Нові заклади серпня 2021: 30+ нових локацій в Києві - PostEat

пошук

Нові заклади серпня 2021: 30+ нових локацій в Києві
01-09-2021 0 1056


Нові заклади серпня 2021 шукала редакція PostEat. Останнього літнього місяця в столиці відкрилось більше трьох десятків нових закладів — минулого року закладів було на кілька десятків більше. У серпні в Києві відкрилися нові локації мережевих кафе і ресторанів, перших гостей зустріли затишні кав’ярні в різних куточках Києва, різноманітні страви скуштували відвідувачі ресторанів в центрі міста і на березі Дніпра. Цікавих локацій в столиці стало суттєво більше і саме час вас із ними познайомити.

Бelkin

Де: проспект Перемоги, 40 (парк імені Пушкіна)

Бюджет: ₴₴.

Страви: пате з курячої печінки – 120 грн, салат з кавуном та креветками – 160 грн, салат з в’яленою качкою – 235 грн, «медовик» – 105 грн, грибна піца з лисичками – 220 грн.

Години роботи: щодня з 18:00 до 23:00.

Деталі: «Бelkin» — сімейний ресторан у парку Пушкіна, біля проспекту Перемоги з атмосферою заміського відпочинку в межах міста для всієї родин. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська на чолі з десертним шефом зі школи Le Cordon Bleu, дров’яна піч і відкритий мангал. Парк, заснований у 1898 році, зберіг атмосферу заміського: тут голосно співають птахи і немає гулу галасливого міста. Це ідеальне місце для просторого сімейного ресторану із сучасною європейською кухнею з сезонних і локальних продуктів. В інтер’єрі використані натуральні матеріали, а багатьом речам надано друге життя. Наприклад, дерево на підлогу тераси було взято з розібраних старих будинків у Рівненській області. Люстри, стільниці, основи меблів — антикварні і зібрані з усіх куточків світу. Наразі меню «Бelkin» складається з семи страв і трьох десертів, також є меню піци, яку готують в дров’яній печі. Барне меню наповнене великим вибором алкогольних та безалкогольних напоїв.

Mimosa Brooklyn Burger

Де: вулиця Велика Васильківська, 1/3-2

Бюджет: ₴₴.

Страви: чизбургер із домашнім беконом і чедером – 155 грн, веган бургер – 255 грн, гаспачо з крижаного кавуна – 155 грн, Цезар з креветками та домашнім беконом – 230 грн, стейк рібай-гриль – 450 грн, панна котта з вишневим варенням та фісташками – 95 грн.

Години роботи: щодня з 12:00 до 23:00.

Деталі: Mimosa Brooklyn Burger — це новий заклад від Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна (власників Mimosa Brooklyn Pizza, Fish & Pussycat, «Чайка», Coco Japanese). Тут на вас очікуватимуть соковиті бургери, натуральне вино та коктейлі. Формат закладу визначають як «бургерна в нью-йоркському стилі». Основний акцент в меню Mimosa Brooklyn Burger робиться на бургери, які робляться виключно з веганського хліба. Також можна замовити закуски, салати, основні страви та супи, десерти. Барне меню теж має чим здивувати: вина, коктейлі, пиво, міцні алкогольні напої, кава, чай тощо.

Namelaka

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NAMELAKA (@namelaka.kyiv)

Де: вул. Межигірська, 63

Бюджет: ₴₴.

Страви: наполеон із полуницями – 185 грн, кабачкові оладки з йогуртовим зеленим соусом та соковитим лососем – 235 грн, еклер із дитинства – 55 грн, дульсе де лече ванільний – 140 грн.

Години роботи: щодня з 10:00 до 20:30

Деталі: На вулиці Межигірській, біля станції метро «Тараса Шевченка» запрацювала кафе-кондитерська Namelaka від Марини Гусак і Єлизавети Глотової. Тут пропонують каву, випічку, сніданки і десерти. Приміщення кондитерської оформили в ніжно-рожевих відтінках. До відкриття закладу Namelaka працювала як кондитерська і виготовляла десерти на замовлення. Меню закладу складається з сніданків, випічки та десертів. До них можна замовити напої на вибір: каву, чай, матчу, гарячий шоколад, лимонади та фреші.

Fish Fetish

Де: проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville)

Бюджет: ₴₴.

Страви: гункан гребінець – 155 грн, рол «Каліфорнія» з вугрем – 230 грн, устриця «Святий Патрик№ – 67 грн/1 шт., паста з мідіями – 140 грн, догі-стайлі з креветкою – 245 грн.

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Деталі: Fish Fetish у ТРЦ Retroville вже другий ресторан від Bulldozer Group Ukraine, заклад знаходиться на першому поверсі поблизу четвертого входу. Гостей закладу зустрічає крижана вітрина зі свіжою рибою та морепродуктами. Інтер’єр закладу відсилає гостей до залізничних станцій Лондона, Парижу та NYC. У новій локації Fish Fetish продовжує готувати безліч страв з риби, найбільші рибні плато для компаній і вже легендарні моредоги. У закладі все так само можна замовити «69 причин спробувати гребінці з prosecco» та скуштувати на смак «Устрицю твоєї колишньої». Крім цього, в меню є роли, гункани, суші та хенд роли.

Frou Frou

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: террін фуа-гра, тости бріош, апельсиновий конфітюр – 330 грн, салат краб, страчателла, манго – 550 грн, цибулевий суп із сиром грюєр – 220 грн, лимонне курча, батат фрі – 410 грн, стейк тунець, едамаме, томатний джем – 520 грн.

Години роботи: щодня з 14:00 до 00:00.

Деталі: Frou Frou — ресторан з гастрономічними традиціями, сучасними стравами, винотекою, яка здатна надихати і дивувати, ніжною випічкою і витонченою атмосферою. В інтер’єрі панує гармонія, мармур та червоне дерево, вишукане оздоблення в притаманному для французів стилі. Це новий проєкт сім’ї ресторанів Bulldozer Group. Очолює кухню закладу шеф-кухар Сергій Савенко, за основу меню Frou Frou взято французьку кухню. Воно складається зі сніданків, основного меню, салатів та закусок, супів, гарячих страв, гарнірів, страв на грилі та десертів. Коктейльну карту ресторану створив шеф-бармен мережі Bulldozer Group Ukraine Олег Якобенко. Основні акценти робляться на французьких інгредієнтах: лаванда та червоний ревінь, французькі напої. Крім цього є класичне алкогольне меню: міцний алкоголь, чай, кава та безалкогольні напої.

Zitti

Де: вул. Січових Стрільців, 30а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: яйця Бенедикт з панчеттою та голландським соусом – 149 грн, карпачо з тигрової креветки – 248 грн, тартар з норвезького лосося – 297 грн, брускета з хамоном – 97 грн, паста «Зіті з морепродуктами» – 594 грн.

Години роботи: будні з 08:00 до 23:00, вихідні з 10:00 до 23:00.

Деталі: Zitti — елегантний італійський ресторан на 40 посадкових місць в центрі Києва. В закладі розповідають, що його названо на честь пасти зіті (zitti) — типової сушеної трубчастої неаполітанської пасти, схожої на гігантські букатіні. Це стародавній вид пасти, що з’явився, коли ще не було такого різноманіття форм і не було каструль, щоб вмістити таку довгу пасту. Меню закладу — це страви італійської кухні з акцентом на рибу і морепродукти, а також стейки Wagyu. У закладі подають сніданки з 8 ранку до полудня, морепродукти на льоду, пасти є окреме суші-меню. Барне меню нараховує понад 70 пропозицій вина, також є коктейлі, пиво, міцні алкогольні напої, кава, чай тощо.

Circolo Centrale

Де: вул. Володимирська, 42

Бюджет: ₴₴.

Страви: фрітата з беконом – 115 грн, піца Альфредо – 229 грн, салат з тунцем – 255 грн, паста болоньєзе – 172 грн.

Години роботи: щодня з 10:00 до 23:00.

Деталі: Circolo Centrale — затишний і колоритний ресторан, де відчуваєш себе як в одному з італійських містечок з дуже смачною піцою, різноманітними пастами і з великим вибором Aperol Spritz. Circolo Centrale — місце, де атмосферу створює італійська музика на будь-який смак, а в п’ятницю та на вихідних для гостей наживо грають запрошені музиканти. Також заклад pet friendly, тому тут будуть раді вашим улюбленцям. У траторії дуже атмосферна тераса в центрі Києва з видом на Золоті Ворота. В закладі подають сніданки впродовж усього дня. Шеф-кухар Олексій Іванов створює для кожного гостя авторські страви і повертає подумки в яскраву Італію. До кожної страви ви зможете підібрати для себе вино за бажанням, ознайомившись з коктейльної картою і барним меню.Також в ресторані пропонують кальяни: класичний, преміальний, преміальний міцний та кальяни на фруктах.

«Наживо»

Де: вул. Драгомирова, 20

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: каре ягняти Нова Зеландія – 330 грн, Рібай Prime – 399 грн, смажена фуа-гра з чатні ананас – 437 грн, червоний борщ з генеральським салом – 191 грн, теплий салат з філе міньйона – 320 грн.

Години роботи: щодня з 10:00 до 23:00.

Деталі: На Печерську відкрився стейк-хаус «Наживо», який входить в однойменну групу ресторанів. Це вже третій заклад мережі, перший працює на Осокорках та визнаний «Кращим м’ясним рестораном» 2020 року за версією ресторанної премії «СІЛЬ». Бренд-шефом та співвласником Restaurant Group «Наживо» є Олексій Повторейко. Фірмові страви ресторану — відмінні стейки, також є стартери, салати, супи, спеціалітети, гарніри та основні страви. Винна карта закладу заслуговує окремої уваги, адже кожний відвідувач зможе знайти вино до смаку.  

«Хлібний»

Де: вул. Олеся Гончара, 77; вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴.

Страви: круасан з кокосом – 85 грн, тост з ягодами – 120 грн, боул із куркою – 150 грн, сирники – 95 грн, празький торт – 90 грн, сендвіч із шинкою та сиром – 130 грн, набір міні-круасанів – 195 грн, боул із куркою – 150 грн.

Години роботи: щодня з 07:30 до 23:00.

Деталі: За останній літній місяць відкрилось ще два «Хлібних» — на вулиці Олеся Гончара, недалеко від площі Перемоги та біля метро «Палац Україна. Сам «Хлібний» на Гончара не схожий на своїх побратимів. Панно, червона неонова вивіска і столи-жорна — впізнавані елементи інтер’єру, але в іншому новий «Хлібний» — дійсно нова історія. Всередині пекарні-кафе 51 посадкове місце, на терасі — 18. Зал умовно розділений на дві частини, а внутрішній дворик з літньою терасою, невеликою і затишною, нагадує казкову садибу. Всередині пекарні-кафе на Великій Васильківській 130 посадкових місць, а сам заклад розділений на 2 зали. В інтер’єрі додався новий колір – яскрава фуксія, а також велика кількість незвичайних елементів декору: диско-куля, дитячі гойдалки «Поні», сріблясті стільчики піаністів. Меню стандартне, як і в першому «Хлібному» на «Олімпійському». У закладі подають свіжу випічку — круасани, багети, здобу, кілька видів хліба. Також тут можна замовити сніданки, салати, сендвічі та морозиво. До страв подають каву.

«Софра»

Де: ул. Срібнокільська, 20В

Бюджет: ₴.

Страви: чебурек з м’ясом – 35 грн, чебурек з картоплею – 35 грн, манти – 139 грн, самса з бараниною – 44 грн, піляв – 129 грн, айран – 29 грн, кава по-турецьки 24 грн.

Деталі: Чебуречна «Софра» із затишною атмосферою, національною музикою, тонким ароматом кави і страв, які занурять вас у світ автентичного Криму відкрилась на Осокорках. Основа меню в «Софрі» — чебуреки та янтики, які готують з бараниною, сиром, картоплею або поєднують декілька начинок. Також є солодкі чебуреки з яблуками та корицею та сиром і родзинками. Також в «Софра» можна спробувати різні види пахлави, чак-чак і каву по-турецьки. Це вже третя локація – інші працюють на Кловському узвозі та на Вербовій вулиці біля метро «Почайна».

«Дублер»

Де: вул. Іоанна Павла ІІ, 10/1

Бюджет: ₴₴.

Страви: бурата з песто – 250 грн, мус з лосося – 115 грн, лляна каша – 105 грн, френч-тост – 145 грн, сочевичний суп з тостом і пангрітатою – 105 грн, картопляні ньоккі зі шпинатом- 145 грн.

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00 (кухня до 21:00).

Деталі: Друге кафе від архітектор Слави Балбека відкрилось на Печерську. В «Дублері», як і в «Дилетанті» можна поснідати та випити кави, пообідати знайомими стравами чи ввечері зустрітись з друзями за коктейлями. Інтер’єр лаконічний, доповнений вінтажними меблями. Поруч із закладом облаштували стильну терасу в європейському стилі. На сніданок пропонують френ-тост, гомбовці з кокосовою карамеллю, французький омлет з брі та шпинатом, а з корисного – чізі вівсянку з в’яленими томатами та лляну кашу.

Рейтарська Circle

Де: вул. Рейтарська, 15

Бюджет: ₴₴.

Деталі: «Рейтарська Circle» — це новий простір для гастроспільноти. Назва походить від місця локації на вулиці Рейтарській і тому, що будівля має форму кола. Ідея проекту полягала в тому, щоб об’єднати 6 місцевих гастрономічних закладів, добре відомих у суспільстві, і зібрати їх під одним дахом. Щоб зробити це місцем для зустрічей та смачних страв, й продовжувати розвивати цей район Києва як осередок сучасної культури. На першому поверсі працюють «Японський Привіт» від Міші й Даші Кацуріних, яким належать «Китайский Привет» та «Тайский Привет». Люба Цибульська й Микита Москаленко запустили в «Рейтарська Circle» Kometa Pizza. Також тут працює кав’ярня Fresh Black, бістро й магазин делікатесів «Ніша», винний магазин Roots і кондитерська March & Co.

«Кеці»

Де: вул. Золотоустівська, 14

Бюджет: ₴₴.

Страви: хачапурі “Аджарський” – 155 грн, харчо – 96 грн, хінкалі хевсурські з бараниною – 25 грн/1 шт., шашлик з телятини – 118 грн.

Години роботи: щодня з 11:00 до 23:00.

Деталі: На Золотоустівській відкрився грузинський ресторан «Кеці», де можна смачно поїсти, душевно поговорити та випити келих вина. В основу меню «Кеці» покладено страви грузинської кухні, а особливий акцент робиться на хінкалі, хачапурі та шашлику. Усі страви готуються лише на відкритому вогні. Також у ресторані подають холодні закуски, гарніри, салати, перші та гарячі страви, страви з мангалу та десерти. Окремої уваги заслуговує винна карта закладу, в якій представлено велике розмаїття справжніх грузинських вин.

Carnegie Resto Bar

Де: Кловський узвіз, 7а 

Бюджет: ₴₴.

Страви: куряча ніжка на яблучному пюре – 150 грн, овочі на грилі – 70 грн, бургер від шефа (з куркою та персиковим джемом) – 150 грн, уха з червоної та білої риби – 110 грн, панкейки з полуницею під полуничним соусом – 80 грн.

Години роботи: щодня з 08:00 до 22:00.

Деталі: Carnegie Resto Bar — рестобар, в якому ви можете скуштувати ресторанні страви європейської авторської кухні від шеф-кухаря Ростислава Зелінського за доступними цінами. Меню Carnegie Resto Bar складається з сніданків, салатів, закусок, супів, гарнірів, бургерів, м’яса та риби. Доповнити страви ви можете келихом вина або фірмовими коктейлями від бренд-бармена Сергія Родіна.

Seoul Soul BBQ

Де: вул. Антоновича, 170/1Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: рис зі смаженою телятиною – 169 грн, кімбап – 149 грн, млинці з морепродуктами – 299 грн, креветка темпура з овочами – 129 грн/5 шт.

Деталі: На вулиці Антоновича почав роботу в тестовому режимі ресторан корейської кухні Seoul Soul BBQ. Корейське співтовариство планує тут знайомити киян з корейською кухнею і культурою. У закладі обладнані спеціальні столи з інтегрованим барбекю, а також впровадили корейську технологію індукційного приготування. Також в Seoul Soul BBQ планують проводити щотижневі івенти, буде жива музика і кімната з системою YouTube-karaoke, яка дозволяє заспівати будь яку пісню, яку ви знайдете на YouTube.

Slice

Де: вул. Василя Липківського, 37Б (ЖК «Династія»)

Бюджет: ₴₴.

Страви: сінабони – 75 грн, ожинова тарталетка  – 75 грн, кіш з куркою та грибами – 400 грн/1 кг, медовик – 550 грн/1 кг, шу з карамеллю – 58 грн.

Години роботи: щодня з 08:00 до 21:00.

Деталі: Відзначити день народження, влаштувати просте чаювання, приготувати сюрприз, торт на весілля або корпоратив, відправитися з тортом в гості або день коли просто захотілося солодкого – це все про кондитерську Slice, яка розташована в житловому комплексі «Династія». Всі свої сили в кондитерській спрямовують на натуральність складу та створення смаку, десерти не містять консерванти, добавки або барвники. В Slice готують торти, десерти в баночках, тарталетки, пончики, круасани тощо.

Soska

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴.

Години роботи: щодня з 14:00 до 01:00.

Деталі: Soska – демократичний пре-паті бар біля Контрактової площі. Основний акцент в інтер’єрі закладу зроблено на рожевий колір та дерево. У Soska подають вино та коктейлі з кранів. На барі встановлено вісім кранів із різними видами вина та ще чотири з коктейлями й іншими напоями. Асортимент вин буде періодично змінюватись, але на всі встановлена ціна – 79 гривень за келих. Меню закладу ідеально пасує під напої, а фірмова страва Soska – це вафля з лососем, яйцем пашот, гуакамоле та голландським соусом. Також у барі можна придбати вино з собою в пляшці.

Katsu sando

Де: вул. Велика Житомирська, 34

Бюджет: ₴₴.

Страви: кацу сандо з яловичиною, майонезом юзу, тонкацу – 215 грн, кацу сандо з грибами та майонезом із перцем чилі – 175 грн, салат з морських водоростей –  100 грн, “місо нудл боул тонжирі” – 155 грн, курячі крильця з чорним часником – 155 грн, чизкейк із місо й арахісовим праліне – 115 грн

Години роботи: неділя-середа з 12:00 до 23:00, четвер-субота з 12:00 до 02:00.

Деталі: В Києві поряд із Львівською площею відкрився новий заклад Katsu sando – японський стріт-фуд від шеф-кухаря Деніела Фіппарда. Співзасновницею стала Даша Урілова. Меню Katsu sando складається з шести видів фірмових сендвічів: з курячою грудкою, яловичиною, свинячою корейкою, креветкою, грибами й тофу. Додамо, що кацу сандо, або сендвіч із котлетою – надзвичайно популярний фастфуд сучасної японської кухні. Крім сендвічів у закладі подають нудл-боули, салати, картоплю фрі з японською приправою фурікаке та глазуровані курячі крильця з чорним часником і тебасакі. На десерт у Katsu sando можна замовити місо-чизкейк й сезонне морозиво.

Shoom Bar

Де: вул. Терещенківська, 19

Бюджет: ₴₴.

Години роботи: щодня з 18:00 до 06:00.

Деталі: Новий коктейльний бар Shoom розпочав роботу на вулиці Терещенківській біля парку Шевченка. Раніше на цій локації працював демократичний бар «Прописка» та міське кафе Central Park. Коктейльний бар Shoom має лаконічний інтер’єр, невелику літню терасу, класичні та авторські коктейлі у меню та проводить змагання з бір-понгу.

Monobar

Де: Андріївський узвіз, 38

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Tropical Negroni – 180 грн, Boulrvardier – 140 грн, Bloody Mary – 140 грн, Porn Star – 150 грн.

Години роботи: з 18:00 до останнього гостя (понеділок – вихідний).

Деталі: Коктейльний-бар Monobar розпочав роботу в першому капсульному готелі Monotel на Андріївському узвозі. В меню перевірена часом класика, страви до якої гості можуть приносити із собою. Працює бар щодня з 18:00 до останнього гостя, а у понеділок в закладі вихідний.

KVSK

Де: вул. Костянтинівська, 37а

Бюджет: ₴₴.

Деталі: Поруч з відомим кінотеатром «Жовтень» на Подолі почав працювати коктейльний бар KVSK. У барі пропонують коктейлі і вино, а з безалкогольних напоїв є кава, чай, лимонад і фреші. До напоїв можна замовити сендвічі або десерти. У KVSK також є своя літня тераса з пуфами для відпочинку і настільним футболом. Крім цього, в закладі проходять музичні вечори з «відкритим мікрофоном» для всіх бажаючих.

Konteyner

Де: вул. Михайлівська, 13

Бюджет: ₴₴.

Страви: ребра bbq – 59 грн, сендвіч з тушкованим м’ясом bbq та картоплею фрі – 169 грн, нагетси – 60 грн, картопля фрі – 45 грн, пиво Pilsner Urquell – 75 грн/0,5 л, пиво Underwood Milky Mango – 76 грн/0,4 л, пиво Ten Men Low International Pale Ale – 68 грн/0,4 л, пиво Rebrew Souriel 2.0 Sour Neipa – 76 грн/0,4 л.

Години роботи: на тестовий період з 14:00 до 01:00.

Деталі: Konteyner — beer shop and tasting table. Гостям допомагають підібрати пиво й закуски, а сам гість вирішує, чи залишитись у барі чи взяти пару пляшок із собою. Це вже другий магазин-бар Konteyner, перший знаходиться на вулиці Золотоустівській 22. Площа нового закладу — 68 кв. м, також є невеликий літній майданчик. Раніше тут був барбершоп. В закладі робиться акцент на пиві, тому асортимент від крафту до світової класики. На кранах відбувається постійна ротація, тому у закладі є чим здивувати гостей. До пива є декілька позицій гарячих закусок.

Білий Налив

Де: вул. Нижній Вал, 33

Бюджет: ₴.

Страви: свіжа устриця з лимоном – 29 грн, класичний хот-дог – 29 грн, дабл-дог – 39 грн, хот-дог блючіз – 59 грн, дабл-дог з халапеньйо та гуакамоле – 69 грн, кесадилья з пряною сосискою, кукурузкою й ананасом – 49 грн.

Години роботи: з 11 до 23:00 (у п’ятницю та суботу — з 11:00 до 02:00)

Деталі: Наприкінці серпня ще одна сидерія «Білий Налив» від GastroFamily відкрилася на Подолі. Це компактний, але дуже затишний бар з літньою терасою. Замість традиційних бочок тут шкіряні крісла та великі столики. А ще тут можна сидіти на підвіконнях. За роки існування бренду меню трохи розширилося. Серед основних оновлень: два види устриць, з’явився сухий сидр, крім яблучного сидру, є грушевий, розе та новий блакитний сидр «Медуза», ще більше наливок – яблучна, спотикачка та смородина на бренді, оновлені пироги – з куркою та вишнями, величезна лінійка хот-догів – від класики до догів з гуакамоле. В іншому ж концепція бренду не змінилася: ціни від 29 гривень, видача замовлень за 2-3 хвилина, багато неону та відчуття ніби потрапив на вечірку, яка буде тривати вічно. Зараз в Україні працює 28 «Білий Наливів».

Cafe 128

Де: вул. Джона Маккейна, 1а (ЖК Французький Квартал 2)

Бюджет: ₴₴.

Страви: ячмінна каша з броколі – 130 грн, хліб з гуакамоле – 135 грн, бріош скрембл-трюфель – 135 грн, вупі пай – 35 грн, баскський манго чізкейк – 90 грн.

Години роботи: будні з 08:00 до 22:00, вихідні з 09:00 до 22:00.

Деталі: В житловому комплексі «Французький Квартал 2» відкрився новий заклад Cafe 128. Це вже другий заклад, перший прауює на лівому березі міста в ЖК «Комфорт Таун». Меню закладу поділене на три категорії: основні страви, десерти та напої. В Cafe 128 сніданки можна замовити протягом цілого дня, а також скуштувати хліб власної випічки.

Coffee Kiosk

Де: вул. Є. Сверстюка, 6-Г

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 30 грн, допіо – 35 грн, фільтр unlimited – 40 грн, капучино – 40 грн, лате – 40 грн.

Години роботи: будні з 08:00 до 21:00, на вихідних з 09:00 до 21:00.

Деталі: Нова кав’ярня Coffee Kiosk розташована у ЖК «Галактика» поруч із метро Лівобережна. Комплекс межує з житловим масивом Русанівка та має зручний вихід на канал. Це четвертий заклад локальної мережі Coffee Kiosk. Ще дві кав’ярні розташовані у мікрорайоні Русанівка, а одна знаходиться на Березняках поблизу озера Тельбін. Мережа кав’ярень Coffee Kiosk створює затишні локальні заклади на Лівому березі Києва. Це місця для зустрічі з друзями, посиденьок із дітьми, прогулянок із домашніми улюбленцями та просто для комфортної роботи поруч з домом. Кав’ярня пропонує класичні кавові напої на зерні власного обсмажування, різноманітні десерти та сезонні напої.

RIGHT coffee bar

Де: вул. Миколайчука 7а

Бюджет: ₴₴.

Деталі: RIGHT coffee bar — місце, яке об’єднує воєдино комуну творчих людей на Лівому березі. “Хороша кава змінює наше життя на краще!”, — розповідають в RIGHT coffee bar. Навколо цієї фрази і будується концепція РКБ. Меню кав’ярні спирається на альтернативу і фільтр (джезва, аеропрес, v60). До кави можна взяти крафтові десерти власного виробництва. Для тих хто відмовився від звичайного молока у RIGHT coffee bar є також величезний вибір альтернативного молока. Крім цього у закладі проводять тематичні брю-клаби з кавовими професіоналами.

Feat Coffee

Де: вул. Паньківська, 10 

Бюджет: ₴₴.

Напої: флет-вайт – 55 грн, капучино – 50 грн, фільтр – 50 грн, еспресо – 45 грн, хенд-брю – 60 грн.

Години роботи: у будні з 08:00 до 20:00, на вихідних з 9:00 до 20:00.

Деталі: На вулиці Паньківській, біля парку імені Тараса Шевченка, розпочала роботу кав’ярня Feat Coffee. Її відкрив Андрій Гуневський – співвласник кав’ярні й магазину рослин «Хай росте». У Feat Coffee можна придбати каву, кавові напої, матчу, чаї, а також десерти від March & Co та горіхи Eat My Nuts. Всього заклад вміщує близько 25 відвідувачів, але особливість кав’ярні – це встановлена в приміщені карусель.

«Куточок споживача пиріжків та кави»

Де: вул. Повітрофлотський проспект, 54

Бюджет: ₴.

Страви: пиріжки з яблуками – 25 грн, пиріжки з капустою – 25 грн, вівсяне печиво – 40 грн, булочки з кремом – 30 грн, американо з молоком – 45 грн, раф – 60 грн.

Години роботи: з понеділка по суботу з 08:00 до 20:00, у неділю з 09:00 до 17:00.

Деталі: Новий заклад «Куточок споживача пиріжків та кави» відкрився на першому поверсі Інноваційного центру серця та судин «Добробут». Наразі вхід у кав’ярню працює через Поліклініку із вулиці сім’ї Ідзиковських. Пекарня згодом планує відкрити літній майданчик та вхід у кафе зі сторони Повітрофлотського проспекту.  Це вже четвертий заклад мережі. Ще два «Куточки споживача» працюють в Києві на вулицях Нижній Вал та Святошинська. Ще одна локація є в Ірпені. Незабаром планується відкриття ще одного «Куточка споживача пиріжків та кави» у Броварах. У пекарні пропонують пиріжки на будь-який смак. В асортименті солоних смаків — м’ясо, сир, гриби, капуста, яйце із зеленню, курка із сиром, томатами та грибами. Солодкі пиріжки можна скуштувати з яблуками, вишнею, зі смородиною, полуницею та солодким сиром. Також у закладі є булочки та печиво. До випічки можна замовити каву або чай.

Тут Буде

Де: вул. Велика Васильківська, 1/3-2

Бюджет: ₴₴.

Страви: скрембл з томатним чатні та чедером – 160 грн, Бенедикт з лососем на булочці бріош із соусом норі-голандез – 210 грн, зелена гречка з сезонними овочами та страчателою – 245 грн.

Години роботи: будні з 07:30 до 22:00, вихідні з 08:00 до 22:00.

Деталі: «Тут буде» — мережа кав’ярень, перша локація якої відкрилась навесні біля станції метро «Олімпійська». Ще один заклад запрацював у серпні на колишній локації кафе «Чашка». В закладі готують класичну та альтернативну каву, чаї та інші напої. Можна замовити солодкі та солоні сніданки, тости, супи та салати, боули та десерти.

Escobar Coffee

Де: вул. Тарасівська 17

Бюджет: ₴₴.

Години роботи: щодня з 08:00 до 21:00.

Деталі: Escobar Coffee roasters — це якісна кава для коханих гостей. До закладів приходять за улюбленими або геть новими напоями, цікавими розмовами з бариста та солоденьким до кави. Свіжозварена кава та зерно додому, сендвічі та десерти, кавове обладнання — усе це можна знати у каворумах. Першу кав’ярню в центрі міста відкрили на вулиці Тарасівській неподалік від ботсаду.

McDonald’s

Де: вул. Івана Мазепи, 1

Бюджет: ₴₴.

Години роботи: цілодобово

Деталі: Мережа закладів швидкого харчування McDonald’s відкрила новий ресторан на «Арсенальній». Він розташований в будівлі колишньої військової комендатури, яку реставрували в межах проєкту A-Station. У McDonald’s на «Арсенальній» працюватиме: 12 терміналів самообслуговування; 4 лінії приготування на кухні; робот-транспортер, що доставляє замовлення від кухні до експрес-вікна; також буде окрема кімната для кур’єрів.

Головна фото: «Кеці»

Фото: Facebook та Instagram сторінки вищезазначених закладів.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi