Нові заклади листопада 2020: 25 нових локацій в Києві - PostEat

пошук

Нові заклади листопада 2020: 25 нових локацій в Києві
02-12-2020 0 2215


Нові заклади листопада 2020 досліджувала редакція PostEat. Ресторанна осінь завершується відкриттям понад двох десятків нових закладів різних форматів, бюджетів і концепцій. У листопаді стало можливим відвідати перші японські ізакая та французьку гастро-кав’ярня, спробувати сучасну близькосхідну кухню та баскський чізкейк, замовити доставку страв з органічної риби і не тільки — уважно читайте наш щомісячний огляд і вирушайте знайомитись з новими закладами столиці.

Virgin Izakaya Bar

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (139-330 грн), татакі (220-367 грн), закуски та салати (135-699 грн), робата та основні страви (165-399 грн).

Страви: татакі телятина, дайкон кімчі, кунжутний соус – 310 грн, райс боул з тунцем – 275 грн, авокадо з крабом та томатною пульпою – 699 грн, ротті з пастрамі та томатним карі – 255 грн, телятина в пряно-перцевому соусі з овочевим пюре – 299 грн, рамен з качкою та вонтонами з гарбуза – 255 грн, кальмар зі спайсі соусом понзу та йогуртом – 220 грн.

Напої: саке Kizan Sake Junmai Ginjo Nama – 140 грн/40 мл, Choya Yuzu – 120 грн/40 мл, коктейль Godzilla – 170 грн, коктейль Japanese Penicillin – 290 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly, режим роботи: щодня 12:00–22:00; контактний телефон: +380673270000.

Virgin Izakaya — нове бачення азійської кухні від ресторанної мережі Bulldozer group. Ресторан знаходиться в центрі столиці на місці колишнього заводу «Арсенал». Ізакая — це вид ресторанів, поширений в Японії, куди люди щодня приходять випити і перекусити. Над дизайном закладу працювало архітектурне бюро YODEZEEN — їм вдалось створити сучасний європейський інтер’єр в приглушених сіро-коричневих тонах з використанням натуральних поверхонь та гармонійно поєднати цегляні стіни, елегантні світильники, бетонну підлогу і справжні імператорські дерева бонсай. За меню Virgin Izakaya відповідає досвідчений шеф-кухар Євген Песін, він зробив акцент на свіжу рибу, морепродукти та популярні страви азійської кухні: суші, татакі, сашимі і роли. Спостерігати за роботою шефа гості можуть завдяки відкритій шоу-кухні та зручному розташуванню столиків. В стильному барі Virgin Izakaya пропонують авторські коктейлі від Олега Якобенко, створені за філософією fresh market mixology тільки зі свіжих інгредієнтів. Крім авторських коктейлів, бар налічує великий вибір азійського пива, саке і велику винну карту. Virgin Izakaya створений як центр тяжіння світської публіки столиці, адже тут можна смачно поїсти, випити авторські коктейлі і яскраво провести час.

Simona ristorante

Де: вул. Січових Стрільців, 11

Бюджет: ₴₴. Салати (155-195 грн), основні страви (185-285 грн), паста (150-295 грн), піца (139-220 грн).

Страви: повітряний омлет пуляр з беконом, томатами та зеленою заправкою – 135 грн, карпачо з лососем та мусом з авокадо – 195 грн, лазанья з телятиною, соусом бешамель та моцарелою – 150 грн, піца #10 з беконом, печерицями та пармезаном – 169 грн.

Напої: капучино з допіо – 70 грн, лимонад манго-обліпиха – 39 грн, пиво «Ципа на молоці» – 65 грн/330 мл.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться біля Львівської площі, шеф-кухарка Марина Марчук, два поверхи, кілька зал, відкрита кухня, дров’яна піч, неаполітанська піца, паста, сніданки цілий день, вино келихами, класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан італійської кухні Simona ristorante розпочав роботу біля Львівської площі. Раніше на цій локації працював ресторан-кондитерська «Маша Кейк». Ресторан є новим проєктом Klara Group, до якої входять піцерія Pincello pizza, мережі «Пиріжкова Тітка Клара» та Mira Cafe. В Simona ristorante два поверхи, інтер’єр виконаний в стилістиці сучасного вінтажу — цікавим елементом в закладі є справжній камін. На першому поверсі відкрита кухня, на другому кілька зал. Керує кухнею шеф-кухарка Марина Марчук, яка вже працює в піцерії Pincello pizza. В меню 13 видів неаполітанської піци з дров’яної печі, кілька видів пасти, брускети та сніданки цілий день.

Gastronom food&wine bar

Де: вул. Володимирська, 61/11

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: магазин, ресторан, контактний винний бар, знаходиться в історичному центрі столиці, три формати обслуговування, над меню працював шеф Антон Якимчук, fast smart food, slow smart food, wine & dine, кілька зал, готові страви, українські страви, десерти без цукру, локшина без глютену, винна колекція, резерв столів.

Gastronom food&wine bar — новий заклад в історичному центрі столиці, який працюватиме в форматі магазину, ресторану та контактного винного бару. Заклад розташувався у майже сторічному будинку купця Морозова. В концепції Gastronom food&wine bar об’єднали три формати обслуговування. У fast smart food, де гостям пропонують обрати вже готове меню з вітрини закладу: боули, салати, сендвічі, гарніри з котлетами та страви з рибою, десерти без цукру та локшина без глютену. У іншій залі діє основне меню «Slow Smart food» з вишуканими стравами від шеф-кухаря Антона Якимчука. В винній карті закладу зібрано більш ніж 140 пляшок вина з різних регіонів світу та підбрані цікаві пейринги зі стравами з основного меню та крафтовими делікатесами. Відкриття Gastronom food&wine bar заплановане на 3 грудня.

Torisho Izakaya Sushi Bar

Де: вул. Шота Руставелі, 12

Бюджет: ₴₴. Нігірі (19-45 грн), хосомакі (29-105 грн), гункан (35-65 грн), футомакі (69-159 грн).

Страви: нігірі ебі – 35 грн, нігірі унагі – 35 грн, хосомакі тека макі – 69 грн, гункан з тар-таром з масляної – 35 грн, спайсі футомакі з лососем та пореєм – 79 грн, торішо спешл сяке тамаго – 99 грн.урамакі канфкама з подвійним авокадо в чорному тобіко – 149 грн.

Напої: коктейль «Мохіто саке» – 89 грн, хайбол матча – 119 грн, саке бум тонік – 59 грн, крафтове саке персик – 29 грн/50 мл.

Деталі: ізакая, бар з японськими алкогольними напоями та суші, знаходиться в центрі міста, вхід за попереднім бронюванням, бренд-шеф Хісая Куніта, суші від чемпіона світу Алона Тан, нігірі, гункани, хосомакі, футомакі, урамакі, авторські коктейлі, крафтове саке, режим роботи 13:00–15:00; 18:00–21:00.

Новий бар Torisho Izakaya Sushi Bar відрився на мінус першому поверсі закладу Torisho на вулиці Шота Руставелі. Концепція закладу створена в межах формату японських барів «ізакая» (з япон. «і» — залишатись, «сакея» — магазин саке). У Torisho Izakaya Sushi Bar подають кілька видів саке, настоянки на саке, рисове пиво, авторські коктейлі. До напоїв пропонують суші та різні закуски — нігірі, гункани, хосомакі, футомакі та урамакі. За суші відповідає чемпіон світу по суші 2015 року шеф Алон Тан, а за закуски бренд-шеф Torisho Хісая Куніта.

Хлебный

Де: Контрактова площа, 2/1

Бюджет: ₴₴. Випічка (18–85 грн), боули (150–160 грн), сендвічі (95–150 грн).

Страви: холодний сендвіч з лососем – 130 грн, гарячий сендвіч з пастрамі – 120 грн, гарячий сендвіч з шинкою та сиром – 120 грн, боул з тунцем – 160 грн, пончик з кокосом та шоколадом – 25 грн, круасан з фісташкою – 60 грн, даніш з корицею – 35 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, лате – 55/75 грн, імбирний чай – 50 грн, смузі малина-банан – 55 грн.

Деталі: концептуальні заклади в Києві, автори проєкту — Аліна Косічкіна та Дмитро Заходякін, стильний концептуальний інтер’єр від Маші Шубіної, свіжий хліб і випічка, ранні сніданки (у Пасажі цілий день), випічка за авторськими рецептами, коктейлі, формат take away.

В листопаді розпочав роботу новий «Хлібний» мережі ресторанів Аліни Косічкіної та Дмитра Заходякіна на Подолі. Затишні пекарні-кафе продовжують тішити киян не тільки гастрономічно, але й візуально. Архітектору Маші Шубіній з кожним новим «Хлібним» вдається надати зовсім іншої форми цьому проєкту. Новий заклад працює за принципом самообслуговування, як і решта закладів. У меню усі позиції, що і в інших закладах (окрім Пасажу). Купити ранкову каву по дорозі на роботу або замовити повноцінний сніданок у закладі можна буде вже о 07:30 — саме в цей час «Хлібний» відчинятиме свої двері для гостей.

Samna

Де: вул. Мазепи, 6

Бюджет: ₴₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної близькосхідної кухні, знаходиться недалеко від Арсенальної площі, дизайн інтер’єру YOD Design, бренд-шеф Меїр Адоні, авторський підхід до страв, кілька поверхів, контактний бар, велика винна карта, авторські коктейлі, вечірки, обов’язковий попередній резерв столів.

Samna — ресторан сучасної близькосхідної кухні, який відкрився у старовинній пам’ятці архітектури будинку-садибі Іпсіланті недалеко від Арсенальної площі. Інтер’єр закладу, який підкреслює концепцію та унікальність ресторану, створений YOD Design. За кухню відповідає досвідчений шеф-кухар Меїр Адоні, який запускав ресторани у Нью-Йорку, Тель-Авіві, Берліні, Барселоні. Його кухня — це синергія Марокко, Лівану, Ємену, традиції Катару та Ізраїлю в його сучасній інтерпретації. До авторських страв близькосхідної кухні пропонують класична та «натуральні» вина, а також авторські коктейлі.

Анчоусна на Петропавлівській Борщагівці

Де: вул. Львівська, 1А (ЖК «Львівський»)

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (78-195 грн), другі страви (98-235 грн), супи (62-18 грн).

Страви: брускета з анчоусом – 88 грн, олів’є з мідіями – 96 грн, ризото з морепродуктами – 158 грн, бургер з тигровими креветками та соусом айолі – 235 грн, сирний крем-суп з хрустким анчоусом – 82 грн.

Напої: пунш лимонно-базиліковий – 45 грн, просеко бочкове – 65 грн, глінтвейн – 55 грн.

Деталі: рибний ресторан, монопродуктовий формат від мережі рибних ресторанів «Чорноморка», великий вибір свіжої риби, власний вилов, вина келихами, домашні настоянки.

«Анчоусна» — монопродуктовий формат від мережі рибних ресторанів «Чорноморка», який розпочав роботу на Петропавлівській Борщагівці. Це вже восьмий заклад такого формату — заклади мережі вже працюють у Києві, Львові, Вінниці, Білій Церкві, Ірпіні, Дніпрі і вже заплановані відкриття у Запоріжжі, Черкасах та Івано-Франківську. В ресторані готують хамсу (яка в європейській гастрономії називається анчоусом), барабульку, ставридку, сардини, мерланга і багато іншої дрібної смаженої рибки з хрусткою скоринкою та в абсолютно несподіваних стравах. Свіжі рибу та морепродукти на ваш вибір посмажать на пательні, в пивному клярі, томатному або вершковому соусах.

Naushi

Де: вул. Сковороди, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: гьодза зі свининою (5/7/9 шт.) – 79/89/99 грн, карааге (5/7/9 шт.) – 79/89/99 грн, shoy paitan/shio paitan/shoy chintan/shio chintan – 99/150 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: раменна, знаходиться на Подолі, стильний інтер’єр, 5 видів рамену, локшину готують самостійно, доставка на Подолі, pets friendly.

Naushi — раменна, яка почала роботу на Подолі недалеко від Контрактової площі. Інтер’єр закладу стильний та тематичний. В меню 5 видів рамену, локшину до якого готують самостійно з 4 видів борошна. Як зазначають у закладі, в Naushi готують автентичні рамен-супи, технологiчні карти та інгредієнти для котрих привезли з Японії. Також в меню японські пельмені гьодза зі свининою та курка-фрі карааге. Доставку можна замовити по Подолі.

Tbiliso

Де: вул. Спаська, 8А

Бюджет: ₴₴. Салати (97–185 грн), основні страви (149–189 грн), гарячі закуски (65–259 грн).

Страви: хачапурі по-королівськи – 135 грн, хінкалі з телятиною та свининою – 19 грн/1 шт., смажений грузинський сулугуні – 98 грн, грузинський харчо з телятиною – 85 грн, чашушулі – 175 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, лате – 55 грн, домашнє грузинське червоне/біле вино – 69 грн/150 мл.

Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сніданки, сезонні пропозиції від шефа, винна карта, спеціальні пропозиції, доставка, самовиніс, резерв столів.

Шостий заклад мережі сімейних ресторанів грузинської кухні Tbiliso відкрився на Подолі, раніше на цій локації працював ресторан Tequila House. В меню ресторану — 8 видів хачапурі та 7 видів хінкалі, люля-кебаб і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Винна карта пропонує гарний вибір грузинських, італійських та іспанських вин. Заклад відрізняється демократичною ціновою політикою, ситними порціями і щирою гостинністю.

Trust bar

Де: вул. Липківського, 16Г

Бюджет: ₴₴. Роли (175-190 грн), холодні закуски (150-350 грн), основні страви (180-280 грн).

Страви: запечений рол з вугрем та авокадо – 175 грн, севіче з морським гребінцем – 190 грн, удон з яловичиною – 180 грн, качка по-пекінськи з овочами – 210 грн, суп карі з морепродуктами – 150 грн, каре ягняти під грушевим соусом – 350 грн, середземноморський сет-гриль – 1250 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан-бар, знаходиться на Солом’янці, два поверхи, стильний інтер’єр, європейська та азійська кухні, шеф-кухар Андрій Кім, арт-страви від шефа, сніданки, бізнес-ланчі у будні з 12:00 до 15:00, кальян, резерв столів.

Trust — ресторан-бар європейської та азійської кухні, який відкрився на Солом’янці. У закладі два поверхи та панорамні вікна. В закладі пропонують страви європейської та азійської кухні в авторському виконанні шеф-кухаря. В основному меню ресторану є сніданки, роли, супи, локшина, закуски та салати. Також можна замовити авторські страви з арт-подачею від шеф-кухаря — каре ягняти під грушевим соусом та середземноморський сет-гриль. Крім цього в барі є велика коктейльна карта, а також діє меню сніданків і по буднях бізнес-ланчів.

TRÈs coffee & food bar

Де: вул. Лисенка, 4

Бюджет: ₴₴. Гранд вафлі (138-185 грн), тости та сендвічі (143-158 грн), салати (132-165 грн), французькі кіші (142 грн).

Страви: вафля з печеною куркою, беконом та медово-гірчичним соусом – 156 грн, сінабон з корицею та карамеллю – 45 грн, сендвіч з індичкою та чедером – 152 грн, смажена картопелька з беконом, яєчнею та зеленню – 142 грн, кіш з лососем та броколі – 142 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, дабл лате – 65 грн, айріш кава – 150 грн, імбирно-ягідний чай – 75 грн, глінтвейн – 125 грн.

Деталі: французька гастро-кав’ярня, знаходиться в центрі міста, сніданки цілий день, власна випічка, сорти speciality кави свіжого обсмаження від ONE LOVE Roastery, доставка.

Наприкінці листопада відбувся перезапуск бранч-кафе Tres Branche біля Золотих воріт — тепер на цій локації працює французька гастро-кав’ярня третьої хвилі TRÈs coffee & food bar з легкими сніданками, бранчами та закусками, невимушеними бесідами та вином. Власники вирішили об’єднати найкращі бранчі столиці з останніми кавовими трендами та створити простіший, доступніший для всіх формат. Тепер у закладі можна замовити каву на найсмачніших сорти speciality кави свіжого обсмаження від ONE LOVE Roastery. Також у меню вафлі, випічка, тости та сендвічі, салати, французькі кіші та паста.

La Carbonara Ristorante

Де: бул. Дружби Народів, 25А

Бюджет: ₴₴. Салати (149-199 грн), основні страви (149-240 грн), паста та ризото (149-259 грн).

Страви: вітелло тоннато – 179 грн, брускети з баклажановою ікрою – 146 грн,  тушкована в вині та овочах баранина – 240 грн, піца з кальмарами, креветками та мідіями – 239 грн, равіолі з моцарелою у вершковому соусі – 159 грн, лазанья – 159 грн, ризото з песто та лососем – 259 грн.

Напої: глінтвейн – 109 грн, джин тонік – 90 грн, молочний коктейль – 55 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на Печерську, сніданки з 08:00 од 12:00, піца та паста, дитячі страви, винна карта, доставка, take away

Ресторан італійської кухні La Carbonara Ristorante відкрився на початку листопада на Печерську поруч з виходом із метро «Дружби Народів». Заклад розпочав роботу на місце ресторану «Файна Фамілія». В меню представлені італійська класика — вітелло тоннато, Лігурійський рибний суп, карбонара, лазанья, грибне ризото, равіолі, піца та панакота. В барній карті класичні коктейлі, європейські вина, пиво та міцний алкоголь.

Sky Garden Kyiv

Де: провулок Станіславського, 2/5

Бюджет: ₴₴.

Страви: гречана локшина – 150 грн, тайська рисова локшина – 150 грн, тако – 145 грн, буріто з фалафелем – 120 грн, бургер Beyond – 280 грн, спрінг-рол з грибами та арахісовим соусом – 130 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: вегетаріанське кафе, знаходиться в центрі міста, доставка, сніданки цілий день, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, raw страви, wok страви, стріт-страви, безалкогольне вино.

Вегетаріанське кафе Sky Garden Kyiv розпочало роботу в самому центрі міста поруч зі станцією метро «Хрещатик». Раніше на цій локації працювала кондитерська Mozaika. В меню представлені різноманітні вегетаріанські страви: локшина, бургери, буріто, боули, тако. Цілий день в закладі готують сніданки: сирники та омлет з тофу, сендвічі та гранолу. Також в Sky Garden Kyiv у будні дні готують обіди за 170 грн.

Zavod Burgers

Де: вул. Симона Петлюри,12

Бюджет: ₴₴. Бургери (79-169 грн), закуски (29-359 грн), салати (69-119 грн).

Страви: крем-суп з шампіньйонів – 59 грн, салат тако – 119 грн, нагетси курячі з соусом – 69 грн, яловичий бургер «Мексикано на заводі» – 129 грн, курячий бургер з окатою яєчнею – 79 грн, яловичий бургер з камабером і журавлиною – 169 грн.

Напої: лимонад полуниця – 39 грн, американо – 28 грн, чай обліпиховий з цитрусом – 49 грн.

Деталі: бургерна, класичні та авторські бургери, бранчі, цікавий інтер’єр, take away.

Другий «цех» бургерної Zavod Burgers розпочав роботу в центрі міста на вулиці Петлюри, перший заклад вже рік працює на Ярославовім Валу. В Zavod Burgers подають авторські та класичні бургери, можна обрати страву з курячою або з яловичою котлетою. Також в меню є салати, супи, гонконгські вафлі з начинками та десерти. В барній карті закладу — крафтове пиво, кава та лимонади.

Kung Po

Де: проспект Глушкова, 1 (ВДНГ, павільйон №5)

Бюджет: ₴₴.

Страви: кисло-солодка курка – 145 грн, шою рамен з яловичиною – 125 грн, яловичина по-сичуанськи – 155 грн, рисова локшина з креветками та куркою – 165 грн, салат із битих огірків – 50 грн.

Деталі: азійська їжа, знаходиться на ВДНГ, шеф-кухар Микита Силін, адаптовані страви, доставка, take away.

Kung Po — новий проєкт азійської їжі, який створив шеф-кухар Микита Силін (працює фуд-продюсером на проєкті МастерШеф). Він об’їздив південно-східну Азію, Індонезію, Таїланд, В’єтнам, Гонконг і Сінгапур, де вивчав кухні китайських провінцій та принципи приготування в китайському ресторані. В проєкті Kung Po шеф представив адаптовані до українських смаків страви, приготовані за китайськими канонами. В меню різноманітні закуски, том ям, рамен, локшина та рис, страви з курки та яловичини. Страви можна замовити з доставкою додому або забрати з локації проєкту на ВДНГ.

Alpaca

Де: вул. Жилянська, 43-Б/31

Бюджет: ₴₴. Сніданки (75-160 грн).

Страви: авотост – 120 грн, скрембл-тост з лососем – 160 грн, шакшука – 85 грн, солона вівсянка – 80 грн, сирники з манговим кремом – 80 грн.

Напої: еспресо макіато – 35 грн, капуоранж – 70 грн, пуровер – 50 грн, пампкін лате – 45 грн.

Деталі: концептуальне кафе, знаходиться в центрі міста, сніданки цілий день, страви з різних куточків світу, відкрита кухня, чайна колекція, кава на альтернативному молоці, натуральне какао, натуральне вино келихами, dog friendly

В тестовому режимі розпочало роботу кафе Alpaca, заклад знаходиться в центрі міста на перехресті Жилянської та Тарасівської. Власники визначають формат закладу як «не кав’ярня, не ресторан, не бар і не клуб — плейс для людей, які шукають нових фарб, смаків і вражень в цьому місті». В Alpaca пропонують сніданки цілий день, до яких можна замовити каву, чаї, натуральне какао та вино. В меню власники зібрали улюблені страви з тих місць світу, куди не змогли поїхати зимувати цього року – авотост з Балі, солону вівсянку з Португалії, сирники з манговим кремом з Домінікани .

Basque.cheesecake

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴.

Страви: баскський чізкейк (шматочок/1/2,4 кг) – 80/600/1200 грн,

Напої: еспресо – 29 грн, фільтр – 39 грн, допіо – 39 грн, капучино – 39 грн, флет вайт – 49 грн.

Деталі: моноформат, take away, знаходиться в центрі міста, баскський чізкейк, specialty coffee, круасан.

Basque.cheesecake — це моноформатне take away вікно від м’ясного ресторану Beef, що на Шота Руставелі. Тут пропонують баскський чізкейк від шеф-кухаря закладу Олексія Шеменкова, який навчився секретам приготування цієї страви у Іспанії. До десерту пропонують specialty каву свіжого обсмажування та херес. Також в Basque.cheesecake можна почати ранок свіжим круасаном.

Big&Small

Де: вул. Дмитрівська, 60/19

Бюджет: ₴₴. Бургери (99-175 грн), піца (165-250 грн), роли (180-265 грн).

Страви: філадельфія рол з лососем – 230 грн, піца пепероні – 185 грн, поке з тунцем – 155 грн, індонезійський смажений рис – 119 грн, сицилія fish бургер – 119 грн, бангкок seafood бургер- 175 грн, шефський рол – 235 грн.

Деталі: доставка страв з органічної свіжої риби, автор проєкту шеф-кухар Юрій Приємський, знаходиться в центрі міста, органічна риба, піца з італійського борошна, азійські страви, take away, доставка.

Big&Small — це новий проєкт відомого шеф-кухаря Юрія Приємського. Наразі це доставка страв з органічної свіжої риби: рибних і м’ясних бургерів, піци з італійського борошна, суші та азійських поке та рису. Для приготування бургерів використовують найсвіжішого, екологічно чистого сома та іншу рибу від партнерів компанії Aquafarm. Піцу в Big&Small випікають в італійській печі з італійського борошна за авторською рецептурою. Улюблена азійська кухня Юрія Приємського представлена в меню поке з тунцем, лососем і креветкою, ролами, а також смаженим рисом. Заклад відкрився в центрі на Дмитрівській, зараз замовити страви можна у форматі take away або з доставкою.

Bristol Paparocks гастро-кафе

Де: вул. Михайла Максимовича, 24Б

Бюджет: ₴₴. Салати (97-169 грн), м’ясні страви (114-199 грн).

Страви: боул з гуакамоле та яйцями пашот – 97 грн, гуцульський дерун – 114 грн, мідії у вершковому соусі – 199 грн, філе тунця у соусі теріякі – 199 грн, піца BBQ – 159 грн, лазанья з яловичиною – 139 грн, гамбургер «5 сирів» – 159 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: гастро-кафе, знаходиться на Теремках; страви азійської, італійської та американської кухні; гриль-меню, 10 видів крафтового пива, сніданки з 10:30 до 12:00, коктейльна карта, винотека на 600+ позицій, спеціальні пропозиції, доставка.

Bristol Paparocks — нове гастро-кафе, яке відкрилось на Теремках. В меню ви знайдете японські роли, американські бургери, італійські страви, паназійські удони та смажений рис, гриль-меню. Також у закладі з 10:30 до 12:00 готують сніданки — пропонують сніданки вівсянку, сирники, яйця Бенедикт та омлет з моцарелою. Ще два заклади Paparocks працюють на Позняках та на проспекті Соборності.

«Гудфуд в місті»

Де: вул. Михайлівська, 15

Бюджет: ₴.

Страви: лазанья – 39,5 грн, паста аль форно – 41 грн, тирамісу – 64 грн, аранчіні з рагу з яловичини та горошком – 38 грн, млинці зі слабосолоним лососем та крем-сиром – 54 грн, млинці з сиром та сметаною – 24,5 грн.

Деталі: вітрина, знаходиться в центрі міста, домашні страви, демократичні ціни, take away, працює з 10:00 до 18:00.

«Гудфуд в місті» — це перша офлайн-локація компанії GudFood, яка доставляє домашні страви додому та в офіси. В лаконічному меню класична лазанья, паста аль форно, аранчіні з рагу з яловичини, кілька видів млинців та тирамісу. Страви можна скуштувати у барі «Дрінкарня» з 10:00 до 18:00.

ampm.bar

Де: вул. Хорива, 23

Бюджет: ₴₴. Закуски (29-299 грн, текс мекс (59-149 грн), основні страви (69-389 грн).

Страви: чікен сет – 369 грн, шаурма з курячим кебабом – 119/159 грн, бургер з лососем делюкс – 229 грн, такос з чилі кон карне – 45 грн, теплі брускети з блакитним сиром, карамелізованою цибулею та грушею – 89 грн.

Напої: коктейлі: Rusti nail – 140 грн, AM – 170 грн, PM – 160 грн, White Lady – 130 грн.

Деталі: бар, знаходиться на Подолі, велика коктейльна карта, класичні та авторські позиції, кальян, кілька зал, сніданки цілий день, страви текс мекс, страви для вегетаріанців.

Бар AMPM Bar відкрився на Подолі біля Контрактової площі, в закладі облаштували дві зали з різною атмосферою — більш світлий простір для денного спілкування та темний лаунж-простір. В меню представлено понад 50 класичних та авторських коктейлів, які розділено за категоріями. До напоїв пропонують пивні закуски, страви кухні текс мекс, бургери, стейки, шаурму.

Idealist coffee

Де: вул. Ярославів Вал, 15

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 49 грн, фільтр – 49 грн, капучино – 59 грн, дабл капучино – 69 грн, лате – 69 грн, вега раф – 69 грн, V60 – 69 грн.

Деталі: мережа кав’ярень, знаходиться в центрі міста, сніданки цілий день, сендвіч take away, specialty coffee, класика та альтернатива, десерти.

Новий найбільший заклад мережі кав’ярень Idealist coffee розпочав роботу на Ярославовім Валу. В цій кав’ярні на гостей чекають сніданки цілий день, оновлене та вдосконалене основне меню та страви «take away», а також яскравий смак кави IDEALIST: два сорти спешелті в еспресо та фільтр. Перша кав’ярня Idealist coffee відкрилась в терміналі А Київського аеропорту «Жуляни», друга локація Idealist працює в міжнародному аеропорті «Бориспіль». Також локація кав’ярні є на Печерську в бізнес-центрі IQ та на Майдані Незалежності.

Cactus Espresso Bar

Де: вул. Підвисоцького, 3А

Бюджет: ₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа кав’ярень, класична кава та кава без кофеїну, десерти, take away.

Cactus Espresso Bar — це мережа кав’ярень, яка налічує три заклади на лівому, а тепер й чотири один на правому березі Києва. Новий заклад розпочав роботу біля станції метро «Дружби народів». У меню закладу пропонують класичні кавові напої. Є й інші напої: лимонади, чай, матча, какао, мілкшейки, лимонади, айс-лате, колд брю, еспресо-тонік. А смачним доповненням до кави можуть стати круасани та десерти.

Кав’ярня Синя Лавка

Де: вул. Львівська, 48/7

Бюджет: ₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав‘ярня, поруч з метро «Житомирська», класична кава, випічка, натуральне какао, продаж меленої кави, pets friendly.

Кав‘ярня «Синя Лавка» відкрилась на початку осені цього року поруч з метро «Житомирська». У кав‘ярні пропонують класичну каву і не тільки — готують на купажі, які підібрали постачальники зерна Royal Life Kava. В меню також є чай, натуральне какао, а також популярна зараз в Італії кава з женьшенем — Caffe Ginseng. Також на гостей чекають смаколики до кави, випічка. Окрім того для тих, хто варить каву у себе вдома, в кав‘ярні «Синя Лавка» мелють кавове зерно різних сортів з собою.

Casual Coffee Kyiv

Де: вул. Велика Житомирська, 23

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав‘ярня, класична та альтернативна кава, безалкогольний глінтвейн, випічка, натуральне какао, авторські напої, eco-friendly, натуральні чаї, pet friendly.

Casual Coffee Kyiv — перша кав‘ярня у Києві, де готують конопляну каву. Конопляна кава в Casual Coffee Kyiv законна, адже вона не містить тетрігідроканабінолу, тобто вона технічна. Однак такая конопля містить багато корисних мікроелементів та вітамінів — цей напій бадьорить, тонізує, надає енергії та сили, нормалізує тиск та гормональний стан. Заклад відкрився у магазині веганських продуктів Food Factor. В кав’ярні дотримуються принципів eco-friendly і використовують бамбукові склянки та паперові соломинки. До кави пропонують пироги.

Головна фото: Gastronom food&wine bar

Фото: з Facebook-сторінок закладів.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi