Різноманіття десертів у закладах Києва: крем-брюле, профітролі, еклери, чізкейки - PostEat

пошук

Різноманіття десертів у закладах Києва: крем-брюле, профітролі, еклери, чізкейки
29-11-2022 0 1458


Десерти в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Десерт — це поєднання різних текстур та смаків, які створюють ідеальну смакову композицію. У новій добірці розповідаємо про цікаві десерти в закладах столиці: профітролі з маскарпоне, хрусткий мільфей, меренговий рулет з лимонним курдом, кокосовий «Наполеон» та навіть «вибухівка».

Saxagansky Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 83

Бюджет: ₴₴.

Страви: крем-брюле з хрустким крамблом та ягодами — 215 грн, профітролі з маскарпоне під гарячим шоколадом — 175 грн, класичний тірамісу — 140 грн. 

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі міста, бренд-шеф Елеонора Баранова, сніданки, ланчі в будні з 12:00 до 17:00, жива музика, спеціальне банкетне меню, власна кондитерська, закриття зали або ресторану, колекція  вин,  досвідчений сомельє, широка барна карта, власний маркет ексклюзивних товарів, натуральна фермерська продукція, резерв столу, доставка.

Saxagansky — сучасний ресторан італійської кухні в центрі столиці з вишуканим інтер’єром, авторською кухнею та власною кондитерською. Тут ви можете насолодитися різноманітними десертами власного виробництва: «Медовиком», чізкейками, тістечками, макарунами, різним печивом, зефіром, шоколадом, мигдалевими рогаликами та еклерами, шоколадом ручної роботи, цукерками марципан, праліне, маренгами. В розділі десертів ресторану представлені крем-брюле з хрустким крамблом та ягодами, профітролі з маскарпоне під гарячим шоколадом та класичний тірамісу. 

Також в ресторані Saxagansky ви можете замовити торт з індивідуальним дизайном, декором та смаком. Солодкі шедеври від шеф-кондитера ресторану стануть центром святкового столу або чудовим подарунком. До створення десертів кондитери підходять з особливою турботою та любов’ю. Кожну деталь майстри виготовляють власноруч, саме тому ця тонка робота захоплює своєю красою.

HONEY. Кафе-кондитерська

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 20; вул. Нижній Вал, 19/21; вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ)

Бюджет: ₴₴.

Страви: «Їжак протитривожний» — 155 грн, «Вибухівка» — 240 грн, еклер ванільний — 97 грн, креативна картопля — 169 грн, Київ-Париж — 172 грн.

Деталі: мережа кондитерських, цукерки ручної роботи, великий вибір авторських десертів, повноцінне меню, сніданки, доставка, формат take away, домашнє морозиво, коктейльна і барна карти, сезонне меню, веган-меню.

HONEY — мережа кафе-кондитерських, де подають сніданки, випічку та морозиво. Крім сніданків і страв, в основному меню представлена і карта десертів, в якій ви знайдете еклери, макарони, морозиво і тістечка. Місія закладу — створювати новітню кондитерську мекку, куди гості будуть приходити заради унікальних смакових переживань. Серед різноманіття авторських десертів ви знайдете «Вибухівку» та «Їжака протитривожного», які можна назвати символами нової реальності. «Їжак протитривожний» з карамельного шоколаду, мигдалевого праліне, арахісової пасти та карамеллю в середині. «Вибухівка» — дуже суничний десерт, з сметанно-вершковим кремом, бергамотом та медовиком в основі, кожні 50 гривень з нього йдуть у банку на БТР для ЗСУ. 

044 Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87

Бюджет: ₴₴

Страви: кавовий чізкейк — 175 грн, кокосовий «Наполеон» — 255 грн, медовик з гречаним медом — 135 грн, полуничний «Червоний оксамит» — 155 грн.

Деталі: міське кафе, проєкт First Line Group, стильний інтер’єр, сніданки, хліб та випічка, цілі торти, коктейлі, натуральні вина, комбуча, резерв столів.

044 cafe на Великій Васильківській — новий київський проєкт групи First Line Group. Заклад розпочав роботу на місці ресторану Eastman, сім’я ресторанів вирішила втілити частину атмосфери харківського Gorcafe 1654 в Києві. У 044 cafe подають сніданки цілий день, в меню є різноманітні тортики, свіжа випічка. Поласувати можна кавовим чізкейком, кокосовим «Наполеоном», медовиком з гречаним медом, полуничним «Червоним оксамитом».

Будинок Великого Дива

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 47

Бюджет: ₴₴.

Страви: «Рандеву груші та брауні» — 175 грн, «Лашате мі кантаре» — 145 грн, «Наступна станція — торт» — 135 грн, 

Деталі: двоповерхове сіті-кафе, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, сніданки, концептуальне меню, жива музика, коктейлі, резерв столів.

«Будинок великого дива» — двоповерхове сіті-кафе біля станції метро «Олімпійська». Інтер’єр закладу спокійний та цікавий, основний акцент зроблено на цегляну кладку. На другому поверсі зображена велика мапа всього світу з написом “У світі існує багато великих див. Найбільше – Ти!”. Меню закладу складається з тематичних сніданків, стартерів, основних страв з м’яса та риби. Серед десертів — винна груша з дорблю на вишневому брауні, меренговий рулет з лимонним курдом і сезонними ягодами, хрумкий бізе-корж з вершковим і шоколадним кремами та солоною карамеллю.

PAUL 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 26; вул. Велика Васильківська, 32

Бюджет: ₴₴.

Страви: пташине молоко — 90 грн, мільфей — 155 грн, крем-брюле з карамельною скоринкою — 150 грн, еклер фісташка — 150 грн, тарталетка сериз — 130 грн.

Деталі: мережа французьких пекарень-кондитерських зі столітньою історією, сніданки, завжди свіжа випічка, випічка без дріжджів, хліб, дитячий розділ в меню, take away.

PAUL — міжнародна мережа кондитерських-пекарень, яка була заснована у Франції в 1889 році як сімейний бізнес та зараз працює в 31 країні світу. Заклади мережі PAUL спираються на французький шарм та затишок й пропонують починати день класичним паризьким круасаном, обідати ситним пирогом кіш і повечеряти легким салатом. В закладі можна спробувати десерти à Kiev, наприклад, пташине молоко, медовик, київський десерт з фундуком та білим шоколадом. Також є розділ улюбленої французької класики, наприклад, мільфей, крем-брюле з карамельною скоринкою, еклери.

With Love Coffee Space

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайлівська, 21

Бюджет: ₴₴

Страви: чізкейк абрикос-амаретто — 145 грн, Чізкейк полуничне морозиво — 145 грн, трайфл шпинат-малина — 85 грн, Павлова — 95 грн, меренговий рулет з ягідним кюлі — 95 грн, фісташковий тарт — 75 грн.

Деталі: кав’ярня, знаходиться в центрі міста, сніданки цілий день, фотозони, десерти, мілкшейки, коктейлі, можна придбати кавове зерно.

With Love Coffee Space — кав’ярня у історичному центрі столиці зі сніданками all day та алкогольною картою. В закладі є декілька фотозон, особливо рожева телефона фотобудка у квітах вже встигла припасти до душі гостям і стати символом кав’ярні. В меню — класичні сніданки, круасани, салати, десерти та випічка. Серед різноманіття десертів: абрикосовий чізкейк, трайфл шпинат-малина, «Павлова», меренговий рулет з ягідним кюлі, фісташковий тарт.

Головна фото: Saxagansky

Фото: Facebook Saxagansky, HONEY, 044 Cafe, «Будинок Великого Дива», PAUL, With Love

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi