Полуничний сезон в ресторанах Києва: цікаві страви з головною сезонною ягодою - PostEat

пошук

Полуничний сезон в ресторанах Києва: цікаві страви з головною сезонною ягодою
01-06-2020 0 1239


Полуничне меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Літо та полуниця — завжди разом, тому яскрава та соковита ягода стає важливою частиною літнього раціону. В ресторанах столиці щороку створюють цікаві авторські меню на основі полуниці — від полуничних салатів та супів до піци та десертів. Ми відшукали для вас найцікавіші полуничні страви цього літа.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (38–268 грн), паста і ризото (142–198 грн), піца та фокача (48–215 грн), десерти (48–145 грн).

Страви: карпачо з полуниці з ванільним морозивом – 98 грн, полуничний мільфей з маскарпоне – 124 грн, полуничний суп – 135 грн, сезонний салат з прошуто та полуницею – 155 грн, тартар з тунця та полуниці – 198 грн.

Напої: полуничний лимонад – 75 грн, полуничний дайкірі – 110 грн, полуничний апероль сприц – 145 грн, полуничний мохіто – 131 грн, полуничний мохіто б/а – 85 грн.

Деталі: італійське кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, винна шафа, велика винна карта, крафтове лімончелло, лимонади власного приготування, класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан «Буффаліно» знаходиться в історичному та діловому центрі столиці. Меню ресторану розробив досвідчений бренд-шеф Марк Вербицький, головний акцент зроблено на домашній італійській кухні. В кожному розділі закусок, салатів, основних страв можна знайти нові цікаві смаки та вже знайому й улюблену італійську класику. Літній сезон в закладі зустрічають полуничним меню зі стравами та напоями з цією ягодою.

Кухмейстер

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴. Салати (140–255 грн), основні страви з м’яса (155–375 грн), десерти (35–120 грн).

Страви: салат з полуницею, горгондзолою, авокадо та копченою качиною грудкою – 187 грн, севіче з полуниці, тунця та авокадо – 178 грн, сабайон з полуницею – 95 грн, улюблені млинці куха з полуницею та вершковою сметаною – 128 грн, полуничне семіфредо – 65 грн, краш «Павлова» з полуницею – 120 грн.

Напої: коктейль Barbarella – 150 грн, лимонад полуниця-лемонграс – 80 грн, коктейль Radisson – 150 грн.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, колекція вин, коктейльна карта, камін, літня тераса, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. В сезонному меню ви знайдете салат та севіче з полуницею, а також ніжні полуничні десерти.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165–399 грн), холодні закуски (160–420 грн), страви на мангалі (135–385 грн/100 г).

Страви: вареники з полуницею – 120 грн, полуничний суп – 240 грн, меренговий рулет з полуницею – 138 грн, еклери з полуницею – 210 грн.

Напої: полуничний лимонад – 65 грн, полуничний смузі – 80 грн, полуничний дайкірі – 115 грн, полунична маргарита – 185 грн, полуничний мохіто – 165 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

«Маяк» — розкішний ресторан на березі Дніпра, з панорамних вікон якого відкривається дивовижний краєвид. В меню ресторану «Маяк» – авторські гарячі страви, холодні та гарячі закуски, супи, салати, десерти, страви з риби та морепродуктів. В полуничному меню ви знайдете ніжний полуничний суп, повітряний меренговий рулет з полуницею, пухкі вареники з полуницею та еклери з полуницею.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 82

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (212–457 грн), домашня паста і ризото (217–590 грн), піца (109–398 грн).

Страви: біла піца з полуницею та горгондзолою – 398 грн, мус з білого шоколаду зі свіжою полуницею – 167 грн, панакота з полуничним джемом та ягодами – 175 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан із власною енотекою, відзначеною Wine Spectator, три поверхи, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власною енотекою, відзначений двома келихами Wine Spectator. Заклад є втіленням головних сімейних італійських традицій, де створений особливий комфорт для кожного гостя. В меню Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa представлені сім видів моцарели, хліб власної випічки, вишукані закуски, різноманіття домашньої пасти та ризото і понад десять видів піци. Цього літа в ресторан пропонують спробувати білу піцу з полуницею та горгондзолою.

Très Branché — brunch café à la mode

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лисенка, 4

Бюджет: ₴₴. Бранчі (175–198 грн), круасани, сендвічі та тости (15–142 грн), салати (165–268 грн).

Страви: десерт фрез’є – 67 грн, шпинатний салат з полуницею, горіхами, фермерським сиром і домашнім полуничним лимонадом – 168 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: бранч-кафе, заклад сім’ї ресторанів Très Franсais, розташований у центрі Києва, французькі спеціалітети, свіжа випічка, оригінальний яскравий інтер’єр, майстер-класи для дітей, фестивалі та тематичні заходи, тераса, барне меню, винна карта.

Très BRANCHÉ — повноцінне бранч-кафе в центрі міста, де можна смачно поснідати з самого ранку і до пізнього вечора. Різноманіття страв задовольнить бажання кожного гурмана — тости, круасани, сендвічі, сирники, вафлі, панкейки, бургери та каші. Полуничну тему в закладі представляють шпинатний салат з полуницею, горіхами, фермерським сиром і домашнім полуничним лимонадом та десерт фрез’є з бісквіта женуаз, вершкового крему і полуниці.

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (38–386 грн), салати (112–396 грн), паста і ризото (176–398 грн).

Страви: салат з копченим курчам, гострим манго, авокадо та полуницею – 188 грн, салат з хамоном і полуницею під медово-гірчичним соусом з сиром фета та мигдалевими пластівцями – 98 грн.

Напої: американо – 38 грн, матча лате – 70 грн, лимонад грушевий – 76 грн, коктейль Negroni – 180 грн.

Деталі: страви італійської кухні, працює цілодобово, сніданки, ланчі по буднях з 12:00 до 17:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

В ресторані класичної та авторської італійської кухні Under Wonder гості можуть поживно поснідати, пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр і красиві подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей в будь-який час доби. В основному меню цього літнього сезону пропонують звернути на салат з копченим курчам, гострим манго, авокадо та полуницею.

Фото: Facebook Буффаліно, Кухмейстер, Маяк, Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Très Branché — brunch café à la mode, Under Wonder.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi