Паназійське меню в ресторанах Києва: де шукати - PostEat

пошук

Паназійське меню в ресторанах Києва: де шукати
19-07-2021 0 3665


Паназійське меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Паназійська кухня поєднала в собі кулінарні традиції таких країн південно-східної Азії, як Китай, Корея, Японія, В’єтнам, Філіппіни, Індія, Малайзія, Таїланд, Сінгапур. Тому страви паназійської кухні відрізняються різноманіттям смаків і продуктовим асортиментом. Редакція PostEat запрошує відправитися в гастрономічний тур по країнах Азії та розповідає, які страви додають столичні шефи у паназійське меню.

Fenix Asia

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: пончики з м’ясом краба й осетровим кав’яром – 520 грн, тостада з тунцем, авокадо, спайсі айолі та кінзою – 480 грн, риба-виноград у кисло–солодкому соусі – 490 грн.

Напої: коктейлі: Lychee Martini – 300 грн, Asia Negroni – 300 грн, Passion Spritz – 300 грн

Деталі: ресторан італійської та паназійської кухні, знаходиться на Печерську, стильний інтер’єр, шеф-кухар Fenix Asia Сергій Байсаревич, шеф-кухар Fenix Italia Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, шеф-бармен Артем Синегуб, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки в Fenix Italia, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix Asia — ресторан паназийської кухні на бульварі Лесі Українки. Це яскравий мікс кухонь з усіх куточків Азії в авторському аранжуванні Сергія Байсаревича. Він об’єднав пристрасть до дослідження азіатських країн з постійним професійним розвитком і прагненням до кулінарних експериментів, щоб створити паназійську кухню, аналогів якій не існує. Сергій віддає перевагу напряму fusion. Тут оживають кулінарні традиції Китаю, Японії, Камбоджі, В’єтнаму, Індії, Таїланду та інших країн. В меню закладу представлено понад 200 авторських страв. На першому плані — страви з риби та морепродуктів. Сергій ретельно ставиться до відбору найкращих морських делікатесів, адже це базис паназійської кухні. В ресторані розташувалися акваріуми з лобстерами, страви з яких подають гостям. Також можна спробувати позиції з камчатського краба, тунця з Мальдів, осетрового кав’яру, диких видів риби та молюсків. Значну увагу ресторан приділяє фірмовій качці по-пекінськи — для того, щоб передати її автентичний смак та опанувати стародавню китайську технологію, Сергій Байсаревич навчався в Пекіні у найкращих кухарів світу. Гості можуть споглядати процес її приготування за склом спеціальної прозорої шафи. Також на гостей чекають страви, виконані в техніці surf ‘n’ turf, коли поєднуються продукти моря й суші. Сергій Байсаревич майстерно поєднує м’ясо вагю та осетровий кав’яр, ніжне м’ясо японської лакедри та чорний трюфель, морепродукти та овочі. Fenix Asia підтримує концепцію Sharing style, яка популярна на Сході, коли трапеза проходить в форматі дегустації з метою насолодитися якомога більшою кількістю смаків. Шукайте в меню розділ Small bites — це особливий розмір порцій, який дозволить познайомитись з достатньо великою кількістю азійських смаків. Fenix Asia став першим рестораном, який активно розвиває культуру споживання саке. Також на гостей чекає гастрономічний гороскоп, створений астрологом згідно з китайським календарем. Така система дозволить підібрати персонально відповідні страви для найвищої насолоди кухнею Fenix і відмінного самопочуття.

KAMA Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 15

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–950 грн), основні страви з м’яса (220–1200 грн), десерти (190–320 грн).

Страви: бао з телячою щокою – 410 грн, рамен з куркою – 310 грн, салат з теплим вугрем – 440 грн, телячі язички з соусом з чорного перцю – 390 грн, котлети з чорної тріски з часниковим морозивом – 650 грн, дім саи з морепродуктами – 290 грн.

Деталі: ресторан авторської паназійської кухні, розташований на 7 поверсі готелю Riviera House, панорамний вид на старовинний Поділ та Дніпро, шеф Айк Вейшторт, кілька зал, стильний інтер’єр, страви з морепродуктів, класичні та авторські коктейлі, vip-room і кімната для паління, кальян, арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.

KAMA Restaurant — ресторан авторської паназійської кухні на чолі з шефом Айком Вейштортом. Ресторан знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House й має особливу перевагу — панорамний вид на старовинний Поділ і Дніпро. В меню ресторану страви паназійської кухні в авторському прочитанні, до яких чудово пасуватимуть класичні та авторські коктейлі.

Boho. Restaurant, Karaoke, Patio

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 4

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (218–378 грн), сашимі та гункани (60–588 грн), суші бар (328–418 грн).

Страви: спайсі-рол з тайською качкою – 318 грн, карп по-вєтнамськи з манго та ананасом – 488 грн, качка по-пекінськи (1/2) – 1088 грн, свинина теріякі з товченою картоплею та соусом качука – 318  грн, суп Бо-Фон-Бан – 195 грн, хібачі рис з креветками – 218 грн.

Деталі: pre-party заклад, паназійська кухня, авторські і класичні страви, японський гриль робата, страви wok, барна карта, авторські коктейлі від Андрія Жилана, коктейльна карта з трьох розділів: Modern Classic, Boho Signature, Summer Edition, караоке щодня з 21:00 до 06:00.

Boho — pre-party заклад в історичній частині міста. В закладі поєднали вишукану їжу та смачні напої, екзотичні експерименти смаків і звуків й усе це в оточенні гарних і щасливих людей. До різноманітних коктейлів, розділених на три категорії, вам запропонують страви паназійської кухні, в яких гармонійно поєднуються непередбачувані інгредієнти. Після 21:00 ресторан Boho перетворюється на справжні vocal bar, де до самого ранку можна співати та відриватись під кращі хіти.

KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9а

Бюджет: ₴₴. Закуски (30–230 грн), спрінг-роли (120–185 грн), страви WOK (85–255 грн).

Страви: кімчі – 65 грн, спрінг рол з креветкою – 135 грн, курка гун бао з овочами, деревними грибами та арахісом – 130 грн, суп Хо Го – 490-620 грн, бібімбаб з телятиною – 178 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні, авторські коктейлі, корейський гриль, кілька зал, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю, доставка.

Ресторан KIN KAO знаходиться на Подолі та позиціонує себе як заклад паназійської кухні з авторськими коктейлями. Особливістю ресторану є корейський гриль, розташований прямо у залі. В меню KIN KAO ви знайдете різноманітні салати, закуски, страви з м’яса та риби, а також спрінг-роли, страви WOK та десерти. В ресторані пропонують п’ять видів спрінг-ролів, страви wok, три бібімбаби та кілька бао-бургерів.

Chang

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Ярославів вал, 23а

Бюджет: ₴₴. Салати (145–215 грн), локшина та рис (185–278 грн), десерти (70–185 грн).

Страви: авокадо з томатами-кімчі – 190 грн, яловичина, маринована у лаймі – 215 грн, неми зі свинини та телятини – 165 грн, кальмар панко – 275 грн, сяолунбао з індичкою – 155 грн, Хай Сан з морськими гадами – 305 грн, рис жасмін з креветками та овочами – 270 грн.

Деталі: демократичне бістро, знаходиться в центрі Києва, стильний інтер’єр, ланчі по буднях з 12:00 до 17:30, тераса, формат take away, дитяче меню, підходить для вегетаріанців.

«Chang Азіатскьа Бістрономія» — це демократичне бістро з гастрономічною азіатською їжею в центрі міста. Гостей зустрічає сучасний і стильний інтер’єр з великим зображенням Будди на стіні. В меню представлені різноманітні автентичні азійські страви — роли, неми, шанхайські пельмені сяолунбао, супи Фо Бо та Хай Сан, смажений рис та локшина.

Meiwei

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Новокостянтинівська, 4а; пл. Спортивна, 1а (ТРЦ Gulliver, 5 поверх); вул. Дніпровська набережна, 12 (ТРЦ River Mall).

Бюджет: ₴. Вок-страви (119–165 грн), супи (49–189 грн), салати (69–169 грн).

Страви: удон з яловичиною – 149 грн, пад тай з куркою – 119 грн, пад сі ю зі свининою – 119 грн, том кха з куркою – 139 грн, баоцзи зі свининою – 59 грн, дім сами асорті – 149 грн, курка теріякі в клярі з овочами – 129 грн.

Деталі: паназійська кухня, демократичні ціни; доступні замовлення через чат-боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; бенто-ланчі, доставка Glovo, Uber Eats.

Meiwei — мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. Тут подають страви тайської, китайської, японської кухонь. Серед страв — супи, локшина, рис, бао-бургери, баоцзи, дім сами, спрінг-роли, салати. Ви можете скуштувати страви в ресторані Meiwei на Подолі, на фудкорт локаціях мережі у столичних ТРЦ або замовити доставку.

Фото: Facebook Fenix Asia, KAMA Restaurant; Boho. Restaurant, Karaoke, Patio; KIN KAO, Chang, Meiwei.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi