Оновлені та сезонні меню в ресторанах Києва: новинки в закладах - PostEat

пошук

Оновлені та сезонні меню в ресторанах Києва: новинки в закладах
07-12-2021 0 3032


Оновлені та сезонні меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Завершити календарний рік та відкрити новий сезон столичні шефи традиційно вирішили оновленнями меню та ексклюзивними пропозиціями для гостей. Нові смаки, цікаві поєднання, робота з локальними і не тільки продуктами втілилась в оновлені та сезонні меню в ресторанах Києва — знайомимо вас із пропозиціями.

PM Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: Пад Тай з креветками та сиром тофу – 320 грн, тунець з соусом том ям та бобами едемаме – 690 грн, тако рол з тунцем кімчі – 350 грн, корейський салат з телятиною та соусом хойсін – 380 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

У грудні ресторан PM Hall дивує своїх гостей новим спеціальним меню азійських страв. Шеф Іштван Андрела вирішив влаштувати неймовірно смачний зимовий передсвятковий місяць для дорогих гостей, тож приємні сюрпризи наступають раніше Нового року. Салати, тако роли, супи, локшина, пад тай, закуски та багато іншого для любителів східної кухні — запрошують насолодитись яскравими смаками Азії разом. Резерв столів за телефоном +380687701111.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8; вул. Тимошенко, 18.

Бюджет: ₴₴.

Страви: восьминіг у хрусткій скоринці з гострим соусом айолі та соусом із авокадо – 598 грн, салат з качкою та карамелізованою грушею в сливовому соусі – 198 грн, спагеті з шинкою у вершковому соусі – 218 грн, ризото неро з чорнилами каракатиці та гребінцем – 345 грн, ягня з крокетами із сочевиці – 298 грн, піца з лососем та шпинатом – 269 грн.

Деталі: італійські кафе, входять до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, винна шафа, велика винна карта.

Кафе-сироварня «Буффаліно» має дві локації — в самому центрі міста на Арсенальній та на Оболоні. Головний акцент в меню закладів зроблено на класичній італійській кухні. Справжньою гордістю «Буффаліно» є власна сироварня — щодня тут виготовляють італійські formaggio, які додають до страв та пропонують придбати із собою. З початком зими «Буффаліно» презентує оновлене меню — ще більше гастрономічних вражень та кулінарних новинок від шефа.

osteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴. 

Страви: тепла закуска з білою квасолею та тунцем конфі – 239 грн, запечений артишок з часником та пекоріно – 269 грн, паста каппеллетті з гарбузом, шавлією та пармезаном – 229 грн, домашня чорна паста таярін з морськими гребінцями та королівськими креветками – 299 грн, ньоккі з мідіями та шафраном – 279 грн.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.

osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовських. Більше ніж за 25 років існування, Pantagruel став «ресторанною пам’яткою» сучасного Києва. Саме тут брати Гусовські вперше поділилися з гостями своєю пристрастю до сонячної Італії, почавши з культури до унікальних продуктів і фантастичних у своїй простій геніальності страв та колекцій вин. В останні дні листопада в ресторані презентували меню від шефа з кількома новими і по-сезонному колоритними позиціями.

Boboti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Срібнокільська, 1а

Бюджет: ₴₴.

Страви: бургер без булки – 195 грн, фінський суп з лососем – 205 грн, індича грудинка з курагою та броколі – 235 грн, свинина в пиві – 255 грн, грибна піца – 165 грн, піца «М’ясне плато» – 265 грн.

Деталі: сімейний ресторан, знаходиться на Позняках, європейська кухня, власна випічка, дитяче меню, меню для вечірок, дитяча кімната з аніматорами, обладнаний конференц-зал, коворкінг, банкетні пропозиції, резерв столів.

Boboti — ресторан на Позняках, де об’єднали сімейний заклад з бенкетним залом та дитячою кімнатою з відеонаглядом та бебісіттером. Загалом кухня в закладі європейська, з італійськими варіаціями. В меню ви знайдете багато страв з м’яса, а також різноманітні закуски, піцу та пасту. Із початком зими в ресторані оновили меню: індича грудинка чи свинина на пиві для любителів м’яса, зігріваючий фінський суп з лососем та ситна м’ясна піца.

Hey Guys

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Дмитрівська, 60/19

Бюджет: ₴₴.

Страви: яйця Бенедикт з грибами та беконом; салат з брюссельської капусти, горішків, пармезану та сиром з голубою пліснявою; гарбузовий суп з тартаром з лосося та снігом з оливкової олії; равіолі з куркою, печеними овочами та мусом з пармезану; філе камбали з соусом берблан з тархуном та червоною ікрою, стейк NY з бататом фрі, шпинатом та томатною сальсою; обліпиховий шу.

Деталі: шефське бістро, знаходиться на Лук’янівці, шеф Юрій Приємський, стильний інтер’єр, сніданки з 08:30 до 14:00, локальні продукти, сезонне меню, take away.

Hey Guys — шефське бістро відомого українського шеф-кухаря Юрія Приємського, який переосмислює приготування локальних продуктів, використовує авторські техніки та особливості кухонь Італії, Ізраїлю, Туреччини та Азії. В закладі представлені корисні сніданки до 14:30, піца тривалої ферментації, паста та ризото, тартари з м’яса та риби, десерти, кава. Зараз в бістро можна спробувати нове сезонне меню від Шефа.

Файна Фамилия

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Микільсько-Слобідська, 1а; вул. Верхній Вал, 10; вул. Еспланадна, 30а; вул. Сагайдачного, 25; вул. Мала Житомирська, 3/4.

Бюджет: ₴₴.

Страви: фрітата з цукіні та брускетами – 180 грн, запечена цвітна капуста з гарбузовим хумусом – 140 грн, теплий кус-кус із овочами – 140 грн, паста з морепродуктами – 210 грн, «fish cake» — котлетки з рибного філе та перетертої картоплі з естрагоном – 160 грн, смажена ковбаска у сковорідці з пюре та цибульним соусом – 170 грн.

Деталі: середземноморська кухня, індивідуальна особливість у кожного ресторану мережі, спеціалітет в меню – тапас, сніданки з 09:00 до11:00, яскравий інтер’єр, велика винна карта, літня тераса, страви на грилі, є доставка.

«Файна Фамилия» — це п’ять сім’я ресторанів з концепцією «кухня смачної Європи». Кожен заклад відрізняється особливим характером і вибором страв. Шеф-кухарі Радек та Томаш постiйно подорожують, збирають традиційні рецепти і на їх основі створюють авторські «файнофамільні» страви. 1 грудня в ресторанах презентували оновлене зимове меню: підготували класні страви для вегетаріанців та м‘ясоїдів — гарбузовий хумус з цвітною капустою, овочі гриль з кускусом та томатним соусом, пательня ковбасок, нові сніданки і ще багато всього.

Головна фото: Файна Фамилия

Фото: Facebook PM Hall, Буффаліно, osteria Pantagruel, Boboti, Hey Guys, Файна Фамилия.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi