Ресторани Києва з інтерактивами, майстер-класами та експозиціями - PostEat

пошук

Ресторани Києва з інтерактивами, майстер-класами та експозиціями
24-10-2023 0 4219


Ресторани Києва з цікавим дозвіллям, різноманітними інтерактивами та захоплюючими експозиціями шукала редакція PostEat. Майстер-класи зі друзями та вином, арт-бранчі та мистецькі виставки, музей трьох українських революцій новітнього часу та емоційне биття тарілок на щастя — ми знаємо, в яких закладах Києва ваша вечеря буде не тільки смачно, а й цікавою.

MIYA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: асорті мезе – 245 грн, баклажан з дзадзикі – 120 грн, ростбіф з білими грибами та спайсі айолі – 415 грн, салат з томатами та тунцем конфі – 435 грн, саганакі з фетою, трюфельним медом та томатним джемом – 480 грн, смажений халумі з виноградом та трюфельним медом – 430 грн, традиційна мусака – 470 грн, сувлакі з курки – 290 грн.

Деталі: ресторан грецької кухні, знаходиться в районі Арсенальної, дизайнерський тематичний інтер’єр, адаптовані страви, різноманіття закусок, цікавий інтерактив щоп’ятниці та суботи, власна випічка з печі, коктейлі, винна карта, резерв столів.

MIYA BISTRO з перших хвилин закохує у грецький колорит та острівний настрій з емоційним биттям тарілок. Тут органічно поєднується затишок з традиційними грецькими стравами, приготованими за адаптованими до сучасних смаків рецептурами, та одна запальна грецька традиція, яка точно припаде до душі багатьом. Щоп’ятниці та суботи гостям Miya Bistro у теплій та затишній атмосфері пропонують розбити десяток тарілок на щастя. Від напруги та для гарного настрою, на радість та щастя — всі дороги ведуть до Miya Bistro бити тарілки в кінці тижня.

Остання Барикада

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Майдан Незалежності, 1

Бюджет: ₴₴.

Страви: м’ясний сет на компанію друзів – 269 грн, салат з копченою яловичиною в паляниці – 189 грн, печеня з язиком та лісовими грибами – 219 грн, бургер з українським камамбером – 259 грн, банош з беконом та карпатською бриндзою – 209 грн.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, українська кухня, арт-простір, великий вибір настоянок та наливок, зали для банкетів, pets friendly, cork fee, жива музика, kids friendly, сети для компанії.

«Остання Барикада» — українська гастрономія в самому серці Києва, яка є частиною сім’ї ресторанів Діми Борисова. Концепція ресторану — культурно-гастрономічний простір, де регулярно проходять концерти, презентації книг, дискусії та виставки. «Остання Барикада» – це музей трьох українських революцій новітнього часу: Студентської Революції на Граніті 1990 року, Помаранчевої Революції 2004 року і Революції Гідності 2014 року. В меню «Останньої Барикади» представлені страви сучасної української кухні, фермерські сири і вино українського виробництва.

Avangarden

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 23а

Бюджет: ₴₴

Страви: канапки з генеральским салом копченим на соломі – 185 грн, страчателла, запечений виноград каберне, копчений мед – 255 грн, запечений солодкий перець з сиром таледжіо – 135 грн, лимонні спагеті з філе сібаса – 385 грн.

Деталі: галерея сучасного мистецтва та винний бар, виставки, бранчі, закуски до вина, благодійні виставки, коктейлі, винна карта.

Avangarden — галерея сучасного мистецтва та винний бар Avangarden. Це проєкт про світ візуального мистецтва та гастрокультури, про пристрасть жити, пізнавати нове; про те, що надихає та надає сили боротися далі за нашу свободу і волю. В жовтні у закладі відбулись чайна дегустація, арт-бранч, вечір сучасної поезії, відкриття виставки, лекція та арт-терапевтична практика. Меню закладу складається з різноманітних закусок, салатів, закусок до вина, десертів. Щодня з 10:00 до 14:00 в закладі готують сніданки.

Tres FRANCAIS

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: карпачо з яловичини з мікс салатом та пелюстками пармезану – 355 грн, савойське сирне фондю з крутонами – 615 грн, томатний рибний суп з морепродуктами «Bouillabaisse très branché» з соусом «айолі» та темними грінками – 585 грн, сирний пиріг з 3 видів французьких сирів – 235 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. Тут відчутна чарівна атмосфера французького брасері зі справжніми регіональними автентичними стравами, сирами та винами, що так полюбляють французи, гості міста та просто шанувальники французької кухні. Поціновувачі сирів знайдуть у ресторані та сирній лавці Tres FRANCAIS сири з Нормандії, Шампані, Лангедоку та Бургундії, а також свіжоспечені багети та круасани з власної маленької пекарні. Особливою традицією Très FRANÇAIS є постійно діюча кулінарна школа для дітей та дорослих зі справжнім французом та кулінарним естетом Матьє Арденом, під пильним керівництвом шефа Дмитра Стойловського.

Мацоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴

Страви: салат з качкою та гарбузом – 228 грн, чакапулі з грибами – 325 грн, сирне асорті – 285 грн, хінкалі з сиром та м’ятою – 145 грн, картопляний блінебі з печінкою та лисичками – 245 грн, хачапурі на шампурі – 215 грн.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, знаходиться на Русанівці, сири для хачапурі готують в ресторані, страви на грилі, чача і настойки, дитяча кімната, доставка, тераса, працює щодня з 12:00 до 22:00.

Грузинська кухня славиться різноманітністю страв, але саме хачапурі завжди є фаворитами застілля. Кафе-сироварня «Мацоні» зібрали у своєму меню улюблені національні страви за автентичними та цікавими авторськими рецептами. До речі, душею «Мацоні» є власна сироварня, де щодня виготовляються класичні та авторські сири сулугуні та імеретинський, які також використовують у хачапурі. Ви із друзями можете весело, пізнавально та смачно провести час, відвідавши майстер-класи для дорослих — впродовж 2,5 годин ви будете ліпити хінкалі, куштувати вино та насолоджуватись спілкуванням та компліментами від закладу. Бронь майстер-класу для компаній з 10 людей.

Головна фото: Avangarden

Фото: MIYA, «Остання Барикада», Avangarden, Tres FRANCAIS, «Мацоні».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi