пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Паста з морепродуктами у ресторанах Львова — тема нового матеріалу PostEat. Не дарма паста є фаворитом любителів італійської кухні, адже розмаїття її варіацій дозволяє кожен раз розкривати нові грані її смаку. Цікаво, що пастою називають всі макаронні вироби, а також страви італійської кухні з них (як правило, це макаронні вироби з соусом). Сьогодні ми пропонуємо вам познайомитись із закладами Львова, де подають пасту з морепродуктами. Спробуйте спагеті, тальоліні, пене або папарделе з апетитними креветками, мідіями, кальмарами у різноманітних соусах — паста з морепродуктами у ресторанах Львова прикрасить сімейну вечерю в італійському стилі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Академіка Гнатюка, 12а.
Бюджет: ₴₴. Паста (69–219 грн), піца (39–199 грн), ризото (129–209 грн).
Страви: «Гамберетті е шпіначі» – 184/218 грн, «Коззе» – 109/159 грн, «Гамберетті» – 169/199 грн, «Сальмоне» –184/219 грн.
Напої: біла сангрія – 109 грн, чорничний мохіто – 139 грн, фірмовий лимонад – 79 грн, лимонад фрагола – 89 грн.
Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр у світлих тонах, відкрита кухня, ранні сніданки по буднях з 10:00 до 12:00, ланчі у будні дні з 12:00 до 15:00, паста та піца власного приготування, барне меню, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away, кулінарні майстер-класи для дітей.
Vapiano Lviv — затишний ресторан, що пропонує гостям смачні страви італійської кухні у всьому їх яскравому розмаїтті. В меню ресторану італійської кухні Vapiano Lviv представлено безліч видів пасти на будь-який смак. Гості можуть замовити вегетаріанську, овочеву, рибну або м’ясну пасту, обравши улюблений вершковий чи томатний соус. Будь-яку пасту у закладі можна замовити у стандартному або зменшеному розмірі порції. З морепродуктами у Vapiano Lviv готують чотири види пасти — «Гамберетті е шпіначі» з креветками у вершковому соусі, «Коззе» з мідіями у шафрановому соусі, «Гамберетті» з креветками в часниковому соусі та «Сальмоне» з лососем у вершковому соусі. Кожна позиція морепродуктів (креветки, мідії, тунець та лосось) в меню закладу представлена в трьох розмірах: маленький, середній та великий. То ж, окрім пасти, морепродукти також можна додати в піцу, ризото чи салат або ж взагалі їх можуть приготувати окремою стравою з вашим улюбленим соусом.
Bratello — Italian grill restaurant
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Koрнякта, 1.
Бюджет: ₴₴. Салати (129–216 грн), паста (129–569 грн), піца (98–269 грн), десерти (17–88 грн).
Страви: «Агліо Оліо» – 228 грн, «Песто Е Кальмарі» – 232 грн.
Напої: еспресо – 28 грн, лате – 44 грн, імбирний лимонад – 32 грн, капучино – 36 грн.
Деталі: італійська кухня, ранні сніданки з 07:00 до 12:00, працює до останнього гостя, безлімітна пропозиція (на 1 гостя) — за 328 грн вам подадуть закуски, 2 види піци, яловичину, свинячий шашлик, філе індика, курячі крильця та гомілки, ананас-чилі.
Ресторан Bratello — «молодший брат» м’ясних ресторацій Churrasco Beer & Grill з виразним італійським акцентом У закладі ви можете замовити безлімітний м’ясний сет: за 328 гривень вам подадуть мезе-сет закусок, ананас-чилі, два види піци, яловичину, філе індика, курячі крила та гомілки, ребра-гриль, шашлик зі свинини. Також в меню Bratello представлено 7 видів класичної пасти — з креветками, кальмарами та мідіями у мушлях готують дві з них. В «Агліо Оліо» доповнюють морепродукти оливковою олією, базиліком та часником, а в «Песто Е Кальмарі» додають ще й соус песто.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Лесі Українки, 27.
Бюджет: ₴₴. Салати (135–175 грн), равіолі (145–155 грн), особливі страви (154–279 грн), паста (142–208 грн).
Страви: паста з креветками та мідіями – 208 грн, паста з лососем – 175 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: винний бар, власна пекарня, безлімітні сніданки цілий день, бізнес-ланч с 11:00, устриці, винотека, паста власного виробництва, літня тераса у європейському стилі, доставка.
«Корки та крихти» — винний ресторан, відомий на весь Львів щоденними безлімітними сніданками з вином та устрицями. Для семи видів пасти у «Корки та крихти» використовують pasta fresca власного виробництва. Спробуйте пасту з креветками та мідіями і доповніть страву келихом білого вина — смак вийде неперевершений.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Під Дубом, 7Б.
Бюджет: ₴₴₴. Піца (90–230 грн), закуски (99–275 грн), паста (135–330 грн).
Страви: тальоліні зі свіжими чорними кальмарами, вонголами, помідорами чері та часником конфі – 190 грн.
Напої: апельсиновий фреш – 80 грн, класичний лимонад – 80 грн, ристрето – 40 грн, какао – 40 грн.
Деталі: італійська кухня, відкрита кухня, зонування, дизайнерський інтер’єр від YOD, панорамний вид, піцу готують у печі просто в залі, італійські спеціалітети, авторська подача страв.
Tartufo trattoria — італійська траторія з концептуальним авторським дизайном, яка знаходиться на третьому поверсі ТРЦ «Форум». Ресторан складається з основної зали з відкритою кухнею та баром, фудкорту та просторої літньої тераси. У меню закладу ви знайдете 9 видів класичної та авторської пасти. Рекомендуємо скуштувати тальоліні зі свіжими чорними кальмарами, молюсками вонголе, помідорами чері та часником конфі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Остапа Нижанківського, 20.
Бюджет: ₴₴₴. Салати (150–420 грн), домашня паста (90–310 грн), піца (140–295 грн).
Страви: папарделе з морепродуктами в рожевому соусі – 310 грн.
Напої: мохіто – 170 грн, Aperol Spritz – 230 грн, ананасовий фреш – 260 грн, лате – 50 грн.
Деталі: ресторан італійської кухні, розташований у готелі, старовинний інтер’єр, окреме меню з галицькими стравами, сніданки, домашня паста, VIP-зал, банкетні та спеціальні пропозиції, дитяча кімната, дитяче меню, бізнес-ланчі, винний льох, парковка.
Ресторан Valentino розташований на даху готелю «Швейцарський» в історичній частині Львова і займає два верхніх поверхи старовинної будівлі. Старовинні цегельні стелі у поєднанні з розкішними венеціанськими люстрами, зручні дивани, м’які килими, старовинні фрески — все це створює атмосферу затишку, спокою і теплоти. В ресторані ви можете скуштувати папарделе з морепродуктами в рожевому соусі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Ринок, 29.
Бюджет: ₴₴. Салати (120–155 грн), піца (120–175 грн), десерти (50–70 грн).
Страви: основа пасти – 35 грн, сирно-томатний соус з морепродуктами – 98 грн.
Напої: лате – 50 грн, ягідний морс – 40 грн, сет лікерів – 140 грн, сік в асортименті – 30 грн.
Деталі: італійська кухня, знаходиться у самому серці Львова – на центральній площі Ринок, концепція закладу – класична італійська траторія, паста власного виробництва, піца, італійські спеціалітети, сезонне оновлення меню.
Trattoria da Domenico розташована у старовинному будинку на головній площі Львова. В меню Trattoria da Domenico ви знайдете великий вибір антипасті, брускет, тонкої піци та пасти власного виробництва з італійського борошна. Ви обираєте основу пасти — тальятеле, тальятеле з чорнилами каракатиці, тальятеле зі шпинатом, пене або спагеті та додаєте до неї соус на свій смак. У меню Trattoria da Domenico представлено 13 видів соусів для пасти — спробуйте сирно-томатний з морепродуктами.
Головна фотографія: Vapiano Lviv
Фото: Facebook Vapiano Lviv, Bratello — Italian grill restaurant, Корки та крихти, Tartufo trattoria, Valentino, Trattoria da Domenico
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi