Новорічні корпоративи в Києві: проводжаємо 2020 рік - PostEat

пошук

Новорічні корпоративи в Києві: проводжаємо 2020 рік
24-11-2020 0 1278


Про новорічні корпоративи в Києві розповідає редакція PostEat. Наближається час новорічних корпоративів, які цього року відбуватимуться в особливих умовах безпеки із необхідними обмеженнями. В цьому матеріалі ми підібрали для вас локації Києва, котрі анонсували можливість проведення новорічних корпоративів. Розкажемо, на яку кількість гостей розраховані зали, про розмаїття страв та напоїв, а також про цікаві фішки від закладів для вашого свята.

GastroLoft

Де: проспект Перемоги, 26 (25 поверх)

Бюджет: ₴₴. Від 950 грн на одного гостя.

Страви: Спільно з шеф-кухарем ви приготуєте страви: французької, іспанської, індійської, італійської чи паназійської кухні. Фанати барбекю також зможуть задовольнити свої кулінарні вподобання зі спеціальним bbq-меню на терасі.

Напої: welcome-drink у вигляді ігристого в подарунок. Можливість приносити свій алкоголь за системою cork fee або ж скористатися послугами барменів.

Деталі: кулінарний простір, кілька локацій, гнучке меню, швидка організація свята, зручне розташування біля метро, професійна команда шеф-кухарів, сучасне ресторанне професійне обладнання, оренда кулінарної студії, послуги кейтерингу.

Щороку одне і те ж? Набридли посиденьки у ресторанах і хочеться незвично відсвяткувати новорічний корпоратив? GastroLoft — саме те місце, яке вам потрібно. Ця унікальна кулінарна студія знаходиться на висоті 100 метрів і задовольнить усі потреби навіть найвибагливіших гостей! Організація корпоративу відбувається «під ключ», а на локації будуть присутні лише ваші гості, що є безумовною перевагою в умовах карантину. Разом з досвідченими шеф-кухарями ви приготуєте смачні ресторанні страви, які опісля і продегустуєте, насолоджуючись неймовірним видом на Київ. Молекулярне шоу з використанням рідкого азоту і сухого льоду стануть «родзинкою» вашого вечора. Позитивні емоції та можливість згуртувати колектив – гарантовані! Додаткові послуги, які може надати студія: фотограф, який зафіксує ваші емоції під час свята; ведучий, який точно не дасть вам нудьгувати у цей вечір; бармен, смачні коктейлі якого подарують насолоду та допоможуть розслабитися. Забудьте про всі клопоти в організації власного свята! Довіртесь справжнім професіоналам своєї справи.

Кухмейстер

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36.

Бюджет: ₴₴. Салати (142–295 грн), основні страви з м’яса (155–2980 грн), страви з риби (135–290 грн).

Страви: салат з качиною грудкою та лисичками – 198 грн, фреш-пиріг з лососем – 270 грн, сирне плато – 290 грн, кокіль з гребінцем та креветкою у вершковому соусі – 199 грн, медальйони з телятини – 295 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторська кухня, знаходиться на Позняках, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, кілька банкетних зал, може розмістити до 450 гостей, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — це затишний дім-ресторан на лівому березі Дніпра. Три поверхи будівлі в цілому містять близько 450 посадочних місць. Тут можна планувати захід будь-якого формату: в ресторані є відкрита кухня та сцена з професійним обладнанням. Всі три поверхи з’єднані ліфтом для зручності і комфорту. У форматі банкету або фуршету основний зал на другому поверсі може вмістити до 250 гостей. Для менших компаній запропонують проведення банкету у великій (45 осіб) та малій (20 осіб) банкетних залах.

Suluguni

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (135–220 грн), основні страви (135–350 грн), мангал-меню (120–295 грн).

Страви: нігвазіані зі свіжих овочів з горіховим соусом – 135 грн, грузинські сири – 325 грн, свинячі ребра барбекю – 140 грн, курча тапака – 315 грн, філе форелі гарячого копчення – 350 грн, смажений сулугуні в мигдалі з варенням із айви – 165 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, літня тераса, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з дивовижним інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. Для вашої зручності є простора дворівнева зала (нижня зала розрахована на 120 гостей, балкон – на 70), а також окрема банкетна зала на 14 гостей. Основна зала ресторану обладнана сценою та великим екраном, на якому можна транслювати презентації чи відео.

Forrest Club

Де: пр-т Мінський, 20а

Бюджет: ₴₴. Салати (140–324 грн), гарячі закуски (188–388 грн), м’ясо на вугіллі (168–448 грн).

Страви: бефстроганов з телятини, грибами та шафрановим пюре – 368 грн, хачапурі з лисичками та соусом песто – 280 грн, дошка в’яленого м’яса – 494 грн, ребра яловичі в імбирно-соєвому соусі – 248 грн, рульки ягняти з лавашем і сулугуні – 364 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан з власним озером, сніданки, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — не просто ресторан, а цілий комплекс для сімейного відпочинку. Ви можете вибрати зручний простір для свого корпоративу: терасу, альтанку або основний просторий зал. Комплекс розрахований на 250 гостей, на території є мальовниче озеро, над яким у вечірній час запалюють різнокольорові гірлянди. В меню кращі страви європейської кухні, особливу увагу рекомендують звернути на страви на грилі.

PLOV

Де: вул. Семена Скляренка, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (95–180 грн), гарячі страви (125–630 грн), мангал-меню (120–1100 грн).

Страви: плов святковий – 150 грн, плов чайханський – 170 грн, казан кабоб – 295 грн, качка по-ташкентськи – 345 грн, метровий люля-кебаб – 1100 грн.

Напої: глінтвейн малиновий – 165 грн, лимонад тархун-дюшес – 110/220 грн, журавлинний морс – 35 грн, капучино «Імбирний пряник» – 70 грн.

Деталі: ресторан узбецької кухні, шеф-меню, тераса, доставка, кальяни, вечірки, караоке, стильний інтер’єр, підходить для банкетів, формат take away, резерв столів, мангал-меню, спеціальні пропозиції.

PLOV — великий концептуальний двоповерховий ресторан. В закладі – фьюжн-кухня з узбецьких та європейських кулінарних традицій. Інтер’єр виконаний в яскравих тонах та доповнений різнокольоровими художніми мозаїками і середньоазійськими традиційними елементами декору. На мангалі в ресторані PLOV готують шашлик з різних видів м’яса, люля-кебаб, рибні стейки і креветки. З фірмових узбецьких страв, які можуть стати окрасою свята, в ресторані PLOV готують два види плову та обсмажену баранячу корейку з картоплею казан кабоб.

FAIR PLAY rest

Де: вул. Ярославів Вал, 30/18

Бюджет: ₴₴. Салати (55–165,2 грн), холодні закуски (48,2–103,2 грн), паста (75,5–135,5 грн).

Страви: паста з креветками та цукіні – 96,1 грн, тальятеле з восьминогом в пікантному томатному соусі – 135,5 грн, піца чотири сири – 120,6 грн, гаряче плато морепродуктів – 573,8 грн, м’ясний гриль-сет – 659,1 грн, запечені ніжки кролика з яблуками – 427,9 грн, ризото з білими грибами та сиром – 129,9 грн.

Напої: коктейль Basil – 98,9 грн, коктейль Daiquiri – 87,7 грн, коктейль Matador – 92,1 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні, знаходиться в центрі міста, система вхідного білету, сніданки з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 15:00), банкетне меню, винна карта, коктейлі, take away.

Fair Play — «ресторан чесних цін», який знаходиться в центрі міста. В закладі пропонують всі страви по собівартості за символічну вартість вхідного білету в ресторан — кожного дня ціна різна від 40 до 120 грн. В меню популярні страви європейських кухонь, нещодавно додали страви для компанії – гаряче плато морепродуктів, м’ясний гриль-сет, запечені ніжки кролика з яблуками та ризото з білими грибами та сиром. В ресторані пропонують декілька варіантів меню з вартістю 700 грн, 900 грн та 1100 грн на людину й окремі зали. Крім цього, в будній день на святкування діє знижка 10%.

Фото: Facebook GastroLoft, Кухмейстер, Suluguni, Forrest Club, PLOV, FAIR PLAY rest.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi