Піца в ресторанах Києва: різноманіття на всі смаки - PostEat

пошук

Піца в ресторанах Києва: різноманіття на всі смаки
31-10-2022 0 893


Піца в ресторанах Києва – тема добірки від редакції PostEat. Піца є традиційною італійською стравою, котру шанують люблять у багатьох куточках світу. Сьогодні розповімо про локації Києва, де ви зможете насолодитися різноманіттям класичної та авторської піци. Ми обрали для вас локації різного цінового сегменту, однак усі заклади розташовані на правому березі Києва. Де шукати класичну неаполітанську піцу з дров’яної печі, цікаві авторські варіації та пінцу в Києві, читайте у нашому матеріалі.

Буффаліно

Де: вул. Князів Острозьких, 8; вул. Маршала Тимошенко, 18.

Бюджет: ₴₴

Страви: піца Буффаліно з сирами із власної сироварні – 242 грн, піца з в‘яленою шинкою, камамбером та трюфелем – 299 грн, піца Маргарита – 175 грн, піца Кватро Формаджі – 268 грн, піца Чотири м‘яса – 310 грн, піца з пікантною салямі, моцарелою та базиліком – 258 грн, піца з грушею та сиром горгонзола – 262 грн, піца з куркою та сиром Чеддер – 268 грн.

Деталі: італійські кафе, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, дитяча кімната та майстер-класи.

Дві локації «Буффаліно» чекають на гостей в самому центрі міста на Арсенальній та на Оболоні. Головний акцент в меню закладів зроблено на класичній італійській кухні. Звичайно, без піци в італійському ресторані не обійтись, тим паче, що у «Буффаліно» її готують за неаполітанськими традиціями у дров’яній печі — завдяки дотриманню всіх правил та секретів, піца виходить тонка, із пухким та високим бортиком. Справжнє різноманіття смаків від класики до цікавих поєднань — піца з пікантною салямі та моцарелою, насичена курка та сир чедер, легендарне поєднання груші та меду з сиром горгондзола, а також фірмова піца Буффаліно з сирами із власної сироварні. Зарезервувати столик на сьогоднішню італійську вечерю можна за номерами: +380504684244 (вул. Князів Острозьких, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1В

Бюджет: ₴₴

Страви: «Маргерита лазанья» – 265 грн, «Прошуто е фунгі» – 260 грн, «Пескатора» – 410 грн, «Позітано» – 265 грн, «Маринара з мідіями та зеленню» – 180 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в традиційних та авторських стравах бренд-шефа Марко Черветті. Ресторан POSITANO — перший та єдиний заклад України, який увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza. В ресторані ви можете скуштувати авторську піцу «Позітано» з обсмаженими томатами чері та піцу «Пескатора» з каракатицею, тигровими креветками, кальмарами, мідіями в мушлях.

Автостанція

Де: вул. Нижній Вал, 15а

Бюджет: ₴₴

Страви: подільська з дикими опеньками, гливами і боніто – 285 грн, піца із запеченим болгарським перцем та цвітною капустою – 225 грн, піца зі страчателою, в’яленими томатами та розмарином – 155 грн, піца кримська з рапанами – 315 грн.

Деталі: піцерія, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, більше 10 видів піци, десерти, літня тераса, натуральні вина, коктейлі, безалкогольні напої, pop-up заходи.

Піцерія «Автостанція» знаходиться біля Контрактової площі у колишньому приміщенні автостанції «Поділ». Це проєкт від рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, власників таких закладів, як Mimosa Brooklyn Pizza, Mimosa Brooklyn Burger, Fish & Pussycat, «Чайка». У закладі 80 посадкових місць, в теплу пору поруч діє затишний літній майданчик під каштанами. Основний акцент в меню робиться на піці, але в закладі також є фокача, основні страви та закуски. Серед новинок — подільська піца з дикими опеньками, гливами і боніто, піца зі страчателою та в’яленими томатами, а також кримська піца з рапанами.

Pie Spot

Де: вул. Липинського, 15

Бюджет: ₴₴

Страви: піца: «Мамасіта» – 255 грн, «Холі Моллі (Шмегетаріана)» – 277 грн, «Чізі Брізі» – 322 грн, «Фестивальна» – 333 грн.

Деталі: авторська піца, шеф Ілля Сьомін, цільнозернове тісто на заквасці, веганські позиції, власна випічка, великий розмір піци, самовивіз, доставка.

Pie Spot — формат авторської піци від ресторатора Влада Максимова та шеф-кухаря Іллі Сьоміна, який працює на Food Spot Corp. на Київському велотреку. В меню ви знайдете неавтентичну неаполітанську піцу на заквасці, нью-йоркський слайд та бургери. Обираючи піцу, ви завжди можете доповнити її різними інгредієнтами на свій смак. Фанатам сиру варто спробувати піцу «Чізі Брізі» з сирами пекоріно романо, грана падано, горгондзола піканте, таледжіо, моцарела та копченим сулугуні. Зараз в меню ви знайдете спешл піцу «Фестивальна» з печеними баклажанами, куркою, песто і пармезаном.

Італійська Редакція

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴

Страви: піца: «Диявольська салямі» – 375 грн, «Беліссімо грибна» – 320 грн, «Мортаделла та фісташка» – 320 грн, «Чотири плюс 2 сири» – 410 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки, коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню ви знайдете 8 видів піци з дров’яної печі, тісто для якої готують на заквасці і цільнозерновому борошні, а потім воно дозріває 48 годин. До окрайців подають імбирний айолі.

Semifreddo Ristorante

Де: вул. Кирпи, 5Б

Бюджет: ₴₴

Страви: пінца з салямі contadino, бурата, томати – 365 грн, пінца з ростбіфом, запечений баклажан – 375 грн, піца з прошуто кото, гриби, олія tartufo – 274 грн, піца пікантна з м`ясними делікатесами (прошуто кото, гострі салямі, панчета) – 394 грн, піца з морепродуктами, артишоки – 456 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки, kids friendly, доставка, резерв столу.

Semifreddo Ristorante — елегантний ресторан сучасної італійської кухні. Кухня в ресторані відкрита, тому гості можуть насолоджуватися не лише смаком, а й процесом приготування улюблених страв. Візитівкою Semifreddo Ristorante є пінца, яку готують з трьох видів борошна, пропонують 5 видів — можна спробувати пінцу з салямі contadino, буратою та томатами. Також в меню 7 видів піци — класична «Маргарита», пікантна з м`ясними делікатесами та варіація з морепродуктами та артишоками.

Головна фото: Буффаліно

Фото: Facebook Буффаліно, POSITANO, Автостанція, Італійська Редакція, Pie Spot, Semifreddo Ristorante.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi