пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Ребра в Києві шукала редакція PostEat. У різних куточках світу страви на вогні з соковитого м’яса на кістці полюбляють однаково сильно. Для київських поціновувачів м’яса на кістці столичні ресторани приготували великий вибір ребер — яловичих та свинячих, маринованих у спеціях та копчених. Розповідаємо, де шукати різноманітні ребра в закладах Києва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хорива, 25/12
Бюджет: ₴₴.
Страви: ребра з вогню – 209 грн, ребра копчені – 229 грн.
Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 10:00 до 12:00, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.
Urban Grill meat&cider — гриль-бар у самому серці Подолу. Заклад розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. Відкрита 3-х метрова грильова зона з circle-гриль для приготування ребер. Фірмові ребра готуються за авторським рецептом шеф-кухаря, також в меню великий асортимент страв з вогню, до яких можна обрати напій з понад 40 видів сидру.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Андріївський узвіз, 2
Бюджет: ₴₴.
Страви: ребра на вогні – 210 грн/400 г.
Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, три поверхи, стильний концептуальний інтер’єр, трави на відкритому вогні, театральна подача страв, відкрита кухня, вина, міцний алкоголь, львівське крафтове пиво.
«Rebernia / Реберня» — м’ясний заклад львівської ресторанної мережі !FEST («Криївка», Театр пива «ПРАВДA», «Дуже висока кухня», «Дім Легенд»). Ресторація розмістилась на трьох поверхах старовинної будівлі в історичній частині міста. Основною стравою в меню ресторану є реберця, які готують на відкритому мангалі. Також на вогні готують скумбрію та яловичий антрекот. До ребер можна замовити овочі гриль, мариновану бринзу, салат з огірків та бринзи, картоплю на грилі з беконом і яйцем.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 13/1
Бюджет: ₴₴.
Страви: фірмове свиняче ребро в соусі BBQ – 265 грн, свиняче ребро по-техаськи smoked BBQ – 265 грн, свиняче ребро у соусі хойсін – 265 грн, свиняче ребро у медово-пивному соусі – 265 грн, свиняче ребро в соусі «Октоберфест» – 265 грн, свиняче ребро на відкритому вогні – 265 грн, теляче томлене ребро в гранатовому соусі з королівськими печерицями – 390 грн.
Деталі: м’ясний ресторан з акцентом на ребрах, знаходиться в центрі міста, концептуальний інтер’єр закладу від братів Юдіних, контактна барна стійка, крафтове пиво від українських пивоварів, міцний алкоголь, резерв столу.
REBER BAR — пивний ресторан з акцентом на ребрах і крафтовому пиві з власної броварні. В меню 6 варіацій ребер зі свинини та одна варіація телячих ребрець. У ресторані представлені різні сорти світлого і темного пива з власної броварні і виробництва інших українських пивоварень. В REBER BAR пропонують фірмове свиняче ребро в соусі BBQ чи на відкритому вогні з димком, а також теляче томлене ребро в гранатовому соусі з королівськими печерицями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т. Героїв Сталінграда, 24а; вул. Ігорівська, 5.
Бюджет: ₴₴.
Страви: BBQ or Memphis Pork Ribs (копчені свинячі реберця) – 275 грн, BBQ or Memphis Pork Ribs XXL (велика касета фірмових свинячих реберець) – 97 грн/100 г, Stewed Beef Rib (мариновані й томлені яловичі ребра) – 285 грн.
Деталі: позиціонує себе як невеликий пивний бар із справжнім американським BBQ, великий вибір страв з м’яса, представлено 6 сортів пива: німецьке, чеське та українське; трансляція спортивних подій.
«В РЕБРО» — пивний бар з американським BBQ, який має локації на Оболоні та на Подолі. В меню закладу представлений великий вибір страв із м’яса, зокрема два види ребер — фірмові свинячі реберця в соусі BBQ або гострі, не солодкі ребра Мемфіс, які можна замовити в стандартному розмірі або в форматі XXL на вагу. А також яловичі ребра, які попередньо маринують та томлять до максимальної м’якості. До ребер можна замовити картоплю фрі, солодку кукурудзу з маслом, запечену картоплю, овочі гриль та ледь підсмажені солодку кукурудзу і зелену броколі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 2
Бюджет: ₴₴.
Страви: дошка реберець – 225 грн, каре телятини – 339 грн.
Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться в центрі міста, колоритний інтер’єр, велика площа розсадки гостей, авторські рецепти, пиво, резерв столів.
«Кузня ребра та пива» — м’ясний ресторан у центрі Києва із сучасним інтер’єром, у якому вдало поєднуються натуральне дерево, метал та панно, що збережене з минулого століття. Завдяки великій площі, в ресторані одночасно можуть розміститись до 200 гостей. Основні страви меню — пікантні свині реберця та каре телятини, до яких можна замовити тушковану капусту, картоплю по-селянськи, овочі гриль та картопляні діпи.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Юрія Шумського, 3
Бюджет: ₴₴.
Страви: яловичі ребра – 135 грн/100 г, свинячі ребра бейбі – 75 грн/100 г.
Деталі: м’ясний ресторан, американська кухня, інтер’єр в техаському стилі, власна коптильня, літня тераса, take away, спеціальні пропозиції, футбольні трансляції.
Meatbusters — м’ясний ресторан традиційний американської кухні з оригінальною концепцією. Надихнувшись американським досвідом, в закладі взяли на озброєння унікальну технологію, що з’єднала мобільну BBQ-станцію і smokehouse. М’ясо в Meatbusters готують за оригінальною техаською рецептурою. У Meatbusters можна спробувати свинячі і яловичі ребра, до яких варто вибрати один з фірмових соусів.
Головна фото: Rebernia / Реберня
Фото: Facebook Urban Grill, Rebernia / Реберня (на Узвозі), REBER BAR, В РЕБРО, Кузня ребра та пива, Meatbusters.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi