Ресторани, які відкрили літні тераси: локації на Осокорках та Позняках - PostEat

пошук

Ресторани, які відкрили літні тераси: локації на Осокорках та Позняках
14-05-2020 0 188


Літні тераси на Осокорках, Позняках та Харківському масиві шукала редакція PostEat. Перші послаблення карантину в столиці вже розпочались, що дало змогу київським ресторанам зустрітись з улюбленими гостями. Ми починаємо розповідати вам про ресторани в різних районах Києва, які відкрили вже літні тераси та готові зустрічати вас, дотримуючись усіх правил безпеки (з повним переліком правил можна ознайомитись тут).

Villa Riviera

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (155–595 грн), салати (175–285 грн), паста і ризото (185–395 грн).

Страви: ікра щуки з оладками з гречаного борошна – 335 грн, брускета з креветками, томатами та сиром моцарела – 135 грн, піца з крабом та креветкою – 595 грн, ризото з білими грибами – 195 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, велика винна шафа, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Меню ресторану розроблене відповідно до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. З тераси ресторану відкривається мальовничий вид на затоку Дніпра. Villa Riviera пишається своєю італійською авторською кухнею, вишуканою винною картою і сервісом найвищого рівня. Ви можете зарезервувати стіл за номером телефону або замовити доставку страв зі знижкою 20% за номером телефону +380503539796.

Кухмейстер

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴. Салати (170–255 грн), основні страви з м’яса (155–395 грн), десерти (35–120 грн).

Страви: антрекот зі свинини з соусом техас барбекю – 240 грн, соте із морепродуктів у вершковому соусі – 395 грн, кубдарі з телятиною – 170 грн, фреш-пиріг з буратою, в’яленими томатами та базиліком – 295 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, колекція вин, коктейльна карта, камін, літня тераса, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. На третьому поверсі «Кухмейстера» знаходиться велика відкрита тераса, де ви вже можете забронювати столик за номером телефону +380955993636. Також ви можете замовити страви із доставкою або забрати їх самостійно з ресторану зі знижкою 20%.

«Черноморка»

Де: вул. Михайла Драгоманова, 6/1; Княжий Затон, 16д.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (128–680 грн), салати (85–193 грн)

Страви: тар-тар із тунця з пюре з авокадо – 257 грн, теплий салат з морепродуктами – 193 грн, солянка рибна – 147 грн, пельмені з морським окунем та креветками – 128 грн, ризото з морепродуктами – 184 грн.

Напої: узвар – 25 грн, яблучний фреш – 54 грн, американо – 32 грн, лимонад домашній – 58 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян та одеситів свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та великий вибір річкової риби. Окрім локальних морепродуктів, у «Черноморках» ви можете поласувати і справжніми делікатесами за демократичними цінами. Зарезервувати столи на літніх терасах можна за телефонами +380987540505 (Драгоманова), +380978640505 (Княжий Затон).

Чачапурі

Де: вул. Анни Ахматової, 30

Бюджет: ₴₴. Салати (113–139 грн), хінкалі (74-84 грн), хачапурі (115–169 грн).

Страви: хачапурі по-аджарськи з перепелиними яйцями – 153 грн, кубдарі з м’ясом – 153 грн, шурпа – 130 грн, хінкалі з сиром сулугуні – 82 грн/4 шт., пхалі із буряка – 61 грн, цицак з горіховою пастою – 55 грн, чкмерулі – 200 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційні страви грузинської кухні, тоне-меню, доставка, автентичний інтер’єр, резерв столів.

Ресторан «Чачапурі» на Позняках є молодшим братом закладу на бульварі Шевченка, який вже п’ять років вважається «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». В ресторані шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви — хачапурі по-аджарськи, хінкалі, чкмерулі, чанахі, аджапсандалі, оджахурі. Зарезервувати столик на терасі можна за номером телефону +380638218898, також із ресторану можна замовити доставку грузинських страв.

Гастрокафе «Тарелка»

Де: вул. Гришка, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (98–227 грн), паста та ризото (168–189 грн), гарячі страви з риби та морепродуктів (259–485 грн).

Страви: філе осетра з картопляним пюре муслін та соусом лайм – 364 грн, запечені королівські креветки з ферментованим маслом креветок зі смаженими каперсами – 259 грн, біф філе з жульєном з білих грибів – 298 грн, бургер київський з куркою – 189 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: шеф-кухар Денис Комаренко, резерв столів, тераса, доставка, kids friendly, формат take away, можливість замовити хліб на живій заквасці за старовинними рецептами, страви з крафтовими продуктами, сніданки, напої власного приготування, страви в хоспері, страви для компанії, винна карта.

Гастрокафе «Тарелка» не перший рік захоплює гостей авторськими стравами від шеф-кухаря і власника закладу Дениса Комаренка. Концепція меню заснована на сезонності продуктів і їхній локальності — керуючись цим принципом, у гастрокафе «Тарелка» створюють справжні кулінарні шедеври. В закладі подають свіжоспечений хліб власного виробництва, який також можна придбати в хлібній крамниці ресторану. Ви можете зарезервувати столик на терасі за номером телефону +380442097711 або замовити доставку страв з окремого  меню.

Dellini

Де: вул. Ревуцького, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (108–328 грн), гарячі закуски (138–258 грн), основні страви (126–398 грн), хоспер меню (89–228 грн/100 г).

Страви: теплий салат із куркою та грибами – 169 грн, ніжне куряче філе з грибами та картопляним пюре – 158 грн, судак зі шпинатом та спаржею – 198 грн, плато морепродуктів – 1970 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: затишний ресторан на березі озера Сонячне, інтернаціональна кухня, устриці, хоспер-меню, паста власного виробництва, сніданки змістовні коктейльна і винна карти, кальян, резерв столів.

Dellini — ресторан інтернаціональної кухні з авторськими стравами, розташований на Харківському масиві біля красивого озера Сонячне. Крізь панорамні вікна відкривається мальовничий вид на озеро. Гостей вже запрошують насолоджуватися стравами і спілкуванням на літній терасі — меню в ресторані зробили безконтактним, щоб ознайомитись з ним треба зчитати QR-код на столі.

Carpaccio Kiev

Де: Дніпровська набережна, 25

Бюджет: ₴₴. Салати (118–259 грн), паста (158–279 грн), десерти (40–139 грн).

Страви: карпачо тунця з соусом татакі та кунжутом  — 208 грн, італійська бурата з пухким бомболоне та песто – 279 грн, паштет з печінки птиці з цибулевим мармеладом – 109 грн, лимонне ризото з креветками та чилійськими мідіями – 298 грн.

Напої: чай апельсин-чабрець – 89 грн, еспресо – 39 грн, морс – 39 грн, мохіто лимонад – 69 грн.

Деталі: знаходиться на лівому березі Києва, multi-cuisine, сучасний дизайн в пастельних тонах, доставка, формат take away, тераса, вина і міцні алкогольні напої в меню.

Сімейний ресторан італійської та європейської кухонь Carpaccio є ідеальною локацією для повсякденного відвідування. В меню ви знайдете класичні європейські закуски, пасту, різноманітні страви з м’яса, риби та морепродуктів. До страв завжди можна обрати щось з винної карти та безалкогольних напоїв. Ви можете зарезервувати столик на терасі або замовити доставку з ресторану за номером +380678000255.

Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан

Де: Дніпровська набережна, 19а

Бюджет: ₴₴. Салати (155–290 грн), гарячі страви з риби (285–350 грн), гарячі страви з м’яса (170–380 грн).

Страви: чорноморська тюлька пряного посолу – 110 грн, салат з качиною грудкою під трюфельним соусом – 290 грн, тріска з карамельними овочами та соусом фуа-гра – 345 грн, томлена телятина з лісовими грибами та дерунами – 275 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, узвар – 39 грн, смузі маракуя з м’ятою – 95 грн, лимонад огірковий – 85 грн, мохіто б/а – 90 грн.

Деталі: гастрономічний ресторан авторської кухні; страви європейської, італійської, середземноморської та японської кухонь; устриці та інші морські делікатеси, акваріум з молюсками, сніданки, змістовна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

«Сыто-Пьяно» знаходиться у затишному дворику та виконаний в стилістиці таверни епохи Відродження — кожна деталь в інтер’єрі невипадкова та створює особливу атмосферу. Під керівництвом шеф-кухаря Сергія Тарасенка на кухні ресторану створюють авторські страви з італійськими, середземноморськими та японськими відтінками. У ресторані готують морепродукти, які гості можуть самостійно вибрати в акваріумі. Зарезервувати стіл на літній терасі перед візитом необхідно за номером телефону +380978333780.

Argentina Grill

Де: вул. Анни Ахматової, 22

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (119–459 грн), стейки (145–1499 грн), десерти (139–145 грн).

Страви: ребра з картоплею – 289 грн, качине філе – 165 грн/100 г, пательня з яловичою щокою, кіноа та овочами – 299 грн, паста з трюфельним соусом – 219 грн.

Напої: еспресо – 52 грн, мате – 101 грн, кава по-ірландськи – 151 грн, сангріта – 159 грн.

Деталі: мережа сучасних ресторанів аргентинської кухні, індустріальний інтер’єр в фірмових бирюзово-сірих тонах, аргентинський гриль Parrilla, хоспер, дитяче меню, сніданки, винна і коктейльна карти, резерв столів.

Argentina Grill — мережа концептуальних м’ясних ресторанів, яка знайомить гостей з особливостями та оригінальними смаками аргентинської кухні. В окремому asado-меню ресторану Argentina Grill представлені стейки з української та американської яловичини сухої та вологої витримки, які готують на аргентинському грилі Parrilla та у хоспері. Зарезервувати стіл в ресторані або замовити доставку страв можна за номером телефону +380672152626.

Very Well Cafe

Де: Дніпровська набережна, 26ж

Бюджет: ₴₴. Салати (10–159 грн), сніданки (75–125 грн), основні страви та гриль (135–445 грн).

Страви: мідії, запечені з вершковим соусом та сиром пармезан – 210 грн, равіолі з лососем, томатами та базиліком – 145 грн, спагеті карбонара – 122 грн, піца чотири сири з грушею і пастою з чорного трюфеля – 168 грн, креветки з овочами, шпинатом та устричним соусом – 199 грн.

Напої: ягідний лимонад – 88 грн, еспресо – 32 грн, чай – 40 грн, американо – 32 грн.

Деталі: мережа міських кафе з простою і зрозумілою їжею, італійська кухня, затишний інтер’єр, сніданки, винна карта, хоспер-страви, резерв столів.

Very Well Cafe — затишні сімейні міські кафе зі смачною і зрозумілою їжею. Спокійний інтер’єр доповнили милим декором, який додає закладу домашньої атмосфери. Створюючи меню, в закладі надихались гастрономічними надбаннями Італії, тому більшість страв у Very Well Cafe італійські. Зарезервувати столик на літній терасі необхідно за номером телефону +380677310826.

Фото: Facebook Villa Riviera, Кухмейстер, Черноморка, Чачапурі, Тарелка, Dellini, Carpaccio, Сыто-Пьяно, Argentina Grill, Very Well Cafe.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi