Рамен, легкі супи та юшки у закладах Києва - PostEat

пошук

Рамен, легкі супи та юшки у закладах Києва
01-04-2024 0 2890


Рамен, легкі супи та юшки у закладах Києва шукала редакція PostEat. Рамен в Києві готують багато де, але ми пропонуємо розширити перелік відомих вам локацій закладами з нашої добірки. Ми підібрали заклади столиці, де ви зможете знайти не тільки цікаві варіації рамену, а й різні супи  та юшки на будь-який смак.

WhaiThai | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Мечникова, 5

Години роботи: щодня 12:00-21:00

Бюджет: рамени від 219 грн

Дещо з меню: м’ясний бейбі-рамен шою з куркою – 219 грн, вегетаріанський рамен-стандарт спайсі з тофу–грибами – 269 грн, м’ясний рамен-бейбі чізу карі з креветками – 315 грн, вегетаріанський рамен-стандарт том-ям з веган-мітболом – 332 грн.

Деталі: WhaiThai — невелике бістро паназійської кухні біля станції метро «Кловська». Основа меню — локшина власного виробництва, яку використовують в раменах і стравах wok. Рамен можна замовити на м’ясному чи веганському бульйоні, до якого пропонують обрати одну з основ: шою з додаванням соєвого соусу та паростків сої, том-ям на кокосовому молоці з тайською пастою і лемонграсом, спайсі з рибними нотами, «сирний», місо-арахіс та пікантний зелений карі на кокосовому молоці. З начинок до рамену можна обрати курку, тофу-гриби, креветки, яловичину або веган-мітбол. Рамен можна замовити в двох розмірах — маленькому чи великому. Також до будь-якого рамену можна додати різні інгредієнти на смак.

KIN KAO | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Андріївська, 9

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Бюджет: рамени від 170 грн, салати від 110 грн, десерти по 170 грн.

Дещо з меню: рамен-японський суп з яєчною локшиною та свининою – 170/250 грн, рамен-японський суп з яєчною локшиною та качиним філе – 175/230 грн, рамен-японський суп з яєчною локшиною та морепродуктами – 180/280 грн.

Деталі: KIN KAO – ресторан паназійської кухні з екзотичним грилем та авторськими коктейлями. Простора тераса виходить на тиху подільську вулицю, в інтер’єрі переважають червоно-чорні кольори, традиційний азійський стиль. Унікальна пропозиція – традиційний корейський гриль з м’ясною, рибною чи овочевою тарілкою. Також в меню три види рамену з яєчною локшиною: зі свининою, з качиним філе та з морепродуктами. Крім цього, готують класичний Фо Бо, Том Ям та карі суп з морепродуктами.

Naushi | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Бориса Грінченка, 4а; вулиця Сковороди, 7

Години роботи: пн-пт 12:00-22:00, сб-нд 11:00-22:00

Бюджет: рамени від 167 грн, суші-сендвічі від 185 грн, десерт мочі по 90 грн.

Дещо з меню: Shio chintan – 167/210 грн, Shoyu chintan – 167/210 грн, Shio Paitan – 167/210 грн, Shoyu Paitan – 167/210 грн, пайтан з сьомги – 464 грн, місо рамен – 169/213 грн, веганський рамен – 170/214 грн, пескетаріанський рамен – 179/221 грн.

Деталі: Naushi — автентична раменна, що вже три роки годує жителів столиці стравами японської кухні. Всі рамени готують з натуральних інгредієнтів, не використовуючи підсилювачі смаку. До складу кожного рамену входять аромаолії власного приготування, мотодаре, що настоюється протягом тижня та лужна рамен-локшина з 4 видів борошна, яка готується на рамен-машині привезеній з Японії.

В обох закладах Naushi ви можете спробувати легкий з насиченим смаком чінтан рамен, для тих, хто знайомиться з раменами (рекомендують скуштувати з курочкою су-від та маринованим гарбузом, який імпортують з Японії. Кремовий пайтан рамен наваристий з щільною текстурою, найкраще смакує з чашу зі свинини і кукурудзою. Місо-рамен готується на основі тонкоцу пайтану з додавання місо-пасти та має насичений, солоно-солодкий смак, найбільш автентичний з раменів Naushi.

Єдиний в Україні пайтан зварений з червоної риби ви також знайдете в Naushi, він має кремову текстуру, насичений рибний смак, доповнений лужною локшиною з чорнилами каракатиці, подається з сайдами з лосося та комбу (маринованою ламінарією). Це лімітована пропозиція, вариться тільки 30 порцій на тиждень. Веганський рамен готують з повністю веганським бульоном на основі грибів, подається з пружною папричною рамен-локшиною без яєць та маринованими грибочками. Пескетаріанський рамен для тих, хто надає перевагу рибі, а не м’ясу. Насичений овочевий бульйон, доповнений хондаші, лужною рамен-локшиною та маринованими грибами.

Menya Musashi | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Оболонський, 1Б; вул. Костянтинівська, 19; вул. Лютеранська, 34 вул. Георгія Кірпи, 5Б; пр-т Берестейський, 26; вул. Велика Васильківська, 48; вул. Берковецька, 6Д; пр-т Правди, 47; вул. Васильківська, 100; пр-т Бажана, 1е.

Бюджет: рамени від 189 грн, салати від 239 грн, десерт від 99 грн.

Дещо з меню: том ям рамен – 299/389 грн, рамен зі свининою чашу – 189/279 грн, рамен з куркою діп фрай – 189/279 грн, рамен з качкою – 219/329 грн, рамен з морепродуктами – 279/389 грн, рамен грибний з шиїтаке – 299/399 грн.

Деталі: Menya Musashi — мережа раменних, яка зараз налічує десять локацій в Києві. Основною стравою в меню закладу є рамен, тут пропонують 9 видів цієї японської страви: рамен зі свининою, з качкою, з телятиною, з куркою абурі або діп фрай, з морепродуктами, з овочами та грибний з шиїтаке. Можна обрати стандартну чи велику порцію. Окрім того пропонують локшину, роли, рис, гьодза та салати.

CHINA TOWN | Instagram

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений CHINA TOWN KYIV (@chinatownkyiv)

Де: вулиця Велика Васильківська, 34

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Бюджет: супи від 245 грн, дімсами від 213 грн, десерт від 180 грн.

Дещо з меню: веганський місо суп – 245 грн, гостро-кислий суп – 250 грн, куряче філе, гриби древесні, гриби шиїітаке – 335 грн, суп качиний з маринованим яйцем – 335 грн, тайгуо танг з куркою/з морепродуктами – 285/370 грн, яловичий бульйон з гедзе – 267 грн.

Деталі: Ресторан China Town створений у форматі китайського ринку, осередку різноманіття азійської гастрономічної культури. Наразі в меню представлені страви 3 кухонь: індійської, китайської та веганської. Серед різноманіття супів, які ви можете скуштувати в закладі або замовити із доставкою — веганський місо суп з тофу та деревними грибами, гостро-кислий суп з курячим філе та грибами шиїітаке, суп качиний на бульйоні з кісток пекінської качки з маринованим яйцем та гречаною локшиною, тайгуо танг на кокосовому молоці з куркою або морепродуктами та яловичий бульйон з гедзе.

Стигла Встигла | Instagram

Де: вулиця Саксаганського, 15

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Бюджет: салати від 173 грн, вареники від 179 грн, десерти від 143 грн.

Дещо з меню: курячий суп «Ранок Кислякова» – 185 грн, карпатська білогрибна юшка – 197 грн.

Деталі: «Стигла Встигла» — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів у центрі міста. В ресторані відтворено домашню атмосферу, де насолоджуються смачними стравами і невимушено спілкуються. В меню представлені сніданки, сезонні та авторські страви з усього різноманіття локальних продуктів. В розділі з першими стравами всього три позиції, але кожна варта уваги — український борщ з яловичиною та закусками поруч із бульйоном з фермерської курки та домашньої локшини імені відомого співвласника бару «БарменДиктат» Кирила Кислякова. А третьою позицією в розділі «суповий набір» є навариста юшка з лісових грибів, кореня селери й кукурудзяної крупи.

Головна фото: Naushi

Фото: Facebook/Instagram WhaiThai, KIN KAO, Naushi, Menya Musashi, CHINA TOWN, «Стигла Встигла»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi