Нові заклади жовтня 2020: 35 столичних локацій recommended to visit - PostEat

пошук

Нові заклади жовтня 2020: 35 столичних локацій recommended to visit
03-11-2020 0 4005


Zakaz UA

Нові заклади жовтня 2020 досліджувала редакція PostEat. На піку осені в столиці з’явилися нові локації, куди точно варто заглянути. Захопивший сторіз столичних гурманів ресторан східної кухні, рибний ресторан з панорамним краєвидом на Дніпро, мексиканська такерія, азійське кафе, сімейний ресторан сучасної української кухні та корейське барбекю — жовтень гідно продовжує підтримувати високу гастрономічну планку цьогорічної осені. Детально розповідаємо про нові заклади жовтня 2020, які відкрились у Києві.

Eastman Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴. «Повний Стіл» (75–245 грн), Усілякі пельмені» (175–385 грн грн), «Річка Море Океан» (275–585 грн).

Страви: хумус з грибами масала – 175 грн, кокосовий чатні з домашнім кедром – 115 грн, шовковий рамен з біском з лобстера, креветками, тонкою локшиною, теплим яйцем і шпинатом – 339 грн, шу май з гребінцем і свіжим трюфелем – 385 грн, зелений карі з креветками, мушлями, кальмарами та овочами – 425 грн, курочка малай тіка масала зі свіжою румалі-роті та зеленню – 265 грн, карамельний наполеон – 165 грн.

Напої: коктейлі: Lu Spritz – 230 грн, Fiery Quince – 220 грн, Singapore Milk Punch – 200 грн, Unawatuna Fizz – 190 грн.

Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group, концептуальний інтер’єр, бренд-шеф Вова Ташаєв, шеф-бармен First Line Group Олександр Родіонов, шість зон; кухня — симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні; страви на компанію, наполеон-бар, дитяче меню, дитяча кімната, авторські коктейлі, ласі бар, резерв столів.

Новий ресторан східної кухні Eastman Restaurant знаходиться в центрі міста на вулиці Велика Васильківська. Це новий проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group, заклади якої працюють в Києві та Харкові. В ресторані спроєктовано два рівні — на першому розташовані коктейльний бар та винна кімната, а на другому облаштували дитячу кімнату. Увесь простір поділено на шість зон: бар з lounge-атмосферою, private room, дитяча зона, кондитерська, fresh bar та кухня. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні. В коктейльній карті можна знайти 12 авторських позицій від шеф-бармена First Line Group Олександра Родіонова, які відображають багатогранний характер Азії.

SeaFood Room

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (290–580 грн), салати (235–1560 грн), риба та морепродукти (285–4350 грн).

Страви:  карпачо з восьминога з соусом ремулад – 660 грн, паста з морепродуктами – 890 грн, філе чилійського сібаса з зеленим горошком – 1250 грн, філе дикого сібаса з гливами та чіпсами з артишоку – 1150 грн, стейк тамагавк з тунця bluefin – 550 грн/100 г

Напої: коктейлі: Kon-Tiki – 260 грн, Vin Mariani – 320 грн, Peas to You – 290 грн, Sasha Grape – 270 грн.

Деталі: рибний ресторан в багатофункціональному комплексі, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; жива музика; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, страви французької, середземноморської та японської кухні, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів, морепродукти, десерти, сімейний ресторан.

Рибний ресторан SEAFOOD ROOM нещодавно відкрився на другому поверсі відомого комплексу QUEEN. Сучасний інтер’єр ресторану виконаний у теракотових, помаранчевих та зелених відтінках, столи з білосніжними скатертинами. Столичні гурмани вже встигли оцінити не тільки вишукану кухню закладу, а й розкішний панорамний краєвид на Дніпро. В меню SEAFOOD ROOM ви знайдете різноманіття морепродуктів: екзотична риба, молюски, креветки, восьминоги, краби та лобстери — все це приготують для вас на відкритій шоу-кухні. До обраної страви шеф-сомельє підбере вино, яке ідеально підкреслить смак обраної страви. 

Zakaz UA

Pinzaza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8 (ринок їжі Kyiv Food Market)

Бюджет: ₴₴. Пінза (59–149 грн), паста (169 грн–235 грн).

Страви: пінза «Чотири сири» – 235 грн, пінза «Парма» – 249 грн, пінза «Сальмоне» – 235 грн, паста  з креветками та помідоріні – 235 грн, паста з баклажанами та моцарелою – 175 грн, вітело тонато – 145 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на Kyiv Food Market, спільний проєкт засновників київського закладу Milk Bar та одеського Monica Pinza Pasta Bar, класична римська пінца, свіжа домашня паста, італійські антипасті, take away.

27 жовтня на ринку їжі Kyiv Food Market відкрилось нове місце Pinzaza («Пінзаза»), де готують класичну римську пінцу та пасту. Заклад знаходиться в центрі міста, поряд Маріїнський парк та Києво-Печерська лавра.  Pinzaza — це спільний проєкт від засновників київського закладу Milk Bar та одеського Monica Pinza Pasta Bar. Реалізацією займались Михайло Серебрін, Анна Козаченко та Дмитро Колбасюк. Готуватимуть класичну римську пінцу та свіжу домашню пасту — в меню закладу є вісім видів пінци, сім паст й равіолі, а також класичні закуски до вина.

ESHAK на Печерську

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 10

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (210–390 грн), салати (130–520 грн), узбецький плов (240–260 грн), гарячі страви (250–700 грн).

Страви: плов чайханський – 240 грн, самса з бараниною, цибулею та спеціями – 115 грн, манти з бараниною – 170 грн, долма – 270 грн, бефстроганов – 390 грн, голубці з крабом та креветками – 320 грн, харавац – 150 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: східна кухня, ресторан мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви, меню сніданків з 10:00 до 13:00, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса, паркінг, дитяча кімната, спеціальні акції, доставка.

12 жовтня відкрився третій ресторан ESHAK на Печерську від міжнародної мережі закладів Bulldozer Group. Заклад знаходиться на Кловському узвозі, раніше на цій локації працював ресторан «Караван». Меню об’єднує чотири напрямки: українську, узбецьку, грузинську і європейську кухню. Гостей чекають чебуреки з бараниною та телятиною, котлета по-київськи, хачапурі, долма, шурпа, кавказьке гірське ягня халяль, ароматні коржі з тандиру і неповторний східний шарм. Одна з фірмових страв ресторану ESHAK — три види автентичного плову (святковий, ферганський та чайханський з баранини), який готують на відкритому вогні.

HAKA MADA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 136

Бюджет: ₴₴. Стартери (115–205 грн), боули (235 грн), основні страви (187–365 грн).

Страви: крем-суп з гарбуза з бататом та гострим нутом – 135 грн, тар-тар з тунця з інжиром і тапіока теріякі – 210 грн, баклажан в соусі ден місо з сальсою кіноа і томатами – 135 грн, салат з печеного баклажана з рожевим томатом, авокадо і соусом імбирний спайс – 145 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторани суші та боулів, знаходяться в центрі міста, відкрита кухня, сніданки весь день, страви на грилі, корисні та збалансовані страви, крафтове вино, доставка, резерв столів.

8 жовтня відкрився другий ресторан суші та боулів HAKA MADA restaurant, заклад знаходиться на Великій Васильківській недалеко від метро «Либідська». Це вже другий заклад в столиці, перший почав працювати на Жилянській цього літа. З японського HAKA MADA перекладається як «рисове поле». Інтер’єр закладу реалізували в екостилі з використанням натуральних матеріалів, дерева і живих рослин. Засновниця ресторану Інна Дворська разом з бренд-шефом Павлом Рукомедою подружили суші та боули і показали правильне харчування нового формату. В основі меню ресторану HAKA MADA – метод здорової тарілки (боул).

Zakaz UA

Praktika Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: крем-суп з гарбуза зі слабосолоним лососем і креветками-гриль – 149 грн, салат з маринованим гарбузом, яблуком та козиним сиром – 119 грн, куряче філе-гриль з карамелізованим гарбузом і апельсиново-вершковим соусом – 157 грн, гарбузово-шоколадний торт – 119 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан авторської кухні, знаходиться в центрі міста, концептуальний інтер’єр, фудперінг, відмінні винна карта, класичні коктейлі, сезонне меню, ланчі, підходить для банкетів, резерв столів.

14 жовтня розпочав роботу ресторан авторської кухні Praktika Restaurant, заклад знаходиться на вулиці Бульварно-Кудрявській. Praktika — це про новий рівень гастрономічного і культурного досвіду гостей., про майстерне загравання з вогнем, знайомство з фудперінгом і бажання здобувати новий досвід смаку, відчуттів і емоцій. Візерункові патерни на стінах другого поверху, відзеркалені патерни на столах залу, стилізовані вікна, солеві стіни і граніт в інтер’єрі –— це коди української культури, що відобразились у сучасній метафорі дизайну ресторану. В ресторані підібрали відмінну винну карту, яке дозволить ідеально розкривати смак страв. Також можна спробувати щось з барної карти, де представлені класичні позиції. Всіх гостей обіцяють знайомити з тонкощами фудпейрингу. В ресторані можна організовувати корпоративи, дні народження, бізнес зустрічі.

Zein Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 34

Бюджет: ₴₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: music hall, restaurant & bar; знаходиться на Печерську, вишуканий інтер’єр, кілька зал, паназійська кухня, авторські страви, коктейльна карта, винна карта, караоке, резерв столів.

31 жовтня відбулось офіційне відкриття ресторану ZEIN, заклад розпочав роботу на Печерську. Раніше на цій локації працював ресторан авторської кухні SIN. ZEIN наповнює три складові людської сутності: тераса для душі, restaurant show hall для гастрономічної втіхи і karaoke bar для вдоволення емоційних потреб. Terrace в ZEIN — місце зустрічі людей зі смаком. Restaurant Show Hall — триб‘ют формат залу; рівень, від якого захоплює дух вибагливої світської аудиторії. Karaoke Bar для богемної публіки, де можна насолоджуватись шоу-балетом та дивами міксології. Особливостями нового ресторану ZEIN називають гастрономічний фудперінг, колаборацію сомельє та бартендера, поєднання музики з вибагливим смаком. Кухня в закладі буде паназійська, меню зараз на фінальній стадії доопрацювання.

«Хлібний»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 1/37; вул. Льва Толстого 11/61.

Бюджет: ₴₴. Випічка (18–85 грн), боули (150–160 грн), сендвічі (95–150 грн).

Страви: холодний сендвіч з лососем – 130 грн, гарячий сендвіч з пастрамі – 120 грн, гарячий сендвіч з шинкою та сиром – 120 грн, боул з тунцем – 160 грн, пончик з кокосом та шоколадом – 25 грн, круасан з фісташкою – 60 грн, даніш з корицею – 35 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, лате – 55/75 грн, імбирний чай – 50 грн, смузі малина-банан – 55 грн.

Деталі: концептуальні заклади в Києві, автори проєкту — Аліна Косічкіна та Дмитро Заходякін, стильний концептуальний інтер’єр від Маші Шубіної, свіжий хліб і випічка, ранні сніданки (у Пасажі цілий день), випічка за авторськими рецептами, коктейлі, формат take away.

В жовтні у Києві відкрилось цілих два нових «Хлібних» мережі ресторанів Аліни Косічкіної та Дмитра Заходякіна — на Львівській площі та на Льва Толстого. Затишні пекарні-кафе продовжують тішити киян не тільки гастрономічно, але й візуально. Архітектору Маші Шубіній з кожним новим «Хлібним» вдається надати зовсім іншої форми цьому проєкту. Новий заклад працює за принципом самообслуговування, як і решта закладів. У меню усі позиції, що і в інших закладах (окрім Пасажу). Купити ранкову каву по дорозі на роботу або замовити повноцінний сніданок у закладі можна буде вже о 07:30 — саме в цей час «Хлібний» відчинятиме свої двері для гостей.

MamaCita

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 16-22

Бюджет: ₴. Тако (88–138 грн), стартери (68–118 грн), основні страви (78–189 грн).

Страви: тако з креветками – 138 грн, тако з сомом – 109 грн, чікен сатай – 78 грн, лакса з куркою – 119 грн, індонезійське чікен карі – 170 грн, монгольська яловичина – 189 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської та латиноамериканської кухні, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар закладу Микола Юрченко, тако, індонезійські гастрономічні хіти, безалкогольні напої та пиво, доставка.

В середині жовтня ресторан MamaCita Indonesian Kitchen & Mexican Tacos (Ex-17.804) переїхав ближче до «Театральної» та розпочав роботу на Ve Space поруч з «Київпроєктом». Влітку ресторан 17.804 Indonesian Social Kitchen після ребрендингу став MamaCita, розширивши свої горизонти з індонезійської до азійської та латиноамериканської кухонь, а зараз змінив локацію та оновив цінову політку. Шеф-кухар закладу Микола Юрченко продовжує готувати для гостей страви, які свого часу запропонували додати у меню шефи Еко та Том Кетлі — індонезійські гастрономічні хіти Nasi Goreng, Mongolian Beef, лакса та мексиканські тако тепер можна скуштувати за демократичною ціною. До страв пропонують лимонади, фреші та пиво.

Chica Poblana

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ЧІКА Поблана (@chicapoblanainkyiv)

Де: вул. Липинського, 15 (Tin Tin Food Spot)

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: фудхол, знаходиться на Київському Велотреку, автори проєкту — ресторатор Влад Максимов та шеф Ілля Сьомін; в’єтнамська та мексиканська кухня, італійська та американська піца, коктейлі, пиво, доставка, take away.

Chica Poblana — перша в Україні автентична мексиканська такерія, яка розпочала роботу в фудхолі Tin Tin Food Spot на Київському велотреку. Це спільний проєкт шефа Іллі Сьоміна та  ресторатора Влада Максимова. В меню страви у тортільї, яку готують самостійно з української кукурудзи. Хітовою серед перших гостей стало тако Cochinita Pibil — ніжна кукурудзяна тортілья з маринованою в ачіоте та апельсиновому соці свининою, томленою в листях банана, кінзою та кислою червоною цибулею.

«Грузія-фільм»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 40

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (119–179 грн), гарячі закуски (95–165 грн), основні страви (108–180 грн).

Страви: лобіо з горіхами та гранатом на кеці – 95 грн, баже – 132 грн, еларджі – 140 грн, суп з міні-хінкалі – 115 грн, оджахурі – 145 грн, люля-кебаб з індички з сиром – 125 грн/100 г, хачапурі по-імеретинськи – 132 грн, кубдарі з рубленим м’ясом – 150 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, кілька зал, страви на мангалі, сімейна концепція, дитяче меню та кімната, майстер-класи, підходить для банкетів, резерв столі.

На початку жовтня відкрився в центрі міста відкрився ресторан грузинської кухні «Грузія-фільм». Заклад знаходиться на локації ресторану «Тургенеф». В ресторані обіцяють перенести гостя у Тбілісі кінця XIX–початку XX століття. В ресторані можна обрати столик в основній залі на 36 місць та на затишній веранді на 24 місця. Для особливих свят в закладі є дві банкетні зали — велика для 24 гостей та мала на 10 гостей. Оскільки «Грузія-фільм» сімейний заклад, тут розробили дитяче меню та облаштували дитячу кімнату. Для дітей та дорослих в ресторані проводять майстер-класи від шефа на відкритій кухні. Незабаром в закладі будуть відбуватись виступи музикантів та вокалістів, трансляції фільмів та буде доступна послуга кейтерингу.

Chin Chin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴. Салати (79–119 грн), бао (87–119 грн), локшина та рис вок (87–139 грн).

Страви: локшина вок сінгапурська з качкою – 139 грн, рис вок з креветками – 139 грн, спрінг-рол з овочами – 69 грн, дамплінг з телятиною – 87 грн, бао зі свининою – 98 грн, карі-суп на кокосовому молоці з куркою – 139 грн, смажені баклажани в соусі солодкий чилі – 87 грн.

Напої: лимонад лічі з імбиром – 49 грн, американо – 29 грн, лате солона карамель – 49 грн.

Деталі: азійське кафе, знаходиться в центрі міста, належить до ресторанної компанії G-Group, тематичний інтер’єр, бренд-шеф Віктор Тітов, страви вок, безалкогольні напої, доставка.

Кафе азійської кухні Chin Chin розпочало роботу на Бессарабській площі, заклад є частиною одеської мережі ресторанів G-Group (Mamma Italia, Kinza, Jerusalem Bazaar). Це перший заклад мережі в Києві. Бренд-шеф ресторанів Віктор Тітов — порції в закладі великі, а ціни демократичні. В кафе пропонують салати, китайські пельмені, булочки бао, спрінг-роли, локшину та рис вок й основні страви. З напоїв можна обрати лимонади, каву та чаї.

City-Zen café&bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська Набережна, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (89–185 грн), основні страви (225–297 грн), десерти (45-119 грн).

Страви: гуакамоле тост – 117 грн, ранковий боул – 179 грн, кавова булочка зі згущеним молоком – 23 грн, салат з куркою теріякі та авокадо – 147 грн, спрінг-роли з лососем, авокадо та крем сиром – 139 грн, бургер bbq – 179 грн, паста з креветками та гребінцями – 247 грн.

Напої: осінній лате з морквяно-манговим пюре – 65 грн, чай вишня-малина – 60 грн, глінтвейн класичний/тропічний – 89 грн, збитень кавовий – 65 грн.

Деталі: оригінальний дизайн, сувенірний посуд, меню бургерів та сезонне меню, торти до свята за попереднім замовленням, сніданки по буднях до 12:00 та у вихідні до 13:00, резерв столів, формат take away.

4 жовтня новий City-Zen café&bar відкрився на Русанівці — гармонійний концепт для динамічного міста тепер на Русанівській набережній. Заклад належить USG Holding і є третім у мережі City-Zen café&bar. Дизайн закладу простий і лаконічний — в новому City-Zen café&bar зробили акцент на зручності та функціональності, щоб гості відчували себе тут як вдома. Світла простора зала розрахована на 50 гостей. Також в новому закладі ви знайдете вітрину зі свіжою випічкою, стійку для кави take away й сувенірний стенд. У меню ввійшли страви, які вже так давно полюбились гостям: великі сніданки, салати, випічка, ліниві вареники. Спеціально для локації на Русанівці розширили меню основних страв.

HayLoft 2.0

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–205 грн), салати (139–189 грн), основні (75–295 грн).

Страви: рулетики з цукіні із в’яленими томатами – 115 грн, добірка італійських м’ясних делікатесів – 205 грн, бургер з телятиною – 195 грн, стейк з лосося з броколі – 295 грн, медальйони із телятини з кукурудзою – 255 грн.

Напої: вино Villa Italia Pinot Grigio IGP – 495 грн/750 мл, вино Trapiche Vineyards Malbec – 720 грн/750 мл, моктейль Virgin Aperol Spritz – 79 грн.

Деталі: сімейний ресторан, належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, знаходиться на ВДНГ, стильний еко-інтер’єр, шеф-кухар Віталій Соляр, страви європейської кухні, сезонне меню, винна карта, коктейлі, резерв столів.

Останні 8 місяців засновники сімейного ресторану HayLoft працювали над його відновленням після пожежі й 30 жовтня заклад знову відкрив свої двері — абсолютно новий зовні, проте такий же гостинний та атмосферний. Сімейний ресторан HayLoft  2.0 знаходиться у серці мальовничого парку ВДНГ. Сучасний дизайнерський інтер’єр ресторану виконаний з натуральних матеріалів і доповнений авторським декором. Основне меню знаходиться на доопрацюванні, в тестовому режимі пропонують кілька закусок та салатів, бургери та стейки й два десерти.

Target cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Генерала Жмаченка 28

Бюджет: ₴₴. Салати (110–165 грн), Основні страви (150–220 грн), сендвічі (125 грн).

Страви: французький омлет – 100 грн, солоні сирники з лососем та пармезаном – 115 грн, сморреброд з лососем – 125 грн, тигрові креветки з пікантним соусом – 220 грн, качина грудка з броколі та вишневим соусом – 190 грн, кролик у вершково-сметанному соусі з картопляним пюре – 220 грн.

Напої: еспресо – 25 грн, раф – 50 грн, банановий молочний коктейль – 50 грн.

Деталі: міське кафе, знаходиться на лівому березі, концептуальний інтер’єр, дизайн інтер’єру створила Ales Piskun, сніданки з 09:00 до 16:00, класичні коктейлі, take away.

15 жовтня розпочало роботу міське кафе Target cafe, заклад відкрився на Воскресенці в ЖК «Автограф». Концепція закладу відображена у назві та інтер’єрі — в перекладі з англійської target «мішень», яка була головним символом британської молодіжної субкультури в кінці 50-х років минулого століття. Дизайн інтер’єру створила Ales Piskun, візуально втіливши концепцію закладу. Шеф-кухар Target cafe Євген Ларін сформував меню, в якому кожен знайде для себе особливу страву. До страв пропонують каву, молочні коктейлі, лимонади, пиво, вино та кілька класичних коктейлів.

«Щастя на Русанівці»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8/2

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (69–249 грн), гарячі закуски (92–138 грн), страви з м’яса (145–199 грн).

Страви: м’ясні делікатеси Закарпаття – 249 грн, сирні делікатеси Закарпаття – 249 грн, бутерброд з форшмаком – 78 грн, зелений борщ – 125 грн, деруни із сьомгою – 135 грн, голубці з азовського судака під вершковим соусом – 158 грн, котлета по-київськи з овочами та картопляним пюре – 158 грн, львівський сирник – 109 грн.

Напої: чай обліпихово-цитрусовий – 78 грн, лимонад грушевий – 45 грн, американо без кофеїну – 38 грн.

Деталі: сімейний ресторан сучасної української кухні, знаходиться на лівобережному масиві Русанівка, дизайнерський інтер’єр, власна випічка, сніданки, коктейлі, резерв столів.

На початку жовтня розпочав роботу ресторан «Щастя на Русанівці», він знаходиться на масиві Русанівка на набережній. Раніше на цій локації працював американський дайнер «Жовток». Концепцію закладу визначають як «сімейний ресторан сучасної української кухні». В меню пропонують знайомі страви у класичному та авторському прочитанні: м’ясні та сирні делікатеси Закарпаття, бутерброди з форшмаком, зелений борщ, деруни, котлету по-київськи та пиріжки з печі. На десерт пропонують медовик, львівський сирник, вареники з вишнею та торт «Київський».

SUPRA Neo-bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костянтинівська, 11

Бюджет: ₴₴. Стартери (75–200 грн), риба (195–450 грн), м’ясо (165–335 грн).

Страви: палена цвітна капуста, сочевиця, чорний часник – 85 грн, сухий витриманий телячий тартар, копчена сметана, перепелиний яєчний жовток – 200 грн, червона тилапія, томатне масло, коріння – 255 грн, копчена качка, пюре з пастернаку, інжир – 235 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: необістро, знаходиться на Подолі у готелі Bursa, страви з локальних продуктів, співробітництво з фермерськими господарствами та місцевими винарнями, натуральні вина, сніданки, страви для вегетаріанців, винна карта, резерв столів.

1 жовтня розпочало роботу необістро SUPRA, заклад відкрився в готелі Bursa замість міського кафе White Noise. Назва SUPRA у перекладі з грузинської означає «бенкет» — велике свято їжі, напоїв та традицій. Концепція закладу поєднала пристрасть засновників до місцевих продуктів, традиційних рецептів з усього світу, які зібрані в подорожах. Необістро створили для гостей, які бажають відчувати комфорт повсякденного життя та їжі, збиратись на бенкети та розмови за столом й святкувати життя. Заклад тісно співпрацює з дрібними фермерами, пекарями, виноробнями, щоб отримати найсвіжіші, місцеві та стійкі продукти.

«Хумусія»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 1-3 (BROMarket)

Бюджет: ₴.

Страви: хумус класичний/зелений з броколі, авокадо й шпинатом/червоний з печеним буряком і гранатовою глазур’ю – 115 грн, бессарабська шаурма – 90 грн, сирійський фалафель – 30 грн, курча в солодкій паприці та спеціях – 55 грн, хрусткий тофу – 45 грн, авокодо-броколі на грилі – 45 грн, смажена креветка – 69 грн, яловичина стріт фрай – 55 грн.

Деталі: фудхол, знаходиться в центрі міста на Бессарабці, автори проєкту — Ігор Сухомлин та Валерій Гальперін (Mimosa Brooklyn Pizza, Fish & Pussycat, Чайка), об’єднує сім  форматів.

На фудмаркеті BROMarket на Бессарабці розпочала роботу «Хумусія» — це спільний проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина та шеф-кухаря Олексія Краковського. В меню три види хумусу: класичний, зелений з броколі, авокадо й шпинатом та червоний з печеним буряком і гранатовою глазур’ю. До страви можна замовити шість додатків: сирійський фалафель, курча в солодкій паприці та спеціях, хрусткий тофу, авокодо-броколі на грилі, смажену креветку та яловичину стріт фрай. Також можна скуштувати бессарабську шаурму.

Kim Kimchi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville)

Бюджет: ₴₴. Стартери (128–287 грн), бапсан (119–229 грн), основні страви (127–149 грн).

Страви: панкейки з кімчі – 138 грн, восьминіг з хрусткими овочами та пюре з кореня селери – 287 грн, кімчі чіге з морепродуктами – 229 грн, бібімбаб – 140 грн, курка смажена по-корейськи – 148 грн.

Напої: коктейлі: «Кімоза» – 115 грн, «БладіКім» – 120 грн, «Кімфіз» – 120 грн, «Кімпанч» – 115 грн.

Деталі: ресторан корейської кухні, знаходиться на Виноградарі, інтерєр — Balbek Bureau, автентичні рецепти, корейське барбекю, коктейлі, take away.

Ресторан корейської кухні Kim Kimchi відкрився на Виноградарі в торговельно-розважальному центрі Retroville. Інтер’єр закладу — робота архітектурного бюро Bureau Слави Балбека. В закладі пропонують автентичні страви корейської кухні: традиційний овочевий бібімбаб з телятиною, традиційний суп кімчі чіге, смажену мариновану телятину бульгогі та корейську скляну локшину з овочами та грибами джабче. Також в Kim Kimchi можна замовити корейське барбекю, самостійно посмаживши собі обране м’ясо та гарнір. До страв можна замовити вино, каву та кілька коктейлів.

«Мука»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 1А

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (88–299 грн), м’ясні страви (152–280 грн), паста (127–215 грн).

Страви: паштет курячий з трюфельною пастою – 99 грн, авокадо-гриль з сирним соусом – 189 грн, куряча грудка під сирним соусом – 152 грн, чилійські мідії у винно-вершковому соусі – 314 грн, паста з грибами – 155 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться на Позняках, піца та паста, знижка 30% в обідні години з 12:00 до 15:00, спортивні трансляції, винна карта, коктейлі, знижка 20% імениннику, резерв столів.

12 жовтня відкрився ресторан європейської кухні «Мука», заклад знаходиться на Позняках недалеко від озера Сонячне. В ресторані різноманітна кухня з великим вибором піци та пасти, широкий асортимент алкогольних напоїв та відбуваються спортивні трансляції. З понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 в ресторані діє 30% обідня знижка. Також в ресторані кухні «Мука» пропонують знижку 20% до дня народження.

Park Land

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Оболонський проспект, 2Т

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (40–220 грн), паста (140–280 грн), страви з м’яса (215–430 грн).

Страви: брускета з лососем, авокадо, свіжим огірком та крем сиром – 100 грн, паштет з яловичого язика з обсмаженим тістом філо – 140 грн, креветки, запечені на грилі з ароматними травами – 325 грн, качо-е-пепе з грибами та трюфельною сальсою – 140 грн, стейк із телячої вирізки з соусом блек пеппер – 20 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан-клуб, знаходиться на Оболоні, кілька зал, концептуальний інтер’єр, затишний парк навколо ресторану, співпраця з фермерами, власне виробництво, дитяча кімната, VIP зал для особливих випадків, шеф-кухар Кирило Громов, страви європейської кухні, страви на грилі, кальяни, резерв столів.

Ресторан Park Land відкрився на Оболоні поруч із Йорданським озером. Інтер’єр ресторану виконаний в стилі модерн з додаванням східних елементів. Прямо перед рестораном озеро, багато зелені та приємні краєвиди. В ресторанні функціонує дві зали для комфортного розміщення гостей. На першому поверсі основна зала, та віп-зала на другому поверсі, яку за бажанням можна забронювати для закритої події. Також на другому поверсі функціонує дитяча кімната.

«Угольок»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 35

Бюджет: ₴₴. Страви на мангалі (155–349 грн), закуски (59–249 грн), бургери (165–269 грн).

Страви: мангал телятина – 349 грн, бефстроганов із телятини з картопляним пюре – 195 грн, паста з куркою та грибами шиїтаке – 169 грн, чизбургер «Нью-Йорк! с картоплею по-селянськи – 185 грн, камамбер гриль з карамелізованим інжиром – 249 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан барбекю, знаходиться на Подолі, інтер’єр в стилі лофт, страви на хоспері та мангалі, комбо ланчі у будні з 12:00 до 16:00, резерв столів.

Ресторан барбекю «Угольок» відкрився на Подолі, раніше на цій локації працював ресторан Beef & Beer. Заклад спеціалізується на стравах, приготованих на мангалі та у хоспері — пропонують стейки, ребра, люля-кебаб та м’ясо, що подається на маленькому мангалі. В будні дні  з 12:00 до 16:00 в ресторані діють комбо-ланчі. Заклад ділить простір з піцерією Pizza Factory, гостям подають одразу два меню.

«Будубургер»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 56а

Бюджет: ₴. Бургери (125–155 грн), салати (95–135 грн), сайди (45–135 грн).

Страви: «Буду бургер» – 125 грн, Double Cheese – 135 грн, Crispy Chicken – 135 грн, врап з хрусткою куркою та смаженим рисом – 135 грн, буріто з яловичиною – 135 грн, хрустка соковита курка с чілі-чізом та маринованою капустою – 85 грн, нісуаз з тунцем конфі та лимонною гірчицею – 135 грн.

Напої: еспресо – 25 грн, раф – 49 грн, лате – 35/45 грн.

Деталі: бургерна, знаходиться на Подолі, засновники – ресторатори Анна та Станіслав Завертайло, сніданки, ланч бокси, take away, доставка.

«Будубургер» — бургерна на Подолі від засновників популярної кондитерської Honey Анни та Станіслава Завертайло. Заклад знаходиться всередині БЦ «Каньон» навпроти зони самообслуговування «Сільпо». В меню 5 видів бургерів, врап, чіз-рол та буріто. До них можна замовити салати, сайди та знамениті десерти Honey. Також в меню є кілька сніданків з яйцями та круасанами і три збалансовані ланч-бокси. В «Будубургер» можна замовити страви take away чи скористатись власною доставкою.

Geo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вадима Гетьмана, 27

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Караваєвих Дачах, затишний інтер’єр, традиційні грузинські страви, винна карта, підходить для банкетів, резерв столів.

Geo — ресторан з затишною атмосферою, оригінальним дизайном, смачною кухнею з грузинським колоритом та професійним обслуговуванням. Ресторан знаходиться на Караваєвих Дачах, раніше на цій локації працював ресторан Rubino. В ресторані Geo готують традиційну грузинську кухню: харчо, хачапурі, пхалі, шашлики.

Lavr Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лаврська 4

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе в центрі міста, стильний інтер’єр, сніданки цілий день, продукція власного виробництва, крамниця, страви без глютену, цукру, лактози та веганські, рets friendly bar.

З 20 жовтня в тестовому режимі відкрилось кафе Lavr Bar, воно знаходиться в історичному центрі Києва на вулиці Лаврській. Інтер’єр в закладі виконаний у стилі лофт і доповнено цікавими дизайнерськими елементами. В закладі самостійно випікають хліб, роблять напівфабрикати та готують страви без глютену, цукру, лактози та веганські. До страв можна замовити щось різноманітної коктейльної карти. При закладі працює крамниця, де можна придбати продукцію власного виробництва. В Lavr Bar будуть раді гостям з домашніми улюбленцями.

Dr.Meat

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 15Б

Бюджет: ₴₴.

Деталі: мережа ресторанів смачної їжі, знаходиться в центрі міста, шаурма, хот-дог, багет, ескалоп-бургер, крафтові лимонади, take away, доставка.

Dr.Meat — мережа ресторанів смачної їжі, заклад якої відкрився в центрі міста поруч з Палацом Спорту. В закладі є кілька місць для гостей, проте основний формат take away. В меню шаурма, хот-дог, багет, ескалоп-бургер — все готують з натуральних інгредієнтів з авторськими соусами. До страв пропонують крафтові лимонади.

Gringo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Фізкультури 9

Бюджет: ₴₴.

Страви: гірос курка/телятина/креветка – 95/125/145 грн, бургер курка – 115 грн, бургер хумус – 110 грн, рис з овочами – 85 грн, локшина з телятиною – 125 грн.

Деталі: кухня вуличної їжі, знаходиться в центрі міста, лаконічне меню, грецький гірос, американські бургери, азійські локшина і рис, take away.

На початку жовтня на вулиці Фізкультури поблизу станції метро «Олімпійська» розпочала роботу стріт-фуд точка Gringo. На локації знайомлять з вуличною їжею з різних куточків світу — в лаконічному меню грецький гірос, американські бургери та азійські локшина і рис. До страв можна замовити каву та газовану воду.

TheCorner№12

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TheCorner№12 (@thecorner_12)

Де: Русанівська набережна, 12

Бюджет: ₴₴.

Деталі: бар, знаходиться на Русанівці, два поверхи, коктейлі, закуски до пива, кальяни, спортивні трансляції.

Бар TheCorner№12 відкрився на Русанівці на початку місяця, раніше на цій локації працював GoodBar. В закладі дві зали: нижня оформлена тропічних мотивах, де проводять вечірки  та насолоджуються кальяном. У верхній залі дивляться спортивні трансляції на великому екрані з келихом пива та закусками.

Honest Coffee Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: сендвіч з ростбіфом – 139 грн, круасан з карамеллю та арахісом – 85 грн, сінабон маскарпоне – 65 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, клевер – 55 грн, гречаний чай – 35 грн, комбуча – 67 грн, коктейль Americano – 130 грн, вино Chianti – 60/300 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Печерську, проєкт мережі Klara Group, затишний інтер’єр, класичні кавові напої та альтернатива, вино, коктейлі, десерти, випічка, take away.

Новий кавовий проєкт Honest Coffee Bar відкритий командою Klara Group, заклад знаходиться в центрі міста на вулиці Мечникова. В Honest Coffee Bar планують співпрацювати з різними обсмажчиками, наразі це власна обсмажка Honest roasters, Bonanza, Five Elephant, The Barn, Світ кави, One Love. Також для гостей облаштоване зручне місце для роботи, а ввечері у закладі можна випити вино і послухати музику. В кав‘ярні використовують кавомашину La Marzocco Linea Classic та кавомолки Mahlkonig E65s і Mahlkonig EK43. Готують класичні кавові напої та альтернативу, також будуть і авторські позиції. Окрім напоїв випікають на барі круасани і подають на вибір з солодкою чи солоною начинкою, також пропонують різноманітні десерти.

Idealist Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 32/2

Бюджет: ₴₴.

Напої: еспресо – 49 грн, фільтр – 49 грн, капучино – 59 грн, дабл капучино – 69 грн, лате – 69 грн, вега раф – 69 грн, V60 – 69 грн.

Деталі: мережа кав’ярень, знаходиться в центрі міста, сніданки цілий день, сендвіч take away, specialty coffee, класика та альтернатива, десерти.

Новий заклад мережі кав’ярень Idealist coffee розпочав роботу на Печерську в БЦ. В меню кав’ярень класична та альтернативна кава, можна обрати позицію на рослинному молоці. Перша кав’ярня Idealist coffee відкрилась в терміналі А Київського аеропорту «Жуляни», друга локація Idealist працює в міжнародному аеропорті «Бориспіль». Також локація кав’ярні є на Печерську в бізнес-центрі IQ та на Майдані Незалежності.

Цветочная Мафия

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 41

Страви: хот-дог американський – 33 грн, хот-дог голландський – 33 грн, равлик – 33 грн, сирні палички моцарела – 66 грн, нагетси – 33/66/99 грн.

Напої: коктейль Aperol Spritz – 66/132 грн, коктейль Aperol Tonic – 33/66 грн.

Деталі: мережа барів при квітковому магазині, столики на вулиці, акцент зроблений на демократичному форматі, послуга take away.

«Цветочная Мафия» — мережа демократичних барів, четверта локація якої відкрилась на Подолі. Концепція закладів — квітковий магазин та гастрономія-бар, де кожна позиція з меню коштує від 33 грн, а дівчатам при замовленні коктейлю Aperol дарують квіточку. В закладі можна не лише замовити улюблені Aperol-Spritz, джин-тонік та лимонади з класичним або голландським хот-догом, а й просеко та сидр.

12 Coffee & Croissants

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петлюри, 5

Бюджет: ₴₴.

Страви: малиновий круасан – 59 грн, мигдальний круасан – 59 грн, круасан з солоною карамеллю – 59 грн, круасан з фетою та печеним перцем – 59 грн, круасан з хамоном та томатною сальсою – 99 грн.

Напої: еспресо – 25 грн, пуровер – 60 грн, флет оранж – 65 грн, кокосовий фредо – 65 грн, джезва з апельсиновим мармеладом і просеко – 65 грн.

Деталі: кав’ярня, французькі круасани, класична та авторська кава, take away.

На початку жовтня розпочала роботу кав’ярня 12 Coffee & Croissants, заклад знаходиться в центрі міста на вулиці Симона Петлюри. В меню закладу 12 видів солодких та солоних круасанів, які випікають щодня в кав’ярні. До круасанів пропонують класичну та авторську каву, а також чай, фреш та мілкшейк.

Coffee & TV

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от кава. тєлєк. люди. (@coffeeandtv.kyiv)

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴₴.

Деталі: кав’ярня, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, лаконічне меню, печиво, take away.

На початку жовтня кав’ярня Coffee & TV відкрилась на Бессарабському ринку. На створення каверні власників надихнула пісня гурту Blur, а інтер’єр прикрасили цікавими деталями на кшталт репродукції «Джоконди». В меню два види кави: чорна без молока та біла зі звичайним або рослинним молоком. До напоїв можна замовити печиво та натуральні десерти без цукру.

MOUNTAINS Coffee Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Генерала Шаповала, 2 (ЖК Смарагдовий)

Бюджет: ₴₴.

Деталі: кав’ярня, знаходиться на Солом’янці, млинці, хот-доги, сирники, макарон, десерти, класична кава, take away.

На початку жовтня кав’ярня MOUNTAINS Coffee Bar розпочала роботу в ЖК «Смарагдовий» на Солом’янці. В закладі затишний інтер’єр, пропонують класичну каву, до якої можна замовити десерти, випічку, млинці, сирники та хот-доги. Це вже друга кав’ярня мережі, перша працює в ЖК Campus.

Фото: Facebook-сторінки закладів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi