Ресторани Києва для весілля на правому та лівому березі столиці. Частина 1 - PostEat

пошук

Ресторани Києва для весілля на правому та лівому березі столиці. Частина 1
27-07-2020 0 314


Ресторани Києва для весілля шукала редакція PostEat. Готуєтесь до весілля і шукаєте зручну локацію, де можна реалізувати усі ваші задуми? Ми підшукали ресторани Києва для весілля вашої мрії, які розташовані на обох берегах столиці. Вишукані зали різної стилістики, красиві локації для виїзної церемонії, індивідуальний підхід, ексклюзивні послуги та, звичайно, смачні страви.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: тальятеле з камчатським крабом – 720 грн, фуа-гра з печеними яблуками i ягідним соусом – 895 грн, каре косулі з чатнi з айви – 698 грн, філе лосося з чорною кіноа i голландським соусом – 595 грн, дорадо запечена з овочами по-сицилійськи – 780 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком, яку очолює шеф-кухар Ігор Калениченко, і бездоганний сервіс. В меню закладу — широкий вибір страв з м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Винна карта ресторану дозволить підібрати напій, який до тонкощів відповідатиме вашому смаку. У Fabius три банкетні зали різної місткості, а також тераса й альтанка. Найбільша банкетна зала здатна вмістити до 130 гостей. Справжньою перлиною ресторану є величезна лісова тераса площею 430 м² — розташована віддалік від основних майданчиків ресторану, вона є ідеальним місцем для виїзної весільної церемонії.

Prynada Ukrainian Cafe

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 24

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (85–205 грн), салати (155–215 грн), основні страви (165–345 грн).

Страви: шпинатні завиванці з лососем – 185 грн, карпачо з телятини з трюфельно-кунжутним соусом – 175 грн, теплий салат з куркою та горіховим соусом – 155 грн, лосось з кус-кусом та вершково-шпинатним соусом – 245 грн, стейк з телятини з картоплею по-селянськи – 225 грн, ніжна перепілочка з пюре з цвітної капусти – 225 грн.

Напої: Conti Serristiri Chianti – 195 грн/ 150 мл, Domini Veneti Soave Classico – 710 грн/750 мл, Maison Castel Merlot – 495 грн/750 мл.

Деталі: позиціонує себе як ресторан актуальної української кухні, знаходиться на Оболоні, резерв столів, доставка, тераса, фірмові коктейлі, дитяче меню, дегустаційні сети, кальян, формат take away.

Prynada Ukrainian Cafe — ресторан української кухні з інтер’єром в стилі city folk на Оболоні. В закладі гостей знайомлять з актуальною українською кухнею — традиційними стравами, адаптованими до сучасних гастрономічни[ трендів. У закладі є 4 основні зони, в яких можна організувати святкування свято. Просторий зал «Петриківка», оформлений в однойменному художньому стилі, де може комфортно розміститися до 65 осіб. Для сімейних урочистостей з кількістю гостей до 40 персон можна вибрати зал «Вишиванка» — його інтер’єр виконаний в стилістиці національного орнаменту і доповнений дзеркалами. Камерні банкети варто провести в залі «Витинанка», стіни якого прикрашені традиційним дерев’яним різьбленням. Зона тераси стане чудовим рішенням для виїзної церемонії — з неї відкривається прекрасний вид на Оболонські Липки.

Forrest Club

Де: пр-т Мінський, 20а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (148–324 грн), гарячі закуски (188–378 грн), м’ясо на вугіллі (210–398 грн).

Страви: кебаб з яловичини з пармезаном та сулугуні – 278 грн, чилійські мідії у вершковому соусі з сиром пармезан – 396 грн, паштет з печінки кролика з трюфелями та кранчами – 115 грн, салат з підкопченою качиною грудкою та яйцем пашот – 208 грн, равіолі з качкою та крем сиром – 240 грн.

Напої: Taittinger Brut Reserve – 2010 грн/750 мл, Prosecco Superiore Oro Della Regina Dal Bello Brut – 680 грн/750 мл, Chablis Premier Cru Fourchaume Domaine Du Colombier – 1270 грн/750 мл.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — не просто ресторан, а цілий комплекс для сімейного відпочинку. Тут вистачить місця для святкування весілля будь-якого масштабу: є простора головна зала, засклена тераса, літня тераса й окремі будиночки для невеликих компаній. Виїзну церемонію можна організувати на пірсі біля озера. Європейська кухня, страви на мангалі, окремі банкетні страви та велика винна карта задовольнять усі бажання молодят щодо банкету. З організацією весілля та виїзною церемонією допоможе івент-менеджер.

Маяк

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (95–580 грн), холодні закуски (85–420 грн), основні страви з м’яса (165–545 грн/100 г).

Страви: салат з восьминогом – 425 грн, жульєн з гребінця та креветок – 285 грн, качина грудка з молодою картоплею – 495 грн, судак з білими грибами – 415 грн.

Напої: Ruggeri Argeo Prosecco Brut – 1250 грн/750 мл, Sancerre Pascal Jolivet – 1850 грн/750 мл, Vermentino Aia Vecchia – 1050 грн/750 мл.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь. У багатій винотеці ресторану можна знайти вина з кращих винних регіонів світу. Місця для проведення незабутнього свята тут достатньо — в закладі два поверхи, дві тераси та дві банкетні зали. Камерні сімейні свята (до 20 осіб) можна проводити в малій банкетній залі та у великій банкетній залі, які вміщують до 30 персон. Для виїзної церемонії в «Маяку» є панорамні літні майданчики.

Villa Riviera

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (165–595 грн), салати (175–655 грн), паста і ризото (205–395 грн).

Страви: брускета з креветками, томатами та сиром моцарела – 135 грн, бурата з власної сироварні з томатами чері – 225 грн, мідії по-неаполітанськи – 285 грн, піца з куркою та шпинатом – 235 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, велика винна шафа, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Ресторан підходить для святкування особливих сімейних подій та розкішного весілля. Можливість трансформування зал, стильний інтер’єр, різноманітне меню, велика винна карта та бездоганне обслуговування — не єдині переваги локації. Для молодят у Villa Riviera є особливий приємний бонус — із зали на першому поверсі ресторану можна потрапити на затишну зелену галявину з чудовим краєвидом, на якій можна провести виїзну церемонію та організувати фотозону.

River Grill

Де: Русанівська набережна, 3А

Бюджет: ₴₴. Салати (169–295 грн), паста і ризото (189–248 грн), м’ясо та птиця (199–310 грн).

Страви: соте з морепродуктів у вершково-томатному соусі – 679 грн, салат з прошуто та карамелізованим персиком – 175 грн, чорноморські рапани – 298 грн, телячий язик на грилі з грибами – 295 грн.

Напої: Nero D’Avola Cusumano – 880 мл/750 грн, Chateau Bellevue Rouge – 690 мл /750 грн, Sangiovese Di Majo Morante – 750 мл /750 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Заклад складається з трьох зал та двох терас загальною посадкою близько 400 гостей. Масштабність ресторану та майстерне зонування дозволяє провести в River Grill свято або захід будь-якого формату з урахуванням усіх побажань. Об’єднання зали з терасою, трансформації залів у тераси, мобільна посадка надають можливість організувати святкування за індивідуальними побажаннями. Поруч з рестораном є зелена зона, яка може стати місцем для казкової виїзної церемонії.

Фото: Facebook Fabius, Prynada Ukrainian Cafe, Forrest Club, Маяк, Villa Riviera, River Grill.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi