Нові заклади серпня 2019: 30+ нових локацій в Києві - PostEat

пошук

Нові заклади серпня 2019: 30+ нових локацій в Києві
30-08-2019 0 7396


Нові заклади серпня 2019 шукала редакція PostEat. Останнього літнього місяця в столиці відкрилось понад три десятки закладів — відкрилися нові локації мережевих кафе і ресторанів, перших гостей зустріли затишні кав’ярні в різних куточках Києва, різноманітні страви скуштували відвідувачі ресторанів в центрі міста і на березі Дніпра. Рибні ресторани та демократичні кафе, просеко-бар, кафе-пекарні, індійський ресторан, винний бар, кондитерські та кав’ярні — цікавих локацій в столиці стало більше, тож читайте наш матеріал про нові заклади серпня 2019 та прямуйте на дегустацію.

Про традицію підбивати підсумки ми зазвичай згадуємо наприкінці року, але наша пристрасть до гастрономічного аналізу не дозволяє нам зволікати, тому редакція PostEat пропонує вашій увазі гастрономічне резюме першого півріччя 2019 року у Києві.

Черноморка

Де: вул. Велика Васильківська, 49а

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн).

Страви: салат олів’є з м’ясом мідій – 96 грн, ризото з морепродуктами – 184 грн, домашні шпроти з грінками – 89 грн, солянка рибна – 147 грн.

Напої: узвар – 25 грн, мохіто – 98 грн, морквяний фреш – 54 грн, еспресо – 32 грн, бочкове просеко – 59 грн/150 мл.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою, великий вибір риби і морепродуктів, демократичні ціни, сніданки, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа столичних рибних ресторанів з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. 2 серпня на вулиці Великій Васильківській відкрилась десята локація мережі. В меню — одеські спеціалітети і страви з чорноморських делікатесів. В закладах мережі вам приготують рибу і морепродукти різними способами — на пару, на грилі, підсмажать або запечуть у духовці. Також нещодавно в ресторанах мережі почали подавати рибні сніданки — по буднях з 08:00 до 12:00 та по вихідних з 09:00 до 14:00 в «Черноморке» можна поснідати вівсяною кашею з вугром, млинцями з макреллю та картопляним пюре або сирниками з бебі-гребінцями у вершковому соусі.

Хлебный

Де: вул. Хрещатик, 32; вул. Шота Руставелі, 16

Бюджет: ₴₴. Хліб (25–80 грн), випічка (15–85 грн), холодні сендвічі (85–130 грн).

Страви: сендвіч з шинкою і сиром – 95 грн, гречаний багет – 25 грн, гарячий сендвіч з халумі – 120 грн, салат з індичкою – 120 грн, мигдальний круасан – 40 грн, омлет з сиром та зеленню – 100 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, кава на піску – 55 грн, лате – 55/75 грн, трав’яний чай – 40 грн.

Деталі: концептуальний заклад в центрі Києва, стильний сучасний інтер’єр, свіжий хліб і випічка, ранні сніданки, що подають увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away.

«Хлебный» — мережа столичних кафе-пекарень рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної, перший заклад мережі відкрився у вересні 2018 року на Великій Васильківській. Цього серпня в Києві з’явились ще дві локації — 6 серпня «Хлебный» відкрився на головній вулиці Києва навпроти центрального входу до метро «Хрещатик», а 28 серпня кафе-пекарня почала приймати гостей на вулиці Шота Руставелі. Пекарні «Хлебный» відкриваються щодня о 07:30, у меню закладів різноманітний хліб, випічка, сніданки цілий день, холодні та гарячі сендвічі. До випічки чи сніданку можна замовити каву, чай, фреші або смузі.

Mushlya Bar

Де: вул. Мазепи, 3; вул. Спаська, 5.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски – 39 грн, мідії та раки (49–198 грн), бургери та сендвічі (39–59 грн), попкорн з морепродуктів(39 – 59 грн).

Страви: казанок мідій – 49 грн, раки гриль з часником – 139 грн, кальмар grill – 39 грн, попкорн із креветок – 59 грн, бургер Mushlya з м’ясом – 39 грн.

Напої: брют Gastrofamily – 39 грн, вино червоне Mushlya – 39 грн, коктейль Mushlya Spritz – 49 грн.

Деталі: 1 euro seafood bar, моноціновий заклад, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Bar – демократичні seafood заклад у форматі «все по1 euro» від Дмитра Борисова. Перша Mushlya Bar відкрилась на Хрещатику в листопаді 2018 року. Цього серпня відкрились одразу дві нові локації — 14 серпня почав роботу Mushlya Bar на вулиці Мазепи поруч із метро «Арсенальна», а 20 серпня відкрився Mushlya Bar на вулиці Спаській на Подолі. Ціна на страви стартує від 39 гривень, а будь-яке замовлення обіцяють приготувати не більше ніж за 7 хвилин. В меню Mushlya Bar — сендвічі з рибою, плато морепродуктів, величезні устриці, мідії казанками, креветки всіх розмірів, лобстери, бебі-каракатиці, восьминоги та бургери. В асортименті напоїв — власне вино, вермути і фірмове пиво.

Mushlya Cafe

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴. Устричний бар (39–569 грн), кав’яр бар (49–69 грн), боули – 89 грн, тартари – 49 грн, стейки з риби – 98 грн, картопляні панкейки з делікатесною рибою – 79 грн.

Страви: щучий кав’яр – 69 грн, білоногі креветки з соусом крем-чилі та лимоном – 49 грн, картопляні панкейки з тунцем татакі – 79 грн, боул зі слабосоленим лососем – 89 грн, стейк із дорадо – 98 грн.

Напої: просеко – 49 грн, брют Gastrofamily – 39 грн, вермут рожевий Mushlya – 169 грн/750 мл.

Деталі: кафе зі стравами з риби та морепродуктів, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, знаходиться в центрі Києва, свіжі морепродукти та устриці, кав’яр бар, морепродукти на грилі,  вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

25 серпня на Великій Васильківський відкрився новий заклад Дмитра Борисова Mushlya Café. Від інших закладів Mushlya його відрізняє формат — гостей чекає розширене меню страв, які будуть подавати офіціанти. Відрізняється й інтер’єр закладу, у залі Mushlya Café багато дзеркал та зелені. У закладі створили ікорний бар, де за 79 грн можна буде замовити баночку червоної або щучої ікри. Подають ікру зі свіжим багетом, вершковим маслом та маринованою солодкою цибулею. Також у меню додали картопляні панкейки за 79 грн з соусом крем-чилі, яйцем, овочами та рибою на вибір — тунцем татакі, лососем або норвезьким оселедцем. Тартар з лосося й тунця також коштує 79 грн. Рибний стейк з картопляними діпами й салатом можна спробувати за 98 грн. На велику компанію у закладі пропонують плато устриць, білоногих креветок й булотів, три види тартару з різними соусами й багетом.

Italist prosecco bar

Де: вул. Золотоустівська, 34

Бюджет: ₴₴. Круасани та сендвічі (45–125 грн), закуски (40–95 грн), равлики (135 грн), плато (190–225 грн).

Страви: теплий римський сендвіч з шинкою, чедером та соусом – 90 грн, равлики з горгонзолою – 135 грн, салат з лососем та авокадо – 135 грн, грісіні з пармою, крем-сиром та базиліком – 55 грн.

Напої: Canti Prosecco Frizzante – 100/500 грн (150/750 мл), Cinzano Prosecco – 100/500 грн (150/750 мл), Miol Prosecco Treviso Extra-Dry – 700 грн/750 мл.

Деталі: просеко-бар, знаходиться в історичній частині міста, сніданки у будні з 09:00 до 14:00 (у вихідні з 09:00 до 16:00), великий вибір вина, закуски до вина, стильний інтер’єр від Yudin Design, вечірки, dj-сети, вина побокально, барна карта, коктейлі.

Italist Prosecco Bar почав роботу у Києві наприкінці липня. Інтер’єр закладу лаконічний, виконаний у світлих тонах, крізь панорамні вікна до приміщення потрапляє багато сонячного світла. За дизайн інтер’єру та бренд закладу відповідали брати Юдіни зі студії Yudin Design. Біля закладу розміщено невелику літню терасу у європейському стилі, на якій чудово сховатись від сонця та охолодитись келихом просеко. У меню закладу є повноцінні сніданки, круасани з солодкими та солоними начинками та сендвічі. Серед закусок до просеко — антипасті, равлики з різними соусами, устриці, м’ясне та сирне плато.

Talkies bar

Де: вул. Межигірська, 3

Бюджет: ₴₴. Класичні коктейлі – 180 грн, авторські коктейлі – 200 грн, закуски від 100 грн.

Страви: камамбер під шпинатним соусом – 145 грн, лосось гравлакс – 215 грн, карпачо з копченої качки – 185 грн, печений перець з моцарелою – 165 грн.

Напої: Flapper – 200 грн, Mr.Gatsby – 200 грн, Boulevardier – 180 грн, Dry Martini – 180 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться на Подолі, інтер’єр виконаний у стилістиці ар-деко, авторські та класичні коктейлі, закуски, працює з 18:00.

22 серпня на Подолі офіційно відкрився Talkies bar від засновників мережі кав’ярень EspessoHolic. Дизайн Talkies bar розроблений студією Ater та виконаний в стилістиці ар-деко — стильової течії в образотворчому і декоративному мистецтві країн Західної Європи і Америки другої чверті XX століття. Концептуальну айдентику закладу розробили в студії графічного дизайну 3Z Studio. Атмосфера бару нагадуватиме стильні та буремні 20-ті роки минулого століття, де під звуки джазу можна насолоджуватись спілкуванням та авторськими коктейлями. Над коктейльною картою закладу працював досвідчений бармен Валерій Пронькін. Концепція коктейльної карти присвячена відомим та визначним особистостям початку XX століття. До коктейлів можна замовити закуски.

Contrabando

Де: вул. Антоновича, 14а

Бюджет: ₴₴. Стартери (93–295 грн), салати (149–237 грн), основні страви (175–197 грн).

Страви: маринований лосось з карпачо із цукіні – 203 грн, паста-салат з лососем і креветками – 237 грн, мідії у соусі шардоне з тархуном та лаймом – 175 грн, ромове морозиво з малиновим кюлі – 75 грн.

Напої: Merlot Grande Vallee – 69 грн/150 мл, Vitral Chardonnay – 99 грн/150 мл, Cava Brut Reserva – 90 грн/150 мл.

Деталі: ресторан, магазин вина та сиру, проєкт Олега Гавриленко (Хiнкальня Gogi), вина за ціною бутика, авторські страви, столики на вулиці, еногастрономічні вечори, вина келихами, резерв столів.

Ресторан та винно-сирний магазин Contrabando розпочав роботу біля столичного парку Шевченка. Contrabando — новий проект Олега Гавриленко (Хiнкальня Gogi). У меню Contrabando представлені винні стартери, салати, основні м’ясні та рибні страви і десерти. До страв можна обрати келих вина з меню або пляшку з винного магазину, яку продають гостям ресторану за цінами бутику. Також в Contrabando відбуваються еногастрономічні вечори Emotional wine, де будуть проводитись дегустації вина з різних регіонів світу.

Mozaika

Де: вул. Станіславського, 2/5

Бюджет: ₴₴. Сніданки (57–185 грн), страви (110–235 грн).

Страви: бурата з міксом томатів – 205 грн, салат з кавуном – 155 грн, яйце Бенедикт з беконом – 165 грн, сирники – 155 грн.

Напої: американо – 43 грн, рістрето – 41 грн, раф-кава – 59 грн.

Деталі: кафе-кондитерська, від засновників Make My Cake, десерти, страви європейської кухні, сніданки цілий день, вино.

Наприкінці липня кафе-кондитерська Make My Cake у Києві припинила свою роботу. Натомість власники оголосили про зміну концепції  і вже 15 серпня відкрили кондитерську під назвою Mozaika. В асортименті — різноманітні солодощі: макарони, печиво, десерти, торти. Також тут можна скуштувати салати, страви з яйцями, повітряно-ніжні сирники та інші цікаві страви. До них пропонують обрати чай, каву або вино.

Rafinad

Де: вул. Велика Васильківська, 27

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кондитерська в центрі міста, десерти від шеф-кондитера Катерини Пескової, кава, торти, випічка, take away.

3 серпня відбулось відкриття другої кондитерської шеф-кондитера Катерини Пескової Rafinad by Katerina Peskova. Заклад відкрився на одній з центральних вулиць міста поруч з метро «Площа Льва Толстого». Кондитерська розташована у бутику Marsee’s. У меню кондитерської авторські десерти, тарти, торти, макарони, випічка та кавові напої. Це друга кондитерська Катерини Пескової, перший заклад працює вже рік на Позняках.

Бальтазар

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (165–220 грн), закуски (75–225 грн).

Страви: качина грудка з рошпонкою – 190 грн, фрикаделя з баранини з пюре із баклажанів – 230 грн, м’ясна гастрономія –119 грн

Напої: вино – 95–160 грн/150 мл.

Деталі: винний бар, знаходиться у підвалі на Бессарабці, страви європейської кухні, закуски до вина, вина келихами, працює з 18:00.

Наприкінці липня у підвалі Бессарабського ринку в тестовому режимі почав роботу винний бар «Бальтазар». Заклад працює поки без вивіски і тільки ввечері. В п’ятницю та суботу бар працює з 18:00 до 02:00, в інші дні до 23:00. Всередині бару гостей чекає камерна зала з приглушеним світлом, проста і зрозуміла винна карта та лаконічне меню. Зі страв у «Бальтазарі» подають салати, основні страви та закуски до вина. До кожної страви в закладі порадять вдалу пару з вином. Також у барі можна обрати щось з десятка класичних коктейлів. У повну силу бар запрацює у вересні.

Parnik Bar

Де: вул. Антоновича, 1

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кальян бар, кілька поверхів, стильний дизайн інтер’єру, європейська та азіатська кухня, коктейльна карта, кальян, резерв столів.

9 серпня відбулась вечірка з нагоди відкриття кальян бару Parnik. Заклад переїхав на нову локацію за адресою вулиця Антоновича, 1, поруч з парком Тараса Шевченка. Тепер це величезна кальянна, яка розташувалась на трьох поверхах, два з яких мають панорамні вікна. В інтер’єрі закладу багато зелені, що створює затишну атмосферу. Крім великого асортименту кальянів, в Parnik Bar представлена коктейльна карта, європейська та азіатська кухня і десерти. Також Parnik Bar — ідеальне місце для проведення вечірок і свят.

A1Bar

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: бар, заходиться на Подолі, класичні та авторські коктейлі, мистецькі виставки.

Новий бар A1Bar на місці Doska Bar розпочав свою роботу 16 серпня. У новому закладі стильний сучасний інтер’єр у яскравих барвах, а у карті напоїв на гостей чекають шоти, лонги, сауери та мідли. До них можна замовити і закуски. Також у закладі проводять мистецькі виставки. Заклад працює щодня та відкривається о 17:00. З неділі по четвер бар працює до 02:00, а по п’ятницях та суботах — до 04:00.

BÖGEL

Де: Оболонський проспект, 1Б (ТРЦ Dream Town)

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: монозаклад, спеціалізується на бейглах, знаходиться в ТРЦ Dream Town на Оболоні, take away.

22 серпня на третьому поверсі ТРЦ Dream Town розпочав роботу заклад бейглів — BÖGEL. Бейгл — це дріжджова хрустка булочка з поживною начинкою. У закладі пропонують обрати бейгли з м’ясом чи лососем. Бейгли в закладі готують за класичною європейською рецептурою з привареного та запеченого до рум’яності тіста.

BAR8

Де: вул. Архітектора Ніколаєва, 7

Бюджет: ₴₴. Ціна всіх коктейлів — 150 грн.

Деталі: спікізі-бар, знаходиться на Троєщині, бар-менеджер Роман Каневський, єдина ціна на коктейлі – 150 грн, класичні та авторські коктейлі.

На Троєщині біля Деснянського парку почав роботу спікізі-бар BAR8. Барна стійка закладу завдовжки вісім метрів, звідси з’явилась і назва закладу. BAR8 створено у форматі спікізі — знайти його можна за піддашком, у якому вигравірувано цифру «8». Надвечір світло крізь обриси цифри вказує на вхід до бару. За барну карту відповідає Роман Каневський (Pink Freud KYIV) — в BAR8 можна спробувати, як класичні коктейлі, так і авторські твісти. Ціна всіх коктейлів — 150 грн.

coffeeok café

Де: Провіантська, 3 (600 метрів від станції метро «Політехнічний інститут»)

Бюджет: ₴. Круасан (20–50 грн), кава (20–45 грн).

Страви: круасан з шоколадом – 50 грн, круасан з куркою – 50 грн, круасан з мигдалем – 50 грн.

Напої: еспресо – 20 грн, капучино – 30 грн, лате – 35 грн, лимонад класичний – 30 грн.

Деталі: кав’ярня в районі метро «Політехнічний інститут», демократичні ціни, кава на рослинному молоці, авторські кавові напої, чаї, молочні коктейлі, лимонади, круасани, знижка за каву у власну чашку.

Кав’ярня “coffeeok café” – це логічне продовження інтернет-магазину coffeeok.com.ua, який знайомий багатьом кавоманам. В меню є як класичні кавові напої — еспресо, капучино, так і незвичайні, наприклад, блакитний лате. Їх готують виключно з 100% арабіки свіжого обсмаження від Nuare, а фільтр-каву на зернах власного обсмаження — Fineberry. За бажанням можна замовити напої на безлактозному, мигдальному чи кокосовому молоці. До кави в закладі пропонують французькі круасани, а до напоїв з молоком за бажанням гостей додають французькі сиропи Monin.

Kohana Kava

Де: вул. Дорогожицька, 3 (UNIT.City), вул. Льва Толстого, 3

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня у коворкінгу, кавові напої, десерти, морозиво, take away.

Кав’ярні Kohana Kava почали роботу у двох коворкінгах Chasopys — на Льва Толстого та Дорогожицькій. Тепер кожен гість зможе скуштувати улюблені авторські кавові напої, а також солодощі на території коворкінгу. Сучасний дизайн кав’ярень у світлих тонах не відволікає від смачної їжі, тут комфортно як просто випити кави чи легко поснідати, так і прийти з дітьми на десерт з какао.

Feliz Coffee & Food

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Какова цель тестового открытия? ⠀ Мы всей командой находимся здесь больше недели — дотачиваем все процессы и прорабатываем мелочи. ⠀ И сегодня просто хотим угостить вас исключительно кофе. ⠀ Классика — эспрессо или доппио. ⠀ Молочная классика — капучино или флэт вайт. ⠀ Так же хэнд брю и даже эспрессо тоник. ⠀ Ожидаем вас увидеть и получить фидбек

Публикация от Feliz Coffee & Food (@felizcoffeeandfood)

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Хороший день начинается с уютного в . ⠀ В компании миндального круассана и свежесваренного фильтра.

Публикация от Feliz Coffee & Food (@felizcoffeeandfood)

Де: вул. Шолуденка, 1а

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, стильний інтер’єр, екологічний посуд, сендвічі, сніданки, десерти, take away.

Кав’ярня Feliz Coffee & Food почала роботу у тестовому режимі на початку серпня. У закладі дуже стильний сучасний інтер’єр, мармуровий бар та рожева підлога. Тут використовують bamboo cup — стаканчики з бамбука, а кришки до них виготовляють із тростинного цукру. Трубочки у закладі також переробляються — вони з жита і очерету. У меню — улюблені кавові напої, а також солодощі, сендвічі та страви, що підійдуть до сніданку. По буднях заклад відчинений з 08:30 до 20:00, по вихідних починає роботу з 11:00.

The Varenik handmade cafe 

Де: Дніпровська набережна, 12 (ТРЦ River Mall)

Бюджет: ₴. Вареники (19,99 грн/100 г)

Страви: вареники з грибами та сиром – 19,99 грн/100 г, вареники з сиром та шпинатом– 19,99 грн/100 г, вареники з ожиною – 19,99 грн/100 г, пельмені з м’ятою і бараниною – 19,99 грн/100 г,

Напої: хреновуха – 45 грн/100 мл, малинівка – 45 грн/100 мл, компот чорниця – 15 грн, кисіль вишневий – 16 грн.

Деталі: мережа закладів домашньої кухні, вареники та пельмені ручної ліпки, можливість замовити з собою, настоянки.

14 серпня в ТРЦ River Mall розпочав роботу заклад The Varenik — handmade cafe. Заклади The Varenik є у багатьох торгово-розважальних центрах столиці (ТРЦ Gulliver, ТРЦ Lavina Mall, ТРЦ SkyMall) та у Харкові. У ТРЦ River Mall кафе розміщується на 3 поверсі. В меню закладу — вареники за авторськими рецептами, а також пельмені, млинці, закуски та зрази на будь-який смак. Також в The Varenik готують перші страви, млинці з начинками та десерти. Як зазначають у закладі, пельмені та вареники у The Varenik ліплять власноруч, від чого вони ще більше смакують. До страв можна замовити пиво, вино або настоянки.

Avocado Smart

Де: пр-т Тимошенко, 21к1 (Smart Рlaza Obolon)

Бюджет: ₴₴. Салати (79–129 грн), закуски (60–139 грн), бургери (119–159 грн).

Страви: гуакамоле з чіпсами начос – 69 грн, аво тофу бургер – 139 грн, аво курка з моцарелою та соусом песто – 129 грн.

Напої: еспресо – 19 грн, матча-лате – 39 грн, фрапе – 49 грн, фреш гранатовий – 69 грн.

Деталі: мережа ресторанів, ексклюзивні страви з авокадо, сніданки цілий день, cork fee.

Заклад Avocado Smart відкрився у серпні в ТЦ Smart Рlaza Obolon. Це вже четвертий заклад мережі у Києві  — ресторани Avocado є на пров. Кріпосному, у ТЦ «Метроград» та у ТЦ Gorodok Gallery. У меню закладу — багато страв з авокадо. Тут ви знайдете поживні сніданки, аво- та класичні craft бургери, зможете насолодитися стравами з меню від шефа, а також скористатися спеціальними пропозиціями від закладу. У карті напоїв — вина, міцний алкоголь, різноманітні коктейлі.

Tigerbox

Де: вул. Саксаганського, 40

Бюджет: ₴₴. Локшина (110–180 грн), рис (88–137 грн), салати (85–165 грн).

Страви: пад тай з цвітною капустою – 115 грн, поке з лососем – 137 грн, спрінг-рол зі шпинатом та горіховим соусом – 102 грн, кімчі суп на кокосовому молоці з цвітною капустою – 136 грн.

Напої: «Апероль Шприц» – 170 грн, еспресо – 36 грн, матча-лате – 59 грн, лимонад базилік-тонік – 55 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні, мережа тернопільського походження, сніданки з 09:00 до 12:00 (по вихідних до 14:00), страви з морепродуктами, доставка.

Заклад паназійської кухні Tiger почав роботу 2 серпня на вулиці Саксаганського. Tiger — це мережа тернопільського походження, заклади якої працюють у Тернополі, Черкасах та Києві. У закладі щодня подають сніданки, закуски, салати, супи, серед яких місо суп та кімчі. Тут також готують коробки з локшиною та рисом. Серед них — рисова локшина з яловичиною та лічі, пад тай з цвітною капустою, удон з креветками та маракуєю, поке з лососем, смажений рис з овочами, тофу та яйцем. З напоїв можна обрати коктейлі та міцний алкоголь, а також кавові напої на зерні від тернопільського обсмажувальника Soloway.

Market Plaza

Де: Дніпровська набережна, 10-14 (ТРЦ River Mall)

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан-бістро, мережа закладів-партнерів Tarantino Family, демократичні ціни, страви європейської кухні, сніданки, працює цілодобово.

Market Plaza — новий формат ресторанів-бістро, партнерів ресторанного холдингу Tarantino Family. Новий заклад мережі відкрився у новому торгівельному центрі River Mall на лівому березі Києва. В меню страви української традиційної та європейської кухонь, фреші, лимонади, безліч м’ясних страв і вегетаріанських закусок, ситних крем-супів і дієтичних бульйонів, салатів та млинців. Шукайте Market Plaza в ТРЦ River Mall на третьому поверсі в зоні фуд-корту.

PESTO CAFÉ

Де: пр-т Степана Бандери, 23 (ТЦ Gorodok Gallery)

Бюджет: ₴₴. Салати (98–168 грн), піца (109–358 грн), основні страви (128–298 грн), десерти (36–88 грн).

Страви: салат з артишоками, руколою, томатами чері та кедровими горішками – 128 грн, кролик в італійському стилі – 188 грн, овочева лазанья – 108 грн, піца з шинкою та грибами – 138 грн.

Напої: мохіто б/а – 68 грн, яблучний сік – 79 грн, ягідний чай з м’ятою – 68 грн.

Деталі: мережа сімейних ресторанів італійської кухні, сезонне меню, сніданки з 10:00 до 13:00, kids friendly, літня тераса, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, безкоштовна доставка щодня з 10:00 до 22:30 (при мінімальній сумі замовлення від 200 грн), банкетні пропозиції, майстер-класи, резерв столів.

PESTO CAFE — мережа затишних сімейних ресторанів італійської кухні. Новий заклад мережі почав роботу 11 серпня у ТЦ Gorodok Gallery, що на проспекті Степана Бандери, 23 і став 18 закладом мережі. В меню — автентичні італійські страви в авторських інтерпретаціях: брускети, закуски і салати, італійський хліб, ризото, равіолі, паста та тонка італійська піца. Всі заклади максимально kids friendly, тут створили всі умови для гарного відпочинку дітей та їхніх батьків. Найменших гостей ресторану порадують розважальні зони: сучасна «тінейджерська» для дітей 7-15 років і кімната з нянею для малюків 0-7 років. Також у закладі є окрема кімната матері і дитини.

РаньшеБылоЛучше

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Moulin Rouge- солодкий, жіночий. З партнером Churchill’s Cigar. Й ти приходь!)

Публикация от #РаньшеБылоЛучше (@rbl_coffee_bar_shop)

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Сегодня было мероприятие с участием четвероногих друзей, в рамках которого были собраны деньги для приобретения корма в приюты. Хотим выразить благодарность всем откликнувшимся и посетившим за приятную атмосферу и положительные эмоции. Следите за новостями, ведь в скором времени вас ждёт много интересного, до встречи! #раньшебылолучше

Публикация от #РаньшеБылоЛучше (@rbl_coffee_bar_shop)

Де: вул. Бориса Грінченка, 4

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: концептуальний бар-магазин, класичні та авторські коктейлі, лимонади, кінопокази, магазин casual-одягу.

На початку серпня біля Майдану Незалежності відкрився новий заклад з ностальгічною назвою «РаньшеБылоЛучше». У невеликому приміщенні на вулиці Грінченка розмістилися бар, кав’ярня і магазин casual-одягу. В меню є фірмові і «олдскульні» коктейлі, світові вина, а також освіжаючі лимонади, мілкшейки і кави на рослинному молоці. Також в «РаньшеБылоЛучше» можна оновити гардероб — тут працює магазин з кросівками, сумками і куртками відомих світових брендів.

CAFFE MILEN

Де: б-р Ігоря Шамо, 3

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейна кав’ярня на Русанівці, затишний інтер’єр, столики на вулиці, італійська піца, сендвічі з різними начинками, солодкі та солоні краусани, десерти, кава, take away.

Сімейна кав’ярня CAFFE MILEN відкрилась у серпні на лівобережному масиві Русанівка. Невеличке приміщення оформлене у приємних фіолетових відтінках, поруч із кафе на вулиці розташовані два столики. В меню — італійська піца, сендвічі з різними начинками, солодкі та солоні круасани та десерти. Поласувати у CAFFE MILEN можна макаронами, печивом, кейками, тортиками та десертами з натуральних інгредієнтів. В карті напоїв лимонади, молочні коктейлі, смузі, авторські напої та чаї. Класичні кавові напої готують на 100% арабіці класу specialty та бленді для любителів міцного смаку.

Rangoli Restaurant

Де: вул. Шовковична, 32/34

Бюджет: ₴₴₴. Страви (35–695 грн).

Страви: Ламб Каррі – 395 грн, Маттон Масала – 450 грн, Даал Тадка – 295 грн, Праун Масала – 695 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан індійської кухні, знаходиться в центральній частині міста, страви різних регіонів Індії, сучасний стильний інтер’єр, вегетаріанські страви, резерв столів, доставка.

Rangoli Restaurant — ресторан індійської кухні, який відкрився на вулиці Шовковичній. Інтер’єр ресторану виконаний в стилі сучасної класики, в оформленні переважають спокійні піщані, чорні і графітові тони. В меню представлені страви різних регіонів Індії, спробувати які можна не тільки в закладі, а й замовити доставку додому. В Rangoli можна спробувати делікатесну страву індійської кухні — креветки або краба у кокосовій стружці.

August

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Торт Guinness уже в @august_kyiv, а ты нет. Исправляй.

Публикация от August (@august_kyiv)

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Сегодня у нас Colombia Finca от @foundationcoffeeroasters. Сладкая, как поцелуй (сами знаете чей).

Публикация от August (@august_kyiv)

Де: вул. Володимирська, 71

Бюджет: ₴. Кава (25–60 грн), вино (39-99 грн/150 мл), закуски (25–120 грн).

Страви: грісіні – 25 грн, хумус з кукурудзяними чіпсами – 80 грн, прошуто з томатами чері – 100 грн, сир – 120 грн.

Напої: еспресо-тонік – 40 грн, лате – 35 грн, «Шардоне Князь Трубецкой» – 39 грн/150 мл, The Grinder Shiraz – 99 грн/150 мл.

Деталі: кав’ярня-винний бар, знаходиться поруч з парком Шевченка, лаконічний інтер’єр, вино келихами, кава класична та альтернативна, закуски до вина.

Заклад August відкрився у середині серпня поруч з парком Шевченка, тут поєднали формат кав’ярні та винного бару. В August готують класичну та альтернативну каву і пропонують спробувати українське та європейське вино келихами. Вино розділене за ціновими категоріями — келих коштує 39, 69 або 99 грн. До вина в закладі подають кілька класичних закусок — оливки, маслини, грісіні, сири та прошуто.

DeliCake

Де: вул. Академіка Вільямса, 3а

Бюджет: ₴₴. Десерти (30–295 грн), кава (20–75 грн).

Страви: макарун апельсин – 30 грн/1 шт., заварне тістечко шу екзотичне – 65 грн, тістечко з ожиною та лавандою – 80 грн, круасан з мигдалем – 45 грн.

Напої: еспресо – 20 грн, класичний молочний коктейль – 55 грн, лате – 50 грн, фрапе – 65 грн.

Деталі: кондитерська, знаходиться на Теремках, авторські десерти від Катерини Крижановської, випічка, торти на замовлення.

Кондитерська DeliCake відкрилась на Теремках. Над створенням смаколиків працюють досвідчені кухарі на чолі з Катериною Крижановською, випускницею кулінарної школи Le Cordon Bleu в Лондоні. У десертах DeliCake містяться виключно якісні інгредієнти. Тут можна придбати готові десерти і тістечка, а також замовити святкові та весільні торти з індивідуальним декором.

SHELEST

Де: м. Вишгород, дамба Київського водосховища

Бюджет: ₴₴₴. Салати (195–355 грн), закуски (105–360 грн), основні страви (195–540 грн).

Страви: креветки з часником та соусом айолі – 540 грн, хумус – 110 грн, язик з ремуладом з оселедця – 495 грн, яловичина Веллінгтон – 360 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, знаходиться поруч з Київським водосховищем, страви європейської кухні, дитяче меню, басейн, анімація, резерв столів.

17 серпня у тестовому режимі свої двері для гостей відчинив готельно-ресторанний комплекс SHELEST у Вишгороді. Завершення будівництва готелю заплановане на перший квартал 2020 року, згодом планують запрошувати гостей у «лісові будиночки» для відпочинку. Зараз на території комплексу функціонує басейн та ресторан, у якому діє тестове меню. У меню закладу зрозумілі страви — закуски, салати, основні страви та десерти. Також у закладі є меню для дітей.

Soba

Де: вул. Московська, 46/2

Бюджет: ₴₴. Рамен (98–130 грн), страви вок (130 грн), боули (130 грн).

Страви: тайський рамен – 98 грн, Chicken Soba – 130 грн, курчо-манговий боул – 130 грн.

Напої: лимонад манго-лічі – 50 грн, лимонад імбир-кориця – 50 грн, лимонад грейпфрут-клюква – 50 грн.

Деталі: локшинна, знаходиться на Печерську, страви азійської кухні, колекція чаїв, столики на вулиці, take away.

Локшинна Soba на вулиці Московській відкрилася в серпні. Заклад працює з 11:57 до 21:05. Тут подають маленькі та стандартні порцій рамену розміру, локшину вок, а також рисові боули. З напоїв пропонують лимонади та чай. Варто спробувати Nambo Nasu — рисовий боул з баклажаном, свіжою зеленню та кисло-солодким соусом та Chicken Soba з куркою, гречаною локшиною, овочами та кисло-солодким соусом.

Фото взяті з офіційних Facebook та Instagram-сторінок закладів

Головна фотографія (колаж): coffeeok caféItalist prosecco barRangoli Restaurant

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi