пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat розповідає про нові заклади літа 2022, які розпочали свою роботу в Києві. Ця перша з початку повномасштабного вторгнення традиційна добірка про нові заклади розповість про тих, хто не дивлячись ні на що, підтримує українську економіку, дає робочі місця та відкриває ресторани і кафе в столиці.
За три останніх місяця в Києві розпочало роботу більше чотирьох десятків закладів різних форматів та у різних куточках міста — до повномасштабної війни майже таку кількість нових закладів ми фіксували щомісячно. Проте ці чотири десятки ресторанів та кафе дають надію, що ми переможемо на всіх фронтах і будемо розвиватись та прагнути до спільного добробуту попри всі труднощі.
У першій частині розповідаємо про іспанський ресторан-магазин, ринкове кафе, цікаві міські кафе, корнер-пекарню, три локації з крутою шаурмою, м’ясний бар, кілька стрітфуд-локацій в центрі міста та, звичайно, нові кав’ярні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Немировича-Данченка, 14/13
Бюджет: ₴₴.
Дещо з меню: пататос бравас – 140 грн, каталонський гаспачо – 130/155/165 грн, телячі хвости з селеровим пюре – 250 грн, підкопчений баклажан на йогуртовій подушці з грибами ерінгами – 260 грн, баскський чізкейк з цитрусовим кремом – 150 грн.
Деталі: Boca a Boca Jamoneria – сучасний формат закладу іспанської кухні, в якому поєднується ресторан та магазин. Гостям пропонують страви, розроблені валенсійським бренд-шефом Хорхе Де Анхель Молинером. Кухня Boca a Boca відкрита, що дає можливість спостерігати за приготуванням страв. Особливість меню в авторській коктейльній карті, в якій кожен знайде напій на власний смак. Фірмові страви — традиційна паєлья, гаспачо, сангрія та крокетоси. Гостям пропонують посмакувати іспанським хамоном: jamon serrano, jamon cebo, jamon pata negra de bellota. Також в закладі є винний магазин — асортимент представлений відомими та ексклюзивними винами із усіх куточків Іспанії. У закладі Boca a Boca відбуваються винні дегустації, творчі вечори та бранчі. В закладі є винний льох, який також використовується як укриття під час повітряної тривоги.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Жилянська, 75
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: сирний сир сендвіч – 168 грн, авотост – 178 грн, карі курочка або креветка – 248/278 грн, колд брю/з молоком – 88/98 грн, кортадо – 68 грн.
Деталі: На початку літа мережа кав’ярень Takava Coffee-Buffet відкрила шосту і найбільшу локацію в центрі міста. Кав’ярня знаходиться в бізнес-центрі «Євразія», раніше на цій локації працював ресторан Moon Rabbits. В закладі подають сніданки цілий день, кілька салатів та основних страв. Окрім speciality кави, в меню авторські лимонади, 5 позицій натурального вина та 3 позиції скандинавського пива.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Софіївська, 14
Бюджет: ₴₴.
Дещо з меню: брускета з томленою качкою та томатами – 160 грн, тартар із лангустину – 398 грн, спагеті di pomodoro з страчателою – 165 грн, картопляні ньокі з куркою та в‘яленими томатами – 180 грн, котлети з тигровою креветкою на картопляному пюре – 320 грн.
Деталі: Gustoso — ресторан італійської кухні, який розпочав роботу 16 червня в центрі міста на Софіївській вулиці. Раніше на цій локації працював ресторан Carpaccio. За дизайн відповідало архітектурне бюро Олега Волосовського Loft buro. Інтер’єр закладу витриманий у тосканському стилі — оливкова гама з панеллю акцентного кольору «бардо». Традиційна зелень в інтер’єрі, що символізує внутрішній двір тераси італійського житла. В інтер’єрі можна побачити картину художника Євгена Клименко, яка, безперечно, є родзинкою в ресторані. В меню — італійська кухня в сучасній інтерпретації: різноманітні антипасті, брускети, салати, карпачо і тартари, піца, домашня pasta та ньокі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сагайдачного, 23/8
Бюджет: ₴₴.
Дещо з меню: пашот на подушці з рису – 175 грн, англійський сніданок – 250 грн, песто з печеного перцю – 175 грн, тальятеле з грибами – 200 грн, бургер з курячим стегном – 275 грн.
Деталі: Міське кафе Names відкрилось на Подолі поруч з Поштовою площею. Names — це проєкт, створений для того, аби класні люди мали місце для знайомств, нетворкінгу, смачних обідів, сніданків та вечерь, вечірок та натхнення. В меню прості та зрозумілі кожному позиції: сирники, вівсянка, паста, бургери, бульйон, вегетаріанські позиції. Майже усі складові фірмові — песто, хумус, заправки, соуси готують самі за авторським рецептом шефа. Сніданки all day, зараз діє сезонне кавуново-динне меню.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Івана Франка, 9
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: сирний пиріжок в соусі шакшука – 190 грн, салат з креветками – 230 грн, фrankly-dog «Михайло» – 150 грн, круасан «Маша» – 240 грн, кольорові ньокі – 220 грн, лісовий тар-тар – 225 грн.
Деталі: ФRANKLY – нове кафе на Золотих воротах. Місце, що є втіленням сучасного Києва: творчого, сміливого та трохи скаженого. Інтер’єр закладу еклектичний і яскравий – суміш старого та сучасного. На одній зі стін – мозаїка від анонімного київського колективу Pomme de boue. Іншу стіну прикрашає килим ручної роботи від майстерні ЗV’YAZANI із зображенням фірмового паттерна ФRANKLY. Майже усі меблі в кафе вінтажні. Меню ФRANKLY – сніданки цілий день, власна випічка, спешалті кава та авторські коктейлі. Головна фуд-фішка – хот-дог у булочці з листкового тіста. В основі ідеї – любов власників до французьких круасанів та київської перепічки.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ломоносова, 79
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: великий сніданок з лососем – 250 грн, сндіанок з печерицями – 200 грн, сирний сендвіч з хадапеньо – 185 грн, сирники з манго кремом – 155 грн, солодка вівсянка з грушею та горгондзолою – 165 грн.
Деталі: Наприкінці червня в районі ВДНГ відкрилось міське кафе Alisa. В закладі раді зустрівати гостей з чотирилапими друзями на сніданок, який тут готують цілий день. Пропонують солодкі сирники, солодку та солону вівсянки, авокадо-тост та сирний сендвіч, а також великий англійський сніданок та сніданок з лососем. До страв можна замовити класичну гарячу та холодну каву, чаї, лимонади, мілкешейки та різні варіації матча. Також в кафе лунає музика на вінілі. Гостей чекають у будніі з 8 ранку по пів дев’ятої вечора, а у вихідні з 9 ранку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Житнєторзька, 4/16
Бюджет: ₴
Дещо з меню: шаурма+сейтан – 130 грн, сендвіч фалафель+баклажан – 150 грн, хумус+овочі – 85 грн, тофу+кайсо – 145 грн, чiзкейк+вишня – 135 грн.
Деталі: Четвертий сендвіч-бар ORANG+UTAN відкрився на Подолі. Це найбільший заклад O+U, з open space кухнею та новим фритюр-меню. O+U — заклади з вегетаріанською позицією, в якому гостям пропонують сендвічі на будь-який смак: з паніром та песто, сейтаном та авокадо, фалафелем і баклажаном та іншими незвичними поєднаннями інгредієнтів. До того ж гостей закладу вирішили не обмежувати лише сендвічами — в меню представлені супи, салати, смузі та десерти.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Московська, 8
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: Сирники із заварним кремом – 169 грн, запечений баклажан – 139 грн, запечена цвітна капуста з зеленою тхіною – 199 грн, смеш бургер класичний – 180 грн.
Деталі: Ринкове кафе «Купер та Мері» — новий проект Алекса Купера (Молодість, Shalom) у приміщенні Kyiv Food Market. Заклад знаходиться на другому поверсі(на місці Wow Crabs. Корнер позиціонує себе як ринкове кафе. Ринкове — бо продукти купують на київських ринках, зокрема на Житньому, а також у маленьких ферм. В основі меню комфортна їжа на кожен день, а також смеш бургери. З 09:00 до 12:00 (на вихідних до 13:00) діє меню сніданків — пропонують сирники, солодкі та солоні каші, а також крок бургер. Барний спеціалітет — «Кривава Мері», їх в меню цілих 6 варіацій, готують як алкогольні, так і б/а.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 18/2
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: бокси для компанії від 750 грн, бургери від 200 грн, М’ясторіс від 150 грн, комбо меню від 180 грн, позиції «Візьми з собою» — боули, млинці, салати, кіши, сендвічі, торти – від 115 грн.
Деталі: Перша «М`ясторія» у форматі Meat Bar відкрилась в самому серці Києва на Софійській площі. Це затишний сучасний заклад, сюди можна зайти за фірмовими стравами на виніс або швидко попоїсти на місці. Тут ви зможете замовити томлене м`ясом і гарніри, м`ясниі бокси та соковиті бургери, шашлик і М`ясторіс (м`ясом з овочами та соусом у тонкому лаваші, підсмаженому на грилі). Ніякого очікування офіціанта – готові свіжі страви та напої чекають, що ви візьмете їх із вітрин та полиць.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гончара, 15/3
Бюджет: ₴₴
Деталі: Корнер-пекарня Leilia Bakery розпочала роботу у піцерії TC Pizza на вулиці Олеся Гончара. Реалізували проєкт Лейла Туваклієва (екс-керівниця відділу корпоративних продажів пекарні Bakehouse (goodwine), разом з Ольгою Рижик (екс-власницею бару Hangover). У асортименті пекарні є мигдалеві, фісташкові круасани, ягідні даніши, равлики з шоколадом, з абрикосом. Печуть хліб на заквасці, багети. А на сніданок пропонують гостям французькі тости, оладки з цукіні, тости з авокадо та літні салати. Трошки згодом з’являться солона випічка, пироги та сендвічі. Асортимент планують постійно оновлювати, орієнтуючись на сезонні локальні продукти.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Княжий Затон, 4
Бюджет: ₴
Дещо з меню: шаурма зі свининою –130 грн, шаурма з куркою – 130 грн, шаурма з сиром та зеленню – 110 грн.
Деталі: NUNU на Позняках — новий невеличкий ресторан швидкого обслуговування на лівому березі. Засновник — Юрій Нікітюк. Основне в інтер’єрі – створення домашнього затишку. Є невеличкий літній майданчик, де вихідними днями будуть проводитись дегустації страви вихідного дня. В меню — три різновиди шаурми зі свининою чи з куркою чи з сиром та зеленню, шість видів мезе, серед яких бабагануш з ротті, огірками понзу та овочевою сальсою, пряна мухамара на основі червоного печеного перцю і, звичайно же, хумус.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богдана Хмельницького, 8/16
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: тартар з тунця Yellowfin та авокадо з червоною ікрою та білими тостами – 360 грн, копчені ребра «Pork Ribs St.Louis Style USA BBQ» — 160 грн/100 г, «Fish&Chips» Наживо – 329 грн, філе міньйон (Тендерлоін) – 217 грн/100 г, піца Vagu Kagashima – 428 грн.
Деталі: Ще один заклад мережі стейк-хаусів «НАЖИВО» розпочав роботу — новий заклад знаходиться в самому центрі міста біля метро «Театральна». Особливість закладів — тут самостійно виготовляють стейки з сировини, закупаючи м’ясо напряму у виробників. Ферментують від 21 дня в спеціальних камерах сухої ферментації, де є потрібна вологість, температура, дезінфекція та конвекція. Бренд-шеф мережі ресторанів — Олексій Повторейко, віцепрезидент асоціації шеф-кухарів України. В ресторані готують не тільки стейки, також є raw bar, різноманітні закуски та салати, неаполітанська піца з дров’яної печі. Також в ресторані можна замовити доставку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 1/2
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: шаурма KYIV – 185 грн, шаурма BALI – 285 грн, шаурма LYON – 225 грн.
Деталі: «Міністерство шаурми» — новий стрітфуд заклад, який відкрився на Басейній 12 серпня. Це перший заклад Євгена Таллера та Спартака Велішаєва. Головна ідея — розвиток стрітфуд культури країни. Це двоповерхове приміщення в стилі casual на Басейній. За дизайн відповідала архітектор Альона Бондар та її бюро “I am design” (Дніпро). Наразі готують 3 видів шаурми, кожна з них присвячена певному місту, країні чи регіону, що надихнули шефа закладу Владислава Цимбалюка на створення страви. Можна спробувати шаурму KYIV з курячим стегном та часниковим айолі, шаурму BALI з креветками та манго, а також шаурму LYON з маринованою в білому вині із сушеною трояндною качиною ніжкою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Теодора Драйзера, 4
Бюджет: ₴
Дещо з меню: шаурма «Фірмова» (курятина/свинина/яловичина) — 90/100/110 грн, шаурма «Сирна з ананасами» — 110/120/130 грн, шаурма «Перша чорна гостра» — 105/115/125 грн, шаурма XXL – 140/160/180 грн.
Деталі: «Шаурма на вугіллі» — новий стрітфуд заклад в Києві, власники якого були вимушені покинути Маріуполь у зв’язку з окупацією та вирішили відкрити в столиці продовження свого маріупольського успішного проєкту. Концепція закладу — приготування шаурми на вугіллі та на грилі власного виробництва. В меню 8 видів шаурми, як основу можна обрати курятину, свинину чи яловичину. Окрім фірмової шаурми, гості часто замовляють «Першу чорну гостру» у чорному лаваші з шрірачею та перцем халапеньо. З напоїв пропонують айран, сік, холодний чай та солодкі газовані напої.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Михайла Максимовича, 24А
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: Philadelphia cheese з червоним кав’яром — 245 грн, максі-рол Philadelphia з тигровими креветками — 299 грн, healthy рол без рису з лососем та тунцем — 255 грн, поке-боул з лососем, манго і авокадо — 189 грн, healthy боул з тунцем, кіноа, авокадо й бобами едамаме — 155 грн.
Деталі: Моноформат ролів та боулів Philadelphia від Дмитра Борисова розпочав роботу в ЖК “Нова Англія” неподалік станції метро “Васильківська”. Франчайзі Олександр Усіченко перевіз заклад з ТРЦ Lavina Mall, куди у березні влучила ракета. У квітні Philadelphia переїхала ближче до станції метро “Політехнічний інститут” і працювала у форматі dark kitchen на базі “Білого Наливу” на КПІ. Через 4 місяці заклад перемістився на нову локацію. Тут є відкритий суші-бар, а в інтер’єрі використано багато неонових елементів. Для тих, хто хоче пообідати у закладі, є зала на 18 посадкових місць, а також літня тераса.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Лятошинського, 18Б
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: шоті з тартаром з яловичини, томатами та червоною цибулею – 195 грн, пхалі зі шпинату з тигровою креветкою – 175 грн, сулугуні, смажений в паніровці з варенням із томатів – 157 грн, чахохбілі з качиною ніжкою та пюре із зеленого горошку – 249 грн, хінкалі мохевурі з бараниною – 29 грн/1 шт.
Деталі: Сім‘я грузинських ресторанів VANO IVANO відкрила ще один заклад своєї мережі на Теремках. В новому закладі на гостей чекають великі зали, оформлені в традиційному з масивними люстрами та деревиною в інтер’єрі. В меню закладу ви знайдете традиційні грузинські страви, більш адаптовані до європейського формату. Багато закусок до вина, стартери, страви на мангалі, різноманіття пропозицій для любителів хінкалі та хачапурі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хрещатик, 17
Бюджет: ₴
Дещо з меню: котлета по-київськи «Класична» — 79 грн, котлета по-київськи «Філадельфія-шпинат» — 89 грн, котлета по-київськи «Чеддер» — 89 грн, котлета по-київсьи «Чеддер-халапеньйо» — 89 грн, картопля фрі – 45 грн, київський торт у стаканчику – 89 грн, просеко – 79 грн/150 мл.
Деталі: «Котлета по-київськи» – монокафе на Хрещатику, яке поєднало в собі класичну та сучасну гастрономічну історію Києва. Власник закладу — український актор та блогер Олександр Аввакумов. Зараз кафе відкрите у тестовому режимі. Формат закладу — котлети по-київськи з різноманітними начинками, які видаються через спеціальне віконце в крафтовій упаковці, що дуже мобільно і зручно. В меню — котлета по-київськи «Класична», котлета по-київськи «Філадельфія-шпинат» зі свіжим шпинатом в’яленими томатами та вершковим сиром, котлета по-київськи «Чеддер» для шанувальників сирів та «Чеддер-халапеньйо» для тих, хто любить гостре. Також є напої (пиво, сидр, просеко, настоянки, десерти і сайди). Планують зробити велику франшизу і підтримувати українське виробництво.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 4
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: фалафель – 125 грн, локшина з куркою в кисло-солодкому соусі – 190 грн, легендарний сендвіч Рубен – 210 грн, том ям – 250/320 грн, кімбап з яловичиною та кімчі – 160 грн, рис з креветками – 190 грн.
Деталі: У серпні в центрі міста відкрився новий стрітфуд-заклад «Халабудда». Це другий заклад від власників Cou Cou cafe. «Халабудда» — це про wok та азійсько-середземноморський street-food. Назва скомпонована з двох слів: хала — еврейський традиційний святковий хліб (сендвічі готують саме з нього), а Будда — тому що прагнуть до найвищої межі досконалості в приготуванні їжі. Меню лаконічне, є кілька позицій мезе, три сендвічі, супи Том Ям та Фо Га, рис та локшина вок, а також корейські роли кімбап. З напоїв пропонують комубчу, гарячу та холодну каву, лимонади. Після завершення тестового режиму планується власна доставка.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 4; вул. Симона Петлюри, 32
Бюджет: ₴
Дещо з меню: чебурек з м’ясом – 49 грн, перепічка з картоплею – 39 грн, янтик «Три сира» – 49 грн, шаурма ізраїльська з курятиною – 95 грн, фалафель з тхіною – 85 грн, сирні кільця «Гауда» (4/6/8 шт.) – 105/155/200 грн.
Деталі: Два стріт-фуд заклади «Фрітюрна #1» розпочали роботу в центрі міста. Перший знаходиться на Бессарабці, другий недалеко від Залізничного вокзалу. В меню різноманіття страв з фритюру та з печі, фірмова шаурма, окрошка, снеки для компаній. Тут можна спробувати чебуреки, біляш, перепічку з солоною та солодкою начинками, янтии, міні-піцу, шаурму, фалафель. Снеки на компанію готують з сиру, курки, морепродуктів: крокети, нагетси, рибні палички, сирні кільця гауда. З напоїв пропонують пиво, солодку газовану воду та каву. Можна замовити доставку через Bolt або Glovo.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 44а
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: Big in Japan – 240 грн, Satisfaction Rolling Stones – 240 грн, Nothing Else Matters – 240 грн, брускета з вугрем та огірком – 189 грн, плато сирів з медом та мигдалем – 299 грн.
Деталі: Нове місце меломанської сили UnderWu з’явилося на Великій Васильківській. Офіційно заклад відкрився незадовго до повномасштабної війни, але не встиг про себе заявити. Вінтажні меблі, зібрані по світу дрібнички, панорамні вікна та ретро-програвачі, відреставровані та «прокачані», щоби звучання було сучасним і дійсно якісним. В UnderWu є музичні сомельє, що допомагають гостям отримувати той музичний контент, на який відгукується їхня душа. В коктейльній карті представлені коктейлі, натхненні легендарними музикантами та їхніми творами. Так, наприклад, у закладі є коктейль Metallica на основі віски і вермуту, «формулу» якого пропрацьовували понад місяць, аби відтворити у напої характерні для гурту «міцність».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Степана Руданського, 4-6
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: міні котлети з телятини, картопляне пюре та пікантний томатний соус – 169 грн, ребро свинина гриль – 209 грн, wok з куркою – 200 грн, люля кебаб з баранини – 219 грн, corn dog – 149 грн.
Деталі: FUMO — ресторан недалеко від Сирецького парку. Концепція закладу поєднує ресторан, бар, кальянну та галерею мистецтв. Деталі інтер‘єру в закладі були створені власними руками в галереї мистецтв, картини, які ви можете побачити на стінах закладу, написані також саме для FUMO. В меню є страви європейської та азійської кухонь: бургери, WOK страви з локшиною або рисом, супи, салати, закуски. По вихідним дням працює Grill Menu: шашлик, реберця, люля кебаб, тортілья. Стосовно бару — є лінійка авторських коктейлів і представлена класика, вибір для гостей буде великим, а також міцний алкоголь, кава та чай.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Георгія Кірпи, 2б
Бюджет: ₴₴
Дещо з меню: салат «Стефанія» – 175 грн, Том Ям – 195 грн, салат Цезар із куркою – 195 грн, рол із лососем – 165 грн, паста з морепродуктами – 210 грн.
Деталі: ТУТ БУДЕ Південний – частина великої мережі кавової культури. Локація за 100 метрів праворуч від входу в Південний вокзал. Кожна з локацій ТУТ БУДЕ має сучасний інтерʼєр, тож ваші фото для Інстаграм та відео для ТікТок виглядатимуть дуже круто. В меню 30 страв для поживного сніданку або обіду, наприклад: Том Ям, салат Цезар, авокадо-тост, пасту з морепродуктами, гуляш з оленини та пюре з морквою конфі й ще багато-багато чого. На вітрині завжди є солодощі, також у кожній кавʼярні можна придбати понад 20 сортів кави в зернах, мелену, дріпи та капсули.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 51-53
Бюджет: ₴
Дещо з меню: флет вайт – 65 грн, есперсо – 45 грн, матча з соком – 85 грн,фреш лимон – 60/90 грн, лимонад мохіто – 70 грн, капуоранж – 80/90 грн.
Деталі: COFFEERELIGIA на Володимирській — це третя кав’ярня мережі, яку відкрили телеведучий Антон Поліщук та архітектор Олександр Пінчук. Нова кав’ярня навпроти Національного Оперного театру України, з приголомшливим видом на нього з тераси та через панорамні вікна. Дизайн закладу оформлений P+Architects в сучасному стилі, лаконічно, з поверхнями із дерева та нержавіючої сталі, великою вінтажною люстрою під стелею. Концепція мережі зазнала змін — тепер готують каву на Specialty зерні власного обсмаження та кращих обсмажників країни, як і в мережі 1900 coffee.
Головна фото: UnderWu
Фото: Facebook/Instagram сторінки вищезгаданих закладів
Читайте також другу частину матеріалу
«Нові заклади літа 2022: 40+ нових локацій в Києві»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi