Раки в закладах Києва: смажені та варені за класичними рецептами - PostEat

пошук

Раки в закладах Києва: смажені та варені за класичними рецептами
20-02-2020 0 2285


Раки в закладах Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Річкові раки чудово смакують як самостійно, так і в супах, салатах та пасті. Їх варять з травами, у вершковому маслі, молоці, смажать у вині — все для того, щоб відкривати нові грані смаку. Різноманітні страви з раків сподобаються всім шанувальникам різноманітних делікатесів. Розповідаємо, де спробувати варені та смажені раки в закладах Києва.

Любчик. Одеський ресторан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б; Бессарабська площа, 7.

Бюджет: ₴₴. Салати (89–108 грн), супи (89–109 грн), страви на компанію (119–189 грн).

Страви: казанок раків варених в пиві (500 г/1 кг) – 388/668 грн.

Напої: пиво «Любчик» – 39 грн, Rosso Dry, Sant’ Orsola – 59 грн/150 мл, Sauvignon Blanc Satellite, Spy Valley – 500 грн/750 мл.

Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, велика винна карта, класичні та авторські коктейлі, cork fee, літня тераса, зали для банкетів, внутрішній дворик, pets friendly, kidsf riendly, дитячий простір BabyRock.

«Любчик» — сімейні ресторани з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. В основному меню пропонують широкий вибір знайомих рибних і м’ясних страв за приємними цінами, які можна доповнити келихом українського, французького або італійського вина. В ресторані «Любчик» можна замовити казанок раків, варених у пиві.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112; вул. Басейна, 1-3/2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (150–250 грн), крудо-бар (150–1100 грн).

Страви: раки смажені – 650 грн/450 г, раки варені – 600 грн/450 г.

Напої: ананасовий фреш – 130 грн, еспресо – 45 грн, гранатовий чай – 80 грн, апельсиновий лимонад – 80 грн.

Деталі: фіш-бари, знаходяться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, обіди по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, доставка, резерв столів.

«Рыба Пила» — рибні ресторани у центрі міста з одеськими стравами з риби і морепродуктів власного чорноморського вилову. Інтер’єр закладів концептуальний та яскравий, з оригінальним декором. В меню ресторану — рибне розмаїття та морські делікатеси від одесита концепт-шефа Сергія Юрчишина. В ресторанах можна спробувати як варених, так і смажених раків.

«This is Пивбар»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 15

Бюджет: ₴₴. Закуски (95-139 грн), страви в сковороді (151-199 грн), страви на компанію (49-495 грн).

Страви: раки по-луїзіанськи (класичні або в пиві) – 338 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, TEN MEN American Ale – 69 грн, Cherry Shandy – 143 грн.

Деталі: мережа закладів, пивні дегустації та вечірки, «щасливі години» з понеділка по четвер з 15:00 до 18:00 і з 22:00 до 02:00, повноцінне меню кухні, велика карта напоїв.

«This is Пивбар» — столична мережа пабів, яка об’єднує кращі пивні традиції, щоб удосконалювати пивну культуру українців. У пивній карті пабу представлений великий вибір розливного та пляшкового пива з Чехії, Бельгії, Німеччини, Шотландії та США, також асортимент постійно поповнюється новими крафтовими сортами. Меню в «This is Пивбар» мультинаціональне, в ньому зібрані закуски і страви з різних куточків світу, які відмінно доповнюють смак пива. Рекомендуємо спробувати раки по-луїзіанськи, які за вашим бажанням приготують за класичним рецептом з насінням кропу та лавровим листом або в пиві.

RAKI CLUB

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Дмитрівська, 45, вул. Героїв Сталінграду, 20а.

Бюджет: ₴₴. М’ясні закуски до пива (50–95 грн), основні страви (165–299 грн), гастро-раки (425–765 грн).

Страви: гастро-раки для компанії – 425 грн/12-14 шт., гастро-раки для гурманів – 525 грн/8-10 шт., гастро-раки фірмові – 600 грн/6-7 шт., гастро-раки відбірні – 675 грн/4-6 шт., гастро-раки «лобстери» – 715 грн/3-5 шт., гастро-раки «супер лобстер» – 765 грн/2-4 шт.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: магазин, кафе, доставка раків (свіжих та варених), рапанів, чорноморських мідій та інших продуктів, пиво.

В кафе-магазині RAKI CLUB ви завжди знайдете свіжі креветки, мідії, рибу та раків. На однойменному сайті ви можете замовити доставку живих чи варених раків, різноманітних страв, риби та морепродуктів за доступною ціною. Гастро-раків пропонують у підготовленому до варки вигляді. Зверніть увагу: вартість доставки обраних страв по Києву складає 95 грн.

Фото: Любчик. Одеський ресторан, Рыба Пила, «This is Пивбар», RAKI CLUB

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi