Ресторани азійської кухні Києва перевірені часом - PostEat

пошук

Ресторани азійської кухні Києва перевірені часом
26-07-2019 0 4901


Про ресторани азійської кухні Києва перевірені часом розповідає редакція PostEat. Азійської кухні багато не буває — про це свідчать заклади з японськими, китайськими, в’єтнамськими та паназійськими стравами, як відкриваються в столиці ледь не щотижня. Ми вирішили розповісти вам не про нові модні місця, а про тих, хто стояв коло джерел — ресторани азійської кухні Києва перевірені часом. Багаторічний досвід, власна кулінарна стилістика та традицій дозволяють ресторанам заповнювати зали постійними гостями та новими відвідувачами.

San Tori     

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 41.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (75–185 грн), салати (85–185 грн), рис та локшина (85–220 грн), роли (140–335 грн), суші та сашимі (30–120 грн).

Страви: Фо Бо з яловичиною – 135 грн, гьодза зі свининою – 125 грн, тайський рис з куркою – 125 грн, японський рис з морепродуктами – 185 грн, рол каліфорнія з лососем – 140 грн.

Напої: ананасовий фреш – 180 грн, Aperol Spritz – 155 грн, мохіто б/а – 60 грн, еспресо – 40 грн.

Деталі: японська і тайська кухні, два шеф-кухаря, стильний інтер’єр, всі страви готуються з дотриманням оригінальної рецептури, преміум-меню, високоякісні продукти, коктейльна карта, спеціальні пропозиції, резерв столів.

San Tori — азійський ресторан на Подолі з двадцятирічною історією. Гості приходять сюди за унікальними стравами тайської та японської кухонь. За страви кожної кухні відповідають свої шефи — шеф тайської кухні містер Кіттіват Таосіріфан, а шеф японської кухні — Такаші Кобаяші. Велика кількість кулінарних шедеврів в меню та колоритний затишний інтер’єр змушують відвідувачів повертатися сюди знову і знову. Також в ресторані є преміум-меню, в якому представлені страви з морепродуктами та страви на тепан-грилі.

Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 80.

Бюджет: ₴₴. Салати (69–185 грн), гарячі закуски (88–248 грн), основні страви (124–292 грн).

Страви: чікен фрайд рис – 128 грн, карі сіфуд – 284 грн, салат з ростками сої – 78 грн, салат із пюре з авокадо та креветками – 185 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 85 грн, еспресо – 38 грн, імбирний лимонад – 65 грн.

Деталі: ресторан індійської та азійської кухні, знаходиться в центрі міста, стилізований інтер’єр, вегетаріанські страви, індійський хліб з тандурі, класичні коктейлі, винна карта, вина побокально, барна карта, ланчі по буднях з 12:00 до 15:30 (125 грн), резерв столів.

Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи» є найстарішим рестораном індійської та азійської кухонь в столиці — заклад відкрився в 1997 році. В інтер’єрі ресторану багато шовку, декору ручної роботи, статуеток богів, а також звучить індійська музика. Шеф-кухар ресторану — виходець з Індії — зібрав рецепти з різних регіонів країни. Одна з особливостей Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи» — майже всі страви готуються в традиційній індійські глиняній печі тандурі, вона надає стравам особливий аромат і смак. В кожному розділі меню окремо позначені вегетаріанські страви.

Ресторан корейской кухни Arirang  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 160.

Бюджет: ₴₴. Супи (132–775 грн), основні страви (150–775 грн), комплексні страви (145–252 грн).

Страви: курка фарширована рисом зі спеціями – 312 грн, кімчі поккум паб – 150 грн, омрайс – 155 грн, пулькогі – 156 грн, кімчі тіге – 152 грн.

Напої: алое – 78 грн, еспресо – 22 грн, глінтвейн – 46 грн, мілкіс – 22 грн.

Деталі: ресторан корейської кухні, традиційний корейський комплемент до замовлення, великий вибір супів, винна карта, коктейлі, страви для вегетаріанців, take away, резерв столів.

Ресторан корейської кухні Arirang вже більше десятка років приймає гостей. Меню закладу налічує понад 100 автентичних найменувань страв, які готують за традиційними рецептами. Приємним бонусом є те, що при замовленні основних страв вам подадуть традиційний корейський комплемент з шести салатів. Arirang вельми лояльний і пропонує багато знижок: для студентів діє знижка 20%, по буднях в обідній час знижка 15% на все меню, а якщо ви вирішите відсвяткувати день народження то отримаєте знижку 25% на банкет з понеділка по четвер.

CHI restaurant 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски і салати (105–750 грн), гарячі страви (195–1850 грн), десерти (55–255 грн).

Страви: смажений спринг-рол з качкою та манго – 265 грн, рожевий дім-сам з гребінцем та шпинатом – 235 грн, рол з авокадо та креветкою темпура – 295 грн, судак під азіатським кисло-солодким соусом – 495 грн.

Напої: Moscow Mule – 205 грн, Lady Curtida – 255 грн, Scotch Treasure – 255 грн, Bloode and Sand – 205 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан і party-place мережі Carte Blanche, кухня Південно-Східної Азії, Індії та Китаю, літня тераса, вид на Київ, паркінг, працює до останнього гостя, барна та чайна карти, спеціальне меню, робата-гриль, вечірки.

CHI restaurant — це ресторан і party place з великою літньою терасою, з якої відкривається розкішний вид на Дніпро і лівий берег Києва. У закладі легко поринути в атмосферу свята, афіша заходів клубу постійно поповнюється. Кухня CHI restaurant — це симбіоз смаків і гастрономічних традицій Південно-Східної Азії, Індії, Китаю з європейським акцентом. Особливої уваги заслуговують барна та чайна карти — в CHI restaurant кожен гість знайде напій на свій смак. Коктейльну карту розробив досвідчений мікcолог з Лондона Кароліс Урбонавічус.

Touch Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 16.

Бюджет: ₴₴₴. Азія (145–585 грн), піца (195–395 грн), салати та закуски (165–675 грн), десерти (20–350 грн).

Страви: тунець смажений в кунжуті з водоростями і деревними грибами – 295 грн, дім сами зі свининою, шпинатом і перцем чилі – 195 грн, курка по-пекінськи з кеш’ю і перцем чилі – 245 грн, спринг-рол з крабом і креветкою – 465 грн.

Напої: French 75 – 250 грн, Clover Leaf – 185 грн, Drambuie Sour – 230 грн, Hendrick’s & Tonic – 195 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, страви паназійської і європейської кухонь в авторській інтерпретації, 2 окремі VIP-зали, розсувні панорамні вікна, тераса, винна карта, меню десертів, меню бізнес-ланчів, формат take away, меню новинок від шефа, в п’ятницю і суботу — pre-party, сork fee, кальян-бар з 12:00, паркінг.

Touch cafe — заклад на Шота Руставелі з особливою атмосферою та авторським дизайнерським інтер’єром. Обрати столик можна в просторій основній залі, на затишній літній терасі або разом з друзями розміститись у окремій VIP-кімнаті. По буднях в ресторані — розслаблююча атмосфера з музикою в стилі лаунж, а по п’ятницях і суботах Touch cafe перетворюється на яскраву pre-party локацію. У меню закладу представлені популярні паназійські та європейські страви в авторській інтерпретації.

Фото: Facebook San Tori, Himalaya Restaurant / Ресторан «Гималаи», Ресторан корейской кухни Arirang, CHI restaurant, Touch cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi