Осінні меню та сезонні оновлення в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Осінні меню та сезонні оновлення в ресторанах Києва
30-10-2020 0 423


Редакція PostEat шукала осінні меню та сезонні оновлення в ресторанах Києва. Деякі заклади оновили меню та додали авторські страви з сезонних овочів, хтось розробив спеціальні пропозиції від шефа, тож у закладах міста з’явилось багато смачного. Отже, дізнавайтесь подробиці про осінні новинки в ресторанах Києва та відправляйтесь на дегустацію.

osteria Pantagruel

Де: вул. М. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴₴. Класичні закуски (149–449 грн), домашня паста (249–349 грн), десерти (49–169 грн).

Страви: салат із гарбузом, козячим сиром, бебі-шпинатом, радіккіо та медово-гірчичною заправкою – 179 грн, крем-суп із зеленого горошку; подається з панчеттою та з тортелло начиненим куркою – 149 грн, ризото з горгондзолою, радіккіо та підсмаженими лісовими горіхами – 249 грн, гарбузові равіолі з соусом із шавлії та вершкового масла з пармезаном – 229 грн, рігатоні з ягнячим рагу, білими грибами та сиром пекоріно романо – 279 грн, тарта з рикотою із карамелізованим інжиром – 159 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.

osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовських, який вже понад 20 років прищеплює українцям любов до традиційних смаків Італії. В Osteria Pantagruel ви знайдете великий вибір домашньої пасти, яка чудово пасуватиме до вашого улюбленого вина. В сезонному від шефа представлені салат, суп, ризото, кілька видів пасти та десерт. Розпочати осінню вечерю в osteria Pantagruel можна з салату із гарбузом та козячим сиром, основною стравою обрати рігатоні з ягнячим рагу, білими грибами та сиром пекоріно романо, а на десерт замовити тарту з рикотою із карамелізованим інжиром.

GRANO

Де: вул. Болсуновська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (230–420 грн), основні страви (350–1850 грн), десерти (69–300 грн).

Страви: лігурійський салат з морепродуктів – 430 грн, тальятеле з тунцем гриль і шафраном – 400 грн, бавете зі свіжою з каракатицею – 370 грн, свіжий білий восьминіг, свіжа каракатиця, фаршировані кальмари, приготовані на живому вогні – 970 грн, особуко по-міланськи; подається з шафрановим ризото та маринованими цибулинками – 470 грн.

Напої: лимонад грейпфрут-малина – 99 грн, кава по-ірландськи / кава по-ямайськи – 200 грн, домашній чай манго-базилік – 119 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, шеф-кухар Костантіно Пассалаква, інтер’єр від римського архітектора Доменіко Арнальді, сніданки, спеціальне меню, дитяче меню, винна карта, винна кімната, тераса, парковка.

GRANO — стильний ресторан класичної італійської кухні на Печерську. В закладі можна скуштувати страви від іменитого шеф-кухаря Костантіно Пассалаква — він був одним із перших, хто показав Києву, якою є справжня італійська кухня. У новому сезонному меню від шефа зіркою стали свіжий білий восьминіг та свіжа каракатиця з Італії — шеф готує лігурійський салат з морепродуктів, бавете з каракатицею та її чорнилами, тальятеле з тунцем і шафраном, а також білого восьминога, каракатицю і фаршированих кальмарів на живому вогні.

Spezzo

 

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Салати (138–215 грн), паста і ризото (126–198 грн), страви з риби та морепродуктів (150–275 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: салат з лососем, шпинатом та картоплею – 215 грн, спагеті з морепродуктами у вершковому соусі – 198 грн, камбала з печі з травами та часником – 235 грн, свинина з броколі та соусом Блек-Пепер – 167 грн, карамелізований ананас із манго та морозивом – 134 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, італійські ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, пекарня, дров’яна піч, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дитяче меню, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів із власною пекарнею і сироварнею, де дотримуються кращих традицій італійської гостинності. Особливістю ресторану Spezzo є власна сироварня, де кожен гість може спробувати тільки свіжий сир без консервантів, ручної роботи. Цієї осені зустрічайте італійські новинки меню від бренд-шефа в усій мережі ресторанів Spezzo — на вас чекає ще більше яскравих смаків та неймовірних вражень в оновленому меню. В ресторанах рекомендують спробувати салат з лососем, шпинатом та картоплею, апетитні спагеті з морепродуктами у вершковому соусі, запашну камбалу з печі з травами та часником, ніжне свинину з броколі та соусом Блек-Пепер, а на десерт карамелізований ананас із манго та морозивом. Зарезервувати столик можна за телефонами +380504223798 (Русанівська набережна), +380503575135 (Велика Васильківська), +380503883801 (Святошинська).

ШОТІ

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Салати (149–269 грн), основні страви (199–559 грн), сири та десерти (69–299 грн).

Страви: паштет із качиної ніжки з апельсиновою цедрою та сванською сіллю; подається з грінками шоті та горіховим варенням – 269 грн, індичка та курка у горіховому соусі баже з копченим сулугуні, гарбузовим насінням та кінзою – 289 грн, cалат мужужі зі свинячих вух із руколою, кінзою, тархуном, зеленою цибулею та волоськими горіхами – 149 грн, королівські печериці із сирним соусом з копченого сулугуні – 149 грн, філе дорадо з виноградним соусом та гливами гриль – 349 грн, свиняче реберце з соусом із кизилу та підкопченого солодкого перцю; подається із цибулею гриль – 299 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь, обіднє меню з 12:00 до 16:00.

«ШОТІ» — заклад високої грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Назва ресторану походить від назви грузинського хлібу шоті. Такий хліб випікають у спеціальній кам’яній печі – саме така прикрашає одну із зал ресторану. Шеф-кухар готує автентичні страви, прикрашаючи їх авторськими штрихами, які гармонійно поєднуються з грузинськими винами з колекції «ШОТІ». В спеціальному осінньому меню від шефа ви знайдете cалат мужужі зі свинячих вух та різноманітної зелені, філе дорадо з гливами гриль, свиняче реберце з соусом із кизилу та королівські печериці із сирним соусом з копченого сулугуні.

Oxota NA Ovets

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–269 грн), основні страви (165–1390 грн), риба та морепродукти (255–415 грн).

Страви: боул з бобами едамаме та шовковим тофу, заправлений трюфельною олією — 179 грн, салат з качкою, чорним трюфелем та інжиром — 189 грн, тапаси з крабом та трюфелем — 295 грн, качина печінка з трюфелем та інжиром — 415 грн, тунець татакі з трюфельним теріякі — 285 грн, скляна локшина з крабом та трюфелем — 365 грн, рамен з качиним філе та трюфельним мусом — 195 грн.

Напої: Taittinger Brut Rose – 560 грн/келих, Chardonnay La Fuga Donnafugatta – 950 грн/750 мл, Rose d’Anjou, Chatelain Desjacques – 600 грн/750 мл.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом в меню і стильним концептуальним інтер’єром. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. У ресторані також подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі. Зараз в ресторані триває фестиваль трюфеля — шеф-кухар Oxota na Ovets Олег Білоус додає чорний трюфель до королівського краба і навіть в рамен.

HAKA MADA restaurant

Де: вул. Жилянська, 75; вул. Велика Васильківська, 136

Бюджет: ₴₴. Стартери (115–205 грн), боули (235 грн), основні страви (187–365 грн).

Страви: крем-суп з гарбуза з бататом та гострим нутом- 135 грн, тар-тар з тунця з інжиром і тапіока теріякі – 210 грн, баклажан в соусі ден місо з сальсою кіноа і томатами – 135 грн, салат з печеного баклажана з рожевим томатом, авокадо і соусом імбирний спайс – 145 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторани суші та боулів, знаходяться в центрі міста, відкрита кухня, сніданки весь день, страви на грилі, корисні та збалансовані страви, крафтове вино, доставка, резерв столів.

Haka Mada — ресторани суші та боулів в центрі міста. З японського HAKA MADA перекладається як «рисове поле». Інтер’єр закладу реалізували в екостилі з використанням натуральних матеріалів, дерева і живих рослин. В основі меню ресторану HAKA MADA – метод здорової тарілки (боул). Японські страви тут готують на відкритій кухні: автентичний рамен, суші, нігірі та роли, рибу і м’ясо на грилі. Серед сезонних новинок у меню ви знайдете крем-суп з гарбуза з бататом та гострим нутом, тар-тар з тунця з інжиром та баклажан в соусі ден місо.

Головна фото: ШОТІ

Фото: Facebook Osteria Pantagruel, GRANO, Spezzo, ШОТІ, Oxota NA Ovets, HAKA MADA restaurant.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi