Осінні банкети в ресторанах Києва: де відсвяткувати урочисту подію - PostEat

пошук

Осінні банкети в ресторанах Києва: де відсвяткувати урочисту подію
13-11-2022 0 765


Де організувати банкет в ресторані Києва цієї осені, шукала редакція PostEat. Плануєте відзначити річницю весілля, хрестини, ювілей чи корпоратив з колегам? Ми підібрали для вас різноманітні локації на лівому та правому берегах Києва, де допоможуть зробити ваше свято незабутнім. Зали різного формату, спеціальні банкетні меню від шефа, вишукані винні карта та розваги для дітей — обирайте бажану локацію та довірте своє свято професіоналам.

Harvest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Обухівське шосе, 50

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: севіче з сібаса і кокосово-лаймовим соусом – 545 грн, бурата з печним баклажаном – 455 грн, камамбер запечений в печі з горіхами кеш’ю та винно-журавлинним конфітюром – 575 грн, тако-салат з пряною куркою і бобами едамаме – 375 грн.

Деталі: заміський ресторан, європейські страви, азійське меню, raw bar, страви з печі, стейки, підходить для банкетів, дитяче меню, винна карта, коктейлі, парковка.

Заміський ресторан Harvest знаходиться поруч з Києвом в Козині. Це комплекс, який складається з ресторану, івент-тераси, дитячої ігрової зони та фонтану. Команда Harvest організує свято будь-якого формату та масштабу: день народження, весілля, дитяче свято або корпоративну вечірку. Банкетний менеджер допоможе обрати дату, меню та подачу страв. Ви можете обрати локацію згідно концепції свята та кількості гостей. Основний зал ресторану розрахований на 400 посадкових місць для банкету і 600 місць для фуршету. Також можна обрати івент-терасу – це альтанка з окремим входом, яка може розмістити 150 гостей для банкету та 300 персон для фуршету. Біля неї є на вибір дві зони для вашої незабутньої церемонії, а також окрема зона для welcome drink. Також ресторан має 4 малі та 2 великі окремі альтанки на 12 та 20 гостей з приватними басейнами. Деталі за номером +380994967777.

Причал

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: тріо рибних брускет – 290 грн, салат із рваної курки, манго та заправкою світ-чілі – 320 грн, спрінг роли з креветкою та кисло-солодким соусом – 345 грн, індичка з персиками та картопляним пюре – 345 грн.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» — це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку, з якого відкривається захоплюючий краєвид на Дніпро. Інтер’єр виконаний у блакитних кольорах з використанням натуральної деревини та оздоблений різноманітними морськими аксесуарами. Меню складається із страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на рибі та свіжих морепродуктах. В закладі готові організувати ваше свято, бізнес-зустріч чи банкет — банкет-менеджери допоможуть з усіма деталями: підберуть локацію, меню, дату й час. Деталі за телефоном: +380503831212.

Бістро Пекаря

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Тарасівська, 29/50

Бюджет: ₴₴.

Страви: запечені оливки з фетою та песто – 158 грн, карпачо з телятини із трюфельним крем-сиром – 382 грн, салат з лососем та авокадо – 314 грн, креветки по-тосканськи – 478 грн.

Деталі: мережа сімейних ресторанів, кілька зал, авторські страви італійської та європейської кухонь, страви на аргентинському грилі, домашня паста, свіжа випічка, сніданки, винний бутик, спеціальні банкетні пропозиції, резерв столів.

Мережа сімейних ресторанів «Бістро Пекаря» має локацію у центрі Києва на Тарасівській. Це заклад з італійським характером, аргентинським грилем та українською душею. Площа ресторану складає 180 кв. м, банкетний залу розраховано на 70 гостей. Меню «Бістро Пекаря» складається із закусок, салатів, піци, пасти, перших страв тощо. Барне меню складається з коктейлів, пива, міцних алкогольних напоїв. У винній карті зібрані найкращі вина, а досвідчена команда завжди підбере найкращу позицію до улюблених страв. Авторські страви, широка винна карта та спеціальні банкетні пропозиції — в ресторані зроблять все для того, аби ваш особливий день пройшов якнайкраще. Деталі за телефоном: +38988880028.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: крем з лосося на пухкій булочці бріош – 495 грн, Вітелло Тоннато – 399 грн, салат з качкою конфі, інжиром та горгонзолою у мигдалевих пластівцях – 535 грн, морські гребінці на зеленому пюре з трюфельним соусом – 555 грн, соковита яловичина з гарбузовим пюре та грильованим цукіні – 568 грн.

Деталі: сімейний ресторан, краєвид на затоку Дніпра, європейська кухня, шеф-кухар Юрій Ткаченко, піца з дров’яної печі, страви на мангалі, сніданки з 11:00 до 15:00, дитяча кімната, анімація для дітей, дитяче меню, велика винна шафа, тераса, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — це симбіоз високого сервісу, атмосферної локації та гастрономічної насолоди. Сімейний ресторан європейської кухні на лівому березі Києва максимально налаштовує на відпочинок від міської метушні: в оформленні залу використано багато натурального дерева та живих рослин. В авторському меню від шеф-кухаря ресторану Юрія Ткаченка кожен гість знайде для себе улюблену страву. Для вашого ідеального свята в Villa Riviera є 6 зал різного формату для великих та камерних подій, різноманітне меню для незабутнього банкету, колекція кращих вин світу та велика барна карта, власна парковка та бездоганне обслуговування. Деталі щодо банкетів уточнюйте за телефоном +380956955901.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: карпачо з філе качки та базиліковою холодною піною – 435 грн, терін з креветок та соусом зелений чай – 445 грн, салат з теплою телятиною, соусом теріякі та овочами – 415 грн, гратен з трьох видів риби та трюфельним дюкселем – 465 грн, качине філе з кимчі та соусом з копчених мідій – 585 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, літні тераси, страви на грилі, свіжий вилов, піца з дров’яної печі, винна кімната, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на весь правий берег столиці. Неповторний дизайнерський інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені розкішними дзеркалами й світильниками. В меню ресторану вишукані та різноманітні страви європейської та середземноморської кухонь, великий вибір свіжої риби та м’ясних страв на грилі. Кожне свято в ресторані роблять по-справжньому неповторним, створюючи індивідуальне меню та унікальні варіанти сервірування і декорування. Ви можете обрати для своєї святкової події один з 4 зал, які загалом вміщують до 400 осіб, вразити гостей вишуканим банкетним меню від шеф-кухаря та авторськими коктейлями з історією. Атмосфера казкового свята та бездоганне обслуговування в ресторані «Маяк» вам гарантовані. Деталі щодо банкетів уточнюйте за телефонами +380504145540, +380665674587.

Смородина

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 7

Бюджет: ₴₴. 

Страви: м’ясне асорті – 320 грн, салат Дракон з копченим вугрем – 399 грн, рапани з цибулею та томатами – 295 грн, ніжка кроля з полентою та білими грибами – 345 грн.

Деталі: м’ясний ресторан у парку, два поверхи, стильний інтер’єр, страви на мангалі та в хоспері, устричне і сезонне меню, дві літні тераси, банкетні пропозиції, дитяче меню, дитячий майданчик, резерв столів.

«Смородина» — затишний м’ясний ресторан у Русанівському парку. Стильний світлий інтер’єр двоповерхової будівлі з великими панорамними вікнами доповнений дизайнерськими люстрами з ложок і чайних чашок і відкритою кухнею. На другому поверсі знаходиться затишна тераса, з якої можна милуватись парковою зоною. В меню закладу вдало поєднані страви різних кухонь світу, з яких можна обрати щось улюблене чи познайомитись із новими смаками. В «Смородині» для святкування пропонують три затишні зали: основна розрахована до 80 гостей, мала — до 25 гостей, в залі на першому поверсі можуть розташуватись до 40 гостей.

Головна фото: Emma Bauso 

Фото: Facebook Harvest, Причал, Бістро Пекаря, Villa Riviera, Маяк, Смородина.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi