Ресторани для корпоративів та тімбілдингу в Києві - PostEat

пошук

Ресторани для корпоративів та тімбілдингу в Києві
21-10-2021 0 570


Ресторани для корпоративів та тімбілдингу в Києві шукала редакція PostEat. Корпоратив — це свято, яке люблять усі та яка залишає безліч вражень для усіх учасників. Зібратися з колегами на бокал вина чи влаштувати тематичну подію, спочатку обговорити робочі плани й непомітно перейти до смішних історій з життя: у кожної компанії свій особливий корпоратив. Ми розповідаємо, які ресторани для корпоративів та тімбілдингу в Києві можна обрати цьогоріч. Та нагадуємо — будьте відповідальними, дотримуйтесь протиепідемічних заходів та бережіть своє здоров’я.

Одеса-мама

Де: вул. Верхній Вал, 30; вул. Московська, 8.

Бюджет: ₴₴.

Страви: асорті одеських закусок – 210 грн, салат з морепродуктами – 218 грн, млинці з лососем та крем-сиром – 119 грн, восьминіг з овочами та вершково-сирним соусом – 3989 грн, судак у хлібній скоринці з гарніром з кіноа та лечо – 299 грн.

Деталі: ресторани одеської кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, сніданки, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, які працюють біля станції метро «Контрактова площа» та поруч з метро «Арсенальна». Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, ікру щуки з оладками, тюлечку з цибулькою, биточки з рапанів та мідії у різних соусах.

В тематичному ресторані «Одеса-мама» на Подолі два поверхи: на першому можуть розташуватись 45 гостей, а на другому 50 гостей. Також на 2 поверсі є окрема зала, де можна організувати банкет на 20 людей. При замовленні свята мінімальний чек з гостя становить 750 грн, також ви можете скористатись вигідною послугою cork free (пляшка на пляшку) і отримати знижку 10% на банкетне меню. Для іменинників у ресторані діє знижка 20% і є можливість принести власний торт.

«Одеса-мама» на Арсенальній розташована у красивому історичному будинку, який є частиною фортеці середини XIX сторіччя. В ресторані є три зали, розташовані на першому поверсі — вінтажна архітектура, великі вікна та безліч квітів у інтер’єрі створюють чудову атмосферу для проведення будь-якого свята. Ви можете обрати окрему залу, розраховану на 45 гостей, більшу залу для 80 гостей чи залу біля входу на 30 гостей. На проведення корпоративу ресторан надає знижку 10%, середній чек на гостя також 750 грн. діє послуга cork free: 150 грн за пляшку вина чи шампанського та 250 грн за пляшку міцного алкоголю. Іменинників чекає знижка 20% та приємний подарунок у вигляді 0,5 л фірмової наливки. Можна приносити на свято торт за наявності сертифікату його якості. Деталі та резерв можна здійснити за номерами телефону: +380663907889 (вул. Московська, 8), +380952806430 (вул. Верхній Вал, 30).

Буффаліно

Де: вул. Московська, 8; вул. Тимошенко, 18.

Бюджет: ₴₴.

Страви: дегустаційна тарілка витриманих сирів власного виробництва – 325 грн, капрезе з моцарелою фьор ді лате та соусом песто – 165 грн, тартар із телятини з пармезановим айолі – 198 грн, піца з пікантною салямі, моцарелою та базиліком – 216 грн, равіолі з кроликом – 179 грн, м’ясне плато на компанію – 1300 грн, кармелізований бріош з морозивом та сезонними ягодами – 138 грн.

Деталі: італійські кафе, входять до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, винна шафа, велика винна карта.

В італійському кафе «Буффаліно» ви зможете легко організувати особливе та неповторне свято. Банкет, день народження, корпоратив та тімбілдинг — професіонали закладу врахують усі ваші побажання та влаштують справжнє festa l’italiano. У «Буффаліно» обожнюють свята, які збирають за одним столом всіх друзів і родичів для великої італійської вечірки. Молоді італійські сири, брускети, піца, паста, а також м’ясні страви від бренд-шефа – все найулюбленіші італійські позиції в одному ресторані!

Ви можете обрати просторі загальні зали для великих і маленьких компаній, а також окремі зали для святкування на 12 гостей (на Оболоні) та на 30 гостей (на Арсенальній). Формат вашого святкування може бути фуршетним або класичним банкетним. Поєднуючи у собі зручну локацію, окремі банкетні зали, різноманітне меню та живу музику в п’ятницю та суботу, ресторан «Буффаліно» має ще одну «родзинку» для крутого тімбілдингу — ви можете урізноманітнити програму корпоративу майстер-класом по приготуванню сиру. Середній чек на банкет від 800 грн з людини. Зарезервувати дату свого свята можна за номерами: +380504684244 (вул. Московська, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).

Montecchi Capuleti

Де: вул. Є. Коновальця, 36в

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: свіжий тунець з гуакамоле, червоною ікрою, дайконом та чилі олією – 320 грн, салат із теплим лососем, овочами та яйцем пашот – 359 грн, піцета з підкопченим курячим філе, беконом та гірчичним соусом – 189 грн, тальятеле з рваною томленою телятиною, грибами та томатами конкасе – 287 грн, філе палтуса по-сицилійськи зі шпинатом, маслинами, каперсами та в’яленими томатами – 390 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 12:00, кілька зал, страви на грилі, велика винна карта,  паркінг, доставка, формат take away, тераса, kids friendly, дитячі майстер-класи, дитяче меню, жива музика, резерв столів.

Montecchi Capuleti — ресторан-траторія на Печерську, який поєднує домашню і високу італійську кухні. В меню Montecchi Capuleti поєднали вишукані страви з морських делікатесів, класичну неаполітанську піцу на тонкому тісті, пасту власного виробництва і незвичайні десерти. В закладі є три зали для проведення свята: банкетні зали «Монтеккі» та «Радіусний» і основний «Капулетті». Радіусний зал побудований півколом, що робить його комфортним для проведення різного роду заходів максимально для 70 людей. Зал Монтеккі оформлений у світлих тонах, тому ідеально підходить для святкування родинних та романтичних подій з максимальною кількістю гостей 70 людей. Основний зал ресторану Капулетті має відкриту кухню та великий комунальний стіл, святкувати тут можуть 60 людей.

Saperavi

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: три види пхалі – 245 грн, смажені баклажани фаршировані горіховою пастою – 240 грн, долма з соусом мацоні – 190 грн, форель на мангалі – 260 грн, чкмерулі – 480 грн, курча тапака – 350 грн, кудбарі – 260 грн.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку. В меню Saperavi ви знайдете 7 видів шашлику, 4 види люля-кебабів, 5 видів хачапурі, кубдарі, чвіштарі, харчо та інші страви. Основний зал розрахований на 99 осіб при звичайній посадці, а при фуршетному варіанті тут комфортно розміститься до 250 чоловік. В Saperavi є дві окремі кімнати різної стилістики. Одна з них виконана в темних, стриманих тонах, другий в світлих тонах з ніжним квітковим принтом на стінах. У кожній залі можуть розташуватися 8 та 12 гостей.

Ресторан Antwerpen

Де: вул. Пушкінська, 38

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з баклажаном на грилі, бебі шпинатом, фетою, кеш’ю та апельсиновою заправкою – 155 грн, соте з морепродуктів у вершковому соусі – 240 грн, курячі крильця з селерою, морквою та сирним соусом – 198 грн, бельгійський карбонад – 390 грн, фірмові ковбаски мікс курятини, телятини та свинини – 230 грн.

Деталі: ресторан бельгійської та європейської кухонь, позиціонує себе як антикварний ресторан, традиційні бельгійські вафлі, колекція антикварних творів мистецтва, паркінг, тераса, формат take away, резерв столів.

Ресторан Antwerpen знаходиться у затишному дворику в центрі Києва. Особлива гордість закладу — колекція антикварних витворів мистецтва, живопису, скульптур з бронзи фламандських, французьких і німецьких майстрів. В меню ресторану представлені страви бельгійської та європейської кухонь. На першому поверсі «Антверпена» ви можете провести тематичний корпоратив у французькому стилі, а на другому — відірватись з колегами у атмосфері справжнього бельгійського пабу. Також в закладі є німецький «золотистий» зал, а для подій у вузькому сімейному колі в закладі є VIP зал на 6 гостей.

PapaFeta

Де: пр-т Лобановського, 56

Бюджет: ₴₴.

Страви: креветки з соусом на вибір – 185 грн, кальмари у фритюрі по-грецьки – 145 грн, восьминіг гриль – 325 грн, салат Елафі з сиром манурі та грушею у червоному вині – 129 грн, кефтедес – 135 грн, курча в апельсиновому соусі – 169 грн.

Деталі: ресторан грецької кухні, знаходиться на правому березі Києва (Солом’янка), демократичні ціни, затишний інтер’єр, чотири зали, сніданки, автентичні страви, сезонні страви, банкети, резерв столів, доставка.

PapaFeta — сімейний ресторан на Солом’янці. В меню закладу представлені різноманітні страви грецької кухні з оригінальними поєднаннями інгредієнтів. У ресторані доволі демократична цінова політика — ви можете замовити багато страв та обрати фаворита. В ресторані є кілька зал, у яких ви можете провести своє свято: зал Іос з проектором, екраном та фоновою музикою розрахований на 40 людей, камерний зал Ялі на 20 гостей, головна зала ресторану Кея на 40 гостей та зала Каламос на 200 людей.

Головна фото: Одеса-мама

Фото: Facebook Одеса-мама, Буффаліно, Montecchi Capuleti, Saperavi, Ресторан Antwerpen, PapaFeta.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi