Пісне меню у преміум-ресторанах Києва - PostEat

пошук

Пісне меню у преміум-ресторанах Києва
06-03-2020 0 188


Редакція PostEst дізналась, яке пісне меню у преміум-ресторанах Києва пропонують цьогоріч. Багато ресторанів столиці на час Великого посту ввели спеціальне пісне меню, страви з якого готують на основі овочів, фруктів і зелені. Шеф-кухарі столичних преміум-закладів знайшли небанальні смакові поєднання і урізноманітнили знайомі страви за допомогою цікавих соусів — постіться смачно і куштуйте нові страви в улюблених закладах.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Де: вул. Січових Стрільців, 82

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (197–497 грн), домашня паста і ризото (189–397 грн), піца (109–377 грн).

Страви: капоната у запеченому перці – 137 грн, свіжий шпинат із буряком і фісташками – 197 грн, панцанела з двома видами квасолi – 237 грн, полента з капонатою і капустою кале – 157 грн, гречані спагеті aglio olio – 197 грн, піца з артишоками – 398 грн, крем-суп із топінамбура зі шпинатом та чорним трюфелем – 327 грн, кокосова пана кота з манговим соусом – 167 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан із власною енотекою, відзначеною Wine Spectator, три поверхи, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власною енотекою, відзначений двома келихами Wine Spectator. Заклад є втіленням головних сімейних італійських традицій, де створений особливий комфорт для кожного гостя. В меню Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa представлені сім видів моцарели, хліб власної випічки, вишукані закуски, різноманіття домашньої пасти та ризото і понад десять видів піци. В пісному меню, яке підготували в ресторані, ви знайдете закуски, піцу, пасту, суп та десерти — пропонують панцанелу з двома видами квасолi, гречані спагеті aglio olio, піцу з артишоками та кокосову пана коту з манговим соусом.

Gatsby Restaurant

Де: бульвар Лесі Українки, 34

Бюджет: ₴₴₴. Салати (198–395 грн), основні страви (198–674 грн), стейки в хоспері (94–396 грн/100 г).

Страви: брускети: з авокадо та печерицями, маринованим перцем та песто – 234 грн, сівід салат з авокадо – 165 грн, фреш-рол з авокадо та огірком – 190 грн, мінестроне – 132 грн, крем-суп із кабачка, шпинату та авокадо – 164 грн, локшина з овочами WOK – 168 грн, ризото з грибами – 236 грн, маковий пиріг з фундуком та сорбетом – 196 грн.

Напої: імбирний лимонад – 90 грн, грейпфрутовий фреш – 98 грн, еспресо – 65 грн, м’ятний джулеп б/а – 124 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні, знаходиться на Печерську, вишуканий інтер’єр, шеф-кухар В’ячеслав Ісаєв, шеф-бармен Артем Антонов, морепродукти, стейк із хоспера, азійські страви, барна карта, коктейлі, винна карта, тераса, сцена з великим LED екраном, підходить для банкетів, резерв столів, парковка.

Gatsby Restaurant — ресторан авторської кухні на Печерську. Інтер’єр виконаний в поєднанні американської розкоші з сучасним звучанням. В меню Gatsby Restaurant представлені найрізноманітніші страви з різних гастрономічних культур в несподіваному авторському виконанні. У пісному меню шеф-кухар В’ячеслав Ісаєв представив вишукані закуски, супи, основні страви та десерти — пропонують спробувати сівід салат із авокадо, ризото з грибами, маковий пиріг із фундуком та сорбетом.

Mr.Zuma

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (198–1815 грн), основні страви (395–1995 грн), десерти (65–998 грн).

Страви: авокадо темпура з ден місо соусом – 165 грн, ахі поке з фруктів та овочів – 325 грн, карамелізований тофу з рисом та шиїтаке – 165 грн, едамаме з морською сіллю – 145 грн, рол із кіноа, манго, авокадо та перцем – 295 грн, салат із томатами чері та кумкватом – 295 грн, смажений рис з овочами та шиїтаке – 165 грн, локшина тонкацу – 195 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: японська кухня, шеф-кухар Костянтин Ребекевша, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ Gulliver з унікальним меню, яке склав Ллойд Робертс (шеф-кухар мережі закладів Nobu по всьому світу). Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. Меню ресторану оновлюється кожен сезон — зараз в Mr. ZUMA діє велике пісне меню, в якому ви знайдете різноманітні східні страви. Пропонують спробувати ахі поке з фруктів та овочів, едамаме з морською сіллю, локшину тонкацу та карамелізований тофу з рисом і шиїтаке.

ШОТІ

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Салати (129–269 грн), основні страви (199–559 грн), сири та десерти (49–299 грн).

Страви: запечена цвітна капуста; подається на соусі баже – 129 грн, мариновані гриби шіїтаке у соусі кіндзмарі з часником та перцем чилі – 249 грн, хінкалі з грибами – 29 грн/1 шт., хачапурі пхловані зі шпинатом, цибулею та кінзою – 279 грн, овочеве оджахурі – 129 грн.

Напої: еспресо – 59 грн, чай з волоськими горіхами – 79 грн, гранатовий фреш – 269 грн.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

«ШОТІ» — заклад високої грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Дістатись до ресторану легко — варто лише повернути з гамірного ділового центру на вулицю Мечникова. Назва ресторану походить від назви грузинського хліба шоті. Такий хліб випікають у спеціальній кам’яній печі – саме така прикрашає одну із зал ресторану. В лаконічному пісному меню представлені овочеве оджахурі з картоплею, королівськими печерицями, солодким перцем та перцем чилі, хінкалі з грибами та хачапурі пхловані зі шпинатом.

Corvina

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (110–378 грн), паста, равіолі, ризото (96–296 грн), риба та морепродукти (348–1350 грн).

Страви: піца овочева – 175 грн, тальятеле з грибами та шпинатом – 168 грн, капоната – 165 грн, смажені гливи з полентою – 145 грн, лакса овочева з грибами – 152 грн, брускета з артишоками та авокадо – 122 грн, салат із запеченим баклажаном, шпинатом і томатами чері – 145 грн, хумус із буряком, печеними овочами та хрумкою фокачею – 197 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, розташований на Оболоні, стильний інтер’єр, кілька зал, велика кількість місць для гостей, традиційна тосканська піца, крудо-бар, страви у хоспері, велика винна карта, дві винні кімнати, послуги професійного сомельє, літня тераса, резерв столів.

Corvina — ресторан сучасної італійської кухні на Оболоні. Меню Corvina змістовне і детально розкриває італійську кухню в усіх аспектах. У ресторані готують традиційну тосканську піцу, різні види пасти, салати, а також класичні італійські й авторські десерти. Винна карта ресторану налічує більше 100 найменувань вина з різних регіонів Італії. В пісному меню пропонують салат із запеченим баклажаном, хумус з буряком, брускету з артишоками, тальятеле з грибами та сицилійське овочеве рагу капоната.

VaBene Bistro

Де: вул. Б. Хмельницького, 19/21

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (100–550 грн), паста (115–630 грн), страви з м’яса (210–1650 грн).

Страви: карпачо із томатів з мусом із авокадо – 205 грн, салат із печеними овочами та кіноа – 125 грн, спагеті путанеска – 275 грн, полента трюфельна з білими грибами – 315 грн, яблуко запечене з медом та горіхами – 155 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, розташований в центрі Києва, сучасний інтер’єр, VIP-зала, сніданки, колекція вин, піца-меню, формат take away, дитяче меню, літня тераса, сезонні пропозиції в меню, спеціалітети від шефа, вина побокально, резерв столів.

Італійський ресторан VaBene Bistro знаходиться в центрі столиці, поруч з Оперним театром, в бізнес-центрі Leonardo. Більшість інгредієнтів для традиційних італійських страв ресторану постачають з Італії. В основному меню VaBene Bistro представлено 12 видів пасти з різноманітними інгредієнтами, ризото, брускети, карпачо, тартари і піца. В пісному меню ви знайдете карпачо із томатів з мусом із авокадо, спагеті путанеска та поленту трюфельну з білими грибами.

 

Фото Facebook: Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Gatsby Restaurant, Mr.Zuma, ШОТІ, Corvina, VaBene Bistro

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi