Поке у закладах Києва: де шукати страву гавайської кухні у столиці - PostEat

пошук

Поке у закладах Києва: де шукати страву гавайської кухні у столиці
19-02-2020 0 1611


Де шукати поке у закладах Києва, дізнавалась редакція PostEat. До переліку улюблених страв з сирої риби — тартару, сашимі, севіче — у багатьох українських гурманів додалось і поке.

Ця закуска родом з Гавайських островів вже завоювала всю Америку і «вирушила» підкорювати країни Європи. В основі поке (що перекладається з гавайської мови як «різати») — сира риба або морепродукти, а для вегетаріанців передбачений варіант із сиром тофу. Дрібні кубики тунця, лосося, восьминога або інших морепродуктів заправляють соєвим соусом, васабі або понзу, за бажанням змішують з огірками, авокадо, бобами едамаме або прикрашають водоростями норі і викладають у миску на приготований на пару рис для суші. На Гаваях поке зазвичай вживають саме з цим гарніром, однак шефи в різних частинах світу сервірують його з кіноа, з локшиною із цукіні та з сезонними овочами.

Які поке у закладах Києва пропонують скуштувати столичні шефи, читайте в нашому матеріалі.

Fish&Pussycat Sushi Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴₴. Закуски і салати (142–328 грн), роли (295–395 грн), поке (275 грн), хоспер (157–82 грн).

Страви: поке кіноа з тунцем і яйцем – 275 грн, поке з лососем, авокадо гриль, яйцем та грецьким йогуртом – 275 грн, поке з креветкою, едамаме, м’яким яйцем – 275 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, трав’яний чай – 65 грн, лимонад груша-бергамот – 89 грн, селеровий фреш – 135 грн.

Деталі: каліфорнійський суші-бар, проєкт команди Ігоря Сухомлина (Mimosa Brooklyn Pizza), сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 15:00), кілька зал, літня тераса європейського типу, винна карта, японське пиво, кава на рослинному молоці, pets friendly

Fish&Pussycat Sushi Bar — перший в країні ресторан з концепцією «каліфорнійських суші», які давно популярні за океаном. В меню — роли з рибними і морськими делікатесами, рибні та вегетаріанські японські закуски, а також м’ясні та рибні страви в хоспері. В Fish&Pussycat Sushi Bar ви можете спробувати три поке — з кіноа, тунцем і яйцем; із лососем, авокадо гриль, яйцем та грецьким йогуртом; а також з креветкою, едамаме та м’яким яйцем.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (160–310 грн), роли (210–530 грн), страви з риби (400–2550 грн), десерти (160–250 грн).

Страви: боул лосось із соєво-імбирним соусом – 145 грн, боул креветка з соусом васабіко – 150 грн, боул тунець із соусом татакі – 195 грн, боул seafood in lemongrass sause – 150 грн, боул курка в теріякі – 115 грн.

Напої: Pamela – 210 грн, Gunpowder – 200 грн, Porn Star – 310 грн, Tender Lavender – 180 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні в центрі Києва, проект холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, морські делікатеси, поке-боул меню, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проект міжнародного холдингу Bulldozer Group, який отримав світову славу серед поціновувачів ресторанного мистецтва. Головна концепція закладу – їжа та танці. Меню ресторану розроблене шеф-кухарем ресторану Олександром Алфімовим, який з легкістю втілює в життя будь-які бажання гостей Not Only Fish. Гості ресторану самостійно обирають основу поке боулу (паровий рис, кіноа або локшину соба), яку доповнюють головним інгредієнтом. Поке пропонують з лосося, креветки, тунця, курки та асорті  морепродуктів. До поке боулу за бажанням можна додати овочевий топінг: авокадо, норі, кукурудзу, листя айсберга, чилі, едамаме, огірок, редис та кінзу.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125–485 грн), основні страви (265–998 грн), десерти (215–298 грн).

Страви: поке з лосося з японським майонезом – 345 грн, поке з тунця з авокадо – 485 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби і морепродуктів. Таких молюсків, як кальмар, гребінець, каракатиця і восьминіг, можна замовити свіжими, і шеф-кухар приготує їх за вашим побажанням. В меню ви знайдете два види поке — з лосося з японським майонезом та з тунця з авокадо.

 

Рибку з‘їсти. Sushi&Bowl

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 41

Бюджет: ₴₴. Роли (158–228 грн), поке (178 грн).

Страви: поке з креветками – 178 грн, поке з лососем – 178 грн, поке з вугром – 178 грн.

Напої: вода н/г – 33 грн, пепсі – 33 грн.

Деталі: суші-ресторан, група ресторанів REST EMOTION, знаходиться на Подолі, свіжа риба, роли, формат take away, доставка.

«Рибку з‘їсти. Sushi&Bowl» — суші-ресторан на Подолі. Він належить до групи ресторанів REST EMOTION (італійське кафе «Тісто, сир і тітка Белла», Naprosecco, «Ой, мамо! Це було в Тбілісі»). Заклад дуже стильний — ви можете поласувати улюбленими ролами, роздивляючись яскраві графіті на стінах. У закладі готують улюблені багатьма роли «Філадельфія» та поке з риби — можна скуштувати поке з креветками, з лососем та з вугром.

GRANDFISH

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 102

Бюджет: ₴₴. Роли (149–249 грн), салати (99–149 грн), сендвіч (69–89 грн).

Страви: поке зі слабосолоним лососем – 149 грн, поке з тунцем татакі – 149 грн, поке з грибами гливами і сиром тофу – 119 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: суші та салат бар, знаходиться в центрі міста, невеличка зала, сніданки, рибні страви, десерти, take away.

Суші та салат бар GRANDFISH розташувався на колишній локації ресторану здорового харчування Simple. Невелике затишне приміщення ресторану оформлене в чорно-білих кольорах, також в інтер’єрі використали натуральне дерево та живі рослини. В меню ресторану GRANDFISH представлені класичні сніданки, салати, рибні закуски та сендвічі, паста, роли та десерти. Ви можете замовити поке зі слабосолоним лососем, з тунцем татакі або вегетаріанський варіант з грибами гливами і сиром тофу.

Фото: Fish&Pussycat Sushi Bar, Not Only Fish, Catch Seafood Restaurant, Рибку з‘їсти. Sushi&Bowl, GRANDFISH

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi