Ресторани зі стравами узбецької кухні в Києві: плов, лагман, кутаби, самса - PostEat

пошук

Ресторани зі стравами узбецької кухні в Києві: плов, лагман, кутаби, самса
19-08-2021 0 2213


Ресторани зі стравами узбецької кухні в Києві шукала редакція PostEat. Узбецька національна кухня — це ситні й ароматні м’ясні страви, густі супи з великою кількістю свіжих овочів і трав, екзотичні солодощі й оригінальна випічка. Плов називають царем узбецької національної кухні, рецептів його приготування відомо понад дві сотні. Не менш смачні й відомі у всьому світі інші узбецькі страви: самса, шурпа, лагман, манти. В яких ресторанах Києва готують страви узбецької кухні, розповідаємо в матеріалі.

PLOV

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Семена Скляренка, 9

Бюджет: ₴₴.

Страви: кази – 120 грн/100 г, ачичук – 95 грн, міні-самса з телятиною – 115 грн, кутаб з телятиною – 75 грн, лагман-по-ташкентськи – 175 грн, чучвара шурпа – 105 грн, плов святковий – 150 грн, плов чайханський – 170 грн, манти з телятиною – 125 грн, казан кабоб – 345 грн, бешбармак – 220 грн.

Деталі: ресторан узбецької кухні, шеф-меню, тераса, доставка, кальяни, вечірки, караоке, стильний інтер’єр, підходить для банкетів, формат take away, резерв столів, мангал-меню, спеціальні пропозиції.

PLOV — великий концептуальний двоповерховий ресторан. В закладі – фьюжн-кухня з узбецьких та європейських кулінарних традицій. Інтер’єр виконаний в яскравих тонах та доповнений різнокольоровими художніми мозаїками і середньоазійськими традиційними елементами декору. На мангалі в ресторані PLOV готують шашлик з різних видів м’яса, люля-кебаб, рибні стейки і креветки. З фірмових узбецьких страв в ресторані PLOV готують лагман-по-ташкентськи, два види плову, манти, обсмажену баранячу корейку з картоплею казан кабоб та долму.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: плов чайханський – 250 грн, плов святковий – 295 грн, плов фреганський – 255 грн, салат ачичук – 50 грн, кази – 195 грн, манти з бараниною – 180 грн, гушлі нон – 190 грн, кутаб з сиром сулугуні – 140 грн, лагман – 180, шурпа з кролика – 345 грн, узбецький хліб в тандирі – 35 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, тераса, паркінг, доставка.

ESHAK — перша та головна асоціація з узбецькою кухнею. Bulldozer Group Ukraine подбали про східний шарм в інтер’єрі та загалом про ваш комфорт. Тепер можна відпочити аж у трьох локаціях: на зеленій літній терасі на Великій Васильківській, в затишній VIP кімнаті на Печерську та в просторому сімейному ESHAK Теремки просто на березі озера.

Знайомство з узбецькою кулінарною культурою радимо починати з козирів: ароматний плов трьох видів із бараниною кухар-узбек щоранку готує в величезних казанах. А далі — ковбаса з конини кази, щойно випечений пухкий узбецький хліб із тандира, навариста шурпа та лагман, тонкі кутаби з мацоні та гушлі нон із рубаним баранячим м’ясом, хінкалі власного ліплення. Здається, аргументів завітати до ESHAK достатньо й без гучних епітетів. До зустрічі.

КазаН ДиваН

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мішуги, 2

Бюджет: ₴₴.

Страви: манти з бараниною та соусом катик – 105 грн, наувар – 147 грн, лагман по-угурійськи – 125 грн, плов казан – 175 грн, плов святковий – 195 грн, думба джигар – 155 грн, шашлик по-ташкентськи – 185 грн.

Деталі: узбецька кухня, двоповерховий ресторан на Позняках, мангал-меню, авторська подача, дві зали, стейки, домашня випічка, розпис на стінах, дитяче меню, винна карта, банкетні пропозиції, кальяни, резерв столів.

«КазаН ДиваН» — ресторан близькосхідної кухні на Позняках. Тут для гостей відкрито дві зали з приємним інтер’єром, прикрашеним традиційними для країн Середньої Азії елементами декору, а в меню — найкращі страви гастрономічної спадщини регіону. Лагман по-уйгурськи з бараниною та домашньою локшиною, манти під соусом катик, святковий плов з бараниною, горохом, нутом, грецькими горіхами та перепелиними яйцями та інші страви.

Чайхона БАЗАР

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 14; вул. Успішна, 30; пр-т Героїв Сталінграда, 16-В; вул. Гната Юри, 6Г; пр-т Повітрофлотський, 52; вул. Анни Ахматової, 44А; вул. Петра Болбочана, 2; пл. Бессарабська, 5.

Бюджет: ₴₴.

Страви: манти з бараниною – 125 грн, шурпа з бараниною – 125 грн, лагман – 99 грн, кутаби з телятиною – 95 грн, узбецькі коржики зі східним гострим соусом – 39 грн, фірмовий плов – 150 грн, шах-плов – 185 грн, м’ясний садж – 598 грн, чучвара відварна/смажена – 125 грн.

Деталі: мережа ресторанів, страви узбецької, грузинської, ліванської, вірменської, сирійської кухонь, сніданки, страви на мангалі і в тандирі, коктейльна карта, гарячі алкогольні напої, чайна карта, акції та знижки.

«Чайхона Базар» — мережа chillout cafe, які атмосферою нагадують східний базар – ароматний, барвистий та смачний. В меню представлені кухні Кавказу, Близького Сходу і Середньої Азії — узбецька, турецька, сирійська, марокканська та грузинська. В ресторанах пропонують шурпу, лагман, м’ясний садж на компанію, фірмовий плов та шах-плов у тісті.

Ресторан Тандыр

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Київська, 11д, м. Козин.

Бюджет: ₴₴.

Страви: манти з бараниною смажені/пароі – 75 грн/1 шт., самса фермерська з домашньою адижкою – 279 грн, лагман з телятиною та домашньою локшиною – 229 грн, ягня, чучвара – 169 грн, самаркандський плов – 355 грн, чалагадж з телятини – 228 грн/100 г.

Деталі: заміський ресторан, піч тандир, охолоджене преміальне м’ясо з Америки і Японії, гастро-шоу від шефа, винна кімната, більше 150 видів вина з усього світу за цінами бутика, сирна кімната з сирами власного виробництва, ігрова кімната-кухня, дитячий майданчик і постійні розваги для дітей, тераса.

«Тандир» — це заміський ресторан під Києвом, на 29 кілометрі Старообухівській траси. Серце ресторану — східна піч-коптильня тандир. Їжа, приготована в тандирі, зберігає свої корисні якості і має незабутній пікантний димний аромат. У меню закладу зібрали усе найкраще з кавказької, узбецької, української та європейської кухні у сучасній інтерпретації. Якщо забажаєте плову — обов’язково замовляйте самаркандський плов з відкритого вогню із ніжною бараниною, східними спеціями, родзинками, горохом нут та яблуком.

Головна фото: ESHAK

Фото: надані закладами/ Facebook PLOV, ESHAK, КазаН ДиваН, Чайхона БАЗАР, Ресторан Тандыр.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi