Ребра без обмежень та океан крафту: огляд ресторану REBERBAR на Льва Толстого - PostEat

пошук

Ребра без обмежень та океан крафту: огляд ресторану REBERBAR на Льва Толстого
29-11-2019 0 1479


REBERBAR – ініціатива засновника українського пивоварного бренду «ЧУМАКОВ». Який кілька років вивчав досвід країн з найдавнішою історією пивоваріння, аби створити пиво, яким могла би пишатися Україна. Спробувати його тепер можна в REBERBAR.

Фірмова страва – це ребра. Їх у меню декілька позицій. Утім вибір страв може задовольнити не лише любителів такої поживної їжі. Акцент у REBERBAR зроблено на пиві, але в закладі працює повноцінний бар, де гості можуть спробувати класичні та авторські коктейлі.


Щомісяця в REBERBAR збираються гурмани та любителі хмільного на вечори фудпейрінгу, щовікенду влаштовують реберний безліміт, а щодня — готують кілька видів ребер і подають у поєднанні з крафтовим пивом.

PostEat побував у закладі і ділиться враженнями. Нашим гідом у REBERBAR став шеф-кухар Вадим Рачок.

«Я часто виходжу в зал та спілкуюсь з гостями, запитую чи все їм до смаку, чи вдала страва до пива. Мені важлива думка відвідувачів, оскільки завдяки їй я можу вдосконалювали смак наших страв. Ребра та пиво це цікава та делікатна тема.

Для того щоб підкреслити смак пива, важливо підібрати відповідний смак маринаду, соусів, а також обрати потрібний спосіб приготування ребер. Моя мета — створювати страви, які гармонійно будуть поєднуватись з пивом та коктейлями, що створюють наші бармени.

Гості REBERBAR — це поціновувачі пива, насамперед: чоловічі компанії, молодь, сімейні пари і пари закоханих. Всі дуже різні, але об’єднані любов’ю до ребер та крафтового пива», — впевнений шеф.

Біля входу гостей зустрічає широка барна стійка. Тут бар-менеджер Максим Кара з командою барменів готують коктейлі, наливають пиво та розповідають гостям про останні новинки від ТМ «Чумаков».

Для великих компаній на першому поверсі облаштована простора зала з м’якими диванами. На визначні футбольні матчі тут збираються вболівальники. На кожних вихідних виступають музиканти. В четвер та п’ятницю без бронювання не обійтись.

Одне з найулюбленіших місць гостей цього залу — локація біля стіни з мозаїкою хмелю, що складається з 22 000 пивних кришок.

А найзатишніше буде розміститись на другому поверсі — ввечері з панорамних вікон відкривається вид на освітлену вогнями центральну вулицю міста. Тут можна усамітнитись та відчути романтичну атмосферу. Для приватних заходів в REBERBAR облаштували окрему закриту залу.

«Робота з монопродуктом водночас цікава і складна. Головне — це висока якість страв та пива, які ми пропонуємо нашим гостям. Велику увагу приділяємо репутації постачальників та відповідності м’яса нашим вимогам — в зал потрапляє лише найкраще. Другий крок — це робота з різними технологіями приготування м’яса та авторськїх соусів», — розповідає Вадим.

В меню REBERBAR представлено дев’ять видів ребер з авторськими маринадами та соусами. Також тут пропонують велике меню стейків, закусок до пива, тощо. До страв подають крафтове фірмове пиво «Чумаков» та пиво від українських брендів «Varvar», «ReBrew, «Ципа», «Кумпель», «First Dnipro Brewery», а також пиво з гостьового крану.

Перш за все шеф радить скуштувати фірмові свинячі реберця з соусом BBQ (279 грн), оскільки вважає, що ця флагманська страва. Вадим готує реберця у коптильні при низьких температурах, завдяки цій технології приготування м’ясо отримає м’яку та ніжну текстуру.

Серед зимових оновлень меню варто заначити добірку сморебродів. Це швидкий, зручний, а також дуже смачний формат перекусу. Ми скуштували смореброд з хамсою, крем-сиром та маринованою цибулею (138 грн). Страва ідеально поєднується з віденським лагером від «Чумаков».

Серед родзинок в меню, які варто замовити цього сезону, також варто відзначити:

  • Теляче ребро у малиновому соусі BBQ, яке можна сміливо замовляти тим, хто шукає ніжний, та в водночас насичений смак м’яса з нотою малини (279 грн);
  • Салат з ростбіфом та сиром «Маскарпоне» (198 грн);
  • Картопляний крем-суп з яловичими хвостами та трюфельною олією (125 грн);
  • Лосось з соусом теріякі з кіноа (286 грн).

Коктейлі від бар-менеджера Максима Кара, які спробувала наша редакція, відрізняються ретельно виваженим балансом смаків, а також ідеально підкреслюють смак страв, що подають у закладі.

  • Коктейль «Димна копчена Мері» з власною настоянкою горілки Distil No9 на беконі, мескалем, соусом з копченого перцю та крихтою «магії» — дубовим димом (150 грн);
  • Коктейль «Сілкі Грін» — свіжий, строгий, не стільки п’янкий, скільки бадьорий коктейль. Максим готує його з додаванням джина, пюре із маракуї, лимонним соком та паростками гороху (150 грн).

Варто зазначити, що завдяки таким ресторанам як REBERBAR, на гастрономічній карті Києва з’являється сегмент якісних пивних закладів, які гармонійно підкреслюють смаки авторських страв від шефа. А для того, щоб перевірити це на власному досвіді, варто завітати до REBERBAR.

 Фото: PostEat

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi