Ресторани Києва для вишуканого обіду: гармонія страв та інтер’єру - PostEat

пошук

Ресторани Києва для вишуканого обіду: гармонія страв та інтер’єру
11-03-2021 0 2706


Ресторани Києва для вишуканого обіду шукала редакція PostEat. Обід — чудовий привід зібратися за одним столом з родиною, друзями чи колегами. А щоб насолодитись не тільки приємним спілкуванням, а й стравами та атмосферою, пропонуємо вам звернути увагу на ці заклади — в них гармонійно поєднали естетику та гастрономію. Концептуальні інтер’єри, вишукані страви, затишна атмосфера та відмінне обслуговування робить ці закладами гарним рішенням для вишуканого обіду.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Terracotta Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Тараса Шевченка, 5-7

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (215–595 грн), паста та ризото (295–475 грн), десерти (155–595 грн).

Страви: карпачо із лосося та сібаса з паленими вершками та шпинатним маслом – 325 грн, баклажан місо зі страчателою та арахісом – 315 грн, равіолі з кроликом в вершковому соусі з білими грибами і в’яленими томатами – 345 грн, крем-суп із цвітної капусти з орзо – 345 грн.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться в готелі Premier Palace Hotel, панорамний вид на Київ, шведська лінія сніданків та сніданки a la carte з 08:00 до 12:00 кожен день, вишукана середземноморська кухня, основне меню діє з 14:00, зал для бенкетів на 110 гостей, три vip-зали (до 10 гостей в кожному),  винна кімната, професійний сомельє, дитяче меню і спеціальні крісла, безкоштовний підземний паркінг для гостей.

Особливістю ресторану Terracotta Restaurant є його розташування — заклад знаходиться на 8 поверсі п’ятизіркового готелю Premier Palace Hotel. На гостей ресторану чекає широкий асортимент екологічно чистих фермерських продуктів на сніданок по типу «шведський стіл». Приходячи в заклад на обід, ви можете насолодитися смаком страв середземноморської кухні, а також помилуватися видом на центр столиці з вікон закладу.

«ПРАГА»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴₴. Салати (187–397 грн), основні страви (432–790 грн), десерти (70–468 грн).

Страви: французький салат з креветками, індичкою та авокадо – 272 грн, перепілки з журавлиним соусом – 196 грн, курячий бульйон з тортеліні з телятини – 158 грн, котлета по-празьки з фуа гра та стейком з молодої капусти – 273 грн.

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки, дитяче меню, банкетні пропозиції.

«ПРАГА» — це вишуканий ресторан, який розташований в старовинному будинку на березі озера в Голосіївському парку. Це затишний ресторанний комплекс, де для гостей створили найкомфортніші умови відпочинку. Ресторан має кілька зал з індивідуальною стилістикою, відкриту галявину та терасу на воді. В основному меню пропонують страви європейської кухні та цікаві азійські позиції, серед яких ви обов’язково підберете щось для особливого обіду.

Food Couture

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 98

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (170-380 грн), основні страви (175-590 грн), десерти (150-210 грн).

Страви: копчена бурата з інжиром – 325 грн, качиний бульйон з трюфелем – 190 грн, кролик у тай-стилі з диким рисом – 360 грн, тофу з кремом з кеш’ю – 275 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, знаходиться в центрі міста, автор інтер’єру Денис Беленко, авторські страви, вишукана подача, винна карта, класичнікоктейлі з авторськими акцентами, pets friendly, резерв столів.

Концептуальний ресторан Food Couture знаходиться в центрі міста навпроти костелу святого Миколая. В інтер’єрі команда архітектора Дениса Беленка втілила творчу атмосферу і яскраву стилістку, притаманну витворам haute couture. В меню представлені вишукані авторські варіації знайомих столичним гурманам страв: копчена бурата з інжиром, качиний бульйон з трюфелем, кролик у тай-стилі з диким рисом, тофу з кремом з кеш’ю.

Eastman Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴. «Повний Стіл» (88–255 грн), «Усілякі пельмені» (195–395 грн), «Річка Море Океан» (280–595 грн).

Страви: курочка тандурі (обідня пропозиція) – 335 грн.

Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторанної мережі First Line Group, бренд-шеф Вова Ташаєв, шеф-бармен Олександр Родіонов, кілька поверхів, коктейльний бар, винна кімната, дитяча кімната, наполеон-бар, сніданки, обід з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю, дитяче меню, авторські коктейлі, доставка, резерв столів.

Eastman Restaurant — ресторан східної кухні знаходиться в центрі міста. Це проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group, заклади якої працюють в Києві та Харкові. В ресторані спроєктовано два рівні — на першому розташовані коктейльний бар та винна кімната, а на другому облаштували дитячу кімнату. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні. По буднях з 12:00 до 16:00 на обід можна замовити курочку тандурі, яку подають з паратою та огірковим салатом, на гарнір рис басматі та гарбузовий карі. Напій до обіду можна обрати — тамариндовий лимонад або лайм-сода.

Blanke city bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 62а

Бюджет: ₴₴. Закуски (30–475 грн), пінца (189–359 грн), основні страви (175–325 грн).

Страви: маринована бурата з хурмою та фісташками – 295 грн, пінца з ростбіфом – 265 грн, равіолі з буйволиним м’ясом та томатним соусом – 267 грн, тосканський рибний супз томатами – 265 грн, сібас під анчоусним соусом з кіноа – 315 грн.

Деталі: франко-італійське бістро, знаходиться в центрі міста, ідеолог проєкту Алла Зіневич, крафтові фермерські продукти з молока буйволиць, молочні продукти з власно ферми, сніданки, пінца, коктейлі, резерв столів.

Blanke city bistro — франко-італійське бістро на Великій Васильківській напроти Київського національного академічного театру оперети. Власницею закладу та ідеологом проєкту є Алла Зіневич. Концепт бістро поєднує в собі зрозумілу кожному їжу та напої високого гастрономічного рівня. В стравах з меню бістро є секретний інгредієнт — крафтові фермерські продукти з молока буйволиць з власної ферми TasBio. В бістро пропонують закуски, салати, супи, пінцу, основні страви та багато десертів.

Piccolino

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гончара, 67

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (158–595 грн), паста (235–525 грн), риба і морепродукти (445–825 грн).

Страви: артишоки по-римськи – 365 грн, чорні лінгвіні з бейбі кальмаром та ботаргою – 375 грн, рибна юшка з дорадо, овочами і часниковою грінкою – 189 грн, яловича щока з броколі та чорним трюфелем – 425 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, ресторан домашньої італійської кухні з найбільшим вибором Prosecco в Україні, сезонне меню, спеціальні страви від шеф-кухаря, моцарела-бар, просеко-бар, паста домашнього приготування, резерв столів.

Piccolino — елегантний італійський ресторан команди La Famiglia в центрі Києва з домашньою атмосферою, де представлено великий вибір італійського ігристого вина. Меню Piccolino досить велике, щомісяця його доповнюють спеціальними сезонними стравами від шеф-кухаря. Незалежно від сезону, в меню домашня паста, свіжі морепродукти, всі види моцарели з Італії, ароматний чорний трюфель і страви з артишоків.

Головна фото: «ПРАГА»

Фото: Facebook Terracotta Restaurant, «ПРАГА», Food Couture, Eastman Restaurant, Blanke city bistro, Piccolino.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi