Нові заклади вересня 2020: 45 нових столичних локацій - PostEat

пошук

Нові заклади вересня 2020: 45 нових столичних локацій
01-10-2020 0 4528


Головна фото: ESHAK

Нові заклади вересня 2020 шукала редакція PostEat. Перший осінній місяць продовжує темп, заданий рестораторами влітку — більш як сорок нових локацій з’явились на гастрономічній карті столиці у вересні. Довгоочікувані відкриття, цікаві моноформати, розширення мереж, оновлені концепції та атмосферні бари — прийшов час познайомити вас із новими закладами Києва.

«Чачаварня»

Де: Русанівська набережна, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (115-157 грн), гарячі страви (159-396 грн), страви на вугіллі (92-2290 грн).

Страви: кюфта-бозбаш – 112 грн, бабагануш – 129 грн, чебуреки – 42 грн, лахмаджун – 172 грн, ачма – 124 грн, мехеті з телятиною, грибами та сиром – 237 грн, плов у свіжоспеченій булці з салатом ачучук та перцем чилі – 214 грн, чалагач – 109 грн/100 г, форель на мангалі – 124 грн/100 г.

Напої: чача домашня – 52 грн/ 50 мл, тонізуючий чай з персиком та курагою – 69 грн, чай чорна смородина та фенхель – 60 грн.

Деталі: ресторан кавказької кухні, знаходиться на Русанівці, затишний інтер’єр, страви на мангалі, дитяча кімната, винна карта, чача власного виробництва, коктейлі з чачею, трав’яні суміші з гір Кавказу, резерв столів.

23 вересня в тестовому режимі розпочав роботу ресторан кавказької кухні «Чачаварня». Заклад розпочав роботу на лівобережному масиві Русанівка. В ресторані затишний інтер’єр з цікавим оформленням, всього заклад може прийняти 190 гостей. Для найменших відвідувачів облаштована дитяча кімната. Шеф-кухар закладу Сергій Бережной зібрав в меню найкращі страви кавказької кухні. В ресторані пропонують холодні закуски, салати, перші та основні страви, хачапурі та пироги, м’ясо та рибу на вугіллі. До страв можна замовити чачу власного виробництва, різноманітні коктейлі з чачею, вина з Грузії та Азербайджану. Також пропонують трав’яні суміші з гір Кавказу, чаї з Китаю та Індії, лимонади, компоти та айран.

Milk Bar Tsum

Де: вул. Хрещатик, 38

Бюджет: ₴₴. Салати (159-265 грн), основні страви (219-325 грн), піца (169-250 грн).

Страви: салат з халумі на грилі – 215 грн, Milk Bar бургер – 219 грн, mac & cheese – 225 грн, піца Over Cheesy – 220 грн, піца Tuna Melt – 250 грн.

Напої: кава крем-карамель – 79 грн, матча лате – 119 грн, коктейль Basil Daiquiri – 180 грн.

Деталі: кафе, знаходиться в центрі міста, проєкт рестораторки Анни Козаченко (Good Girl, Dogs & Tails), панорамний краєвид, тераса, американська нова кухня, сніданки, піца, бургери, авторські десерти, коктейлі від Dogs & Tails, доставка, формат take away.

На початку вересня відкрився третій і найбільший заклад мережі Milk Bar — він знаходиться на 7 поверсі столичного ЦУМу. Родзинкою нової локації проєкту рестораторки Анни Козаченко є тераса з панорамним краєвидом на головну вулицю Києва. Меню складається наполовину зі знайомих та нових страв — серед новинок фірмова піца з дров’яної печі та бургери. В новому Milk Bar TSUM також можна поснідати та поласувати фірмовими десертами. До страв пропонують вино, смузі, каву та коктейлі від Dogs & Tails.

Ramen vs Marketing

Де: вул. Костянтинівська, 2А

Бюджет: ₴₴. Страви (58-138 грн).

Страви: Shio Ramen – 58/89 грн, Shoyu Ramen – 67/106 грн, Miso Ramen – 78/117 грн, Spicy Ramen – 99/138 грн, Regular Jasmine Rice – 81/99 грн, Old Fashioned Jasmine Rice – 89/107 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: монокафе азійської кухні (раменна), локшина власного приготування, бренд-шеф Євген Михайленко, відсутній резерв столів, доставка.

Раменна Ramen vs Marketing відкрилась на вулиці Константинівський на Подолі. Це вже четвертий рамен-моноформа від компанії Food vs Marketing у Києві. У нового Ramen vs Marketing 36 посадкових місць. Заклад готує власну локшину за адаптованим рецептом, авторські соуси та бульйони для рамену. У закладі згодом почне роботу й магазин: продаватимуть лазанью та комплекти для приготування рамену вдома, які Food vs Marketing запустили під час карантину. Як і перші дві раменні, заклад працюватиме з перервою – з 16:00 до 17:00. У п’ятницю та суботу працюватимуть до 23:45.

Blanke city bistro

Де: вул. Велика Васильківська, 62а

Бюджет: ₴₴. Закуски (70-320 грн), пінца (230-425 грн), основні страви (160-350 грн).

Страви: бурата з персиком та фісташками – 320 грн, страчатела з анчоусами – 220 грн, пінца з ростбіфом – 270 грн, качине філе з вишнею та гарбузовим пюре – 350 грн, буйабез – 270 грн, баскський десерт – 145/770 грн, груша з буйволиної рикоти – 120 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: франко-італійське бістро, знаходиться в центрі міста, ідеолог проєкту Алла Зіневич, шеф-бармен закладу Андрій Щурко, крафтові фермерські продукти з молока буйволиць, молочні продукти з власно ферми, пінца, коктейлі, резерв столів.

21 вересня розпочало роботу франко-італійське бістро Blanke city bistro, заклад знаходиться на Великій Васильківській напроти Київського національного академічного театру оперети. Власницею нового закладу та ідеологом проєкту є Алла Зіневич. Концепт бістро поєднує в собі зрозумілу кожному їжу та напої високого гастрономічного рівня. В стравах з меню бістро є секретний інгредієнт — крафтові фермерські продукти з молока буйволиць з власної ферми TasBio. В бістро пропонують закуски, салати, супи, пінцу, основні страви та багато десертів.

HOLLY FOOD

Де: пр-т Академіка Глушкова 1, П7

Бюджет: ₴₴.

Страви: піца Holly Food – 220 грн, піца Pera bianco – 210 грн, піца Salami Milano – 155 грн, піца Carbonara – 210 грн, бургер Holly Food – 150 грн, бургер Shrimps – 250 грн, салат з в’яленими томатами та лососем – 175 грн, грибний крем суп – 99 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: піцерія, знаходиться на Троєщині, засновник — Валерій Созановський (власник The Burger i SHO), бургери і піца, безкоштовна доставка по лівому берегу міста, акції.

Нова локація піцерії HOLLY FOOD розпочала роботу на території Національного комплексу «Експоцентр України» у павільйоні 7-9. Це вже другий заклад проєкту, засновник якого ресторатор Валерій Созановський (The Cake, SHO, 2085brewery). Перша локація відкрилась на початку 2019 року на території кіностудії Film.UA на лівому березі Дніпра. В меню закладу понад десяток видів неаполітанської піци, фірмові бургери, салати та кілька супів. Зовсім скоро планують запустити безкоштовну доставку правим берегом, зараз замовити страви з HOLLY FOOD можна по всьому лівому берегу столиці.

«Селёдочная»

Де: вул. Січових Стрільців, 35

Бюджет: ₴₴. Форшмак (78-109 грн/100 г), перші страви (69-99 грн), оселедці (6-68 грн/100 г).

Страви: оселедець норвезький – 54 грн/100 г, макрель слабої солі – 48 грн/100 г, намазка з тунця – 98 грн, форшмак класичний з блакитної макрелі – 82 грн, салат «Рибацький» з оселедцем – 108 грн, крем-суп з оселедця – 69 грн, пельмені з крилем – 115 грн, мідії у вершковому/часниковому/томатному соусі – 96 грн, бургер з оселедцем матіас під ніжним соусом з хрону та зеленого яблука – 149 грн.

Напої: напій з шипшини – 25/105 грн, настоянка смородина на джині – 59 грн/50 мл, просеко бочкове – 65/400 грн.

Деталі: рибний ресторан, проєкт мережі «Черноморка», тематичний інтер’єр, основа меню оселедець, риба продається на вагу, рибна крамниця, резерв столів.

25 вересня відкрилась друга «Селёдочная» від «Черноморки» на Січових Стрільців. Це монопродуктовий формат з великим вибором риби: матіас, голландський і норвезький оселедець, івасі, макрель, хамса, анчоуси, пузанок. В меню також різні форшмаки, салати «Шуба» і «Мімоза» з цією рибою. Меню «Селёдочной» на Січових Стрільців розширено основними стравами: котлетки з оселедцем, пельмені з крилем, паста з молюсками і мідії в різноманітних соусах.

ESHAK

Де: вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (210–390 грн), салати (130–520 грн), узбецький плов (240–260 грн), гарячі страви (250–700 грн).

Страви: плов чайханський – 240 грн, самса з бараниною, цибулею та спеціями – 115 грн, манти з бараниною – 170 грн, долма – 270 грн, бефстроганов – 390 грн, голубці з крабом та креветками – 320 грн, харавац – 150 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: східна кухня, ресторан мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви, меню сніданків з 10:00 до 13:00, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса, паркінг, дитяча кімната, спеціальні акції, доставка.

10 вересня відбулось відкриття нового ресторану східної кухні ESHAK від міжнародної мережі закладів Bulldozer Group. Новий сімейний ресторан знаходиться на Теремках біля озера у ЖК «Ліко-Град» та «Венеція». Це другий ресторан з такою концепцією в столиці, перший ресторан ESHAK вже кілька років зустрічає гостей східною гостинністю на Великій Васильківській. Меню об’єднує чотири напрямки: українську, узбецьку, грузинську і європейську кухню. В основі концепції улюблені з дитинства страви і акцент на свіжих органічних продуктах як основі здорового способу життя. Для маленьких гостей є digital дитяча кімната з PlayStation VR, нянями, плазмами, настільним хокеєм і іграми. Щодня в ресторані ESHAK на Теремках діють спеціальні акції, які дають змогу познайомитись з цікавими стравами в з меню.

«Барсук»

Де: Княжий Затон, 14Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (39-149 грн), салати та боули (129-189 грн), паста і ризото (149-198 грн).

Страви: пікантний том-ям з лососем та тигровими креветками — 159 грн, голубці зі сметаною та зеленню — 119 грн, картопляні деруни, запечені у сметанному соусі з грибами – 99 грн, стейк із лосося з запеченим рисом, шпинатом і вершково-сирним соусом — 198 грн, судак з овочами та вершковим карі соусом — 198 грн.

Напої: Dima Borisov’s Gastrofamily Chardonnay – 39/195 грн, Miol Prosecco Treviso, Bortolomiol – 150/750 грн, Maker`s Mark Manhattan – 129 грн.

Деталі: гастропаб, знаходиться на Осокорках, проєкт ресторатора Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки цілий день, дитяче меню, стильний інтер’єр, карта українських та світових вин, резерв столів.

Гастробар «Барсук» — це перша концепція, з якою Дмитро Борисов вийшов на український ресторанний ринок ще 10 років тому. Третій заклад «Барсук» на Осокорках відкрили за умовами франшизи. Ресторан розрахований на 75+ посадкових місць. В ньому 2 великих зали та кілька затишних ніш. Біля входу – скульптура величезного «Барсука» в короні, всередині – сюрреалістичні картини, дзеркала, неонові інсталяції та дуже багато живих рослин. Літній майданчик планують відкрити вже з наступного року. В основі меню космополітичний comfort food. Страви не прив’язані до певної національної кухні. Єдине правило: має бути смачно. Великий блок «рідних страв»: сирники, борщ, голубці або котлети, тощо. Крім того, паста, стейки, хумус, том кха і все, чого душа забажає. Тут також подаються сніданки весь день.

Zivot A Pivo

Де: вул. Євгена Коновальця, 15/3

Бюджет: ₴₴. Закуски до пива (45-500 грн), салати (110-175 грн), основні страви (150-1200 грн).

Страви: свиняча рулька «Айсбан» з квашеною капустою — 50 грн/100 г, асорті ковбасок — 195 грн, печена вепрова зебрівка в меду — 210 грн, сирний брецель Obazda з сирним соусом бергадер — 55 грн.

Напої: дегустаційний сет пива «Рейкарц» — 125 грн, «Рейкарц» Пільзнер — 60/70/135 грн, «Рейкарц» Брюн — 60/70/135 грн, «Рейкарц» Рубі — 60/70/135 грн.

Деталі: пивний ресторан, знаходиться на Печерську, тематичний інтер’єр, 18 кранів пива, власне пиво Reikartz, постійні оновлення асортименту, шеф-кухарі Олександр Романчук та Сергій Клокун, відкритий мангал, стейки, вегетаріанські страви, коктейлі, міцні напої, настоянки,

Паб Život A Pivo у Києві — це вже четвертий заклад мережі Reikartz Hotel Group після Чернігова, Житомира й Черкас. Згідно з концепцією пабу це місце, де перетинаються чеські та німецькі пивні традиції й кухня. Стіни Život A Pivo оформлені графіті з сюжетами роботи броварів-ченців у монастирях Середньовічної Моравії. Меню закладу складається з різноманітних класичних страв традиційних баварської та чеської кухонь. Зона мангалу реалізована у форматі відкритої кухні — м’ясо смажиться перед гостями та одразу з пилу жару подають до столу. У пабі стоїть башта на 18 кранів з п’ятьома сортами власного пива «Рейкарц», чотирма постійними сортами інших броварень та шістьма сортами імпортного чеського та німецького пива, які будуть змінюватись кожні кілька місяців.

Кrasivo Est

Де: Крутий узвіз, 6/2

Бюджет: ₴₴.

Страви: солоні вафлі з авокадо і лососем та хамоном і грушею – 190 грн, кешью-чізи в асортименті – 110 грн, смузі-боул в асортименті – 150 грн, сандвічі в асортименті – 150 грн, чіа-пудинги – 120 грн.

Напої: капучино на мигдальному молоці власного виробництва – 70 грн

Деталі: full of taste cafe, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, екологічні принципи, healthy food, смузі боули, take away.

27 вересня відкрилась кав’ярні Кrasivo Est, заклад знаходиться недалеко від Бессарабської площі на Крутому узвозі. Це друга локація проєкту, який розпочав свою історію кілька років тому з закладу в Харкові. Кrasivo Est позиціонує себе як «full of taste cafe». В меню Кrasivo Est вафлі, сендвічі, каші, кранч-тости, кеш’ю-чізи, корисні цукерки та смузі боули. З напоїв пропонують смузі, фреші, лимонади, каву та чаї. В столичному закладі з’явиться натуральне вино. Крім того, в кафе дотримуються принципів екологічності — всі робочі процеси налаштовані з турботою про навколишнє середовище.

Itzel Шніцель та Сидр

Де: вул. Нижній Вал, 19/21

Бюджет: ₴.

Страви: шніцель-сендвіч «Сінгапур» зі свинини з баклажанами-гриль – 115 грн, шніцель-сендвіч «Ітцель» зі свинини з червоною капустою та маринованою морквою – 115 грн, шніцель-сендвіч «Тель-Авів» з курятини з пікантним перцем – 115 грн, шніцель-сендвіч «Чінкве-Чінкве» з нутом, баклажаном-гриль та томатною сальсою – 115 грн, Ітцель бокс – 159 грн.

Напої: сидр бочковий/розе – 45 грн/125 мл, вишневий мед – 85/185 грн.

Деталі: ресторан та сервіс доставки шніцель-сендвічів, ресторан буде знаходитись на Подолі, проєкт ресторатора Якова Лівшица, шеф-кухар Юрій Ковриженко, український сидр Berryland, доставка.

Itzel — новий проєкт, який відкрили досвідчений ресторатор Яков Лівшиц (Aroma Espresso Bar) та шеф-кухар космополіт Юрій Ковриженко. Разом їм вдалося створити довершений смаковий баланс та гармонічний процес приготування сендвічів зі шніцелем та не тільки. Також до команди засновників приєднався трендсеттер українського сидро- та медоваріння Berryland. Окрім шніцель-сендвічів можна замовити гарніри, напої та сидр. Сьогодні шніцель-сендвічі в усіх м’ясних та рибних варіантах готові до замовлення на агрегаторах доставки Glovo та Raketa з dark kitchen в районі метро Олімпійська.

PASTATECA

Де: вул. Спаська, 9а

Бюджет: ₴₴. Салати (65-195 грн), паста (85-235 грн), пінца (135-295 грн).

Страви: скрембл фірмовий з кускусом, заправлений авокадо та зеленню, шпинатом і кавуном – 115 грн, пінца «чотири сири» – 235 грн, равіолі «зелений квадрат» з індичкою, в горіхово-вершковому соусі – 145 грн, тальятеле з тигровими креветками та цукіні у вершковому соусі – 220 грн, шніцель курячий з горгондзолою та картоплею – 140 грн, торт шоколадний з цукіні – 115 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, заклад у стилі сіті-парк, проєкт ресторатора Максима Храмова, кілька зал, інтер’єр LOFT BURO, фреш-паста власного приготування, послуга «купити з собою пасту», страви для вегетаріанців, паста-конструктор, сніданки, винна карта, жива музика, резерв столів.

11 вересня відкрився ресторан PASTATECA — ресторан у стилі сіті-парк, з легкою романтичною атмосферою в самому центрі Подолу. Це вже третій заклад PASTATECA, створений відомим київським ресторатором Максимом Храмовим і однією з кращих ресторанних маркетологинь Іриною Авруцькою.  У ресторані 4 зали й простора літня тераса, багато зелені та квітів. Окрасою інтер’єру, створеного студією Олега Волосовського LOFT BURO, стала величезна фігура рукотворного Піноккіо, що сидить на чолі одного зі столів. Гостям пропонується безліч варіантів свіжої пасти, ароматні пінци, сніданки цілий день і 40 вин побокально. Є в закладі й безлімітні фішки — до 15:00 години по буднях до сніданків запропонують фільтр-каву, в той самий час у вихідні просеко. Кожної п’ятниці гостей чекає жива музика — скрипка, фортепіано, саксофон.

Octo Tower

Де: вул. Мечникова, 5

Бюджет: ₴₴.

Страви: матча кейк – 95 грн, наполеон трайфл – 95 грн, брауні – 75 грн, хоум гранола з заварним кокосовим кремом – 125 грн, сирний пиріг з інжиром – 95 грн, сінабон – 75 грн.

Напої: еспресо пот – 55 грн, хенд брю – 69/115 грн, каскара – 69 грн, чай матча шот – 75 грн, коко слінг – 125 грн, егг ног – 125 грн, колд брю сауер – 125 грн.

Деталі: шестиповерховий кавовий центр, знаходиться на Печерську, проєкт власників Blur Coffee та Whai Thai, кав’ярня, магазин, власна пекарня, брю-бар, коворкінг з терасою, фотостудія, навчальний центр, великий лекторій, зерна від українських обсмажувальників, авторські коктейлі.

Octo Tower, шестиповерховий кавовий центр на вулиці Мечникова, розпочав роботу, поділилися у Facebook. Будівля була створена власниками Blur Coffee та Whai Thai. При вході у вежу вас зустріне кав’ярня, магазин та власна пекарня, на другому поверсі чекатиме коворкінг з терасою, де можна пофрілансити з чудовим краєвидом. На третьому з’явиться мінімалістична фотостудія у скандинавському стилі: великі вікна для зйомок при денному світлі, витриманий інтер’єр та необхідне професіональне обладнання. На четвертому та п’ятому поверхах розташований навчальний центр — “школа сміливих”, де можна навчитись кавовій справі, фотографії, маркетингу та правильному сервісу. На шостому поверсі — великий лекторій, розрахований на 50 осіб. З лекторію можна вийти на панорамний дах з терасою, літньою кухнею та зоною відпочинку. У брю-барі пропонують купити зерна від українських обсмажувальників: CafeBoutique, Yellow Place, Mad Heads, 3 Champs Roastery, Fresh Black, «Висока кава» та власне обсмажування Blur Coffee і High Five від Foundation.

Vino DiVino

Де: вул. Е. Коновальця, 44

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (215-296 грн), паста (155-277 грн), м’ясні страви (155–295 грн).

Страви: коктейль з морських креветок – 269 грн, салат капрезе – 195 грн, домашня паста з лососем – 265 грн, шніцель по-міланськи з курки – 199 грн, профітролі – 135 грн.

Напої: смородиновий морс – 65 грн, еспресо – 50 грн, фрапе – 70 грн.

Деталі: ресторан класичної італійської кухні, знаходиться на Печерську, стильний інтер’єр, паста, м’ясні та рибні страви, винна карта, класичні коктейлі, міцний алкоголь, резерв столів.

Vino DiVino — ресторан італійської кухні, який розпочав роботу на Печерську. В меню домашня паста, домашня піца та італійські салати, рецепти які власники привезли з Італії. Також в ресторані Vino DiVino багатогранна за своїми смаковими акцентами винна карта, в якій будь-який гість знайде те, що йому до душі. А на десерт пропонують справжнє домашнє італійське морозиво.

Pancakes

Де: вул. Нижній Вал, 35

Бюджет: ₴. Панкейки (45-75 грн), млинці (55-65 грн).

Страви: солоні панкейки з куркою та грибами — 59 грн, солоні панкейки з лососем та крем-сиром — 75 грн, солоні млинці з шинкою та сиром — 59 грн, солодкі панкейки з шоколадною пастою та бананом — 55 грн, солодці панкейки з шоколадом та полуницею — 65 грн.

Напої: мілкшейк – 39 грн, еспресо – 22 грн, американо – 25/29 грн, лате – 35 грн.

Деталі: кафе формату smart-casual, знаходиться на Подолі, голландські міні-панкейки та запашні французькі млинці, страви-конструктори, молочні коктейлі.

Pancakes — кафе формату smart-casual відкрилось на Подолі у приміщенні, де знаходилось кафе Сall me Cacao. В закладі пропонують пухкі голландські міні-панкейки та запашні французькі млинці —  обидві страви можна спробувати у солодкому й солоному варіантах. Наприклад, солоні панкейки подають з куркою та грибами або з лососем та крем-сиром. Солоні млинці — з шинкою та сиром або куркою та грибами. До солодких панкейків додають шоколадну пасту та банани. Також у закладі можна замовити сирники, наприклад, зі сметаною та карамеллю. У кафе подають молочні коктейлі, морозиво та каву. Подачу та додатки млинців й панкейків можна компонувати самостійно із запропонованих інгредієнтів.

Gremio Grill

Де: вул. Велика Васильківська, 74

Бюджет: ₴.

Страви: бургер дор блю – 99 грн, веган бургер – 149 грн, бургер чікен з пастрамі – 69 грн, люля-кебаб – 69 грн, рататуй – 69 грн, сирне фондю – 49 грн, шашличок зі свинини/курятини – 99 грн, шаурма зі свинини – 69 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: гриль-бар, мережевий заклад, знаходиться в центрі міста, магазин м’ясної продукції, страви з дров’яної печі, take away.

28 серпня розпочав роботу новий гриль-бар мережі закладів Gremio Grill. Заклад знаходиться поруч з метро «Олімпійська», раніше на локації працювала бургерна JOMO. Всі гриль бари мережі Gremio Grill одночасно і точки продажу, і обладнані кухні. Тому на вітринах завжди представлені страви в наявності, а також є можливість замовити приготування певної страви. У всіх гриль барах мережі Gremio Grill встановлені нові печі, на деревному вугіллі, а досвідчені бренд шеф-кухар і технолог постійно працюють над оновленням асортименту готових страв. В хоспері готують шашлик, ковбаски, люля-кебаб, стейки, біфштекс, крильця, ребра, соковиті бургери, картоплю та інші овочі гриль.

«Сушия»

Де: вул. Русанівська набережна, 4

Бюджет: ₴₴. Салати та боули (75–169 грн), гарячі страви (69–145 грн), супи (45–149 грн).

Страви: рол Філадельфія де люкс з тунцем – 195 грн, рол Каліфорнія в ікрі зі свіжим лососем – 119 грн, рол кранч з креветкою – 115 грн, боул з тунцем та рисом – 165 грн, Том Ям – 149 грн, локшина удон з яловичиною барбекю – 129 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної японської кухні, знаходиться на Русанівці, мережевий заклад, локації у 13 містах України, суші-бар, сезонне меню, барне меню, меню бізнес-ланчів, єдиний корпоративний дизайн інтер’єру, формат take away, kids friendly, безкоштовна доставка за 60 хвилин.

Новий заклад мережі ресторанів «Сушия» розпочав роботу на Русанівській набережній. Раніше у цьому приміщенні працювала піцерія il Molino. Всеукраїнська мережа ресторанів входить до ресторанної компанії USG Holding (заклади Buddha Bar, Sam’s Steakhouse, DOM №10, Balagan, мережі Il Molino, CITY•ZEN cafe&bar та TBILISO). Інтер’єр закладів традиційно виконаний з цікавими елементами декору, які відсилають до азійської культури. В новому ресторані простора зала, літня тераса, а для дітей облаштовували комфортний гральний куточок. В меню роли на будь-який смак, суші сети для великих компаній, креветкове меню, а ще сніданки, хелсі-боули, ланчі, гарячі страви та багато іншого.

Nabegu Street Food Cafe

Де: Русанівська набережна, 8/2

Бюджет: ₴. Бургери (98-118 грн), хот-доги (58-68 грн), страви WOK (88–118 грн).

Страви: бургер «Гоголь» – 98 грн, хот-дог «Київська Венеція» – 68 грн, шаверма – 78/88 грн, локшина з морепродуктами – 118 грн, круасан з сьомгою – 88 грн, салат з авокадо та овочами – 88 грн, фреш рол з креветкою – 108 грн, грибний крем-суп – 68 грн.

Напої: еспресо – 38 грн, лате – 48 грн, лимонад – 48 грн, ром-кола – 78 грн.

Деталі: кафе вуличної їжі, знаходиться на Русанівці, тематичне меню, шаверма, бургери, хот-доги, страви WOK, літня тераса, take away.

Поряд з Русанівською набережною почав роботу заклад Nabegu Street Food Cafe, він працює у форматі кафе вуличної їжі. За кухню закладу відповідає шеф-кухар Сергій Остапчук. В меню кафе можна знайти шаверму, авторські бургери на кшталт «Гоголь» з котлетою з курчати або «Фонтан» зі стейком тунця. Також у закладі готують хот-доги «Бабуся з кравчучкою», «Київська Венеція», «Будинок на ніжках», локшину або рис у wok, фреш роли, супи та десерти. До страв пропонують українське ігристе вино та просеко келихами, сидр, пиво, італійське та чилійське сухе вино. З коктейлів — Апероль Шприц, Джин-Тонік та Ром-Кола.

TSUPōSH by Yuriy Sim

Де: вул. Берковецька, 6Д (ТРЦ Lavinа Mall)

Бюджет: ₴₴.

Страви: Фо Бо – 110 грн, курка в кисло-солодкому соусі – 85 грн, судак у кисло-солодкому соусі – 180 грн, пипимбап із креветками – 160 грн, яєчна локшина із качкою – 110 грн, боул із лососем – 160 грн, Том Ям – 150 грн, червоний рис із креветками – 135 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі

Деталі: кафе азійської кухні, знаходиться на фудкорті ТРЦ Lavinа Mall, проєкт шеф-кухаря Юрія Сім, в меню топові азійські страви, адаптовані рецепти, демократичні ціни, великі порції, take away, доставка.

Кафе азійської кухні TSUPōSH by Yuriy Sim відкрилось на фудкорті ТРЦ Lavinа Mall. Це власний проєкт шеф-кухаря Юрія Сім, який спеціалізується на здоровому харчуванні. Основою меню TSUPōSH є топові азійські страви, які готують за адаптованими авторськими рецептами. У закладі можна спробувати різні види локшини, страви з червоного, чорного й білого рису. Рис можна обрати як основу для корисного та збалансованого боула з різними додатками — від буряка й моркви до качки, лосося й тофу. Перший заклад TSUPōSH by Yuriy Sim відкрився на початку року на фудкорті ТРЦ Skymall.

Good Chef

Де: вул. Васильківська, 11/11

Бюджет: ₴₴. Салати (89-149 грн), паста (129-239 грн), боули (129-189 грн), піца (121-392 грн).

Страви: паста з сиром чедер та телятиною – 147 грн, поке-боул з лососем – 189 грн, брускети з прошуто та соковитою грушею – 145 грн, піца «Карбонара» – 160/254 грн, піца з морепродуктами – 298/392 грн

Напої: еспресо – 21 грн, мохіто б/а – 57 грн, глінтвейн – 69 грн, лимонад з бузиною – 57 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на Голосієво, інтер’єр в стилі лофт, піца-меню, доставка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Новий ресторан італійської кухні Good Chef відкрився в районі, заклад є спільним проєктом Айдіна Айдінова та Максима Мензака. Акцент в закладі зроблений на класичну італійську піцу, якої налічується 24 види — її готують за традиційними та авторськими рецептами. Також в меню є брускети, паста, салати та десерти. Також заклад Good Chef працює на Позняках та в Ірпені.

Желтое море

Де: вул. Антоновича, 172 (БЦ «Палладіум»)

Бюджет: ₴₴. Закуски (39–219 грн), роли (45–299 грн), гаряче (45–665 грн).

Страви: ґедза з качкою – 99 грн, спрінг-рол з креветкою – 135 грн, боби едамаме з сіллю мальдон – 75 грн, рол Каліфорнія спешл з тунцем – 275 грн, теплий рол спайсі салмон темпура макі – 165 грн, королівські креветки в устричному соусі – 195 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: суші-бар із класичними та фірмовими ролами, мережа японських ресторанів, multi-cuisine; страви японської, європейської та української кухонь; сучасний інтер’єр, коктейльна карта з авторськими позиціями, безкоштовна доставка, формат take away, багаторічний досвід роботи.

28 вересня відбулось відкриття четвертого закладу мережі японських ресторанів «Желтое Море», заклад знаходиться біля Либідської площі. Інші заклади мережі знаходяться на Оболоні, Позняках та проспекті Соборності. Концепція ресторану об’єднує кухні країн узбережжя Жовтого моря. Страви в «Желтом Море» готують з-під ножа: фреш-мейд суші, сашимі, роли і суші-сети, а також страви на тепан-грилі, супи, салати і багато іншого ви можете спробувати в закладах або замовити безкоштовну доставку.

Zijincheng

Де: вул. Велика Васильківська, 68

Бюджет: ₴₴.

Напої: коктейлі: «Палац жіночого спокою» – 188 грн, «Зал верховної гармонії» – 168 грн, «Варта божественної міці» – 128 грн, «Стіна дев’яти драконів» – 158 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться в центрі міста, шеф-бармен Костянтин Бойко, авторські коктейлі, приймають гостей з середи по суботу.

Коктейльний бар Zijincheng розпочав роботу на мінус першому поверсі кафе з китайською кухнею «Розкажи мені про Китай». Заклад названо в честь імператорського палацу, збудованого у 1420 році. Шеф-бармен Костянтин Бойко розробив лінійки коктейлів для кафе та бару, по 8 авторських позицій. Завітати до бару можна з середи по суботу, в інші дні коктейлі з карти бару можна замовити у кафе.

Мальбек Танго&Вино

Де: вул. Боричів Тік, 41

Бюджет: ₴₴.

Страви: салямі з трюфелем – 55 грн, запечений камамбер з персиком – 130 грн, емпанади курка та овочі – 55 грн, емпанади сир рокфор та волоський горіх – 55 грн.

Напої: Cool Climate Riesling – 750 грн/750 мл, Chaeau Tour de Bouch – 690 грн/750 мл, Proecco Casa San Nicolo Extra Dry – 645 грн/750 мл.

Деталі: винний бар, танцювальний майданчик, знаходиться на Подолі в історичній будівлі, танго-бранчі, тапас-бар, емпанади, закуски, винна карта.

Винний бар «Мальбек Танго&Вино» розпочав роботу на Подолі, заклад знаходиться в історичній будівлі на вулиці Боричів Тік. Бар названо на честь сорту червоного вина. У винні карті представлені позиції з Аргентини, Чилі, Італії, Іспанії та Франції. До вина пропонують тапаси, іспанські пиріжки емпанади та кілька закусок. Заклад працює в тестовому режимі з четверга по неділю.

Par Bar ³

Де: Дніпровська набережна, 28

Бюджет: ₴₴₴. Тапаси (45-240 грн), стратери (85-310 грн), основні страви (215-370 грн), суші сети (625-1300 грн).

Страви: тартар з тунця та авокадо – 310 грн, смажений халумі з ягідним соусом – 160 грн, біф бургер з телятиною та соусом BBQ – 235 грн, равіолі з бараниною та шпинатом під вершковим соусом – 225 грн, спайсі рол з гребінцем – 220 грн.

Напої: коктейлі: Sea foam – 245 грн, Bee fights – 250 грн, Lucia – 235 грн.

Деталі: концептуальний пре-паті бар, ресторан з витонченим поєднанням вина та гастрономії, знаходиться на Осокорках, дизайн інтер’єру YODEZEEN, азійська та європейська кухня, основна зала та бар, відкритий суші-бар, літня тераса, винна шафа, контактна барна стійка, кальяни, авторські коктейлі, резерв столів.

25 вересня відбулось офіційне відкриття Par Bar ³ — концептуального пре-паті бару та ресторану з витонченим поєднанням вина та гастрономії. Це вже третій заклад мережі в Києві — перший працює на Шота Руставелі, другий на Солом’янці. В цьому закладі доповнили фірмові кальяни з коктейлями повноцінний основним меню та винною картою. В меню представлені азійські страви, тапаси, різноманітні стартери, локшина та паста, а також основні страви з риби та м’яса. До страв пропонують вино, міцний алкоголь, коктейлі та безалкогольні напої.

Why Cocktail Bar

Де: вул. Героїв Сталінграда, 24

Бюджет: ₴₴.

Страви: сирне антипасті – 180 грн, брускета з устричними грибами – 106 грн, салат з телятиною, персиком та сиром дор блю – 250 грн, креп з лососем – 169 грн, бургер «Чікен» – 170 грн.

Напої: Smoky Woodford – 185 грн, Negroni – 140 грн, Daiquiri – 165 грн, Gin Sour – 160 грн, BBQ Bloody Mary – 185 грн, Guileful – 170 грн, Boulevardier – 150 грн, Violet Gin Fizz – 170 грн.

Деталі: класичний коктейль-бар, знаходиться на Оболоні, контактна барна стійка, класичні та авторські коктейлі, бар-менеджер Михайло Костецький, закуски до коктейлів.

Why Cocktail Bar — класичний коктейль-бар, який відновив роботу на Мінській площі неподалік Оболонської набережної. В барі постійно оновлюють авторське меню, за яке відповідає бар-менеджер Михайло Костецький — він вже 11 років відточує свою майстерність та знаходиться в постійних пошуках нових поєднань смаків. Окрім авторських коктейлів присутня класична коктейльна карта. До напоїв можна підібрати закуски з меню кухні: бургери, салати, крепи. Заклад працює щодня з 17:00 до 02:00 (під час карантинних обмежень режим роботи може змінюватись).

Stroller Bar

Де: вул. Хорива, 43/23

Бюджет: ₴.

Напої: коктейлі: Kiev Sour – 170 грн, Figs Sour – 134 грн, Hugo – 168 грн, Kir Royale – 174 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться на Подолі, жива музика, вечірки, міцний алкоголь, резерв столів.

Stroller Bar — коктейльно-музичний бар, який відкрився у вересні на Подолі на місці бару Khoryv Bar.  В закладі проводять вечірки, пропонують міцний алкоголь та авторські і класичні коктейлі. Працює бар щодня з 16:00 до 23:00.

Brewtiful Bar

Де: вул. Лютеранська, 6-А

Бюджет: ₴₴.

Страви: сирна тарілка – 150 грн, баскський чізкейк – 95 грн, груша дорблю – 95 грн, овочева тарілка – 115 грн.

Напої: еспресо – 50 грн, капучино – 50 грн, Disco Fever – 200 грн, Le Grand Louis – 200 грн.

Деталі: лобі-бар, знаходиться в центрі міста, кав’ярня, авторські коктейлі, вина келихами, кава та десерти, закуску до вина.

Заклад Brewtiful Bar почав роботу біля станції метро «Хрещатик» на вулиці Лютеранській. Бар працює одночасно в якості кав’ярні та коктейльного бара. Каву готують з зерен власного обсмажування, а окрім неї пропонують авторські коктейлі, вино, каскару та холодні напої. Також в меню закуски до вина та десерти. Заклад має один зал з 15 посадковими місцями та барний стіл. На вулиці облаштовано декілька маленьких столів.

Shima

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: рол з вугром та восьминогом – 395 грн, рол з гребінцем і соусом гамадарі-шисо – 295 грн, фреш рол з лососем, тунцем та манго – 325 грн, поке тунець – 355 грн, кімчі з лобстером – 325 грн, рол веган з тайським юзу-соусом – 145 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: cуші-поінт, знаходиться у магазині Goodwine, шеф-кухар Сергій Хегай, продукти найвищої якості, ресторан, take away, доставка.

Суші-поінт SHIMA знаходиться у магазині Goodwine на Мечникова. SHIMA — це справжня японська кухня з характерними для неї якісними продуктами та увагою до деталей, рецептурою, технікою, традиціями. В меню представлені роли, сашимі, суші, поке, супи, а також вино та чаї. Цікаві  інгредієнти для страв знаходять на міжнародних виставках, базу та основу купують у майстрів японських продуктів — це органічні та автентичні продукти з Японії: норі, васабі, соєвий соус. У SHIMA шеф-кухар Сергій Хегай готує авторські страви сучасної японської кухні, але такі, що цілком відповідають традиціям і правилам приготування. Страви можна скуштувати у закладі, замовити із собою чи з доставкою.

Idealist Coffee

Де: Майдан Незалежності, 2

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 49 грн, фільтр – 49 грн, капучино – 59 грн, дабл капучино – 69 грн, лате – 69 грн, вега раф – 69 грн, V60 – 69 грн.

Деталі: мережа кав’ярень, specialty coffee, класика та альтернатива, take away, доставка.

Новий заклад мережі кав’ярень Idealist coffee розпочав роботу в самому центрі міста на Майдані Незалежності в БЦ Spaces Maidan Plaza. В меню кав’ярень класична та альтернативна кава, можна обрати позицію на рослинному молоці. Перша кав’ярня Idealist coffee відкрилась в терміналі А Київського аеропорту «Жуляни», друга локація Idealist працює в міжнародному аеропорті «Бориспіль». Також локація кав’ярні є на Печерську в бізнес-центрі IQ. Навесні кав’ярні Idealist coffee з’явились у центрі міста —  в жилому комплексі Chicago Central House на Антоновича та в торговельному центрі Mandarin Plaza.

Re:Turn

Де: вул.Євгенія Коновальця, 36д

Бюджет: ₴₴.

Страви: сендвіч з бужениною – 85 грн, сендвіч з лососем – 95 грн, сирний мелт – 75 грн.

Напої: лавандова раф кава – 58 грн, фільтр кава – 35/45 грн, айс лате – 50 грн, смузі манго – 62 грн, матча тонік – 77 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Печерську, класична та альтернативна кава, авторська кава, смузі, матча меню, сендвічі, десерти, take away.

Кав’ярня Re:Turn почала роботу біля станції метро «Печерська». Заклад знаходиться у бізнес-центрі «Хвиля». Всередині кав’ярня має 11 місць, а на літньому майданчику — 20. Кава обсмажує Крістіна Радчук — чемпіонка України з обсмажування кави 2018 року. Окрім класичних кавових напоїв пропонують лавандовий раф, колд брю, флет-оранж та матча-лате. До гарячого подають сендвічі та здорові десерти від AndJoy.

Balance Coffee

Де: вул. Білоруська, 2а

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 35/45 грн, капучино – 45/55 грн, флет-вайт – 60 грн, фільтр – 40/60 грн, клевер – 60/90 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Лук’янівці, класична та альтернативна кава, десерти, take away.

Кав’ярня Balance Coffee розпочала роботу неподалік станції метро «Лук’янівська». Це новий проєкт від співзасновників мережі Lion Coffee, Рената Маматказіна та Антона Дихніча. Кав’ярню відкрили у приміщенні, де раніше працювало кафе Lion Coffee. Balance Coffee планують розвивати як мережевий заклад. Назва проста та зрозуміла: тут можна віднайти особистий баланс. Окрім кави у закладі готують какао та листовий чай, подають комбучу, лимонад і фреші.

Moloto Zeleno

Де: вул. Шота Руставелі, 20; вул. Івана Мазепи, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: сирники – 119 грн, скрембл з прошуто – 139 грн, панкейки з лососем – 109 грн, боул з креветками – 159 грн, сендвічі з ростбіфом – 129 грн, салат з сиром фета – 119 грн.

Напої: еспресо – 29 грн, капучино – 39/49 грн, раф кава – 49 грн, капуоранж – 69 грн, каскара – 49 грн, матча лате – 59 грн.

Деталі: кав’ярні, знаходяться в центрі міста, сніданки, класична та альтернативна кава, панкейки, боули, сендвічі, take away.

У вересні кав’ярні Moloto Zeleno почали роботу на Арсенальній та Льва Толстого. Це вже третій та четвертий заклади у Києві — інші два функціонують на вулицях Пироговій і Жилянській. Основні принципи мережі: комфортні ціни та розташування закладів, можливість смакувати сніданками цілий день, досконалий сервіс та великий вибір напоїв. Подають каву, матчу на холодні напої. До них можна замовити сендвічі, боули та сніданки.

Blender

Де: вул. Максимовича, 24

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: eco cafe & store, знаходиться в ЖК «Нова Англія», овочеві та фруктові боули, смузі, фреші, кава, горіхове молоко власного виробництва, take away, доставка.

Eco cafe & store Blender розпочало роботу в тестовому режимі наприкінці вересня в ЖК «Нова Англія». В закладі пропонують овочеві та фруктові боули, тости, смузі, до яких можна замовити фреші, каву з горіховим молоком власного виробництва.

Brew

Де: вул. Саксаганського, 53/80

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 17 грн, капучино – 25 грн, еспресо тонік – 45 грн, флет оранж – 45 грн, флет вайт – 35 грн.

Деталі: мережа кав’ярень, знаходиться в центрі міста, дизайн ASTREX design, класична та альтернативна кава, eco-friendly, take away.

На початку вересня розпочала роботу кав’ярня Brew, заклад знаходиться в центрі міста у БЦ Forum Infinity. Це вже четвертий заклад мережі, решта кав’ярень працюють в інших столичних БЦ Forum. В закладі дотримуються принципів екологічності та готують каву з собою у бамбукових стаканчиках, які розкладаються дуже швидко, стійкі до високих температур. Також можна замовити каву у власний посуд та отримати знижку 10%.

Apostrophe Coffee

Де: вул. Джона МакКейна, 20а

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Печерську, класична та альтернативна кава, десерти, сендвічі, pets friendly, take away.

Заклад Apostrophe Coffee розпочав роботу на вулиці Джона Маккейна у Печерському районі Києва. Печерськ — це один з центральних районів Києва, де кава буде корисною як для мешканців, так і для офісних працівників, яких тут безліч. Всередині досить світло, стіни пофарбовані у білий, що гармонує з яскравими картинами. Зовні кав’ярня має затишний стіл, який знаходиться на газоні. До кави подають сендвічі та десерти.

Insight Coffee

Де: пр-т Перемоги, 136

Бюджет: ₴₴.

Напої: колд брю – 25/35 грн, фільтр – 25/35 грн, капучино – 30/45 грн, раф медовий – 35/50 грн, какао – 25/35/45 грн, матча-лате – 55 грн

Деталі: кав’ярня, знаходиться біля станції метро «Житомирська», дизайн AKZ Architectur, класична та альтернативна кава, зерна від «MadHeads», випічка, десерти, pets friendly, take away.

Кав’ярня Insight Coffee відкрилась біля станції метро «Житомирська, в закладі відтворили стильний та лаконічний інтер’єр. В закладі можна замовити класичні та альтернативну каву, чаї, смузі, фреші та молочні коктейлі.

Once in Kyiv

Де: вул. Спаська, 11

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Подолі, мінімалістичний інтер’єр, зерна від локального обсмажувальника Mad Heads Coffee Roasters, десерти, pets friendly, take away.

В серпні розпочала роботу кав’ярня Once in Kyiv, заклад знаходиться на одній з тихих вулиць Подолу. Інтер’єр закладу мінімалістичний, створений самими власниками кав’ярні. Гості можуть розташуватись у закладі, на кількох столиках на вулиці або взяти каву із собою. В Once in Kyiv готують каву на зернах від локального обсмажувальника Mad Heads Coffee Roasters. Пропонують класику та альтернативу, чаї, холодні кавову та безалкогольні напої. До напоїв можна замовити десерти, на кшталт вафельного тору, горішків зі згущеним молоком, шматочку торту «Мері Бері». Заклад є pets friendly локацією.

«Ровесник»

Де: вул. Будівельників, 35

Бюджет: ₴.

Страви: паста з томатами та перцем – 85 грн, брускета з копченим лососем  – 55 грн, камамбер з апельсиновим джемом – 100 грн.

Напої: еспресо – 20 грн, капучино – 35/45 грн, лате – 40 грн, какао – 40/50 грн, фреш – 45 грн, коктейлі з вином – 50 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Дарниці, тематичний інтер’єр, брускети, салати, паста, бельгійські вафлі, кава, немає офіціантів, працює до 21:00.

Кафе «Ровесник» почало роботу на вулиці Будівельників поруч зі станцією метро «Дарниця». У закладі є старий вініловий програвач, хрускіт та шурхотіння якого додають особливого шарму. Також «Ровесник» має гітару, як у Олега Скрипки, шахи та книги, тож кожен відвідувач знайде для себе заняття. Заклад немає ні офіціантів, ні кухарів, ні бариста. Особисто готує власник кафе на відкритій кухні.

Fit&Sweet

Де: вул. Богдана Хмельницького, 16-22

Бюджет: ₴₴.

Страви: бананове морозиво – 60 грн, чизкейк «вишня-ваніль» – 85 грн, медовик – 80 грн, малиново-шоколадний чізкейк – 90 грн.

Напої: трав’яний чай – 35 грн, ice матча-лате – 65 грн, класичний лимонад – 55 грн.

Деталі: кафе-кондитерська, знаходиться в центрі міста, корисні десерти, без цукру, без глютену, з органічних продуктів, передзамовлення, доставка.

Кафе-кондитерська Fit and Sweet почало працювати на «Театральній». Його власниця — колишня модель, яка усвідомивши шкоду магазинних солодощів для організму та фігури, дівчина змінила своє ставлення до солодкого, пішла на курси з правильного харчування та стала кондитером низькокалорійних тістечок. У Fit&Sweet готують здорові десерти без цукру та глютену, щоб люди знали, що любити солодке — це не проблема. До солодощів пропонують чаї, матчу та куркума-лате.

Coffee Temple Roasters

Де: вул. Металістів, 35/15

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, ростерня, магазин, знаходиться на Шулявці, класична та альтернативна кава, зерно власного обсмаження, десерти, take away.

Кав’ярня Coffee Temple Roasters розпочала роботу біля станції метро «Шулявська». Відкрив заклад Роман Станев — колишній бариста, який зараз займається обсмажуванням кави. У Coffee Temple Roasters можна придбати кавові зерна власного приготування та випити смачну каву. Окрім кави готують ще еспресо-тонік, колд-брю та комбучу. До напоїв пригощають горішками, печивом та круасанами.

«Пиріжкова Тітка Клара»

Де: пр-т Перемоги, 20

Бюджет: ₴. Пиріжки (15–28 грн), салати (36–56 грн), десерти (35–65 грн).

Страви: пиріжок з капустою – 15 грн, пиріжок з грибами – 18 грн, пиріжок з персиком – 22 грн, пиріжок з маком – 19 грн, пиріжок з куркою та грибами – 24 грн, пиріжок з бараниною – 28 грн, пиріжок зі шпинатом та сиром – 23 грн, пиріжок з рибою – 25 грн, кекс шоколадний – 35 грн, салат Олів’є – 45 грн.

Напої: імбирний чай – 30 грн, лимонад – 35 грн, компот – 30 грн, холодний лате – 39 грн.

Деталі: київська мережа пиріжкових, завжди свіжа випічка, лояльна цінова політика, великий вибір фірмових пиріжків, багато начинки в пиріжках, зручний to go формат, лимонади, салати take away.

7 вересня розпочала роботу нова пиріжкова мережі закладів «Тітка Клара», у яких пропонують свіжу випічку. Нова пиріжкова відкрилась на проспекті Перемоги недалеко від станції метро «Політехнічний інститут». В закладі пропонують пиріжки з різними смаками — солодкі та солоні, пісні, бездріжджові. Також у закладі є кекси, штрудель яблучний, торти, чизкейк, пана кота та горішки зі згущеним молоком. Великі пироги в «Тітці Кларі» готують за попереднім замовленням із солоними та солодкими начинками. Перекусити в закладі також можна салатами, а із собою придбати напівфабрикати вареників та пельменів.

Shashlikyan справжній шашлик

Де: пр-т Маяковського, 43/2

Бюджет: ₴₴.

Страви: стрічка ребер в медово-перцевому маринаді – 217 грн, шашлик з курячого філе – 118 грн, рiчкова форель на мангалі – 195 грн, шашлик з баранини корейки – 264 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан барбекю, знаходиться на Троєщині, мережевий заклад, власний виробничий цех продукції, м’ясо на відкритому вогні, спеціальний сорт баранини з Одеської області, доставка, самовивіз.

На початку вересня на Троєщині відкрився ресторан барбекю Shashlikyan — це вже сьомий заклад мережі, яка відкрилась у 2012 році як магазин маринованого і готового шашлику. В закладі пропонують різноманітні шашлики з різних видів мяса, страви на грилі, пироги, хачапурі, люля кебаби. Всі страви готують на дровах з фруктових дерев. Також можна придбати мариноване м’ясо для домашнього барбекю.

IL Molino Trattoria

Де: вул. Володимирська, 40/2

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сім’я італійських піцерій, великий вибір неаполітанської піци, дров’яна піч від Stefano Ferrara Allestimenti, паста власного виробництва, акції та бонуси для постійних гостей, трансляції спортивних подій, резерв столів.

Il Molino Trattoria розпочала роботу на місці пивного бару Golden Gate Pub & Restaurant. В закладі оновили формат — тепер на гостей чекає спеціальне меню з розливним пивом, велике різноманіття смаків піци та атмосфера історичного пабу. Для поціновувачів хмільного напою зберегли дух історичного пабу та додали розширене Beer Menu з найпопулярнішими сортами розливного пива за часів Golden Gate. Окрім цього в меню більше 30 видів фірмової піци Il Molino. В закладі також постійно проводять трансляції спортивних подій.

«Хелоу!»

Де: б-р Тадея Рильського, 1 (ЖК Respublika)

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Теремках, класична та альтернативна кава, випічка, десерти, pets friendly, take away.

На початку вересня розпочала роботу кав’ярня «Хелоу!», яка розташувалась на першому поверсі в житловому комплексі Respublika на Теремках. В закладі пропонують каву, чай, лимонади, до яких можна взяти десерти та випічку. Варто зазначити, що вхід на територію ЖК Respublika обмежений.

Фото: Facebook-сторінки закладів.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi