Пельмені в закладах Києва: зі щукою, з телятиною, з косулею - PostEat

пошук

Пельмені в закладах Києва: зі щукою, з телятиною, з косулею
25-09-2020 0 474


Пельмені в закладах Києва шукала редакція PostEat. Знайомі з дитинства пельмені вважаються звичною домашньою стравою, проте не варто чекати вечора і варити їх вдома. Ми знайшли пельмені в закладах Києва з різноманітними начинками та соусами — обирайте та смакуйте.

Варенична Балувана Галя

Де: вул. Антоновича, 50; вул. Мечникова, 16.

Бюджет: ₴. Салати (59–94 грн), вареники (84–98 грн), страви з печі (88–106 грн).

Страви: пельмені зі свининою в бульйоні – 90 грн, пельмені з телятиною в бульйоні – 90 грн, пельмені з куркою та сиром – 88 грн.

Напої: дегустаційний набір настоянок – 185 грн, вишневий глінтвейн – 66 грн, еспресо – 35 грн, чай з поліськими травами – 42 грн.

Деталі: класична українська кухня, сучасний інтер’єр, великий вибір вареників, регіональні українські страви, сніданки, домашні настоянки і наливки, страви з печі, лояльна цінова політика, літня тераса, take away.

Варенична «Балувана Галя» — демократичний ресторан класичної української кухні. Сучасний інтер’єр закладу виконаний з натуральних матеріалів та оздоблений українськими традиційними орнаментами. У закладі представлений великий вибір домашніх вареників з начинками на будь-який смак, а також три види пельменів. Їх пропонують з куркою та сиром, а також зі свининою та з телятиною, які подаються в бульйоні.

Мама&Папа

Де: Коломийський провулок, 16; вул. Толстого, 102 (Софіївська Борщагівка, ЖК София); вул. Звіринецька, 47.

Бюджет: ₴. Салати (15–128 грн), пельмені та вареники (52–85 грн), м’ясні страви (62–128 грн).

Страви: пельмені з м’яса телятини та свинини/з м’ясом телятини – 62 грн, пельмені з м’яса курки – 58 грн, пельмені з м’яса індика – 65 грн, пельмені з м’яса косулі/кролика – 85 грн, кольорові дитячі пельмені – 55 грн, смажені з соусом – 75 грн.

Напої: чай фірмовий – 60 грн, еспресо – 15 грн, лате – 25 грн, морс ягідний – 25 грн, фреш апельсиновий – 65 грн.

Деталі: сімейне кафе, напівфабрикати власного виробництва, сімейна справа, сніданки, десерти, страви для дітей, безглютенові страви, безалкогольні напої, доставка.

«Мама&Папа» — сімейні кафе-магазини, де пропонують домашні страви та  напівфабрикати власного виробництва. Заклади знаходяться в Голосієво та на Печерську, а також на Софіївській Борщагівці. У магазинах ви можете придбати домашні напівфабрикати ручної ліпки. В «Мама & Папа» реалізували сімейні наробки — тут пропонують мамині повсякденні шедеври і татусеві кулінарні вигадки. Акцент зроблено на домашніх пельменях і варениках з різними начинками. Крім пельменів і вареників тут готують інші заморожені продукти: голубці, млинці, сирники, чебуреки, котлети.

ESHAK

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (210–390 грн), салати (130–520 грн), узбецький плов (240–260 грн), гарячі страви (250–700 грн).

Страви: пельмені зі щукою – 150 грн, пельмені з телятиною ручної ліпки – 190 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви, меню сніданків з 10:00 до 13:00, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса, паркінг, доставка.

ESHAK — ресторани східної кухні з яскравим інтер’єром. У закладах є просторі тераси, декоровані в середньоазійській стилістиці, де приємно відпочивати в оточенні живих рослин. Крім узбецьких страв, тут готують традиційні європейські та вегетаріанські страви. В ресторанах можна спробувати пельмені зі щукою та з телятиною, які подаються зі сметаною.

Козачок. Етно-ресторація

Де: вул. Володимира Брожка, 118; вул. Центральна, 11; с. Щасливе, 7 км Бориспільської траси.

Бюджет: ₴₴. Салати (115–275 грн), основні страви (72–127 грн/100 г), десерти (38–95 грн).

Страви: пельмені обсмажені та запечені з грибним соусом – 140 грн, пельмені відварені з вершковим маслом – 95 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа етно-ресторанів української кухні, дитяче меню, пропозиції від шеф-кухаря, банкетне меню, сніданки, власна пекарня, індивідуальні будиночки для компаній, стилізований інтер’єр, резерв столів.

Концепція закладів мережі «Козачок» складається з поєднання національного колориту, справжньої української кухні, приготованих з любов’ю страв і сімейної атмосфери. Мережа етно-ресторанів «Козачок» — це три ресторани, де гостей завжди чекає гарний настрій і різноманітність смаків української кухні. Крім популярних основних страв української кухні, в закладі готують пельмені — обсмажені та запечені з грибним соусом, а також відварені з вершковим маслом.

Spelaya Kanareyka

Де: вул. Саксаганського, 15

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–173 грн), салати (109–183 грн), основні страви (157–193 грн).

Страви: «пельмені Гаріка» – 149 грн, «зграя курячих пельменів» – 149 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться в центрі міста, локальні продукти, домашній інтер’єр, вина побокально, музичні вечори, сніданки, літня тераса в європейському стилі, доставка.

Spelaya Kanareyka — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів. Ресторан відкрив дніпровський ресторатор Олексій Карпов. В Spelaya Kanareyka відтворено домашню атмосферу, де насолоджуються смачними стравами і невимушено спілкуються. В меню представлені авторські страви з локальних продуктів, серед яких два види пельменів. Свино-яловичі пельмені особливої рецептури зі сметаною під назвою «пельмені Гаріка» та пельмені з фермерської курятини зі сметаною.

Молодість

Де: вул. Московська, 8

Бюджет: ₴. Закуски (89–159 грн), салати (95–279 грн), бургери дитинства (93–359 грн).

Страви: пельмені на всю стипендію – 99 грн.

Напої: лимонад – 69 грн, дюшес – 35 грн, кава зі згущеним молоком – 39 грн, отвертка – 79 грн.

Деталі: кафе-бар, знаходиться в центрі, автори проєкту — Алекс Купер та Михайло Бейлін, концептуальний інтер’єр, домашня кухня, резерв столів.

«Молодість» — концептуальний заклад поруч з метро «Арсенальна». Автори проєкту — Алекс Купер (Kyiv Food Market) та Михайло Бейлін (La Famiglia). Формат сконцентрований на 90-х роках — це проявляється в інтер’єрі, в музиці та в меню. Саме тут можна спробувати знайомі з дитинства пельмені зі свининою та яловичиною. До страв можна замовити вино, пиво та напої власного виробництва.

Вареничная Катюша

Де: пл. Вокзальна 2; Дніпровська наб., 21; бул. Лесі Українки, 24; вул. Велика Васильківська, 60; вул. Івана Мазепи, 5А; вул. Пирогова, 4/26; вул. Антоновича 169/11

Бюджет: ₴₴. Вареники (54–125 грн), салати (52–105 грн), страви з м’яса (85–155 грн).

Страви: пельмені курячі – 98 грн, пельмені сибірські – 98 грн, пельмені асорті – 98 грн.

Напої: американо – 32 грн, лимонад цитрусовий – 70 грн, мохіто класичний – 70 грн.

Деталі: мережа вареничних, концептуальний інтер’єр, зрозумілі і прості страви домашньої кухні, сніданки цілий день, напівфабрикати, дитяче меню, доставка.

«Варенична Катюша» — це мережа ресторанів з концептуальним інтер’єром в стилі СРСР. Вареники — це фішка ресторану і фірмова страва. Подаються зі сметаною, зі смаженою цибулею, зі шкварками, в оригінальних емальованих каструльках. Крім вареників в закладах подають три види пельменів — курячі, сибірські та асорті.

Фото: Facebook Варенична Балувана Галя, Мама&Папа, ESHAK, Козачок. Етно-ресторація, Spelaya Kanareyka, Молодість, Вареничная Катюша.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi