Різні види сашімі в азійських ресторанах Києва - PostEat

пошук

Різні види сашімі в азійських ресторанах Києва
10-07-2020 0 929


Різні види сашімі в азійських ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Сашімі — це страва національної японської кухні, яку зазвичай готують з філе різних сортів риби, морепродуктів і навіть м’яса. Продукти для сашімі не піддаються термічній обробці, а подають їх сирими із соєвим соусом, васабі, тонко нарізаним дайконом і листям шісо. Сашімі — це яскравий приклад ставлення японців до їжі в цілому: найякісніші необроблені продукти, які максимально зберегли свої первісні властивості. Де шукати різні види сашімі в азійських ресторанах Києва, читайте у нашому матеріалі.

Fujiwara Yoshi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 11, вул. Солом’янська, 15а.

Бюджет: ₴₴₴. Сашімі (165–1402 грн), салати та закуски (140–685 грн), рис та локшина (123–454 грн).

Страви: сашімі смоук самон – 310 грн, сашімі хон магуро – 620 грн, сашімі о-торо – 790 грн, сашімі унагі – 233 грн, сашімі унагі – 310 грн, сашімі хотате – 310 грн, сашімі ебі – 208 грн, сашімі сузукі – 165 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, регулярні заходи, доставка, поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.

Fujiwara Yoshi — це ресторан авторської японської кухні шефа Йошихіро Фудзівари. Тут дотримуються високих стандартів якості завдяки ексклюзивним поставкам унікальної риби, морепродуктів та оригінальних японських інгредієнтів. У ресторані Fujiwara Yoshi можна не просто смачно поїсти, а й перейнятися загадковою культурою Японії, долучитися до її гастрономічних традицій. Сашімі в ресторанах Fujiwara Yoshi готують з класичних креветки, лосося, гребінця, сібаса, восьминога та з ексклюзивного блакитного тунця.

Guramma

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровський узвіз, 1

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (115–997 грн), салати (165–398 грн), гарячі страви (396–785 грн).

Страви: сашімі лосось – 197 грн, сашімі тунець акамі – 318 грн, сашімі тунець оторо – 786 грн, сашімі креветка – 225 грн, сашімі восьминіг – 246 грн, сашімі вугор – 365 грн, сашімі жовтохвіст – 375 грн, сашімі морський гребінець – 248 грн, сашімі сібас – 252 грн, сашімі краб – 610 грн, сашімі карабінерос – 795 грн, сашімі у новому стилі лосось – 267 грн, сашімі у новому стилі тунець акамі – 315 грн, сашімі у новому стилі морський гребінець – 323 грн, сашімі у новому стилі сібас – 335 грн, сашімі у новому стилі жовтохвіст – 456 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: ресторан сучасної азійської кухні з панорамним видом, вишуканий інтер’єр з контрастними елементами декору, літня тераса, вегетаріанські страви, меню ресторану від шефа Томаса Кетлі, велика винна карта, колекція японського віскі, жива музика і тематичні вечірки, резерв столів, можливість проведення банкетних заходів, парковка.

Guramma Modern Asia — ресторан сучасної азійської кухні із захоплюючим панорамним видом на столичні краєвиди. Інтер’єр Guramma Modern Asia, як і чудовий вид, що відкривається з ресторану не залишать вас байдужим. В закладі вдало поєднали гастрономію Сходу та вишуканий інтер’єр, створивши неповторну атмосферу. В закладі пропонують різноманіття сашімі з риби та морепродуктів: з лосося, тунця акамі та оторо, креветки, восьминога, вугра, морського гребінця, сібаса, краба. Також в Guramma Modern Asia можна спробувати сашімі в новому стилі з юзу та розпеченою кунжутною олією.

COIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (230–490 грн), піца (80–960 грн), паста та ризото (190–790 грн).

Страви: сашімі креветка солодка – 190 грн, сашімі лосось – 255 грн, сашімі креветка тигрова – 310 грн, сашімі тунець – 320 грн, сашімі татакі тунець – 330 грн, сашімі вугор – 340 грн, сашімі гребінець – 370 грн, сашімі білий тунець альбакор – 440 грн, сашімі кобія під соусом карай – 530 грн, сашімі хамачі з соєвим понзу – 870 грн, сашімі краб – 950 грн.

Напої: кокосовий лимонад – 125 грн, персик-маракуйя лимонад – 125 грн, полунично-базиліковий лимонад – 125 грн.

Деталі: один з ресторанів Миколи Тищенка, знаходиться в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.

Ресторан COIN — це місце, де класичні страви азійської кухні набувають своїх найкращих смаків та стають зрозумілими кожному гостю закладу. У COIN гості можуть розміститися в просторій основній залі, в VIP-залі на 20 персон або на повністю оточеній зеленню затишній літній терасі. Сашімі пропонують в японському меню COIN — можна обрати солодку або тигрову креветку, лосося, тунця, вугра, гребінця, білого тунця. Також пропонують сашімі з морської риби кобія, з лакедри та з делікатесного краба.

Ikigai

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 29.

Бюджет: ₴₴₴. Сашімі (335–3565 грн), основні страви (305–1945 грн), десерти (95–275 грн).

Страви: сашімі спинка тунця – 615 грн, сашімі з лакедри – 825 грн, сашімі з копченого вугра – 395 грн, сашімі з восьминога – 695 грн, сашімі з ікрою осетра – 3565 грн, сашімі креветка – 335 грн, сашімі краб камчатський – 995 грн, сашімі лосось – 355 грн, сашімі морський гребінець – 395 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в Шевченківському районі Києва при Premier Palace Hotel, сучасний елегантний інтер’єр, кайсекі-сети, дім-сам меню, тепан-страви а ля карт, традиційні та сучасні японські страви з морепродуктів, акваріум-меню, акваріум з крабами, лобстерами та устрицями.

Ikigai –– ресторан ексклюзивної японської кухні, який знаходиться в готелі Premier Palace Hotel. В ресторані ви можете скуштувати різноманітні сашімі на будь-який смак: з морського гребінця, восьминога, тунця, лакедри, копченого вугра, креветки. Якщо бажаєте чогось особливого, можна замовити сашімі з ікрою осетра або з камчатського краба.

Mr. ZUMA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (198–455 грн), основні страви (395–1995 грн), тепан-які рис і локшина (66–395 грн).

Страви: сашімі жовтохвіст – 645 грн, сашімі лосось – 165 грн, сашімі тунець – 195 грн, сашімі вугор – 315 грн, сашімі восьминіг – 365 грн, сашімі морський гребінець – 255 грн, сашімі середземноморський сібас – 175 грн, сашімі тигрова креветка – 195 грн, сашімі краб камчатський – 595 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості. Серед рибних закусок можна знайти різноманітні сашімі: з жовтохвоста, лосося, тунця, вугра, восьминога, морського гребінця,  середземноморського сібаса, тигрової креветки, камчатського краба.

Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–269 грн), основні страви (165–1390 грн), риба та морепродукти (255–475 грн).

Страви: сашімі лосось – 175 грн, сашімі тунець – 175 грн, сашімі вугор – 175 грн.

Напої: Chateau Haut-Mouleyre, 2016 – 950 грн/750 мл, Conti Formentuni Sauvignon Collio Caligo, 2017 – 1000 грн/750 мл, Pinot Grigio Rose Pavia, Folonarі – 160 грн/келих.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом у меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. Заклад є частиною сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. В меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, у яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. Серед холодних закусок ви можете обрати сашімі з лосося, з тунця та з вугра.

Фото: Facebook Fujiwara Yoshi, Guramma, COIN, Ikigai, Mr. ZUMA, Oxota NA Ovets.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi