Ресторан Taco House: нові смаки з мексиканським характером - PostEat

пошук

Ресторан Taco House: нові смаки з мексиканським характером
20-01-2020 0 2294


Яскраві кольори та смаки, насичені аромати та оригінальні поєднання — це лише кілька слів, якими можна описати мексиканську кухню. Вона чудово відображає характер мексиканської культури, яка поєднує шану до родинних традицій та прагнення до нових вражень. Taco House можна сміливо назвати резиденцією колоритної мексиканської кухні, яка на другому році існування підготувала багато цікавих та смачних новинок. Редакція PostEat дізналась про всі оновлення й ділиться з вами, amigos, враженнями.

Про локацію та концепцію

Ресторан знаходиться на Подолі на території ЖК «Покровський Посад». Заклад розташувався недалеко від жвавої вулиці Глибочицької у затишному місці, до якого зручно дістатись. На логотипі ресторану зображена дружня мексиканська чилі-родина, головою якої є хоробрий мандрівник сеньйор Амадо. Вся родина багато мандрувала світом, а коли потрапила до України, вирішила залишитись та познайомити місцевих жителів із мексиканською кухнею. Так з’явився сімейний ресторан Taco House, який вже другий рік створює власні традиції.

Про інтер’єр

Ресторан має два поверхи та три входи — на першому поверсі закладу знаходиться зала із відкритою кухнею, де кожен гість може спостерігати за приготуванням страв. Основна зала ресторану простора, із високою стелею та панорамними вікнами. Також можна розташуватись у зручних кріслах-коконах на затишній терасі. Відпочити та розслабитись із кальянами можна в окремій кімнаті для паління.

В інтер’єрі Taco House поєднали приємні спокійні відтінки з яскравими орнаментами, характерними для мексиканської культури. Головною родзинкою інтер’єру є стеля, яка відображає головні символи мексиканської культури. Її можна назвати справжнім витвором мистецтва, адже вона розписана вручну. Малюнок починається із зображення культової мексиканської художниці Фріди Кало та центру стародавньої індіанської цивілізації піраміди Чічен-Іцу, яка є сьомим дивом світу. Охороняє древню святиню та духовний світ людей індіанський вождь, а земним охоронцем є  індіанський воїн. У центрі малюнку знаходиться головний релігійний образ Латинської Америки Nuestra Señora de Guadalupe — Діва Марія Гваделупська. В другій частині малюнку зображені основні символи популярного міфологічного релігійного культу Santa Muerte.

Про кухню

Над оновленням меню ресторану Taco House працював шеф-кухар Сергій Белан — він розширив позиції мексиканських страв та оновив європейські страви. В меню закладу представлені найпопулярніші страви Мексики, які максимально широко дають зрозуміти усі особливості цієї кухні. «Автентична кухня Мексики дуже гостра та незвична для українського гостя, тому ми адаптували страви і залишили в них найголовніше — дивовижний смак», — розповідають у закладі. В стравах багато свіжих овочів, фруктів, а також м’яса та риби, приготованих за технологією су-від — саме вона дозволяє зберегти максимум смаку в продукті.

Мексиканська класика, яку неодмінно варто спробувати з оновленого меню — тако, буріто, кесадилья та фахітос, різноманіття начинок дозволить обрати позиції за смаком та настроєм. В якості закусок варто спробувати гуакамоле, тірадіто з яловичини із обпаленим м’яким сиром та томатну сальсу з халапеньйо. В розділі салатів представлений як класичний «Цезар» з курячим пате у беконі, так і салат із свіжим тунцем та яйцем пашот.

З перших страв рекомендуємо спробувати томатний суп з морепродуктами та мексиканську класику чілі кон-карне. Вишуканою основною стравою для вечері стане торнедо росіні з фуа-гра та манговим спагеттоні, а шанувальникам риби варто спробувати філе лосося з лемонграсом та селеровим кремом. На десерт замовляйте іспанський чурос, який чудово смакуватиме із запашним какао.

Дещо з основного меню:

  • кесаділья з куркою – 159 грн;
  • фахітос ростбіф – 169 грн;
  • такос з морепродуктами – 199 грн;
  • буріто з куркою – 159 грн;
  • томатна сальса з халапеньйо – 149 грн;
  • салат із качиною грудкою та томленою грушею з сиром дор блю – 249 грн.

Кожен будній день в ресторані Taco House подають ланчі, їх готують з 12:00 до 16:00 — можна обрати дві страви за 119 грн або три страви за 149 грн, напої включені у вартість обіду. Пропозицію ланчів обіцяють оновлювати щотижня.

У барній карті Taco House великий вибір текіли та коктейлів на ній — текіла Padre, Don Julio, Patron, El Jimador, Agavales, Olmeca Altos, Milagro, Ocho, Sauza, Dos armadillos, Leyenda del Milagro Select Barrel, Espolon, Sierra Antiguo, Jose Cuervo. Особливо рекомендуємо спробувати ексклюзивну шоколадну текілу, яку виробляють тільки в Taco House.

Дещо з барної карти:

  • Don Julio blanco – 210 грн/50 мл;
  • El Jimador reposado – 90 грн/50 мл;
  • Espolon Blanco – 100 грн/50 мл;
  • Mezcal Reposado, Ilegal Mezcal – 380 грн/50 мл;
  • лимонад тропічний з чилі – 70 грн;
  • лате – 50 грн.

Хоробрий мандрівник Амадо, який є символом ресторану, знайомий з багатьма кухнями світу. Саме тому він вирішив знайомити гостей Taco House не тільки з мексиканською кухнею, а й з найбільш улюбленими своїми кухнями. Кожного місяця в ресторані будуть проходити тижні кухонь світу, які найбільше вразили Амадо — спробувати страви з першого такого меню можна вже 25 січня. У день китайського нового року в ресторані Taco House розпочнеться тиждень азійської кухні, завдяки якому гості зможуть пізнати секрети однієї з найдревніших кухонь Сходу.

Знайомство з оновленим меню гостинного Taco House розпочнеться з гучних вечірок Vacaciones Por Comida, де на гостей чекатимуть запальні співи маріачі, шоколадна текіла в якості welcome drink та спеціальні ціни на все меню. До 31 січня в Taco House триватимуть дегустаційні тижні, під час яких ви можете спробувати всі страви з нового меню зі знижкою 50%. На вечірці буде презентовано нову систему лояльності Taco House Club — постійні гості ресторану зможуть стати учасниками клубу «найкращих amigos» та отримувати на персональну картку від 10% до 30% бонусів із кожного замовлення. Знайомтесь із рестораном Taco House та приєднуйтесь до великої мексиканської familias вже у ці вихідні!

Про локацію:

Де: вул. Глибочицька, 32а

Бюджет: ₴₴. Буріто (149–199 грн), кесадилья (149–199 грн), стартери (149–199 грн), такос (149–199 грн), фахітос (149–199 грн).

Графік роботи: щодня з 11:00 до 23:00.

Деталі: сімейний ресторан на Подолі, мексиканська кухня, два поверхи, концептуальний інтер’єр, адаптовані страви, відкрита кухня, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, дегустаційні тижні, кімната для куріння кальянів, літня тераса, великий вибір міцного алкоголю, текіла власного виробництва, коктейльна карта, дитяче меню, система лояльності, жива музика, резерв столів.

Фото: PostEat/Дар’я Ярош

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi