Піца з морепродуктами та рибою у ресторанах Львова: де шукати - PostEat

пошук

Піца з морепродуктами та рибою у ресторанах Львова: де шукати
14-08-2019 0 3698


Піца з морепродуктами та рибою у ресторанах Львова — тема нового матеріалу редакції PostEat. Раніше ми вже розповідали вам про історію виникнення піци та її особливості тут. Сьогодні розповідаємо, де куштувати смачну піцу з морепродуктами та рибою у місті Лева. Апетитна класична та авторська піца з ніжними сирами, креветками, мідіями, восьминогом, тунцем або лососем — що може бути смачніше.

Vapiano Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Академіка Гнатюка, 12а

Бюджет: ₴₴. Паста (69–219 грн), піца (39–199 грн), ризото (129–209 грн).

Страви: піца «Гамберетті е Рукола» – 199 грн, піца «Тонно» – 179 грн.

Напої: біла сангрія – 109 грн, чорничний мохіто – 139 грн, фірмовий лимонад – 79 грн, лимонад фрагола – 89 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр у світлих тонах, відкрита кухня, ранні сніданки по буднях з 10:00 до 12:00, ланчі у будні дні з 12:00 до 15:00, паста та піца власного приготування, барне меню, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away, кулінарні майстер-класи для дітей.

Vapiano Lviv — затишний ресторан, що пропонує гостям смачні страви італійської кухні у всьому їх яскравому розмаїтті. Тут вам запропонують італійську пасту, смачні десерти та, звісно ж, піцу. Тісто для піци у закладі роблять щодня. Ви можете обрати овочеву, вегетаріанську чи м’ясну піцу, або піцу з морепродуктами, якої представлено два види. Піцу «Гамберетті е Рукола» готують з руколою, креветками та маслинами на домашньому томатному соусі з моцарелою. Піца «Тонно» — це тунець і червона цибуля на домашньому томатному соусі з петрушкою та моцарелою. За бажанням обидві піци можна замовити на вершково-сирній основі. Якщо ж ви захочете вилучити чи додати інгредієнти до вашої піци – просто скажіть про це вапіаністам, і вони з задоволенням виконають ваше прохання. Будь яку піцу можна доповнити мідіями, креветками, лососем або тунцем за бажанням.

Bratello — Italian grill restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Koрнякта, 1

Бюджет: ₴₴. Салати (129–216 грн), паста (129–569 грн), піца (98–269 грн), десерти (17–88 грн).

Страви: піца «Фокочо Тонно» – 162 грн, піца «Кароліна» – 269 грн.

Напої: еспресо – 28 грн, лате – 44 грн, імбирний лимонад – 32 грн, капучино – 36 грн.

Деталі: італійська кухня, ранні сніданки з 07:00 до 12:00, працює до останнього гостя, безлімітна пропозиція (на 1 гостя) — за 328 грн вам подадуть закуски, 2 види піци, яловичину, свинячий шашлик, філе індика, курячі крильця та гомілки, ананас-чилі.

Ресторан Bratello — «молодший брат» м’ясних ресторацій Churrasco Beer & Grill з виразним італійським акцентом У закладі ви можете замовити безлімітний м’ясний сет: за 328 гривень вам подадуть мезе-сет закусок, ананас-чилі, два види піци, яловичину, філе індика, курячі крила та гомілки, ребра-гриль, шашлик зі свинини. Також в меню Bratello представлено 10 видів піци — піца з тунцем, міні-моцарелою, помідорами чері, руколою та бальзамічною глазур’ю називається «Фокочо Тонно». Фірмова піца закладу «Кароліна» готується на чорній основі з томатним соусом, моцарелою, королівськими креветками, мідіями, кальмарами, восьминогом, вершками, руколою та томатами чері.

Каззка піцерія — Kazzka pizzeria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лесі Українки, 33/1

Бюджет: ₴₴. Антипасті (139–159 грн), салати (118–149 грн), піца (119–189 грн).

Страви: піца з лососем та шпинатом – 157/186 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: піцерія, проєкт львівського ресторатора Костянтина Форкера, неаполітанська піца, ферментоване тісто, готують виключно з італійських продуктів, доставка, літня тераса в європейському стилі.

Kazzka — піцерія львівського ресторатора Костянтина Форкера, яка відкрилась рік тому поруч з іншими закладами ресторатора — бургерною Delicateka, кав’ярнею Punk та рестораном «Корки та крихти». В оздобленні ресторана багато дерева, металу, скла, проте фактурні стіни 100-літнього будинку лишили відкритими. В закладі можна замовити класичні антипасті, обрати щось з кількох салатів чи освіжитись італійським джелато. Проте основа меню – неаполітанська піца з пухкими бортами, для якої тісто попередньо ферментують півтори доби. Спробуйте піцу з лососем, шпинатом, трюфельним крем-сиром та моцарелою. До бортиків можна замовити сирний або томатний соус.

Trattoria da Domenico

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Ринок, 29

Бюджет: ₴₴. Салати (120–155 грн), піца (120–175 грн), десерти (50–70 грн).

Страви: піца «Тонно» – 140 грн, піца «Фруті ді Маре» – 175 грн.

Напої: лате – 50 грн, ягідний морс – 40 грн, сет лікерів – 140 грн, сік в асортименті – 30 грн.

Деталі: італійська кухня, знаходиться у самому серці Львова – на центральній площі Ринок, концепція закладу – класична італійська траторія, паста власного виробництва, піца, італійські спеціалітети, сезонне оновлення меню.

Trattoria da Domenico розташована у старовинному будинку на головній площі Львова. Інтер’єр та концепцію закладу виконано у стилістиці італійської траторії – цегляні стіни, теплі відтінки у залі, затишна атмосфера та домашня кухня. В меню Trattoria da Domenico ви знайдете великий вибір антипасті, брускет, пасти власного виробництва з італійського борошна та більше 20 видів піци. Спробуйте піцу «Тонно» з тунцем та моцарелою і піцу «Фруті ді Маре» з морепродуктами та оливками.

Atelier 19. Pizza & lovely food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Староєврейська, 19

Бюджет: ₴₴. Антипасті (25–175 грн), паста (99–129 грн), піца (115–199 грн).

Страви: піца Salmone – 189 грн, піца Tonno – 119/169 грн.

Напої: еспресо – 33 грн, джин-тонік – 110 грн, «Белліні» – 110 грн, Sauvignon Rose Marlborough Sun – 585 грн/750 мл.

Деталі: піца-бар, страви італійської кухні, ферментоване тісто з італійського борошна, знаходиться в центрі міста, винна карта, коктейлі, резерв столів.

Ресторан італійської кухні Atelier 19 відкрився у Львові наприкінці червня. Головною стравою у меню є піца. Тут її готують за класичними та авторськими рецептами — «Маргарита» з песто, «Карбонара», «Кватро Формаджи», «Дьябло», авторська піца з прошуто та бананом тощо. У винній карті — класичні коктейлі, міцний алкоголь, вина з різних регіонів Італії, а також з Іспанії, Франції, Португалії, Чилі, Аргентини, Австралії та Нової Зеландії. Спробуйте піцу Salmone з лососем та авокадо і піцу Tonno з тунцем та соусом песто.

TISTO Pizza Pasta

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Староєврейська, 8

Бюджет: ₴₴. Салати (115–185 грн), паста (55–195 грн), піца (129–215 грн).

Страви: піца «Філадельфія з лососем» – 215 грн, піца з тунцем – 165 грн.

Напої: ягідний лимонад – 25 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, лате – 45 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, стильний інтер’єр, кілька залів, неаполітанська піца, велика піч для піци, розташована у залі; паста власного виробництва, бізнес-ланчі у будні дні з 12:00 до 17:00 (99 грн), сніданки с 10:00 до 12:00, винна карта, доставка, take away.

TISTO Pizza Pasta – ресторан італійської кухні із піцою та пастою власного виробництва. У закладі дві невеликі затишні зали, в одній з яких є велика піч для випікання піци — за роботою кухарів можна спостерігати в залі і з вулиці — крізь вікно-вітрину. В меню TISTO Pizza Pasta 11 видів пасти, яку в закладі готують самостійно. В TISTO Pizza Pasta рекомендуємо спробувати піцу з тунцем та моцарелою і піцу з лососем та крем-сиром.

Фото: Facebook Vapiano Lviv, Bratello — Italian grill restaurant, Каззка піцерія — Kazzka pizzeria, Trattoria da Domenico, Atelier 19. Pizza & lovely food, TISTO Pizza Pasta

Головна фотографія: Vapiano Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi