Рибні супи в ресторанах Києва: місо-широ, халаслі, уха, буябез, калатуша - PostEat

пошук

Рибні супи в ресторанах Києва: місо-широ, халаслі, уха, буябез, калатуша
06-06-2019 0 1897


Рибні супи в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Попереду цілих три місяці літа, коли найбільше хочеться насолоджуватися літніми сезонними продуктами і морськими делікатесами. Ми вирішили урізноманітнити ваше меню легкими стравами та розповісти про цікаві рибні супи в ресторанах Києва. Японський місо-широ, легка уха, угорський халаслі, ароматний буябез та старовинна українська калатуша — неодмінно спробуйте ці рибні супи в ресторанах Києва.

ЯпонаХата

Де: вул. Гришка, 3а (ТРЦ «Аладдін»); вул. Багговутівська, 17/21 (ТРЦ «Променада-Центр»).

Бюджет: ₴₴. Супи (49 – 89 грн), сашимі (96 грн), суші (42 – 82 грн), роли (39 – 219 грн), сети (329 – 748 грн), локшина (65 – 119 грн).

Страви: місо-широ з лососем – 69 грн, суімоно з морепродуктами – 84 грн, ебітайширо – ціну уточнюйте.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: мережа японських ресторанів з 15-річною історією; локації є на Оболоні, Позняках, Лівому березі, в центрі; ресторани мережі у Львові, Івано-Франківську, Дніпрі та Харкові; «щасливі години» на доставку — в будні дні з 10:00 до 17:00, у вихідні дні з 10:00 до 15:00 привозять дві страви за ціною однієї; знижка 25% для тих, хто забирає замовлення самостійно з ресторану; меню від шефа.

«ЯпонаХата» — мережа ресторанів японської кухні з багаторічною історією та закладами у великих містах України. У ресторанах готують класичній страви японської кухні: роли, суші, сашимі, сети, супи, салати та основні страви. Окрім традиційних ролів та суші, ресторан «ЯпонаХата» пропонує гостям спробувати різноманітні японські супи з рибою та морепродуктами. Класичний суп місо-широ складається з добірних інгредієнтів: делікатесного гриба шиітаке, водоростей вакаме, червоної ікри, ніжного лосося та сиру тофу — таке поєднання створює делікатний смак. Оригінальний суп суімоно з морепродуктами має ніжний смак та приємний аромат — в ньому відчуваються смаки морських водоростей вакаме, делікатесного гриба шиітаке, солонуватого лосося, ніжного сиру тофу та коктейлю з морепродуктів. Шанувальникам екзотичних смків рекомендуємо спробувати пікантний суп ебітайширо — поєднання рибного бульйону, тайської пасти, лосося, печериць і тигрової креветки підкреслюються соусом табаско, соком лимона, духмяною лимонною травою, зеленою цибулею, соєвим соусом і ароматним кокосовим молоком.

Spicy NoSpicy

Де: вул. Велика Васильківська, 114.

Бюджет: ₴₴₴. Супи (127 – 279 грн), салати (175 — 269 грн), сіфуд (199 — 465 грн), десерти (65 — 95 грн).

Страви: місо-суп з вугром і спайсі баклажаном – 165 грн.

Напої: мескаль з кордіалом з копченого чая – 160 грн, коктейль Fuji – 175 грн, коктейль Spicy Punch – 185 грн.

Деталі: паназійська кухня, шеф-кухар Юрій Приємський, шеф-бартендер Олександр Литвинов, авторські страви, стильний інтер’єр, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні в центрі столиці. Назва Spicy NoSpicy народилась з найпопулярнішого питання в азійських ресторанах — «гостре чи не гостре». В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії. Spicy NoSpicy — історія на новий лад про багатогранність азійської їжі та людської натури. З розмаїття азійських супів рекомендуємо спробувати пікантний місо-суп з вугром і спайсі баклажаном.

100 років тому вперед

Де: вул. Володимирська, 4.

Бюджет: ₴₴. Супи ( 109 – 129 грн), закуски (75 – 190 грн), основні страви (186 – 310 грн), десерти (93 – 120 грн).

Страви: «Калатуша» – 109 грн, вилківська юшка – 129 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан сучасної української кухні, шеф Євген Клопотенко, авторська подача, знаходиться в центрі Києва, інтер’єр — архітектурне бюро Слави Балбека, два поверхи, резерв столів.

«100 років тому вперед» — ресторан сучасної української кухні в історичній частині Києва. Шеф-кухар ресторану Євген Клопотенко разом з командою зібрали старовинні рецепти української кухні та адаптували їх до сучасних трендів, надавши автентичним смакам більше вишуканості. В ресторані «100 років тому вперед» рекомендуємо спробувати суп за старовинним рецептом з Хмельниччини, що має назву «Калатуша» — його готують з рибного та грибного бульйону, білих грибів, савойської капусти, морквяного пюре, селери, бузини та попелу. Також спробуйте відомий суп бессарабської кухні — вилківську рибну юшку з овочами та саламуром.

Угорський Дiм / Magyar Haz

Де: вул. Велика Васильківська, 111/113.

Бюджет: ₴₴. Супи (68 – 104 грн), основні страви (99 – 320 грн), десерти (28 – 79 грн).

Страви: халаслі – 104 грн.

Напої: Palinka – 64 грн/50 мл, еспресо – 32 грн, глінтвейн білий – 80 грн, чай чеський з Бехерівкою – 80 грн.

Деталі: ресторан угорсько-європейської кухні, знаходиться в центрі Києва, лаконічний інтер’єр, контактна барна стійка, кілька зал, щонеділі знижка 30% на десерти, банкетне і дитяче меню, резерв столів.

«Угорський Дiм» — це ресторан угорсько-європейської кухні, яка адаптована під смакові уподобання українських гурманів. В закладі, окрім традиційних угорських страв, можна спробувати знамените угорське фруктове бренді «палінка» та токайські вина. В «Угорському Домі» готують також рибний наваристий суп з коропа та сома — халаслі, який сподобається вам своїм насиченим смаком та ароматом.

Ресторан Antwerpen

Де: вул. Пушкінська, 38.

Бюджет: ₴₴. Супи (70 – 138 грн), основні страви (95 – 326 грн), десерти (45 – 106 грн).

Страви: уха з дорадо – 138 грн.

Напої: мохіто – 140 грн, грог – 95 грн, фрапе – 50 грн, ірландська кава – 80 грн.

Деталі: ресторан бельгійської та європейської кухонь, позиціонує себе як антикварний ресторан, традиційні бельгійські вафлі, колекція антикварних творів мистецтва, паркінг, тераса, формат take away, резерв столів.

Ресторан Antwerpen знаходиться у затишному дворику в центрі Києва. Особлива гордість закладу — колекція антикварних творів мистецтва, живопису, скульптур з бронзи фламандських, французьких і німецьких майстрів. В меню представлені страви бельгійської та європейської кухонь. В ресторані Antwerpen готують один з найвідоміших рибних супів — уху із ароматною середземноморською дорадо — варто спробувати.

Cafe Charlotte

Де: вул. Тургенєвська, 55.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75 – 360 грн), супи (155 – 310 грн), десерти (40 – 135 грн).

Страви: буябез – 310 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, флет уайт – 59 грн, лате – 61 грн, імбирний чай – 75 грн.

Деталі: заклад в стилістиці міського паризького кафе, класична і авторська французька кухня, тартар-бар, меню від шефа, велика винна карта, сніданки з 9:00 до 12:00 по буднях (з 10:00 до 13:00 у вихідні), крита тераса, формат take away, kids friendly (дитячий куточок), паркінг.

Café Charlotte — затишний заклад в стилі паризьких міських кафе, що розташувався на тихій старовинній київській вулиці. В меню ресторану зібрані кращі рецепти регіональних кухонь Франції. В Café Charlotte готують класичний марсельський рибний суп буябез, неодмінно спробуйте і насолодіться автентичним смаком.

Фото: Facebook ЯпонаХата, Spicy NoSpicy, 100 років тому вперед, Угорський Дiм / Magyar Haz, Ресторан Antwerpen, Cafe Charlotte

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi