Полуничне меню в ресторанах Києва: смакуємо соковите літо. Частина 1 - PostEat

пошук

Полуничне меню в ресторанах Києва: смакуємо соковите літо. Частина 1
27-06-2019 0 2651


Полуничне меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Літо та полуниця — завжди разом. Яскрава та соковита ягода неминуче стає важливою частиною літнього раціону майже кожного року. І якщо вдома ми зазвичай обмежуємося звичним поєднанням полуниці з вершками та цукром, то у ресторанах створюють цілі меню на основі полуниці, і страви в них — найрізноманітніші. Від полуничних салатів та супів до спрінг-ролів та десертів — ми відшукали для вас найцікавіше.

Panna Pasticceria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 6/11.

Бюджет: ₴₴. Супи (69-119 грн), основні страви (295-369 грн), паста (129-279 грн), морозиво (145-269 грн).

Їжа: салат «Фраголе» — 169 грн, фрітеле з полуницею — 159 грн, полунично-лавандовий шу — 69 грн.

Напої: полуничний лимонад — 55 грн, Космополітен —95 грн, молочний коктейль з полуницею та вершками — 89 грн.

Деталі: італійська кухня, пастічерія, остерія, джелатерія, за кожен напрямок в ресторані відповідає шеф-кухар італієць, літня тераса, цукерки ручної роботи, спеціальні десерти на основі джелато, сніданки з 8:00.

Ресторан Panna Pasticceria — це маленька сицилійська оаза в центрі столиці, що зібрала у собі усе найсмачніше з сонячної Італії — джелато, ароматну випічку, аранчіні, пасту, ризото… У полуничному меню тут — класичні італійські страви з додаванням полуниці: гаряча ароматна закуска ортолано, салат «Фраголе», класичні італійські оладки фрітеле, а також десерти — тірамісу, полуничний верен, кростата з полуницею та полунично-лавандовий шу.

Kachorovska Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 14; вул. Боричів Тік, 35а.

Бюджет: ₴. Сирники (87 грн), салати (105 грн), авокадо-тости (120 – 150 грн).

Їжа: сінабон з полуницею – 35 грн, чіа пудинг з полуничним соусом – 85 грн, салат з авокадо та полуницею – 105 грн, сирники з полуничним соусом – 87 грн.

Напої: капучино – 42/ 55 грн, лате – 44/ 57 грн, еспресо – 37 грн, Хенд Брю – 45/ 75 грн.

Деталі: простір, що поєднує в собі дві концепції – магазин взуття та аксесуарів бренду Kachorovska і кав’ярню зі свіжою випічкою та чудовими кавовими напоями; локації в Києві та Одесі, корисні сніданки, формат take away, страви з-під ножа, сніданки цілий день.

Kachorovska Café — дві затишні кав’ярні зі стильним інтер’єром від засновників українського бренда взуття та сумок Kachorovska. Тут страви готуються з-під ножа з використанням свіжих сезонних продуктів. У полуничному меню можна найти запашні сінабони та сирники, чіа пудинг з полуничним соусом, салат з авокадо та полуницею тощо.

Très Branché — restaurant à la mode

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лисенка, 4.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (102 – 183 грн), страви з риби та жаб (418 – 596 грн), десерти (110 – 155 грн).

Страви: салат з полуницею, сиром рокфор та жамбоном – 257 грн, ескалоп фуа-гра з пряним панкейком та полуничним кремом – 373 грн, полуничний гаспачо з морозивом – 125 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан французької кухні, розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Famille Tres Franсais, дитяче меню, власна випічка, оригінальний яскравий інтер’єр, сніданки і бранчі з 08:00 до 12:00 та з 16:00 до 18:00 по буднях (з 08:00 до 16:00 по вихідних), бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00 (меню оновлюється щочетверга), раклет-меню, п’єрад-меню, майстер-класи для дітей, фестивалі та тематичні заходи, тераса.

Ресторан Très BRANCHÉ просякнутий атмосферою сучасної розкутої Франції зі стріт-артом, графіті, модою та дизайном. Та про класичну французьку вишуканість тут не забули. У полуничному меню Très BRANCHÉ є такі страви, як ескалоп фуа-гра з пряним панкейком та полуничним кремом, полуничний гаспачо з морозивом та качине магре з аспарагусом та полуничним соусом.

Aroma Espresso Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ділова, 5.

Бюджет: ₴₴. Десерти (30 – 95 грн), сніданки (65 – 175 грн), гарячі напої (32 – 72 грн).

Їжа: вівсяна каша з полуницею – 83 грн, полуничний чизкейк – 95 грн, полуничний тарт – 95 грн.

Напої: еспресо макіато –42 грн, лате – 72 грн, капучино –  53 грн, полуничний чай – 60 грн.

Деталі: позиціонує себе як мережу закладів з найсмачнішою кавою на зернах власного обсмаження, multi-cuisine, швидке обслуговування, власна кондитерська, паркінг, тераса, формат take away, доставка.

Aroma Espresso Bar — це ізраїльська мережа кав’ярень, відома смачною кавою на зернах власного обсмаження та здоровими, збалансованими стравами, які можна придбати у форматі take away. Полуничне меню тут включає тарти та чизкейки, а також полуницю з вершками та вівсянку.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (135 – 445 грн), основні страви (199 – 1200 грн), десерти (60 – 215 грн).

Страви: брускета з полуницею – 240 грн, полуничний салат з прошуто та козячим сиром – 245 грн, полуничний суп – 180 грн, полуничний еклер з маскарпоне – 190 грн.

Напої: полуничний сік – 140 грн, полуничний лимонад – 95 грн, коктейль «Полуничний Bazil» – 180 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, шеф-кухар Олександр Абрамов, шеф-бармен Євген Толмачов, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» на березі Дніпра відкриває зі своїх панорамних вікон дивовижний краєвид на річку. Тут гостям пропонують класичні страви європейської та середземноморської кухонь з акцентом на рибу і морепродукти. А у полуничному меню – хрусткі брускети з креветками, страчателою, полуницею та томатним песто; салат з полуницею, прошуто та козячим сиром; полуничний суп, вареники з полуницею тощо.

Klukva&Brukva

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 16.

Бюджет: ₴₴. Супи (80 – 150 грн), риба та м’ясо (150 – 280 грн), бургери (160 – 190 грн), галушки та вареники (95 грн – 150 грн).

Страви: спрінг-роли з полуницею – 120 грн, салат зі шпинату і полуниці з карпатським сиром та карамелізованими горіхами – 150 грн, холодний полуничний суп з морозивом із ряжанки – 150 грн.

Напої: полуничне смузі з базиліком 90 грн.

Деталі: ресторан інтелектуальної кухні від Вікторії Пархоменко, українська кухня, меню побудоване на принципах локаворства, українські страви з традиційними рецептурами, гастрономічні сети, бізнес-ланчі, фіналіст ресторанної премії  «СОЛЬ» 2017 у номінації «Найкращий ресторан української кухні».

Klukva&Brukva – ресторан інтелектуальної кухні з українським колоритом. Тут віддано сповідують філософію локаворства: «їмо своє та за сезоном». Кухарі готують національні страви за традиційними рецептурами з органічних продуктів, вирощених на фермах неподалік Києва. У сезонному меню – спрінг-роли з полуницею, фермерськими огірками, шпинатом та крем-сиром; салат зі шпинату і полуниці з карпатським сиром та карамелізованими горіхами; холодний полуничний суп з морозивом із ряжанки.

Фото: Facebook Panna Pasticceria, Kachorovska Cafe, Très Branché — restaurant à la mode, Aroma Espresso Bar KIEV, Маяк, Klukva&Brukva

Головна фотографія (колаж): Panna PasticceriaKachorovska CafeTrès Branché — restaurant à la mode

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi