Ресторани італійської кухні в Києві: де затишно відсвяткувати Різдво - PostEat

пошук

Ресторани італійської кухні в Києві: де затишно відсвяткувати Різдво
21-12-2022 0 737


Ресторани італійської кухні в Києві шукала редакція PostEat Різдво — це свято, котре хочеться святкувати з усією родиною, дарувати близьким свої усмішки та тепло. Для того, щоб ви могли зібратися з найдорожчими людьми та не турбуватись щодо святкового столу, ми розповідаємо про 6 італійських ресторанів Києва, де можна відзначити Різдво. Вам лишається обрати заклад та зарезервувати стіл – про решту подбає персонал.

Saxagansky Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 83

Бюджет: ₴₴.

Страви: Червель Ді Вітелло (телячі мізки зі щучим кав’яром, спаржею та фундуком) — 360 грн, фуа-гра з карамелізованим яблуком та полуницею — 750 грн, равіолі з томленим язиком теляти, лисичками, пармезаном та молодим зеленим горошком — 350 грн, восьминіг з цитрусовим соусом та бебі картоплею — 700 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі міста, бренд-шеф Елеонора Баранова, сніданки, ланчі в будні з 12:00 до 17:00, жива музика, спеціальне банкетне меню, власна кондитерська, закриття зали або ресторану, колекція  вин,  досвідчений сомельє, широка барна карта, власний маркет ексклюзивних товарів, натуральна фермерська продукція, резерв столу, доставка.

Saxagansky Restaurant — сучасний італійський ресторан в центрі столиці з вишуканим інтер’єром. Вражаюче авторське меню створила бренд-шеф Елеонора Баранова, справжні гурмани обов’язково знайдуть щось цікаве для себе. У ресторані представлена колекція вин і широка барна карта. Досвідчений сомельє допоможе підібрати напій, який ідеально смакуватиме до страв. Saxagansky Restaurant запрошує зустріти Різдво в найкращих традиціях у колі найрідніших з живою музикою, спеціальним святковим меню, колекцією вин і чарівною атмосферою. 25 грудня на вас чекатиме чаруюча гра на фортепіано від Володимира Чалова. Початок святкової вечері о 16:00. Резерв столу за телефоном +380673008383.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: запечені баклажани, томати, козячий сир — 475 грн, равіолі з кроликом — 365 грн, палтус з овочевою сальсою — 625 грн, котолета по-міланськи з шафрановим ризото — 565 грн.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на Липках, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою пастою, яку готують в ресторані, та сирами з моцарела-бару. Також в Bigoli працює гастрономічна крамниця, де гості можуть купити додому приготовлену в ресторані пасту, італійські сири і ковбаси, випічку та інші італійські смаколики. В закладі обожнюють Різдво і щороку шеф Сергій Матузов готує святкове меню. На цей святковий вечір Bigoli стане місцем зустрічі найрідніших: зі світлом і теплом, з улюбленими стравами та келихом ігристого. Вечеря пройде 24 грудня о 19:00 у супроводі музики, посмішок та сімейного тепла. Резерв столу за телефоном +380444991441.

La Fontana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 31/33

Бюджет: ₴₴.

Страви: ніжний ростбіф з телятини з соусом Вітело Тонато — 350 грн, салат з грильованою куркою, салатом ромен та вершковим соусом — 268 грн, баклажан Ден-Місо запечений з томатами та сиром моцарела — 245 грн, філе дорадо з зеленим гарніром — 430 грн.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, мережа ресторанів Tarantino Family, традиційні страви італійської кухні, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, музичні вечори, сніданки, резерв столів.

La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську у кінотеатрі «Зоряний». Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family. В меню — традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі, піца з дров’яної печі та різноманітна домашня паста. Атмосферу ідеального свята створюють деталі: затишні зали, улюблені італійськи страви від шефа, колекція найкращих вин із різних куточків Італії та близькі серцю люди поруч. Резерв столу за телефоном +380504066914.

Італійська Редакція

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴.

Страви: креветки на грилі з анелотті та мандариновим бер бланом — 525 грн, різдвяний перепіл з ризото та гарбузовим велюте — 575 грн, панетоне édition з фісташковим кремом та цукатами — 275 грн, стратчателла з печеним гарбузом — 355 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки, коктейльна карта, винна карта, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню ви знайдете кілька видів пасти та піци з дров’яної печі, антипасті та салати. До різдвяних свят презентували спеціальне меню від шефа: olivie, креветки на грилі, різдвяний перепіл, піца Salmone, панетоне édition. Резерв столу за телефоном +380676034343.

Mario Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 14

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар з яловичини з тхіною та гірчичним огірками — 318 грн, брускета з лососем, маскарпоне та каперсами — 250 грн, качина грудка з кремом із батату та ягідним соусом — 390 грн.

Деталі: italian classic restaurant, два поверхи, кілька залів, бренд-шеф Huldrick Plaisent, сніданки, сезонне меню, lounge bar, страви на грилі, hookah terrace, декілька залів, підходить для банкетів, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — це італійський ресторан з багаторічною історією, живою музикою та вечерями від шефа. В закладі поєднали атмосферу класичного ресторану преміум-класу та запальний відпочинок в караоке. В меню ресторану поєднались страви італійської та середземноморської кухонь. Резерв столу за телефоном +380682990909.

LUCCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 11

Бюджет: ₴₴. 

Страви: ніжний сир бурата з томатами чері та орегано — 328 грн, салат зі свіжої груші з сиром рикота та медово-гірчичною заправкою — 174 грн, ледь обсмажене філе тунця зі шпинатом — 586 грн, томлена качина ніжка з грушею, обсмаженою солоній карамелі — 386 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на Солом’янці, шеф-кухар Сергій Устименко, стильний інтер’єр, тераса, сніданки, жива музика, домашня паста та равіолі, антипасті, дитяче меню, коктейльна карта, резерв столів.

Lucca — стильний і атмосферний ресторан на Солом’янці в стилі тосканського містечка Лукка. Готують в ресторані Lucca за класичними італійськими та авторськими рецептами, подають з фантазією. Сховатись від метушні та відзначити сімейне свято можна завдяки зонуванню, адже зала ресторану з комфортом вміщує будь-яку компанію. Резерв столу за телефоном +380674083194.

Головна фото: Saxagansky Restaurant

Фото: Facebook Saxagansky Restaurant, Bigoli, La Fontana, Італійська Редакція, Mario Restaurant, LUCCA.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi