Пиріжки та пироги в закладах Києва: смачна випічка для затишної осені - PostEat

пошук

Пиріжки та пироги в закладах Києва: смачна випічка для затишної осені
23-09-2020 0 397


Пиріжки та пироги в закладах Києва шукала редакції PostEat. Аромат свіжоспечених пиріжків чи пирога здатен подолати осінню хандру та суттєво покращити настрій. Ми розшукали домашні пиріжки в ресторанах столиці, познайомились з асортиментом мережевих пиріжкових та пекарень й розповідаємо, які пироги можна скуштувати або замовити із доставкою додому.

DOM N10

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (99–225 грн), основні страви (165–545 грн), десерти (60–125 грн).

Страви: пиріжечки з м’ясом (2 шт.) – 49 грн, пиріжечки з цибулею та яйцем (2 шт.) – 40 грн, пиріжечки з тушкованою капустою (2 шт.) – 40 грн.

Напої: лимонад огірковий з лемонграссом – 95 грн, лимонад маракуйя з апельсином – 115 грн, какао-кава шейк – 135 грн, лавандова кава-глясе з вершковим морозивом – 95 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки (понеділок – п’ятниця: 10:00 – 13:00, субота – неділя: 10:00 – 15:00), резерв столів, літня тераса.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Ресторан знаходиться в 200-річній будівлі та розповідає історію інтелігентної та гостинної родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, відомий столичним гурманам своїми шедеврами в меню ресторану «Липський». В DOM N10 самостійно випікають пиріжки з трьома видами начинки — з м’ясом, з цибулею і яйцем та з тушкованою капустою.

Klukva&Brukva Terra

Де: вул. Велика Житомирська, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (120–220 грн), риба та м’ясо (170–280 грн), галушки та вареники (95–160 грн).

Страви: пиріжки з печінкою курчати, грушею та мармеладом з мадери – 40 грн, пиріжки зі щукою під соусом з хрону – 40 грн, пиріжки з цибулею, яйцем і травами під соусом зі щавлю – 40 грн, пиріжки з куркою та грибами – 50 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан інтелектуальної кухні від Вікторії Пархоменко, українська авторська кухня, меню побудоване на принципах локаворства, українські страви з традиційними рецептурами, гастрономічні сети, бізнес-ланчі.

Ресторан Klukva & Brukva рестораторки та гастрономічної експертки Вікторії Пархоменко більше п’яти років тому взяв на себе місію розвивати локальний продукт в Україні. Раніше ресторан працював на вулиці Антоновича, зараз проєкт відновив роботу на Великій Житомирській поряд із Пейзажною алеєю. В меню ресторану Klukva & Brukva представлені страви виключно з локальних продуктів, а меню засноване на принципах сезонності. До страв у ресторані пропонують хліб, який випікають в печі, а також пиріжки з різноманітними начинками. Пиріжки готують з печінкою курчати, зі щукою, з цибулею та яйцем і з куркою та грибами.

Хлебный

Де: вул. Хрещатик, 32; вул. Шота Руставелі, 16; вул. Велика Васильківська, 67/7; вул. Хрещатик, 15; вул. Богдана Хмельницького, 32.

Бюджет: ₴₴. Випічка (15–85 грн), холодні сендвічі (95–150 грн), сендвічі гарячі (95–120 грн).

Страви: пиріжок з м’ясом – 18 грн, пиріжок з яйцем та зеленню – 18 грн, пиріжок з вишнею та журавлиною – 18 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, лате – 55/75 грн, трав’яний чай – 40 грн, матча-лимонад – 110 грн.

Деталі: мережа кафе-пекарень, знаходяться в центрі Києва, стильний сучасний інтер’єр, свіжий хліб і випічка, сніданки увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away, доставка.

«Хлебный» — мережа столичних кафе-пекарень рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної. Цілий день можна у кафе-пекарнях можна замовити сирники, курячий бульйон, тости та боули. Щодня в закладі печуть круасани з начинками та класичні, слойки, пончики, ватрушки, пиріжки, булочки та даніші. Пиріжки печуть з м’ясом, з яйцем та зеленню й солодкі з вишнею та журавлиною.

Пиріжкова Тітка Клара

Де: вул. Січових Стрільців, 11; вул. Воздвиженська, 22; вул. Велика Васильківська, 44; вул. Саксаганського, 131; вул. Лисенка 10; вул. Велика Васильківська, 63, всі адреси.

Бюджет: ₴. Пиріжки (15–28 грн), салати (36–56 грн), десерти (35–65 грн).

Страви: пиріжок з капустою – 15 грн, пиріжок з грибами – 18 грн, пиріжок з персиком – 22 грн, пиріжок з маком – 19 грн, пиріжок з куркою та грибами – 24 грн, пиріжок з бараниною – 28 грн, пиріжок зі шпинатом та сиром – 23 грн, пиріжок з рибою – 25 грн.

Напої: імбирний чай – 30 грн, лимонад – 35 грн, компот – 30 грн, холодний лате – 39 грн.

Деталі: київська мережа пиріжкових, завжди свіжа випічка, лояльна цінова політика, великий вибір фірмових пиріжків, багато начинки в пиріжках, зручний to go формат, лимонади, салати take away.

«Тітка Клара» — мережа пиріжкових у яких завжди подають свіжу випічку. В закладі пропонують пиріжки з різними смаками — солодкі та солоні, пісні, бездріжджові. Також у закладі є кекси, штрудель яблучний, торти, чизкейк, пана кота та горішки зі згущеним молоком. Великі пироги в «Тітці Кларі» готують за попереднім замовленням із солоними та солодкими начинками.

Пироги та друзі

Де: провулок Євгена Гуцала, 3а; Спортивна площа, 1а, ТРЦ Gulliver; вул. Медова, 2 (аеропорт Жуляни); вул. Пушкінська, 20а; вул. Павлівська, 17; проспект Степана Бандери 26В (магазин METRO).

Бюджет: ₴₴. Несолодкі пироги (320–720 грн/1 кг), солодкі пироги (320–840 грн/1 кг).

Страви: пиріг з фетою, болгарським перцем, томатами, базиліком – 320 грн/1 кг, пиріг з картоплею, грибами і вершково-соєвим соусом – 360 грн/1 кг, кіш лорен – 400 грн/1 кг, пиріг з лимонним курдом та меренгою – 360 грн/1 кг, пиріг з чорницею на тісті філо – 360 грн/1 кг.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: пирогова, сніданки, повноцінне меню, сезонні страви, безкоштовна доставка по Києву, майстер-класи для дітей.

«Пироги та Друзі» — мережа столичних пирогових, яка налічує чотири локації в Києві. Через пироги творці закладу розповідають історії про країни, людей і традиції місць. В меню більше 20 видів солодких і солоних пирогів. Серед пирогів з солоною начинкою — пироги з капустою і грибами лисичками, з печінкою та томатами, з фореллю і шпинатом, а також спанакопіта і квадроформаджіо. У розділі солодких пирогів — яблучний, вишневий, малиновий, горіховий, безглютеновий з маком.

Пироговая «Николай»

Де: вул. Саксаганського, 26/26; вул. Б. Хмельницького, 35/1; вул. Сагайдачного, 37.

Бюджет: ₴₴. Несолодкі пироги (320–760 грн/1 кг), солодкі пироги (360–400 грн).

Страви: пиріг з овочами та сиром фета – 440 грн/1 кг, пиріг з бараниною – 480 грн/1 кг, пиріг з лісовими ягодами – 360 грн, пиріг з вишнею – 400 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа пирогових, безкоштовна доставка від 10 пирогів, бонуси на день народження, основне меню по тижнях, сніданки з 09:00 до 12:00.

Мережа пирогових «Николай» вже 10 років пропонує киянам фірмові пироги, які готують виключно з натуральних продуктів, а начинки робить зі свіжого м’яса і риби, овочів і ягід. Всі три локації пирогових знаходяться на правому березі міста — в районі метро «Університет», біля площі Льва Толстого та на Подолі. Є можливість замовити пироги напередодні, їх спечуть спеціально для вас до зручного вам часу.

Фото: Facebook DOM N10, Klukva&Brukva, Хлебный, Пиріжкова Тітка Клара, Пироги та друзі, Пироговая «Николай».

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi