Паски до Великодня: цікаві варіанти від ресторанів та кондитерських - PostEat

пошук

Паски до Великодня: цікаві варіанти від ресторанів та кондитерських
17-04-2024 0 2780


Редакція PostEat продовжує розповідати, де замовити паски до Великодня. Передзамовлення пасок та великодніх кошиків у Києві вже стартувало. Щоб не вибирати паску в останній момент із того, що залишилося на полицях магазинів, краще подбати про замовлення завчасно. Ми підібрали для вас ресторани та кондитерські Києва, де вже можна оформити попереднє замовлення пасок та навіть великодніх кошиків.

Hayloft 2.0 | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Що пропонують: паска з колоском – 550 грн, Великодній сет – 1850 грн.

Як замовити: на сайті, за контактним номером телефону +380675014888 або через дірект Інстаграм (замовлення приймають до 03/05 включно, самовиніс або доставка за тарифом таксі буде здійснюватися 04/05)

Деталі: HayLoft 2.0 – це атмосфера заміського відпочинку в межах столиці, місце, в якому легко відпочити від шаленого ритму великого міста. Поєднання локальних продуктів, сучасна подача і особливі авторські інтерпретації страв від шефа роблять меню HayLoft 2.0 особливим. Команда ресторану цього року підготувала майже класичний рецепт паски з родзинками та шоколадом в оригінальному дизайні з шоколадним колоском в золоті власного виробництва.

Також традиційно ви можете замовити великодній сет, до складу якого входять: паска з шоколадом та родзинками, 4 крашанки, свіжі овочі, шпинатні завиванці, паштет із курячої печінки, домашня запечена ковбаска, буженина запечена.

КУЛДІМ | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 20/22

Що пропонують:

  • паска «Княжа» (300 г/650 г/850 г) – 360 грн/415 грн/480 грн,
  • паска «Печерська» (450 г/650 г/850 г) – 200 грн/255 грн/350 грн,
  • паска сирна «Смак дитинства» (300 г/1 кг) – 320 грн/800 грн,
  • домашня паска (450 г/650 г/850 г) – 300 грн/435 грн/625 грн,
  • панеттоне з мигдальним франжипаном – 400 грн/500 г.

Як замовити: попереднє замовлення на сайті kuldim.com чи за телефоном +380636064000 (безкоштовна доставка на замовлення від 500 грн – р-н Печерський, а по м. Київ від – 1000 грн)

Деталі: Кулдім – це сучасна українська кухня на кожен день, яка смакуватиме всій вашій родині. Розташований в самому центрі столиці, на Печерську, Кулдім переосмислив традиційні українські рецепти та дав їм нове життя. Щороку Кулдім ретельно готується, вдосконалює та розробляє рецепти, довершує смаки та працює над фантастичним оздобленням, щоб створити за вашим святковим столом справжнє Великоднє свято.

Цього року в їх асортименті 5 різноманітних пасок в різних розмірах. Паска «Княжа» отримала свою назву не просто так, адже до її складу входить велика кількість додаткових інгредієнтів — ця паска є справжнім витвором мистецтва, має дуже насичений і багатий смак, який був створений з додаванням цукатів, родзинок та горіхів. Паска «Печерська» вирізняється щедрим ансамблем різних видів горіхів (волоський горіх, мигдаль і кеш’ю), а додавання родзинок і шматочків цукатів прекрасно доповнює солодкість смаку.

Однією з перших в Кулдім з’явилась домашня паска, рецептура тіста якої дуже схожа зі старовинними пасками, які готували ще наші бабусі з великою кількістю яєць. Для покращення смаку в Кулдім додали в рецепт родзинки, коньяк і велику кількість лимонної цедри — це додало смаку свіжих цитрусових нот, а аромат наповнився чудовим поєднанням тонів коньяку та лимонної цедри.

А традиційною зіркою великоднього меню в Кулдім є сирна паска «Смак дитинства». У її рецептурі немає жодного грама борошна — його повністю замінили на сир, який ретельно перетирають і з’єднують з іншими інгредієнтами. До сирного тіста додається цілий набір ласощів: родзинки, курага, цукати та трохи лимонної цедри, що створює неповторно ніжний та водночас насичений смак

Не обійшлось цьогоріч і без новинок — зустрічайте панеттоне з мигдальним франжипаном. Це італійський святковий кекс із м’якого тіста на спеціальній заквасці, з додаванням родзинок і цукатів, доповнений хрусткою скоринкою з мигдалю.

100 років тому вперед | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 4

Що пропонують: мала паска (350 г) — 550 грн, велика паска (500 г) — 650 грн, підвішена паска для військових – 300 грн.

Як замовити: на сайті

Деталі: «100 років тому вперед» — ресторан сучасної української кухні в історичній частині Києва. Шеф-кухар ресторану Євген Клопотенко разом з командою зібрали старовинні рецепти української кухні та адаптували їх до сучасних трендів, надавши автентичним смакам ще більше вишуканості.

В ресторані мають сімейну традицію — пекти паски до Великодня. Такі, як пекли наші бабці: пухкі, жовткові, теплого сонячного кольору, тому будуть їх робити і цьогоріч. Додали в паски сушені журавлину та смородину, вимочені в бренді, насіння кропу, а зверху — глазур зі жменькою чебрецю та гарбузового насіння. Можете замовити паски на  сайті, а забрати самовивозом із закладів у Києві і Львові чи доставкою Нової Пошти. А ще можете «підвісити» паски для військових — їх передадуть разом із вашими вітаннями.

Músse | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мала Житомирська, 17

Що пропонують: класична паска з шоколадним декором/з мигдалевими пластівцями — 760 грн/590 грн, паска з шоколадом з шоколадним декором/з мигдалевими пластівцями – 860 грн/690 грн.

Як замовити: на сайті

Деталі: Musse Confectionery — це кондитерська в центрі міста, неподалік станції метро «Майдан Незалежності». До Великодня в кондитерській готують для вас повітряні ароматні та ніжні паски з щедрою порцією начинки — ви можете обрати класичну паску з апельсиновими цукатами, смаженим мигдалем, в’яленою журавлиною і родзинками настояними у ромовому сиропі або паску з шоколадом з додаванням апельсинових цукатів і темного бельгійського шоколаду. Обидві паски доступні в двох варіаціях декору — з шоколадним декором або з мигдалевими пластівцями.

Milk Bar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Шота Руставелі, 16; вул. Князів Острозьких, 8; вулиця Хрещатик, 38

Що пропонують: паска класична — 590 грн, паска «Три Молока» — 990 грн, паска Victoria’s Secret — 1195 грн.

Як замовити: на сайті

Деталі: Milk Bar — одні з найпопулярніших кондитерських Києва, де завжди є великий вибір порційних тортів, тістечок та десертів. Цьогоріч ви можете замовити класичну паску з апельсиновими цукатами, в’яленою журавлиною та родзинками, яка зверху покрита ніжною помадкою з какао та прикрашена хрусткими мигдалевими пластівцями.

А також паску “Три Молока” з вершковим кремом на основі згущеного молока та вареного згущеного, декорована глазурʼю та кроликом з карамельного шоколаду (містить родзинки, журавлину та апельсинові цукати). Та лімітовану найполуничнішу паску Victoria’s Secret — всередині полуничний мус на основі білого шоколаду, апельсинові цукати, сушена журавлина та родзинки, а прикрашена вона рожевим айсінгом з нотою лимона, шоколадним кроликом та сублімованою малиною.

KALYNA | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 29а

Що пропонують: паска із зайченям/ паска з шоколадною курочкою/ паска з квітами ручної роботи та метеликами/ паска з шоколадним пір’ям і карамелізованими горішками власного виробництва (вага 900 г/600 г/300 г) – 890 грн / 710 грн / 450 грн, паска в горіхово-цукатному оформленні (вага 900 г/600 г/300 г) – 990 грн / 890 грн / 450 грн, панеттоне «Венеція» — 690 грн / 600 г, сирна паска/мармурова сирна паска – 950 грн.

Як замовити: на сайті або за телефоном +380684971998

Деталі: Кондитерська KALYNA була відкрита в 1995 році і вже більше 25 років створює шедеври кондитерського мистецтва. В кондитерській KALYNA ви завжди можете знайти класичні, мусові та бісквітні торти й тістечка, випічку, морозиво, цукерки ручної роботи з бельгійського шоколаду, безглютенову випічку та десерти.

Кондитери KALYNA підготували щедру великодню колекцію із пасками та панеттоне: паска із зайченям з білого шоколаду та квіточки з цукрової пасти ручної роботи, паска з шоколадною курочкою з молочного шоколаду та гніздечком з чорного шоколаду, паска з квітами ручної роботи та метеликами, паска з шоколадним пір’ям і карамелізованими горішками власного виробництва, традиційна класична паска у горіхово-цукатному оформленні.

Також можна обрати панеттоне «Венеція» з ніжною текстурою, насиченим смаком і ароматом цукатів і родзинок. Окрім цих позицій, готують ще два види сирної паски – класичну та мармурову з додаванням шоколаду. Замовлення можна зробити в кондитера за номером телефону або на сайті.

Головна фото: Hayloft 2.0

Фото: Facebook/Instagram Hayloft 2.0, «КУЛДІМ», «100 років тому вперед», Músse, Milk Bar, KALYNA.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi