Ресторани Києва із барами: де шукати - PostEat

пошук

Ресторани Києва із барами: де шукати
18-01-2022 0 2328


Ресторани Києва із барами шукала редакція PostEat. Вважається, що для смачної вечері найкраще резервувати стіл у ресторані, а за порцією гарного коктейлю вирушати потім у бар. Проте ми знайшли ресторани Києва з барами, щоб гурмани та любителі коктейлів однаково смачно та приємно провели час.

Urban Grill

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з качиним філе – 197 грн, Chicken Blue Сheese burger – 219 грн, ребра копчені – 229 грн, ковбаски із телятини з м’ятою – 119 грн, стейк лосося зі шпинатом, картопляним пюре, вершковим хріном та журавлиною – 327 грн.

Напої: коктейль Whiskey Sour Popcorn – 167 грн, коктейль Six Point Stag – 186 грн, Amaretto Punch – 135 грн.

Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 10:00 до 12:00, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.

Urban Grill meat&cider — бар-сидрерія у самому серці Подолу, належить до мережі TL Family. Заклад розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. Атмосферний -1 поверх з контактною барною стійкою. Окремої уваги варта авторська коктейльна карта від барменеджера Поліни Красовської. По вихідним дням грає dj. Раз в місяць проходять staff party.

Frou Frou

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар тунець, авокадо, трюфель – 490 грн, бурата: апельсин, спаржа, лавандова олія – 450 грн, салат Нісуаз сардини – 430 грн, лимонне курча, батат фрі – 490 грн.

Напої: коктейлі: Churchill’s Cigar – 280 грн, Reunion Sour – 260 грн, Baskerville – 200 грн, Dor Blue Sour – 280 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Frou Frou — ресторан французької кухні в центрі міста, в якому оспіваний французький шарм прослідковується не лише в інтер‘єрі, а й в усьому, завершуючи лініями посуду та келихів. Окремої уваги заслуговує барне меню — коктейлі на основі французьких інгредієнтів та преміального алкоголю, подача яких заворожує своєю естетикою. Лаванда, вермути, ревінь, біттери, кисло-солодка піна — бажаєте бути здивованим — обирайте коктейлі, підкреслити смак страв класично — сомельє Frou Frou допоможе з найвдалішим вибором. З четверга до неділі на -1 поверсі з 20:00 відкривається темна сторона Frou Frou — Le ChouChou bar.

Veranda on the river

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: пате з оленини з ялівцем та брусничним соусом – 298 грн, дзадзикі з кінзою та тандирною перепічкою – 230 грн, салат з печеним виноградом та козячим сиром шеврано – 380 грн, стейк з цвітної капусти у вершково-буряковому соусі, з броколі та капустою романеско – 398 грн.

Напої: коктейлі: Kiki Tini – 285 грн, Helena – 210 грн, Smoky Monkey – 300 грн, Venetian Spritz – 285 грн.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

Veranda on the river — преміумресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Шеф-кухар ресторану Сергій Башинський поєднав у меню екзотичні східні страви та українську кухню, а також італійську, американську, середземноморську та північноєвропейську кухні. На першому поверсі Veranda on the river знаходиться відкритий бар. Головний настрій тут задає шеф-бармен Артем Синегуб, який втілив в барній карті авторську лінійку коктейлів, створених за мотивами подорожей.

Spicy NoSpicy

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴.

Страви: ліниві суші з креветкою – 230 грн, гострі баклажани в соусі гочуджанг – 155 грн, хрусткі кальмари з сіллю та чилі – 185 грн, булочка бань бао із свининою чашу – 80 грн, тайське зелене карі – 295 грн.

Напої: коктейль в пляшці Navita – 120 грн, коктейлі: Gandi – 190 грн, Finding Nori – 195 грн, Hanagasumi – 195 грн.

Деталі: паназійська кухня, авторські страви, шеф-кухар Ігор Крамаренко, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, сніданки, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко та Наталія Іванцова. Ресторан засновано на образній історії про сестер Spicy і NoSpicy, які мають власні неповторні характери, розповідаючи через страви історії про багатогранність азійської їжі. Шеф ресторану Ігор Крамаренко обожнює Азію, і навіть прожив там півроку, подорожуючи країнами та збираючи рецепти, техніки та враження. У залі знаходиться велика відкрита кухня, а посеред ресторану стоїть величний бар завдовжки сім метрів — тут готують коктейлі із незвичними східними поєднаннями, і деякі з них можна забрати з собою у фірмових пляшках.

Khu Yum & BarmanDictat

Де: проспект Павла Тичини, 1В

Бюджет: ₴₴.

Страви: Том Кха з морепродуктами – 210 грн, зелений карі з куркою – 240 грн, смажений рис з куркою – 150 грн, королівські креветки з соусом «Black Pepper» – 260 грн, бургер з риби тиляпія і червоним карі – 210 грн.

Напої: коктейлі: Insomnia Martini – 210 грн, Desert Negroni – 210 грн, Hemingway Daquiri – 210 грн, Knickerbocker – 210 грн.

Деталі: панорамний ресторан, знаходиться на Березняках, страви азійської кухні, літня тераса, авторські коктейлі, резерв столів.

Khu Yum & BarmanDictat — яскрава колаборація одного з найвідоміших коктейльних барів «БарменДиктат» та ресторану Khu Yum, що готує справжні азійські страви. Заклад знаходиться на лівому березі Києва, на масиві Березняки у ТЦ Silver Breeze. Влітку родзинка закладу — панорамна тераса на другому поверсі ресторану, з якої відкривається приголомшливий краєвид на правий берег Києва. Тут ви знайдете 19 авторських коктейлів від шеф-бармена Тараса Бліндера.

BARVY

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з печінкою зайця, шпинатом та фенхелем – 205 грн, свіжоспечений бургер з м’ясом косулі, шпинатом, білими грибами та вершковим соусом – 285 грн, філе сібаса з пюре солодкого горошку та м’яти – 275 грн, голубці з молодої капусти з м’ясом кабана та дикими грибами – 240 грн.

Напої: коктейлі: Kiev Mule – 230 грн, Bohemian Story – 230 грн, Mart Rose – 230 грн, Apple Pie – 230 грн.

Деталі: сучасна українська кухня, знаходиться в центрі міста, спеціалітети в меню, страви на грилі, формат take away, авторська карта напоїв, доставка.

BARVY — ресторан сучасної української кухні на Печерську, який гармонійно об’єднує гастрономічний та арт-простори. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні, спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Великий контактний бар у ресторані став першою українською лабораторією коктейлю, з авторською картою напоїв з українським акцентом.

Головна фото: Frou Frou

Фото: Facebook Urban Grill, Frou Frou, Veranda on the river, Spicy NoSpicy, Khu Yum & BarmanDictat, BARVY.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi