Ресторани японської кухні в Києві: 6 локацій від PostEat - PostEat

пошук

Ресторани японської кухні в Києві: 6 локацій від PostEat
27-08-2021 0 1334


Японська кухня кардинально відрізняється від кухонь інших народів, в тому числі й азійських, особливим ставленням до збереження натуральності продуктів в стравах, спеціальною подачею і етикетом. Багато японських страви готуються з сирої риби, яку щодня виловлюють та продають на спеціальних ринках. Японці вживають багато локшини з різних сортів борошна, також дуже шанують продукти з сої. Японська кухня в ресторанах Києва знайомить вас з дивовижним різноманіттям цієї азійської кухні та доводить, що вона цікава не тільки суші та ролами.

IKIGAI

Де: Пушкінська, 29  

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: сашимі копчений вугор – 395 грн, сашимі лосось – 385 грн, гарячий рол з лососем і вугром – 425 грн, краб камчатський – 665 грн / 100гр, ебі рамен – 535 грн, лосось з пюре з батату і соусом з ревеню – 695 грн, морський гребінець з кавовим мусом з батату – 695 грн, соєво-карамелеве морозиво з ревенем в різних структурах – 275 грн.

Деталі: IKIGAI — місце японської haute cuisine в самому центрі Києва. Ресторан готелю Premier Palace Hotel Kyiv з вишуканою авторською кухнею від шефа Дмитра Кривошапа, знавця і майстра автентичної гастрономії Японії. В меню — розмаїття суші, сашимі, ролів, салатів, а також м’ясних і морських делікатесів, приготованих на тепані. Є в IKIGAI також унікальний посуд донабе, в якому морські делікатеси – восьминіг, гребінець, лобстер, лосось – подаються і коптяться на очах у гостей.

Однак вершиною гурманства гостями IKIGAI визнано Королівського Краба з північних вод Норвегії. Фаланги краба запікаються у вершково-сирному соусі, подаються на величезному плато з червоною ікрою і салатом з м’яса краба. Все меню традиційних і авторських страв створюється з продуктів найкращої якості. Різноманітну кухню доповнює чимала алкогольна карта, представлена автентичними японськими віскі, саке, винами і пивом.

IKIGAI — це атмосфера спокою та приватності: тематичний витончений інтер’єр, кілька vip-залів для затишних зустрічей, зали для кулінарних тепан-шоу, літня тераса, прикрашена живими квітами. Центральне розташування, безпека і бездоганне обслуговування п’ятизіркового готелю роблять цей ресторан улюбленим місцем для ділових зустрічей і неквапливих сімейних обідів.

Mr. ZUMA

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: спрінг-роли з куркою, овочами та солодким соусом чилі – 185 грн, японські пельмені гедза з кобе та фуа-гра – 315 грн, суп удон з морепродуктами в бульйоні клер – 395 грн, рол в маменорі з креветкою та лососем під соусом нігірі – 425 грн, кобе ішіякі зі спаржею, грибами та помідорами-гриль – 2185 грн, рис смажений з морепродуктами – 395 грн.

Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості. Серед рибних закусок можна знайти різноманітні суші: з жовтохвостом, лососем, тунцем, вугром, восьминогом, морським гребінцем, тигровою креветкою та з камчатським крабом. Серед ролів можна спробувати теплий рол з тунцем, лососем, танго та авокадо під соусом унагі.

Fujiwara Yoshi

Де: вул. Драгомирова, 11; вул. Солом’янська, 15а.

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: пельмені сюмаї – 140,25 грн, сіфудоякі тідзу сосу – 926,50 грн, хон магуро татакі- 725 грн, мабо дофу – 361,25 грн, торі якімесі – 123,25 грн, кайсен місосіру – 242,25 грн, рол хотате манго рору – 420,75 грн.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, регулярні заходи, доставка, поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.

Fujiwara Yoshi — це ресторани авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари. В Києві ресторани Fujiwara Yoshi є на вулиці Солом’янській та на Печерську на Драгомирова. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. У ресторані Fujiwara Yoshi можна не просто смачно поїсти, а й перейнятися загадковою культурою Японії, долучитися до її гастрономічних традицій.

Virgin Izakaya bar

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: пак чой кімчи – 168 грн, гедза з яловичиною та фуагра – 365 грн, рамен з лобстером та ікрою – 2400 грн, удон матча з тунцем татакі та грибами – 299 грн, хрусткий шисо лист зі спайсі тартаром із лосося – 280 грн, спрінг-роли з крабом, креветкою та сливовим діпом – 375 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya Bar — концептуальний заклад на Арсеналі від Bulldozer Group Ukraine. Стильний інтер’єр, страви азійської кухні у сучасному баченні шефа, трендові подачі та інтригуючий смак. Ізакая — це вид ресторанів, поширений в Японії, куди люди щодня приходять випити і перекусити. Над дизайном закладу працювало архітектурне бюро YODEZEEN — їм вдалось створити сучасний європейський інтер’єр в приглушених сіро-коричневих тонах. За кухню в Virgin Izakaya відповідає досвідчений шеф-кухар Євген Песін, акцент в меню зроблено на свіжу рибу, морепродукти та популярні страви азійської кухні, також варто спробувати цікаві страви японської кухні від шефа.

Coco Japanese

Де: вул. Мечникова, 16

Бюджет: ₴₴.

Страви: джусі рол з креветкою темпура, лосось, соус айолі-чипотле – 365 грн, томати в саке/йогурт кешью – 185 грн, сашимі боул з якіторі, авокадо гриль, маринованим жовтком – 245 грн, гьодзе з крабом, лангустином і фуа-гра – 525 грн, кушиякі рібай/картопля на вуглях/чилі-ґарлік – 295 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, new japanese, знаходиться в центрі міста, проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, шеф Олексій Краковський, тематичний інтер’єр від Дениса Беленко, відкрита кухня, два поверхи, страви на грилі, авторські страви, натуральні вина, резерв столів.

Coco Japanese — ресторан японської кухні від ресторатора Ігоря Сухомлина та шефа Олексія Краковського. Архітектор Денис Беленко відтворив концепцію закладу, створивши яскравий інтер’єр з безліччю цікавих деталей. В меню представлені страви new japanese — тобто не автентична японська кухня, а трансформовані під європейським впливом авторські страви.

Koneko bistro

Де: вул. М. Драгомирова, 7

Бюджет: ₴₴

Страви: місо суп з сиром тофу та дорадо – 250 грн, смажений артишок з юдзу соусом – 190 грн, рол філадельфія-карамель з лососем – 300 грн, курка в кисло-солодкому соусі – 220 грн, дорадо з броколі та бобами едамаме – 280 грн, локшина з телятиною та соусом карі – 230 грн

Деталі: японське бістро, знаходиться на печерську, дизайн від Yova Yager, органічні чаї, пізні сніданки, дитяче меню, коктейлі, натуральні вина, резерв столів.

Koneko — невелике бістро японської кухні, з органічними чаями, раменом і суші. Koneko bistro знаходиться в ЖК «Новопечерські Липки». Заклад названо в честь кота-гедоніста, який точно знає сенс в їжі та дотримується простої філософії: любити людей, годувати смачно. Дизайн авторства YOVA YAGER hospitality design, над айдентикою працювала графічна студія дизайну «Луч studio». Це місце, де можна ввечері посидіти компанією, вдень перекусити між зустрічами, а вранці  поснідати з сім’єю. До страв можна обрати щось з лаконічної винної карти та класичних коктейлів.

Головна фото: Ikigai 

Фото: Facebook Ikigai, Mr. Zuma, Fujiwara YOSHI, Virgin Izakaya bar, Coco Japanese, Koneko.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi