Піде-меню у східних ресторанах Києва: відкритий пиріг з дріжджового тіста у вигляді човника - PostEat

пошук

Піде-меню у східних ресторанах Києва: відкритий пиріг з дріжджового тіста у вигляді човника
17-07-2019 0 4128


Піде-меню у східних ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Піде, або турецька піца – це відкритий пиріг з дріжджового тіста у вигляді човника. Його традиційна начинка включає в себе багато овочів, м’яса, важливим інгредієнтом піде є сир – переважно бринза або сулугуні. Рецептура піде варіюється залежно від регіону. Піде добре підходить у якості перекусу та ситного ланчу. Ми підібрали для вас декілька закладів із цією смачною та ситною турецькою стравою.

Kebab Dash-Кебаб Даш

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Антоновича, 111/17

Бюджет: ₴₴. Піде (115–135 грн), салати (75–125 грн), закуски (65–100 грн), шашлики (180–295 грн), десерти (70–350 грн).

Страви: Піде з м’ясом – 125 грн, піде з ковбасою та сиром – 135 грн,  піде з фаршем – 115 грн, лахмаджун з сиром – 65 грн, піца «Турка» – 210 грн.

Напої: яблучний фреш – 60 грн, капучино – 40 грн, турецька кава – 45 грн.

Деталі: халяльний ресторан, турецька кухня, понад 30 різновидів шашлику, страви на мангалі, бронювання столиків, сніданки.

«Kebab Dash-Кебаб Даш» – заклад турецької кухні у Голосіївському районі Києва. Інтер’єр закладу лаконічний, тут багато натурального дерева, м’які червоні диванчики та відкрита кухня. Меню ресторану фокусується, перш за все, на традиційних турецьких стравах, а особливо – на кебабах та халяльному м’ясі. В основному меню ви знайдете страви із печі: піде з фаршем або сиром, з м’ясом або сиром, зі шпинатом та сиром, з ковбасою та сиром, лахмаджун із горіхами, понад 30 видів шашлика, рибні страви, супи, салати, свіжі закуски та традиційні турецькі десерти. У барному меню пропонують фреші, міцні алкогольні, безалкогольні та гарячі напої.

Tike

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 31.

Бюджет: ₴₴. Піде (25–119 грн), закуски (49–79 грн), салати (63–163 грн), страви з мангалу (169–215 грн).

Страви: Лахмаджун – 61 грн, піде з твердим сиром – 96 грн, сютлач – 49 грн, тіке сач тава – 195 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан турецької кухні, бізнес-ланчі, кальян, банкети, бронювання столиків, літня тераса, доставка, дитяче меню, сніданки.

Tike – ресторан турецької кухні на Подолі. Особливістю закладу є відкритий мангал, на якому готують кебаб з часником та петрушкою, шашлик з курки, кюльбасти з баранини, гриль-колети, каре ягняти та багато інших страв. У меню – традиційні страви турецької та середземноморської кухонь. Гостям пропонують піде із м’ясом, з фаршем, з твердим сиром, з овочами, зі шпинатом. Також є рибні страви, супи, закуски та десерти. Для дітей у закладі є дитяче меню, у якому є гамбургери, макарони з фаршем, курячі нагетси.

Кафе Даш – Cafe Dash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Бессарабська, 2

Бюджет: ₴₴. Піде (110–135 грн), піца (120–195 грн), лахмаджун (55–65 грн), салати (65–110 грн), гарячі страви (95–155 грн).

Страви: піде з сиром і грибами – 110 грн, піде з телятиною – 115 грн, піде зі шпинатом і сиром – 10 грн.

Напої: айран – 25 грн, апельсиновий фреш – 60 грн, еспресо – 35 грн.

Деталі: турецька кухня, халяльні продукти, резерв столів, можна прийти з дітьми, формат take away, доставка, сніданки, страви із печі і страви у глиняному посуді.

«Кафе Даш — Cafe Dash» —ресторан турецької кухні на Бессарабці. У закладі можна познайомитись із багатством турецької кухні за вельми привабливими цінами. У меню є лахмаджун із різними начинками (курка, горіхи, голландський сир), піде (з бараниною, з голландським сиром і яйцями, з куркою та сиром, з яловичим фаршем) та багато інших пропозицій. Також тут є: салати, піца, супи, закуски, гарячі страви та десерти. Щодо барного меню, в «Кафе Даш — Cafe Dash» пропонують безалкогольні та гарячі напої.

Ottoman house cafe

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ottomanhousecafe (@ottomankiev)

Де: вул. Велика Васильківська, 122.

Бюджет: ₴₴. Піде (90–140 грн), супи (75–140 грн), салати (90–140 грн), закуски (90–135 грн).

Страви: Піде з фаршем – 125 грн, піде з м’ясом – 135 грн, піде зі шпинатом і сиром, лахмаджун – 100грн.

Напої: айран – 25 грн, турецька кава – 50 грн, чай – 15 грн, еспресо – 42 грн, капучино – 63 грн.

Деталі: заклад турецької кухні, знаходиться у центрі міста, стильний сучасний інтер’єр, аутентичні рецепти, садж, страви на грилі, випічка, резерв столів, take away.

Ottoman house cafe – ресторан турецької кухні, що знаходиться у центрі міста, на вулиці Велика Васильківська. В меню представлено вісім видів піде, донер, закуски, супи, салати, рибні та м’ясні страви. Також є гриль-меню, для любителів м’яса та морепродуктів. У барному меню пропонують міцні алкогольні, безалкогольні та гарячі напої.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87

Бюджет: ₴₴₴.Закуски (145–550 грн), салати (120–470 грн), узбецький плов (240–260 грн), гарячі страви (250–700 грн).

Страви: піде з ароматною телятиною – 260 грн, хачапурі по-аджарськи – 195 грн, хінкалі смажені – 50 грн, чак-чак з волоським горіхом а родзинками – 130 грн.

Напої: гранатовий лимонад – 175 грн, «Сан Пеллегрино» – 130 грн, біле вино «Гаві» – 900 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви, меню сніданків з 10:00 до 13:00, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса , паркінг, VIP-кімнати, доставка.

ESHAK – ресторан східної кухні з чудовим інтер’єром у центрі міста. У закладі є простора та світла всесезонна тераса, декорована в середньоазійській стилістиці, тут приємно відпочивати на м’яких подушках в оточенні живих рослин. У меню ви знайдете піде з телятиною, хачапурі з домашнім сиром сулугуні, кутаб з зеленню і сиром сулугуні, «Гушлі нон» – рублена баранина в тонкому прісному тісті з рум’яною скоринкою. Крім узбецьких страв, тут готують традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви. У закладі пропонують велику чайну, барну, винну та кальянну карти.

Istanbul Cafe & Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Перемоги, 3

Бюджет: ₴. Лахмаджун і піде (55-130 грн), сніданки (50-145 грн), супи (50-55 грн), салати (50-90 грн), основні страви (90-135 грн).

Страви: Лахмаджун – 55 грн, курячий шашлик — 110 грн, курка смажена на грилі з рисом — 120 грн.

Напої: османський щербет – 35 грн, кава по-французьки – 60 грн, турецька кава – 35 грн, турецький чай – 15 грн.

Деталі: ресторан турецької кухні, світлий і лаконічний інтер’єр, демократичні ціни, готують за автентичними рецептами, власна випічка, халяльні страви, сніданки та бізнес-ланчі, лавка турецьких продуктів і сувенірів, передзамовлення на кондитерські вироби, доставка обідів, банкетне меню, take away.

Istanbul Cafe & Restaurant – це сімейний ресторан турецької кухні, де вас приймуть із східною гостинністю. В меню закладу ви знайдете традиційну випічку лахмаджун і піде, кебаби, страви на грилі і в тандирі. Особливістю закладу є те, що тут готують курку на грилі: курячий шашлик або гриль, а також обсмажену курку на грилі з рисом. На додачу у ресторані можна придбати турецькі солодощі та чай.

Turkish House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Хрещатик, 24

Бюджет: ₴₴. Закуски ( 39–220 грн), страви із печі (10–145 грн), салати (69–199 грн), кебаб з ягняти (195–229 грн).

Страви: піде із смаженим м’ясом – 145 грн, піде з фаршем та сиром чедер – 125 грн, піде з бринзою та помідорами – 145 грн.

Напої: турецька кава – 55 грн, турецький чай – 18 грн, турецький лимонад – 55 грн, айран – 45 грн.

Деталі: турецька кухня, multi-cuisine, сніданки, kids friendly, формат take away, парковка, резерв столів.

Turkish House – ресторан середземноморської кухні, відомий своєю гостинністю та приємною атмосферою. У меню – великий вибір страв, кожен може підібрати щось на свій смак. У піде-меню представлені: піде з сиром, бринзою та помідорами, піде з фаршем, класичний лахмаджун (фарш з ягнятини та телятини, помідори, цибуля, петрушка, чорний перець), лахмаджун із сиром чедер, пеймаджун (бринза, сир чедер, помідори, петрушка) тощо. В основному меню є також салати, гуляш, страви на мангалі, десерти.

Чайхона БАЗАР — chillout cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 12

Бюджет: ₴₴. Піде (125–595 грн), холодні закуски (85–125 грн), гарніри (55–110 грн), кебаб меню (90–185 грн), салати (80–265 грн), десерти (85–210 грн).

Страви: піде з куркою та грибами – 145 грн, бабагануж – 115 грн, теплий салат з телятиною – 179 грн, салат «Бухара» – 115 грн, каре баранини – 279 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, капучино – 39 грн, какао – 38 грн, кава по-турецьки – 35 грн, коктейль Strawbery Sangria – 98 грн, коктейль Chaihona – 145 грн.

Деталі: мережа ресторанів, страви узбецької, грузинської, ліванської, вірменської, сирійської кухонь, сніданки, страви на мангалі і в тандирі, коктейльна карта, шаурма, гарячі алкогольні напої, чайна карта, акції та знижки, вечірки, заходи для дітей, дитяче меню, кальян.

«Чайхона БАЗАР» — київська мережа chillout cafe. В меню представлені кухні Кавказу, Близького Сходу і Середньої Азії — узбецька, турецька, сирійська, марокканська та грузинська. Із піде-меню тут пропонують: піде із бараниною, піде з куркою та грибами, піде зі шпинатом, з телятиною, а також сет із чотирьох піде. На літній терасі можна відпочити із кальяном та спробувати напої власного виробництва: тархун, айран, узвар, полунично-імбирний лимонад та інші.

Kapadokya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 34

Бюджет: ₴₴. Страви на дровах (14–229 грн), салати ( 69–239 грн), закуски (69–199 грн), супи (59–119 грн).

Напої: айран – 24 грн, турецька кава – 34 грн, турецький чай – 9 грн, лимонад «Натахтарі» (Грузія) – 49 грн.

Деталі: сімейний ресторан, грузинська та турецька кухня, мангал-меню, відкрита кухня, їжа на винос, кальян, літній майданчик, піч на дровах, резерв столиків.

Kapadokya ресторан у сімейному стилі на бульварі Лесі Українки. Інтер’єр закладу вражає: традиційні килими, писані тарілки та кольорові лампи у середньоазійському стилі та відкритий мангал.. В меню багато турецьких та грузинських національних страв. В меню Kapadokya, окрім асортименту піде, представлені салати, закуски, страви на мангалі та інші. У барному меню лише безалкогольні та гарячі напої.

Фото: KebabDash-КебабДаш, Tike Kiev, Кафе Даш — Cafe Dash, Ottoman house cafe, ESHAK, Istanbul Cafe & Restaurant, Turkish House Kiev, Чайхона БАЗАР — chillout cafe, Kapadokya

Головна фотографія: PASHA Turkish Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi