Ребра в закладах Києва: де їсти ребра з пивом в столиці - PostEat

пошук

Ребра в закладах Києва: де їсти ребра з пивом в столиці
10-09-2020 0 316


Ребра в закладах Києва шукала редакція PostEat. Страви з соковитого м’яса на кістці, приготованого на вогні, люблять у різних куточках світу. Для київських поціновувачів м’яса на кістці столичні ресторани приготували великий вибір ребер — яловичих та свинячих, маринованих у спеціях та копчених. Ми дізналися, де шукати смачні ребра в закладах Києва і розповідаємо в новому огляді.

Rebernia / Реберня

Де: Андріївський узвіз, 2

Бюджет: ₴₴. Ребра на вогні (179 грн/400 г), до ребер (28–96 грн), страви на вогні (154–298 грн), зупи (42–62 грн).

Страви: ребра на вогні – 79 грн/400 г.

Напої: «Правдиве пиво Львова» розливне – 72 грн/0,5 л, компот – 85 грн/1 л, фреш апельсиновий – 68 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, три поверхи, стильний концептуальний інтер’єр, трави на відкритому вогні, театральна подача страв, відкрита кухня, вина, міцний алкоголь, львівське крафтове пиво.

«Rebernia / Реберня» — м’ясний заклад львівської ресторанної мережі !FEST («Криївка», Театр пива «ПРАВДA», «Дуже висока кухня», «Дім Легенд»). Ресторація розмістилась на трьох поверхах старовинної будівлі в історичній частині міста. Основною стравою в меню ресторану є реберця, які готують на відкритому мангалі. Також на вогні готують скумбрію та яловичий антрекот. До ребер можна замовити овочі гриль, мариновану бринзу, салат із капусти та картоплю на грилі з беконом і яйцем.

REBER BAR

Де: вул. Велика Васильківська, 13/1

Бюджет: ₴₴. Салати (98–215 грн), м’ясні страви (180–460 грн), ребра (289–490 грн).

Страви: фірмові свинячі ребра BBQ – 289 грн, свинячі ребра в крафтовому пиві – 289 грн, свинячі ребра в соусі – 289 грн, теляче ребро в малиновому BBQ – 289 грн, теляче ребро в м’ясному соусі – 289 грн, каре телятини – 320 грн, кафе ягняти в східних спеціях – 490 грн.

Напої: Pilsner – 49 грн/0,3 л, Zhiguli – 49 грн/0,3 л, Golden Ale – 65 грн/0,4 л, дегустаційний набір (10 видів пива по 0,2 л) – 330 грн.

Деталі: м’ясний ресторан з акцентом на ребрах, концептуальний інтер’єр закладу від братів Юдіних, ланчі з 12:00 до 16:00, контактна барна стійка, крафтове пиво від українських пивоварів, міцний алкоголь, резерв столу.

REBER BAR — пивний ресторан з акцентом на ребрах і крафтовому пиві з власної броварні. В меню 7 видів ребер зі свинини, яловичини, телятини і ягнятини в різних спеціях і маринадах. У ресторані представлені різні сорти світлого і темного пива з власної броварні і виробництва інших українських пивоварень. В REBER BAR пропонують свинячі ребра в крафтовому пиві, теляче ребро в малиновому BBQ та фірмові свинячі ребра BBQ, які мають тонкий димний аромат та нотки шотландського віскі.

В РЕБРО

Де: пр-т. Героїв Сталінграда, 24а; вул. Ігорівська, 5

Бюджет: ₴₴. Стартери (50–750 грн), основні страви (97–330 грн), десерти (85 грн).

Страви: BBQ Pork Ribs (копчені свинячі реберця в соусі BBQ) – 250 грн, BBQ Pork Ribs XXL (велика касета фірмових свинячих реберець в соусі BBQ) – 97 грн/100 г, Stewed Beef Rib (мариновані, копчені і томлені яловичі ребра) – 280 грн.

Напої: пиво Blanche De Bruxelles – 125 грн/0,5 л, Ukrainian Dark Beer – 85 грн/0,5 л, Ferdinand Tmavy Lezak – 95 грн/0,5 л.

Деталі: позиціонує себе як невеликий пивний бар із справжнім американським BBQ, великий вибір страв з м’яса, представлено 6 сортів пива: німецьке, чеське та українське; трансляція спортивних подій.

«В РЕБРО» — пивні бари на Оболоні та на Подолі з американським BBQ. В меню закладу представлений великий вибір страв із м’яса, зокрема два види ребер — фірмові свинячі копчені реберця, які можна замовити в стандартному розмірі або в форматі XXL на вагу. А також яловичі ребра, які попередньо маринують та томлять до максимальної м’якості. До ребер можна замовити картоплю фрі, солодку кукурудзу з маслом, запечену картоплю, овочі гриль та ледь підсмажені солодку кукурудзу і зелену броколі.

Syndicate beer & grill

Де: вул. Омеляновича-Павленка, 4/6

Бюджет: ₴₴. Салати (128–258 грн), основні страви (75–328 грн), бургери (265–338 грн).

Страви: копчені свинячі ребра BBQ – 265 грн, реберця BBQ у вишневому чатні – 265 грн.

Напої: Chicago Lager, Dipa Alfawolf, Singing Sister, Harlem Stout – 45/75 грн.

Деталі: ресторан-пивоварня, належить до мережі закладів Tarantino Family, американська кухня, відкритий гриль і професійна коптильня, ланчі з 12:00 до 16:00, доставка, акції, знижка 20% імениннику, резерв столів, формат take away.

Syndicate beer & grill називають себе «великим монополістичним об’єднанням пива, їжі і атмосфери». Кожен день в закладі варять крафтове пиво, розробляють нові його сорти, коптять м’ясо і проводять підпільні ігри для пивних гурманів. У Syndicate beer & grill дві кухні: основна відкрита і закрита — на шоу-кухні стоять дві коптильні і хоспер, там можна побачити як готують вашу страву. В ресторані пропонують два види реберець — копчені свинячі ребра та реберця BBQ у вишневому чатні.

Кузня ребра та пива

Де: бульвар Тараса Шевченка, 2

Бюджет: ₴₴. Закуски (67–119 грн), основні страви (99–325 грн).

Страви: дошка реберець – 189 грн.

Напої: пиво «Ципа червона» – 89 грн/0,4 л, сидр яблучний – 55 грн/0,4 л, домашнє біле вино – 69 грн/150 мл.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться в центрі міста, колоритний інтер’єр, велика площа розсадки гостей, авторські рецепти, «Микулинецьке» пиво, резерв столів.

«Кузня ребра та пива» — м’ясний ресторан у центрі Києва із сучасним інтер’єром, у якому вдало поєднуються натуральне дерево, метал та панно, що збережене з минулого століття. Завдяки великій площі, в ресторані одночасно можуть розміститись до 200 гостей. Основна страва меню — пікантні свині реберця, до яких можна замовити тушковану капусту, картоплю по-селянськи, овочі гриль та картопляні діпи.

Urban Grill meat&cider

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴. Стартери (85–237 грн), бургери (189–199 грн), страви на грилі (59–899 грн).

Страви: сет з вогню – 899 грн, ребра копчені – 199 грн, ребра – 189 грн.

Напої: конопляний сидр – 58 грн/0,4 л, яблучний сидр – 58 грн/0,4 л, сидр диня – 39 грн/0,4 л, грушевий сидр – 37 грн/0,4 л.

Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 05:00 до 12:00, працює цілодобово, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.

Urban Grill meat&cider — цілодобовий гриль-бар у самому серці Подолу. Ресторан розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. У меню Urban Grill meat&cider — стартери, бургери, а також фірмові ребра, до яких можна обрати напій з понад двох десятків видів сидру. Пропонують сет з вогню — ребра, копчені ребра, шашлик зі свинини, половина ципи, лаваш з сулугуні, маринована цибуля, соуси шашличний, кисло-солодкий, кетчуп.

Львівська Реберня

Де: пр-т Павла Тичини, 2

Бюджет: ₴₴. Закуски (59–295 грн), салати (99–275 грн), основні страви (135–295 грн).

Страви: ребра свинячі – 65 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: позиціонує себе як «найбільша м’ясна локація столиці», акцент на ребрах і стравах на відкритому вогні, авторські рецепти закусок і салатів, comfort food, фермерські продукти, страви з сезонними продуктами, фірмові настоянки.

«Львівська реберня» — м’ясна ресторація з фірмовими реберцями на Березняках. Концепція закладу заснована на філософії comfort food — гість відчуває щиру гостинність та смакує ситними стравами зі знайомими смаками. У меню закладу представлені страви з м’яса, птиці та риби, хліб з власної пекарні ресторану та випічка з тандира, закуски та салати з фермерських овочів та десерти. Фірмова страва — свинячі реберця, до яких можна замовити кукурудзу гриль, картоплю на вогні з салом, смажену або парову броколі та овочі гриль.

Фото: Facebook Rebernia / Реберня, REBERBAR, В РЕБРО, Syndicate beer & grill, Кузня ребра та пива, Urban Grill meat&cider, Львівська Реберня.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi