Рекомендація PostEat: 6 пропозицій демократичних бізнес-ланчів - PostEat

пошук

Рекомендація PostEat: 6 пропозицій демократичних бізнес-ланчів
06-11-2019 0 1975


Редакція Posteat розповідає про 6 пропозицій бізнес-ланчів до 130 гривень в Києві. Меню бізнес-ланчів збалансоване і зазвичай включає в себе кілька страв і напій. При цьому такі обіди мають демократичний цінник. Швидкий та повноцінний обід відмінно підійде для ділових людей, а також тиv, у кого немає можливості заїхати додому.

Цікаві факти про бізнес-ланч:

  • Засновником традиції бізнес-ланчів став англійський ресторатор Томас Твайнінг — у 1706 році він відкрив власну чайну «Золотий лев» і популяризував серед чоловічого товариства чай, а до напоїв додатково пропонував легкі закуски і десерти.
  • Серед європейських народів більше за всіх полюбляють поживний обід іспанці — на ланч вони йдуть з 14 до 16 години і починають прийом їжі з салату або супу. Потім куштують м’ясну або рибну страву і обов’язково десерт.
  • Традиційний японський обід називається бенто — це спеціальна тарілка, розділена на декілька зон. В кожній з яких окремо лежить рис, окремо м’ясо чи риба та окремо свіжі або мариновані овочі.
  • Офісні співробітники у Сінгапурі люблять різноманіття та для обідньої перерви віддають перевагу хокер-центрам — це місця, що нагадують фуд-корти в торгових центрах, де є безліч невеликих кіосків з їжею і ряди столиків між ними.

Faktor Golodu

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Героїв Небесної Сотні, 18/1а (ЖК «Уютный квартал», Софіївська Борщагівка)

Бюджет: ₴₴. Піца (165–409 грн), салати (95–203 грн), основні страви (135–350 грн), десерти (29–107 грн).

Страви (з меню ланчів): сирний суп, курячий бульйон, солянка, вінегрет, салат з індичкою, овочевий салат з медово-базиліковою заправкою, фарфалле з куркою, смажений рис з овочами та курячим яйцем, телятина тушкована з овочами і картопляним пюре.

Напої: яблучний чай – 75 грн, малиновий чай – 75 грн, лате – 37 грн, лимонад кокосовий – 45 грн.

Деталі: сучасний ресторан європейської кухні, знаходиться в Софіївській Борщагівці, яскравий інтер’єр, 4 окремі зали, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, дитяча кімната, кальяни, змістовна винна карта, авторські і класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан Faktor Golodu знаходиться у Софіївській Борщагівці, ЖК «Уютный квартал». Щоб гості почувались комфортно і затишно, у закладі є чотири зали та дитяча кімната. У меню європейської кухні ви знайдете найрізноманітніші страви: піцу, пасту, закуски, салати, основні страви, локшину, бургери та десерти. По буднях в ресторані діє меню бізнес-ланчів — з 12:00 до 16:00 ви можете обрати із запропонованих салатів, перших та основних страв дві або три. Вартість ланчу в Faktor Golodu з двох страв 95 грн, з трьох страв 109 грн.

Chicken Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 7

Бюджет: ₴₴. Салати (79–89 грн), супи (79–109 грн), страви на компанію (99–179 грн).

Страви (з меню ланчів): гарбузовий крем-суп, рубана котлета з півня, справжнє олів’є, стегно з пряним булгуром та томатним рагу, курячий бульйон з локшиною, бургер з куркою.

Деталі: одеський ресторан та інтелігентний пивбар, зали для банкетів, фуршетів, родинних та корпоративних свят, мідії та раки, kids friendly, pets friendly, сніданки, сезонні пропозиції в меню, тераса, формат take away.

«Любчик» — сімейний ресторан з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. Кожного тижня меню ланчів, які в «Любчику» подають щобудня з 12:00 до 16:00, оновлюється. Кожен день ви можете пообідати новими стравами за демократичною ціною — лише за 129 грн.

FIJI Lounge Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 14в

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (185–289 грн), гарячі закуски (99–285 грн), основні страви (175–685 грн).

Страви (з меню ланчів): салат з буряка і котлета по-домашньому з булгуром, салат осінній і м’ясо по-французьки з пюре, курячий бульйон, червоний борщ.

Напої: яблучний сік – 65 грн, імбирний лимонад – 69 грн, milk shake – 59 грн.

Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, кальян з 14:00 щодня, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, паркінг, резерв столів, доставка, формат take away, кальян-меню, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, демократичні ціни, спеціальні пропозиції та акції, по п’ятницях і суботах працює до 05:00 ранку.

FIJI Lounge Bar — стильний лаунж-ресторан на Подолі. Кухня в закладі досить різноманітна, щоб кожен гість міг зробити найкращий вибір, в меню представлені страви європейської, української та японської кухонь. Бізнес-ланчі в FIJI Lounge Bar подають по будніх днях з 12:00 до 16:00 — салат з основною стравою і напій коштує 99 грн, а якщо додати суп, то вартість обіду становитиме 119 грн.

3B Republic

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Георгія Кирпи, 5Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (49–249 грн), бургери (155–235 грн), антистейки (155–599 грн).

Страви (з меню ланчів): гороховий суп, борщ, бургер італієць, кесадилья з куркою, біфштекс з мак енд чиз песто.

Напої: узвар або чай.

Деталі: сучасний фуд-простір, унікальна пивна карта, поглиблена м’ясна спеціалізація, контактний бар, пивний сомельє, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 15:00, безглютенові меню, арт-програма, резерв столів.

У 3B Republic гостей вражають стильним інтер’єром, контактним баром і роботою пивного сомельє. Меню ідеально підійде всім любителям м’яса: стейки з українського фермерського м’яса, соковиті бургери, гриль-сети. По будніх днях з 12:00 до 15:00 в ресторані подають ланчі — можна обрати дві страви та напій за 129 грн.

Prychal14

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Софіївська, 14

Бюджет: ₴₴. Салати (72–124 грн), холодні і гарячі закуски (56–195 грн), основні страви (78–238 грн).

Страви (з меню ланчів): юшка грибна, солянка м’ясна, цезар класичний, теплий салат з овочами, риба смажена.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, страви одеської кухні, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00 в будні дні, устриці, стейки, бранчі щонеділі з 13:00 до 17:00, жива музика, резерв столів.

Prychal14 — рибний ресторан з одеським колоритом в центрі столиці. Інтер’єр закладу лаконічний, виконаний в морській стилістиці та відповідній кольоровій гамі. В меню ресторану десять різновидів риби та морепродукти. По буднях з 12:00 до 16:00 в «Причалі 14» діють бізнес-ланчі — ви можете обрати салат, першу страву, другу та гарнір з напоєм за 110 грн.

Кеды искусствоведа – Киев

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 2

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–146 грн), салати (135–139 грн), основні страви (149–299 грн).

Страви (з меню ланчів): грибний крем-суп, брускета з печерицями та крем-сиром, салат з кіноа та авокадо, люля зі свинини з картопляними скибками.

Деталі: паб, знаходиться у центрі Києва, крафтове українське пиво на кранах, котирування цін, лаконічний інтер’єр, страви європейської кухні.

Паб «Кеды искусствоведа» знаходиться в центрі міста, в Arena City. У закладі 24 крани, на яких представлено 16 видів крафтового пива. З їжі тут – різноманітні пивні закуски, салати, а також супи та десерти. Меню бізнес-ланчів діє у будні дні з 12:00 до 16:00. Дві обрані на смак гостя страви з меню бізнес-ланчів коштують 109 грн, три страви 139 грн — при замовленні бізнес-ланчу безкоштовно подають лимонад або чай.

Фото: Facebook Faktor Golodu, Chicken Kyiv, FIJI Lounge Bar, 3B Republic, Prychal14, Кеды искусствоведа — Киев

Головна фотографія: Faktor Golodu

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi