пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat шукала ресторани на Солом’янці. Ми обрали для вас різноманітні локації Солом’янки, де можна комфортно пообідати або провести вечір у компанії друзів. Ви можете поснідати у гастробарі, влаштувати італьський обід з родиною, зустрітись із друзями за ароматними стравами на грилі та завітати до pre-party бару за авторським коктейлем.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пл. Солом’янська, 2Б
Бюджет: ₴₴.
Страви: асорті фірмових ковбасок – 640 грн, cвиняча рулька, запечена з гірчицею та медом – 550 грн, рукола з ростбіфом, солодким перцем та кунжутним соусом – 130 грн, рапани запечені у вершковому соусі з овочами – 190 грн, франкфуртські сосиски з тушкованою капустою з беконом – 140 грн.
Деталі: німецька кухня, резерв столів, формат take away, доставка, паркінг, є повноцінне меню, великий вибір алкогольних напоїв, бізнес-ланчі.
«Солом’янська броварня» — заклад з власною броварнею, який знаходиться в столичному парку ім. Островського. У міні-пивоварні «Солом’янської броварні» на постійній основі варять шість сортів пива на будь-який смак, використовуючи кращі рецептури класичної та авторської технології пивоваріння. На сьогоднішній день у наявності 8 сортів крафтового пива на будь-який смак. Меню відмінно поєднується з головним напоєм закладу — пропонують різноманітні закуски, ковбаски та м’ясні страви.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Василя Липківського, 37В (ЖК «Династія»)
Бюджет: ₴₴.
Страви: брускети з карамелізованою цибулею, сиром камамбер та в’яленими томатами – 109 грн, пряний тартар з яловичини з ароматною зеленню і хрусткими тостами – 229 грн, теплий салат з телятиною, солодкою айвою, горгонзолою та трюфельною олією – 219 грн, пінца з прошуто, стиглою айвою та сиром дорблю – 198 грн.
Деталі: гастробар на Солом’янці, проєкт ресторатора Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки цілий день, дитяче меню, стильний інтер’єр, карта українських та світових вин, резерв столів.
Гастробар «Барсук» на Солом’янці має 82 посадкових місця в двох залах та яскравий інтер’єр. В основі меню космополітичний comfort food, страви не прив’язані до певної національної кухні. Великий розділ «рідних страв»: сирники, борщ, голубці або котлети, тощо. Крім того, паста, стейки, хумус, том кха і все, чого душа забажає. Тут також подаються сніданки весь день, а ще є окреме дитяче меню.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Солом’янська, 11
Бюджет: ₴₴.
Страви: баклажан “quattro formaggi” з соусом агродольче маринара – 182 грн, салат з качиним філе, полуницею, крем-сиром та заправкою чилі – 246 грн, піца з грибами на вершковому соусі з пармезаном, руколою та ароматом трюфеля – 282 грн, польпете з креветок та кальмара з рагу із овочів та сочевиці – 248 грн.
Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться на Солом’янці, шеф-кухар Сергій Устименко, стильний інтер’єр, тераса, сніданки, жива музика, домашня паста та равіолі, антипасті, дитяче меню, коктейльна карта, резерв столів.
Lucca — стильний і атмосферний ресторан в стилі тосканського містечка Лукка, який навесні цього року повністю оновив інтер’єр. Готують в ресторані Lucca за класичними італійськими та авторськими рецептами, подають з фантазією. Меню кухні компактне, але продумане до дрібниць — це дозволяє використовувати тільки найсвіжіші рибу і м’ясо, хрустку зелень і добірні овочі та фрукти.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Кудряшова, 18А
Бюджет: ₴₴.
Страви: плато м’ясних делікатесів – 265 грн, гострі крокети з халапеньйо з соусом тартар – 155 грн, мисливські ковбаски з соусом барбекю – 185 грн, бургер з куркою, сиром камамбер та ягідним соусом – 215 грн, каре телятини – 345 грн, стейк філе міньйон – 410 грн, лосось зі шпинатом та соусом з авокадо – 335 грн.
Деталі: м’ясний ресторан, страви на грилі, сніданки (до 13:00), 9 сортів розливного пива, тераса, банкетне меню, спортивні трансляції, резерв столів, доставка.
AlexGut Grill — місце смачних вражень. Ароматне м’ясо на грилі, затишна атмосфера відпочинку, улюблені напої та авторські рецепти. Теплі зустрічі з друзями ще ніколи не були такими атмосферними та затишними. Інтер’єр створений для комфорту та відпочинку відвідувачів. Тут приємно проводити час з близькими та зручно вести перемовини з партнерами у справах. Є літня тераса, яка закривається панорамними вікнами взимку. Кожен гість може обрати столик у будь-який з чотирьох зон ресторану.
Заклад відкритий на Солом’янці для поціновувачів правильно приготовленого м’яса, що створює симфонію досконалого смаку навіть для найвибагливіших гурманів. Соковиті стейки, каре ягняти, медальйони з телятини, ковбаски — це тільки частина великого асортименту м’яса в ресторані. Спробуйте вишукані страви на грилі та закохайтеся в цей аромат, що дарує відкритий вогонь.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Преображенська, 7
Бюджет: ₴₴.
Страви: форшмак по-одеськи з оселедця матіас – 94 грн, кав’яр закарпатської щуки з зеленою цибулею – 305 грн, пінца з рапанами, чері, грибами та вершковим соусом – 360 грн, рибні котлети з судака та лосося з картопляним пюре – 204 грн.
Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.
«Черноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Черноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря. Щоб познайомитись з різноманіттям морепродуктів в «Черноморці», можна замовити великий або маленький мікс морепродуктів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Солом’янська, 11
Бюджет: ₴₴.
Страви: спрінг роли з креветками – 270 грн, стейк з лосося з овочевим жульєном – 365 грн, теплий салат з телятиною та грибами шиїтаке – 275 грн, сашимі вугор – 245 грн, гарячий рол «Фудзі» – 245 грн.
Деталі: концептуальний ресторан-бар з азійським вектором: автентичні рецепти страв і авторська коктейльна карта, великий вибір кальянів, велика літня тераса, велика кількість живих тропічних рослин, формат take away, велика безкоштовна парковка, що охороняється; резерв столів.
Par Bar ² — ресторан-бар з атмосферою сучасної Азії. В закладі змістовне меню з великим вибором суші та ролів, а також страви з морепродуктами та рибою, що готуються за автентичними рецептами. Концептуальна коктейльна карта Par Bar² якнайкраще доповнює кальяни або страви з меню.
Головна фото: Lucca
Фото: Facebook Солом’янська броварня, Барсук на Солом’янці, Lucca, AlexGut Grill, Чорноморка, Par Bar ².
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi