Овочеві супи в ресторанах Києва: легкі страви для літа - PostEat

пошук

Овочеві супи в ресторанах Києва: легкі страви для літа
17-06-2020 0 243


Овочеві супи в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Різноманіття свіжих овочів, фруктів та зелені вже доступні столичним шефам, тому вони гостинно запрошують скуштувати легкі та цікаві овочеві супи. Класичний мінестроне, гаспачо з полуниці, томатний суп з базиліком та крем-суп з лісових білих грибів — куштуйте овочеві супи в ресторанах Києва та отримуйте свою порцію вітамінів.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: пікантний холодний гаспачо з полуниці з грецьким соусом та болгарським перцем – 195 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком і бездоганний сервіс роблять відпочинок у ресторані незабутнім. В меню закладу — широкий вибір страв із м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. В сезонному полуничному меню ви знайдете пікантний холодний гаспачо з полуниці з грецьким соусом та болгарським перцем.

Montecchi Capuleti

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (99–399 грн), основні страви (240–1580 грн), десерти (50–178 грн).

Страви: мінестроне – 119 грн, крем-суп з лісових білих грибів – 217 грн, холодний томатний суп з рикотою – 147 грн.

Напої: лимонад – 75 грн, компот з ягід – 112 грн/1 л, ананасовий фреш – 190 грн, лате – 55 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки, ланчі по буднях, 200 видів вина, гриль-меню, паркінг, доставка, формат take away, тераса, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-тратторія, який поєднує домашню і високу італійську кухні. В меню представлені вишукані страви з морських делікатесів, класична неаполітанська піца на тонкому тісті, паста власного виробництва і незвичайні десерти. На обід в якості першої страви в закладі пропонують класичний мінестроне, насичений крем-суп з лісових білих грибів або освіжаючий холодний томатний суп з рикотою.

Амстер Дамстер — Amster Damster

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113

Бюджет: ₴₴. Сморяброди (97–155 грн), салати (125–205 грн), основні страви (147–325 грн).

Страви: гаспачо з ікрою зі свіжих та печених овочів – 135 грн, грибний крем-суп – 115 грн.

Напої: лимонад персик-м’ята – 55 грн, молочний коктейль з ягодами – 75 грн, сік – 25 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан-бар, західноєвропейська кухня, сніданки, стильний інтер’єр, тераса, формат take away, kids friendly, винна і коктейльна карти, авторські коктейлі.

Amster Damster — це європейський ресторан, в якому подають авторські інтерпретації традиційних голландських страв і популярні страви європейської кухні. В Amster Damster варто приходити у будь-яку годину дня, щоб познайомитись із розмаїттям смаків голландської кухні. Пообідати можна ніжним грибним крем-супом або авторською версією гаспачо з ікрою зі свіжих та печених овочів.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Де: вул. Драгомирова, 8

Бюджет: ₴₴. Піца (40–170 грн), паста і ризото (88–160 грн), десерти (40–165 грн).

Страви: сільський мінестроне з білими грибами, печерицями та червоною квасолею – 70 грн, крем суп з лісових грибів зі смаженими білими грибами – 65 грн.

Напої: яблучний фреш – 52 грн, базиліковий лимонад – 40 грн, мохіто б/а – 50 грн, морс – 35 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне. В ресторані готують сільський мінестроне з білими грибами, печерицями та червоною квасолею.  

PAUL Ukraine official

Де: вул. Ярославів Вал, 26

Бюджет: ₴₴. Салати (188–355 грн), супи (110–245 грн), м’ясні страви (245–530 грн).

Страви: мінестрон – 110 грн, томатний суп з базиліком – 135 грн, грибний суп – 148 грн.

Напої: рістрето – 57 грн, коктейль «Белліні» – 135 грн, коктейль «Маргарита» – 135 грн.

Деталі: мережа французьких пекарень-кондитерських зі столітньою історією, сніданки, завжди свіжа випічка, випічка без дріжджів, хліб, дитячий розділ в меню, take away.

PAUL — всесвітньо відома мережа кондитерських-пекарень, яка була заснована у Франції в 1889 році як сімейний бізнес та зараз працює в 31 країні світу. Заклади мережі PAUL мають особливий французький шарм і затишок, тому тут приємно почати день класичним паризьким круасаном, пообідати ситним пирогом кіш і повечеряти легким салатом. В меню закладу кілька овочевих супів — можете обрати мінестроне, томатний суп з базиліком або грибний суп.

Наші Люди

Де: вул. Княжий Затон, 14Б

Бюджет: ₴₴. Мезе та закуски (69–369 грн), основні страви (249–499 грн), піцети (159–299 грн).

Страви: томатний суп – 90 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухонь, знаходиться на Осокорках, свіжі устриці, стильний інтер’єр, дитяча кімната, резерв столів.

«Наші Люди» — ресторан середземноморської та європейської кухні новітнього формату, створений спеціально для гурманів, які не бояться поєднувати любов до яскравого життя та сімейних цінностей. В закладі пропонують зрозумілу середземноморську кухню, кілька світових гастрономічних хітів, а також свіжі устриці за доступною ціною. На обід можна обрати легкий томатний суп.

Фото: Facebook Fabius, Montecchi Capuleti, Амстер Дамстер — Amster Damster, Trattoria No 5/ Тратторія 5, PAUL Ukraine official, Наші Люди.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi