Преміумресторани Києва для новорічного корпоративу - PostEat

пошук

Преміумресторани Києва для новорічного корпоративу
02-11-2021 0 3688


Преміумресторани для новорічного корпоративу шукала редакція PostEat. На календарі вже листопад, отже, саме час розпочати активні пошуки відповідної локації для новорічного корпоративу. І чим раніше ви визначитеся з рестораном для новорічного корпоративу, тим краще – адже найкращі варіанти бронюють першими. Ми підібрали для вас 6 преміумресторанів з різними кухнями та форматами, щоб ви могли підібрати оптимальний варіант для свого свята.

PM Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: пате з кролика та виноградним кулі – 240 грн, сашимі лакедра з трюфелем і соусом понзу-шисо – 550 грн, салат зі смаженим лобстером, тунцем під соусом страчателла – 1100 грн, тигрові креветки з броколі гриль в устричному соусі – 400 грн, восьминіг з пак-чой, томатами чері в карамелі ден-місо – 680 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Новорічний корпоратив — найочікуваніша та найулюбленіша вечірка року! Правильно обрана локація — це 90% успіху її проведення, це неймовірна святкова атмосфера, яскраві емоції та приємні спогади на цілий рік. Ресторан PM Hall — ідеальне місце для корпоративного заходу, де команда професіоналів запропонує для вас різноманітні варіанти організації вашого свята та допоможе створити справді незабутній вечір для вашої компанії. Вишуканий інтер’єр ресторану PM Hall підкреслить елегантність гостей та подарує неймовірну феєрію відчуттів. Затишні VIP кімнати підійдуть для свят невеличких колективів, де атмосфера приватності, смачні страви та першокласний сервіс перевищать ваші очікування. Додаткова інформація за номером +380687701111.

Premier Palace Hotel Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бул. Тараса Шевченка /вул. Пушкінська, буд. 5-7/29

Бюджет: від 3500 грн на 1 особу з безлімітним баром

Меню: Бренд-шеф готелю Вікторія Ончева розробила три варіанти новорічного меню для вишуканих святкувань. ROYAL HISTORY MENU – мікс традиційних та авторських страв з унікальним поєднанням смаків та текстур (3500 грн/1 гостя). NEW MILLENNIUM MENU – розмаїття оригінальних ф’южн страв в авторській інтерпретації (4000 грн/1 гостя). GOLDEN AGE MENU – вишукані банкетні страви з розкішною подачею, які вражають комбінацією смаків (4500 грн/1 гостя). В кожне новорічне меню входить безлімітний бар на три години: алкогольні та безалкогольні напої в асортименті.

Деталі: З грудня 2021 до 15 січня 2022 року Premier Palace Hotel Kyiv запрошує провести незабутній новорічний корпоративний захід – святкування в самому серці столиці, вишукані зали та кулінарний супровід, ретельна організація свята, зручний паркінг, п’ятизірковий сервіс та безпека.

Для святкування готель пропонує свої дві преміальні локації:

Італійський панорамний ресторан Terracotta (від 50 гостей) – це вишукана атмосфера європейської класики з вражаючою панорамою історичного центру. Розташований на 8 поверсі готелю.

Елегантний Гранд Хол «Софіївський» (від 80 гостей) – це багатофункціональний простір з можливостями від конференц-залу до залу кінотеатру.

Для організації ідеального свята у Premier Palace Hotel Kyiv пропонують:

  • Послугу проведення експрес-тестування усіх учасників заходу перед його початком
  • Базовий набір обладнання: світло, звук, сцена
  • Особистого івент-менеджера заходу
  • Підземний паркінг готелю

Забронювати найкращу дату для новорічного корпоративну можна за номерами: +380442441200, +380977129239

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: вітело тонато з каперсами, в’яленими томатами – 315 грн, салат з тунцем з азіатською заправкою – 455 грн, голубці з краба під соусом моцарела-базилік – 385 грн, зелені равіолі з морською рибою – 265 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь. Місця для проведення свята тут достатньо — в закладі два поверхи, дві тераси на 50 та 120 гостей і дві банкетні зали. Просторе приміщення 1-го поверху з панорамними вікнами і виходом на терасу може прийняти на банкет 110 гостей, на другому поверсі ресторану є вихід на балкон і можливість провести банкет на 60 гостей. Камерні сімейні свята (до 20 осіб) можна проводити в малій банкетній залі та у великій банкетній залі, які вміщують до 30 персон.

ПРАГА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: фюме з півня – 220 грн, крудо з риби та морепродуктів – 1200 грн, французький салат з креветками, індичкою та авокадо – 287 грн, сібас з картопляним кремом, шпинатом та трюфельною олією – 452 грн.

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки, дитяче меню, банкетні пропозиції.

«Прага» — це вишуканий ресторан, який розташований в старовинному будинку на березі озера в Голосіївському парку. Це затишний ресторанний комплекс, де для гостей створили найкомфортніші умови відпочинку. Ресторан має кілька зал з індивідуальною стилістикою: велика й світла «Центральна зала» (до 100 гостей), «Веранда» з внутрішнім двориком та фонтаном (на 100-120 гостей) та оригінальна зала «Оранжерея» (до 50 гостей). Меню ресторану з більш ніж 60–річною історією складається зі страв європейської, італійської та японської кухонь.

Ресторан «Тераса» (Бутік-готель «Воздвиженський»)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 60а, б.

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: севіче з морського гребінця сен-жак, зі свіжою малиною, цибулею сібулет та соусом з кунжутної олії – 375 грн, ніжна бурата з виноградним конфітюром, тархуном, зернами гранату та волоським горіхом – 290 грн, салат з копченим яловичим язиком, артишоком і соусом тонато – 290 грн, соте з рапанів у вершковому песто з грінками з чіабати – 295 грн.

Деталі: класичний ресторан європейської кухні, авторські страви від шефа, українське меню, вина побокально, дитяче меню, банкетне меню, сад і панорамна тераса на даху, сніданки, внутрішній дворик, резерв столів.

Ресторан «Тераса» в бутик-готелі «Водзвиженський» розташований на мальовничій алеї біля Андріївського узвозу. В готелі пропонують 6 локацій, які можуть бути використані для вашого святкування: панорамна тераса на даху готелю з приголомшливим видом на Поділ, затишна рожева ротонда на садових схилах для 10 гостей, мала вітальня на 5 поверсі готелю з виходом в сад та на панорамну терасу (до 18 осіб), арт-простір Chambre для коктейльної-вечірки або фуршету на 18 осіб; внутрішній зал ресторану «Тераса» з виходом у внутрішній дворик, а також банкетна зала – найбільший простір з власним виходом в сад.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: тартар з дорадо з манго та авокадо – 255 грн, морські гребінці на зеленому пюре з трюфельним соусом – 438 грн, соте з морепродуктів – 895 грн, томлена ніжка ягняти з кускусом – 590 грн.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, сніданки, шоу-кухня, велика винна шафа, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Заклад складається з трьох зал та двох терас, які розташовані на двох поверхах із загальною посадкою близько 500 гостей. В інтер’єрі використано багато натурального дерева та живих рослин, а мідні інсталяції створюють особливу теплу атмосферу. Ресторан підходить для святкування особливих подій — перевагами локації є можливість трансформування зал, стильний інтер’єр, різноманітне меню, велика винна карта та бездоганне обслуговування.

Фото: Facebook PM Hall, Terracotta Restaurant, «Маяк», «ПРАГА», Ресторан «Тераса», Villa Riviera.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi