Просто з полум’я: страви з печі в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Просто з полум’я: страви з печі в ресторанах Києва
26-11-2019 0 2078


Приготування в печі робить будь-яку страву особливо смачною, тому що вона просочується легким ароматом диму та має більш насичений і виражений смак. Хрустка скоринка піци чи пирога, рум’яний і соковитий стейк, ароматна печеня та ніжна риба — всі ці страви виходять дуже смачними, якщо їх готувати саме в печі. Які страви з печі в ресторанах Києва ви можете спробувати вже сьогодні, читайте в нашому матеріалі.

Веранда на Днепре

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–1200 грн), авторські гарячі страви (95–2500 грн), десерти (35–450 грн).

Страва: томлена фермерська качка з медовими яблуками – 598 грн, гомiлка молодого ягняти з печеною картоплею та білими грибами – 768 грн, тальятеле з телячими щічками в перцевому соусі – 398 грн, свинячі ребра в тайському соусі – 350 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція: перший поверх займає вишуканий ресторан, другий поверх відведений під лаунж-зону, а на третьому поверсі розташована видова тераса. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. Страви в «Веранде на Днепре» готують зокрема в тандирі, печі та на відкритому вогні. Спробуйте запечену гомiлку молодого ягняти з печеною картоплею та білими грибами.

QUEEN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165–830 грн), гарячі закуски (210–930 грн), меню дров’яної печі (210–1900 грн).

Страви: фокача з тартаром із телятини та червоною ікрою – 390 грн, пінза з мортаделою та трюфельним шпинатом – 420 грн, камамбер із трюфельним медом запечений в печі з інжиром – 420 грн, стейк Тамагавк – 590 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Lounge-ресторан на другому поверсі комплексу QUEEN приймає гостей вже майже місяць, і за цей час фаворитами гостей стали страви з італійської та руської печі. Їх полюбляють за особливий тонкий аромат і насичений смак — в ресторані QUEEN з дров’яної печі можна спробувати перші страви,  рибу, м’ясо та птицю і стейки. В італійській печі готують фокачу та пінзу з різноманітними начинками — рекомендуємо спробувати фокачу з тартаром із телятини та червоною ікрою, а також пінзу з мортаделою та трюфельним шпинатом. Справжнім бестселером серед закусок став  камамбер з трюфельним медом, запечений в печі з інжиром, а зіркою стейкового меню залишається Тамагавк. Страви з печі чекають на вас щодня з опівдня в ресторані на другому поверсі комплексу QUEEN.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. М’ясні антипасті (95–165 грн), салати і закуски (195–480 грн), риба та морепродукти (195–890 грн/100 г).

Страви: камбала тюрбо – 270 грн/100 г, дикий лосось – 260 грн/100 г, скампії – 590 грн/100 г, чорна тріска – 720 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — вишуканий і елегантний ресторан авторської кухні, де можна відчути всю красу заміського відпочинку в межах столиці. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком, яку очолює шеф-кухар Ігор Калениченко, і бездоганний сервіс. В меню закладу — великий вибір страв з м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Обирайте улюблену рибу та морепродукти, які за вашим бажанням приготують на мангалі або в печі.

Champion Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий»).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (165–720 грн), гарячі закуски (155–1350 грн), основні страви (195–580 грн).

Страви: морський гребінець з горіховим кремом з кукурудзи – 330 грн/100 г, тунець із пюре з горошку та імбирно-гарбузовим соусом – 450 грн, язик су-від із кіноа та сирним соусом – 330 грн, стейк Ковбой (США) з соусом чімічурі та пюре дюшес – 1650 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, лате – 75 грн, малиновий чай з апельсином – 130 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум-рівня, розташований на 3 поверсі КВЦ «Парковий», шеф-кухар Армен Манукян, американська та європейська кухні, авторська подача, велика винна карта, вина побокально, класичні та авторські коктейлі, караоке, кейтеринг, підходить для організації заходів різного формату, резерв столів.

Champion Hall — це унікальний простір в Україні та в Східній Європі. Локація концептуально об’єднує спорт-HUB, ресторан авторської американської та європейської кухонь, караоке та event-локацію. Кухня комплексу, якою керує шеф-кухар Армен Манукян, різноманітна і спирається на американські та європейські гастрономічні тренди. В основному меню представлений повний спектр страв: великий вибір холодних і гарячих закусок, рибні та м’ясні страви в хоспері. Рекомендуємо звернути увагу на стейкову групу страв в основному меню, м’ясо для яких визріває в холодильнику, встановленому в залі ресторану.

Риба у вогні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а

Бюджет: ₴₴. «Вилов дня» (143–858 грн), салати та закуски (142–368 грн), десерти (60–165 грн).

Страви: тунець сицилійський – 371 грн/100 г, морський гребінець – 396 грн/100 г, щупальця марокканського восьминога – 561 грн/100 г, запечена в печі картопля з розмарином – 77 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: Одеський рибний ресторан на старому Подолі. В центрі зали – вітрина зі свіжою рибою, звідки гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

«Риба у Вогні» — камерний рибний ресторан на Подолі. Лаконічний інтер’єр та приємні кольори створюють теплу атмосферу, тому в «Рибі у Вогні» чудово проводити зустрічі з друзями, призначати побачення та святкувати особливі події. Заклад відомого одеського ресторатора Савви Лібкіна можна сміливо назвати «рибним місцем» — локальній рибі тут присвячений найбільший розділ. Обирайте позиції з вилову дня, які вам приготують у дров’яній печі, що збереже та підкреслить смак свіжої риби і морепродуктів.

pizzeria Napule’

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Піца (87–469 грн), закуски (192–329 грн), десерти (69–162 грн).

Страви: піца Quattro Gusti – 229 грн, піца Bianca Rosa – 278 грн, піца Porcini E Gorgonzola – 274 грн, піца Mare e Monti – 354 грн.

Напої: капучино – 75 грн, лимонадний сквош – 70 грн, полуничний лимонад – 99 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, італійський ресторан-піцерія, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло – італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

У ресторані pizzeria Napule’ на вас чекає піца від італійського піцайоло Джузеппе Іролло. Піч, в якій готується піца, була виготовлена неаполітанським майстром Стефано Феррара з матеріалів, привезених з околиць Везувію. У 2008 році pizzeria Napule’ отримала сертифікат від Асоціації справжньої неаполітанської піци (Associazione Verace Pizza Napoletana). В меню ресторану більше 25 видів піци — спробуйте піцу Mare e Monti з креветками, томатами, моцарелою та руколою.

Фото: Facebook Веранда на Днепре, QUEEN, Fabius, Champion Hall, Риба у вогні, pizzeria Napule’

Головна фотографія: QUEEN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi