Ресторани Києва, які відкрили літні тераси: локації в центрі міста - PostEat

пошук

Ресторани Києва, які відкрили літні тераси: локації в центрі міста
15-05-2024 0 2361


Літні тераси ресторанів в центрі Києва шукала редакція PostEat. Улюблені сніданки, хрустка піца, соковиті стейки та сезонні страви вже можна смакувати на затишних літніх терасах столичних ресторанів. Ми продовжуємо розповідати вам про ресторани в різних районах Києва, які відкрили вже літні тераси та готові зустрічати вас.

Mercato Italiano | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Спортивна, 1а

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 315 грн, основні страви від 415 грн, десерти від 85 грн.

Дещо з меню: карпачо з лосося з фетою, руколою і апельсиновим соусом – 475 грн, ризото з артишоком і креветками – 535 грн, тальятеле з кроликом у вершковому соусі – 295 грн, піца «Карбонара» — 435 грн, телячі щічки аль вино россо – 475 грн.

Деталі: Ресторан Mercato Italiano запрошує вас на захоплюючу терасу, де ви відчуєте неперевершену атмосферу та відмінний смак, споглядаючи вид на панораму міста. Розташована тераса в самому серці Києва, на 6-му поверсі ТРЦ Gulliver. Щороку тераса Mercato Italiano стає справжнім місцем, де можна насолодитися чудовими стравами та відпочити від міської метушні.

Аромат кави та прянощів, легка музика та приємне обслуговування допоможуть вам зануритися у безтурботний вечір або романтичну бесіду. Команда Mercato Italiano створить найкращий настрій для вашого відпочинку. Крім того, в ресторані пропонують розмаїття італійських класичних та авторських страв, які вразять вас смаковими поєднаннями та креативними подачами. Тож обирайте столик на літній терасі та насолоджуйтесь італійською гостинністю від Mercato Italiano. Резерв столу номером +380674007550.

45 restaurant | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хмельницького, 45Б

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 415 грн, основні страви від 515 грн, десерти від 90 грн.

Дещо з меню: хрусткі аргентинські креветки — 545 грн, фаршировані бебі кальмари у вершково-трюфельному соусі — 785 грн, лазанья болоньєзе з ягнятини зі страчателою — 565 грн.

Деталі: 45 restaurant — ресторан італійської кухні в центрі міста у старовинному будинку 1896 року. Формат визначають як «класична італійська кухня в сучасній інтерпретації». За інтер’єр 45 Restaurant відповідала студія Yodezeen. За основу меню взято італійську кухню — у 45 restaurant подають закуски, супи, пасту власного виробництва та піцу, рибу та морепродукти, м’ясо, десерти. Також у закладі є зелена, затишна та комфортна літня тераса.

La Maison | Instagram

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Години роботи: щодня 11:00 — 23:00

Бюджет: салати від 425 грн, основі страви від 480 грн, десерти від 215 грн.

Дещо з меню: севіче з сібаса, апельсин та грейпфрут — 530 грн, ізраїльська паста птітім з морепродуктами — 785 грн, спрінг рол з креветкою, манго, авокадо, бебі рамен — 420 грн, профітролі з ванільним кремом, гарячий шоколад, смажений мигдаль — 345 грн.

Деталі: Ресторан La Maison належить до мережі ресторанів La Famiglia. Формат визначають як «сучасний модний міський ресторан». В закладі два поверхи, інтер’єр визначають у стилі «французької неокласики». В меню поєднали страви середземноморської та паназійської кухонь. В ресторані вже відкрилась дуже зелена та затишна літня тераса, на якій варто завчасно зарезервувати стіл.

WHISKY CORNER | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Софіївська, 16

Години роботи: щодня 12:00-22:00

Бюджет: салати від 255 грн, основі страви від 415 грн, десерти від 70 грн.

Дещо з меню: шотландський цибулевий суп з яловичиною — 290 грн, еклери з рибним мусом та цитрусовим гелем — 155 грн, салат з пряним качиним філе та карамелізованими чилі яблуками — 255 грн, строганов із козулі з пюре з печеної картоплі — 480 грн.

Деталі: WHISKY CORNER — ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. В закладі представлено понад 900 зразків віскі з Шотландії, Ірландії, США, Японії, Тайваню, Індії. Також представлені власні ексклюзивні релізи віскі, які доступні тільки у ресторані та на міжнародних фестивалях. В меню ресторану гармонійно поєднуються спадщина великих кулінарів минулого, сучасний стиль приготування та практики здорового харчування. Відкрита тераса у WHISKY CORNER уособлює затишний куточок, де кожен гість особливий.

La Veranda | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Академіка Богомольця, 7/14

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Бюджет: салати від 368 грн, основі страви від 460 грн, десерти від 95 грн.

Дещо з меню: запечена паприка з козячим сиром — 248 грн, салат з кроликом, смаженим бебі роменом та лабне з в’ялених томатів — 548 грн, філе качки з маринованим фенхелем та цибулею порей — 620 грн.

Деталі: La Veranda — це ресторан середземноморської та європейської кухні на тихій вулиці центра міста. Меню динамічне та оновлюється кілька разів на сезон — пропонують антипасті до вина, домашню пасту, основні страви з риби та м’яса і цікаві десерти. Безперечна перевага ресторану La Veranda — тихий сад, на який відкривається вид з великих панорамних вікон. У теплу пору року в саду і на терасі розставлені столи, після заходу сонця тераса набуває особливої магії в сяйві світла гірлянд.

ВАТРА | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б

Години роботи: пн-чт 11:00-22:00, пт-нд 11:00-23:00

Бюджет: салати від 159 грн, основі страви від 299 грн, десерти — 199 грн.

Дещо з меню: Цезар з куркою гриль і цільнозерновими кріпсами — 239 грн, бургер з куркою white cheese & apple — 399 грн, ковбаски з оленини з квашеною капустою — 399 грн, яловича томлена щока з пастернаком — 359 грн.

Деталі: «ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, локальні продукти і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса, є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса. В теплу пору року обирати столик найкраще на затишні та тихій літній терасі.

Головна фото: La Veranda

Фото: Facebook/Instagram Mercato Italiano, 45 restaurant, La Maison, WHISKY CORNER, La Veranda, «ВАТРА».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi