетсами– 89 грн, вок з куркою – 129 грн, вок з тофу – 139 грн, курячі нагетси – 79/99/129 грн.

Деталі: Стрітфуд заклад Streetcultura відкрився біля станції метро «Позняки». В закладі змінили підхід до приготування м’яса: його не смажать на класичному вертелі для шаурми, а запікають в пароконвектоматі. У меню можна знайти донери з різними начинками: з курячими нагетсами, зі свининою, з лососем, креветками та вегетаріанські варіації. Або створити свій, додавши до донера один з 32 додатків. Крім того, тут можна скуштувати локшину вок з м’ясом або морепродуктами, замовити картоплю фрі або курячі нагетси.

Krasivo Est 

Де: вул. Глибочицька, 40

Бюджет: ₴₴.

Страви: солоні вафлі з авокадо і лососем та хамоном і грушею – 190 грн, кеш’ю-чізи в асортименті – 110 грн, сандвічі в асортименті – 160 грн.

Деталі: 27 листопада на Подолі відкрилась третя кав’ярня Кrasivo Est. Свою історію проєкт розпочав кілька років тому із закладу в Харкові, а у вересні цього року в Києві на Бессарабці відкрився другий заклад. Кrasivo Est позиціонує себе як «full of taste cafe». В меню Кrasivo Est вафлі, сендвічі, каші, кранч-тости, кеш’ю-чізи, корисні цукерки та смузі боули. З напоїв пропонують смузі, фреші, лимонади, каву та чаї. Крім того, в кафе дотримуються принципів екологічності — всі робочі процеси налаштовані з турботою про навколишнє середовище.

Chin Chin

Де: вул. Сагайдачного, 31

Бюджет: ₴. Салати (79–119 грн), бао (87–119 грн), локшина та рис вок (87–139 грн).

Страви: локшина вок сінгапурська з качкою – 139 грн, рис вок з креветками – 139 грн, спрінг-рол з овочами – 69 грн, дамплінг з телятиною – 87 грн, бао зі свининою – 98 грн, карі-суп на кокосовому молоці з куркою – 139 грн, смажені баклажани в соусі солодкий чилі – 87 грн.

Деталі: Кафе азійської кухні Chin Chin розпочало роботу на Подолі, заклад є частиною одеської мережі ресторанів G-Group (Mamma Italia, Kinza, Jerusalem Bazaar). Це вже третій заклад мережі в Києві — інші працюють на Бессарабці та на Виноградарі. Бренд-шеф ресторанів Віктор Тітов — порції в закладі великі, а ціни демократичні. В кафе пропонують салати, китайські пельмені, булочки бао, спрінг-роли, локшину та рис вок й основні страви.

Menya Musashi

Де: вул. Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴. Рамен (95–215 грн), цхемен (135–179 грн), локшина (115–169 грн).

Страви: рамен з телятиною – 109/179 грн, рамен з куркою діп фрай – 99/155 грн, рамен з качкою – 109/179 грн, рамен з морепродуктами – 139/215 грн, рамен зі свининою тясю – 99/155 грн, рамен з овочами – 95/139 грн.

Деталі: Десята локація мережі раменних Menya Musashi відкрилась у грудні на ВДНГ. Основною стравою в меню закладу є рамен, тут пропонують 8 видів цієї японської страви — рамен зі свининою, з телятиною, з куркою абурі або діп фрай, з качкою, з креветками, з морепродуктами та з овочами. Основу гість обирає самостійно — класичний або насичений м’ясний бульйон у трьох варіаціях: без додатків, з чорнилами каракатиці або червоний з гострим соусом. В закладі також можна замовити локшину, рис, салати та пельмені гьодза.

Анчоусна Вишневе

Де: м. Вишневе, вул. Першотравнева, 27

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (78-228 грн), другі страви (108-158 грн), супи (62-118 грн).

Страви: брускета з анчоусом – 88 грн, олів’є з мідіями – 96 грн, ризото з морепродуктами – 158 грн, бургер з тигровими креветками та соусом айолі – 235 грн, сирний крем-суп з хрустким анчоусом – 82 грн.

Деталі: На початку грудня розпочала роботу ще один монопродуктовий формат «Анчоусна» від мережі рибних ресторанів «Черноморка». На цей раз заклад відкрився під Києвом у місті Вишневе. В ресторані готують хамсу (яка в європейській гастрономії називається анчоусом), барабульку, ставридку, сардини, мерланга, шпроти і багато іншої дрібної смаженої рибки з хрусткою скоринкою та в абсолютно несподіваних стравах.

Duck, Please

Де: вул. Дніпровська набережна, 21а

Бюджет: ₴₴.

Страви: качка по-пекінськи (порція/половина/ціла) – 155 грн/465 грн/945 грн, качка джанбао з рисом – 165 грн, рагу з морепродуктами та бамбуком – 245 грн, яєчна локшина з телятиною – 139 грн, смажений рис зі шматочками качки – 89 грн.

Деталі: Ресторан китайської кухні Duck, Please відкрився у грудні на Позняках. Це третій заклад мережі у місті та перший на лівому березі. Перший ресторан відкрився влітку минулого року в центрі міста, друга локація запрацювала наприкінці осені в ТРЦ Smart Plaza Polytech. Заклад позиціонує себе як ресторан, де готують найкращу в Києві качку по-пекінськи. Зокрема, тут подають курку по-пекінськи та качку по-шанхайськи у трьох варіантах: стандартна порція, половина качки, ціла качка.

PRAKTIKA BAR

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–195 грн), основні страви (175–595 грн), гра з вогнем (199–930 грн).

Страви: спрінг-роли зі шпинатом та сиром – 117 грн, чорний ростбіф з чіпсами та кокосово-трюфельним соусом – 260 грн, особукко з пюре та трюфельним соусом – 350 грн, реберця ягняти з кукурудзяною полентою – 930 грн.

Напої: коктейлі: Porn Star Martini – 165 грн, Cosmo Twist – 165 грн, Whiskey Sour – 180 грн, French 75 – 165 грн.

Деталі: Praktika Restaurant — ресторан авторської кухні на Бульварно-Кудрявській. В закладі гостям пропонують новий рівень гастрономічного і культурного досвіду, знайомлячи їх з фудперінгом. В грудні на другому поверсі ресторану з 18:00 працює Praktika Bar — гостям пропонують класичні коктейлі та твісти.

Feeltrd

Де: Столичне шосе, 103

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: Друга кав’ярня Feeltrd відкрилась в новому супермаркеті «Сільпо», який знаходиться на території ТРЦ «Атмосфера». Feeltrd — це новий проєкт мережі «Сільпо» в форматі зі спешелті-кавою власного обсмажування, пілотну локацію якого відкрили влітку в будівлі головного офісу компанії на Березняках. Бренд Feeltrd поєднав у собі слова Filtered (відфільтрований) і Feel (почуття). За проєкт відповідає кавовий експерт Fozzy Group Женя Горбань. Формат планують масштабувати на інші локації торгівельної мережі. У кав’ярнях використовується сучасне обладнання: LaMarzocco Linea PB X, дві еспресо-кавомолки Mythos One і одна прямого помелу DITTING KR 804, автотемпер Puqpress, фільтр-кавоварка Fetco CBS 2111 xts і система очищення води Ecosoft Robust PRO.

12 Coffee & Croissants

Де: вул. Антоновича, 48а

Бюджет: ₴₴.

Страви: малиновий круасан – 59 грн, мигдальний круасан – 59 грн, круасан з солоною карамеллю – 59 грн, круасан з фетою та печеним перцем – 59 грн, круасан з хамоном та томатною сальсою – 99 грн.

Напої: еспресо – 25 грн, пуровер – 60 грн, флет оранж – 65 грн, кокосовий фредо – 65 грн, джезва з апельсиновим мармеладом і просеко – 65 грн.

Деталі: На початку грудня розпочала роботу друга кав’ярня 12 Coffee & Croissants, заклад знаходиться на вулиці Антоновича. Цей заклад відкрили у форматі to go, перша повноцінна кав’ярня працює з осені на вулиці Петлюри. В меню закладу 12 видів солодких та солоних круасанів, які випікають щодня в кав’ярні. До круасанів пропонують класичну та авторську каву, а також чай, фреш та мілкшейк.

Galileo bakery & coffee

Де: вул. Євгена Сверстюка, 6В

Бюджет: ₴.

Страви: «Пані Валевська» — 44/528 грн, «Хрещатий Яр» — 53/636 грн, шпитатно-апельсиновий – 47/564 грн, віденський пиріг – 35/350 грн.

Напої: еспресо – 19 грн, матча лате – 38/45 грн, мілкшейк – 45 грн, капучино – 27/33 грн.

Деталі: Кав’ярня Galileo bakery & coffee розпочала роботу на Лівобережці у ЖК «Галактика». Назву закладу обрали на честь визначного мислителя і астронома Ґалілео Ґалілея, щоб символічно продовжити концепцію житлового комплексу. Інтер’єр у закладі затишний, виконаний в стилі лофт. Родзинкою кав’ярні є власні десерти, яких у меню налічується понад 30 різновидів — можна замовити шматочок чи цілий торт. Також в закладі є власна випічка. До солодощів пропонують класичну каву, чаї та інші напої.

Angar

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от КАВА АРТ ВИНО (@angar.kyiv)

Де: вул. Рейтарська, 30

Бюджет: ₴₴.

Деталі: Заклад Angar відкрився на початку місяця в центрі міста біля станції метро «Золоті ворота». На локації поєднали формати кав’ярні, галереї сучасного мистецтва та винного бару. В закладі можна «пити смачну каву від локальних та відомих обсмажувальників; їсти просту якісну їжу, збиратися на сніданок, бранч чи вечірку; смакувати червоне, біле, помаранчеве, органічне, біодинамічне вино; презентувати щодватижня надихаючі роботи фотографів, митців, художників; організовувати вечірки, презентації чи будь-що інше».

Чернетка Coffee Shop

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @chernetka_coffee

Де: вул. Нижній Вал, 17/8

Бюджет: ₴.

Напої: сирний раф – 65 грн, раф фундук – 55 грн, пряний лате – 50 грн, капуоранж – 65 грн, какао – 40/45 грн, фільтр кава – 35/40 грн.

Деталі: Кав’ярня «Чернетка» розпочала роботу на Подолі, заклад знаходиться в книгарні Bookish. В закладі пропонують класичну каву, екочаї та каву на рослинному молоці. Фірмовий напій кав’ярні — сирний раф. До напоїв можна обрати десерти та печиво, також є можливість придбати набір для приготування печива.

Лисичка

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лисичка — ця хитра чорна кава (@lisichka.coffee)

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴. Кава – 25 грн, круасан – 25 грн.

Деталі: Кав’ярня «Лисичка» відкрилась на початку грудня в центрі міста, заклад знаходиться на Бессарабському ринку (вхід збоку Арена Сіті). В кав’ярні пропонують виключно фільтр-каву, яку можна замовити на одному з п’яти сортів. До кави можна опціонально додати молоко за бажанням та взяти круасан. Заклад працює з 10:00 до 19:00 (у суботу до 18:00), неділя – вихідний.

Муніципальна кав’ярня «Сяйво кави»

Де: вул. Велика Васильківська, 6

Бюджет: ₴.

Деталі: «Сяйво кави» — перша муніципальна кав’ярня, яка розпочала роботу на початку місяця в центрі міста. Розробником проєкту є КП «Міський магазин». Поряд з кав’ярнею працює найстаріша книгарня міста «Сяйво книги». В закладі пропонують каву, десерти, сендвічі та хот-доги. Також у закладі працює точка буккросингу: кожен із відвідувачів має можливість безкоштовно обрати книгу для себе або залишити щось із власної бібліотеки. Гості кав’ярні можуть також скористатись сервісом оренди повербанків.

Головна фото: De Canter

Фото: Facebook De Canter, The Time, Mahjong, Itzel, Macondo, Eastwest.gastrobar, TC Pizza, KRAN Pub&Shop, Praktika, Food Couture, Hoo Lee Gang, Wurger Burger, Streetcultura, Krasivo Est, Chin Chin, Menya Musashi, Анчоусна Вишневе, Duck, Please, Feeltrd, 12 Coffee & Croissants, Galileo, Angar, Чернетка Coffee Shop, Лисичка, «Сяйво кави».

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi